Uitvaart Middelharnis

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Wil jij een gemoedelijke uitvaartondernemer in Middelharnis die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Middelharnis verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Middelharnis – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Middelharnis gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Middelharnis

Uitvaart Middelharnis
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 99 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Middelharnis aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Middelharnis, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Zuidland, Abbenbroek en Hellevoetsluis bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Middelharnis

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Middelharnis is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Middelharnis vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Middelharnis

Bij het overlijden van een geliefde spelen er verscheidene gevoelens. Er is vanzelfsprekend het leed en misschien de shock bij een plotseling heengaan. Het is tevens een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er moet veel besloten worden bij een begrafenis. Als eerste de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Later moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Middelharnis. In de dagen meteen na het overlijden dienen er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het eenvoudiger om keuzes te maken. Indien dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer aandacht voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Middelharnis.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende tijd veel dingen vergeten. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Middelharnis

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Middelharnis te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Middelharnis contacteren

Indien een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in aanraking komen met een uitvaartcentrum in Middelharnis. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk doet. Op deze plek vindt het finale afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden dierbaren voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewild is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het vertrek. Het is ook mogelijk om iemand thuis op te baren, dit kan regelmatig worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Middelharnis. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Door deze optie zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Naast het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Middelharnis er voor je als het aankomt op de verzorging van de overledene. De opties zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aandoen van bepaalde kleding. Plaatjes aanleveren is raadzaam. Ook kun je bij diverse uitvaartcentra assisteren met de verzorging voor het vertrek. Ook kunt je in uitvaartcentrum Middelharnis samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de geliefde. Ook kun je ervoor kiezen om een privé tijdstip te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het vertrek behoren de bekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de uitvaart af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Middelharnis. Soms is het geoorloofd om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Middelharnis

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Middelharnis

Het is belangrijk dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw nabestaanden het liefste niet mee belasten. Doorgaans is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Belangrijkste aanleiding hiertoe is dat er bij een begrafenis in Middelharnis een rustplaats geregeld moet worden. De prijzen daarvoor kunnen hard stijgen. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tariefstelling voor een begrafenis. Het is dan echt om eerst wat onderzoek te doen. Behalve de prijzen voor de grafkuil zelf zal je tevens tarieven kwijt zijn aan de steen en een kist. Ook hier kunnen de kosten oplopen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Een crematie in Middelharnis brengt lagere kosten met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste tarieven in de asurn zitten. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Het is tevens geoorloofd om zelf de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Middelharnis wilt is het van belang om de tariefstelling altijd goed te vergelijken. Er bestaan aanzienlijk wat prijsverschillen onder partijen. Door dit te beschouwen zul je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Middelharnis

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Middelharnis

Nadenken over een uitvaart kan een vervelend gevoel geven, vooral als je aan de kosten denkt. Het is toch echt noodzaak gezien het regelen van een overlijden enorm duur kan zijn. Je gaat hoe dan ook sommige kosten maken, denk hierbij aan een kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de wensen komen daar nog allerlei kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventueel in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen over het algemeen op tot tenminste 7.000,- euro. Daarbij zitten weliswaar flink wat opties inbegrepen. De prijzen voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de wensen zelf afwegen. Een koffietafel als voorbeeld, is standaard met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de kosten aanzienlijker dan indien je enkel voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een generaal graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

Meestal zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Middelharnis en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Middelharnis inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Middelharnis inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Middelharnis

Een uitvaartverzekering in Middelharnis is de voornaamste selectie rondom je uitvaart. Indien je in Middelharnis een uitvaartverzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een groot onderdeel van de uitgaven zijn afgedekt. De allermeeste uitvaartverzekeringen vergoeden de meest voorkomende kosten die komen kijken bij een uitvaart. Bij genoemde versie spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Maar, aangezien het omstandigheden zoveel zorgelozer maakt bij een uitvaart organiseren, is het zeer aan te raden.

Wat je aan premie moet betalen voor je uitvaartverzekering in Middelharnis is afhankelijk van een aantal zaken. Dat is dan ook de reden dat de verzekeringspremie voor elk persoon zal verschillen. Zo valt een verzekeringspremie minder hoog uit als je hem op een jongere leeftijd afsluit. Verstandig, want een ouder iemand overlijdt normaliter gezien eerder dan een jonger persoon. Verder is de premie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt vergelijken en van je persoonlijke gezondheid. Het is zo dat een verzekering in Middelharnis afgewezen kan worden als de verzekeraar je een te gevaarlijk geval vindt. Het regelen van een uitvaartverzekering gaat dan ook veelal samen met het opsturen van een gezondheidsverklaring en in een paar gevallen het opsturen van een medisch dossier. Mocht je het zelf willen doen dan kun je uiteraard ook zelfstandig een geldbedrag apart zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen je nabestaanden later een geldbedrag tekort bij het betalen van jouw uitvaartdienst. Wanneer dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw naasten aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Middelharnis

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Middelharnis verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Middelharnis

Het is goed om onmiddellijk na het overlijden een uitvaartondernemer in Middelharnis te bellen. Na een heengaan zul je niet in de gemoedstoestand zijn om direct al dingen te organiseren. Indien je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je meestal geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen geregeld moeten worden. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

Om veel dingen uit je handen te nemen in een tijd van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle zaken rondom een uitvaart. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de aangifte regelt als ook het rouwvervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum. Hierna zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel zitten over het uitwerken van de uitvaartdienst en alle behoeften hieromtrent bespreken.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een flinke toegevoegde waarde bij een overlijden. Vergelijk dus meerdere uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Middelharnis zal er een fijne uitvaartdienst plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Middelharnis

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Middelharnis

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Middelharnis. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Middelharnisse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Middelharnis. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Middelharnis bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Middelharnis die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Middelharnis

Op maat hulp was fantastisch!

18 mei 2023

Ongeacht het tijdstip van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was heel erg aangenaam. Kop koffie kon aangevuld worden met het lievelingsgebakje van oma. Prachtig.

- Kelly van Leeuwen

Persoonlijke uitvaart

12 mei 2023

Na het vlotte eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke wensen in het afscheid verwerken. Omdat dit er nogal wat waren was het een heel persoonlijke uitvaart zoals onze papa dat bij voorkeur wilde. De prijs was eerlijk dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Niels Mol

Zeer meevoelend

5 mei 2023

We waren helemaal radeloos toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Gelukkig kwamen we door uitvaartplek.nl direct in verbinding met een hele attente begeleidster. Ze nam vlot contact met ons op en heeft ons heel aangenaam geholpen.

- Marleen Hendriks

Persoonlijke begeleiding was geweldig!

27 april 2023

Dag en nacht bereikbaarheid was zeer aangenaam. Kop koffie kon uitgebreid worden met het lievelingsgebakje van grootmoeder. Schitterend.

- Adriaan van Veen

Speciale mensen

20 april 2023

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn bijzonder. Wat een fijne belevenis hebben we gehad, zo persoonlijk dat was echt heel gewild in deze lastige tijd.

- Marcel Schipper

Zeer blij door fijne hulp

12 april 2023

Ik heb zeer attente hulp gehad toen ik het overlijden van mijn levenspartner moest organiseren. Ik stond er niet in mijn eentje meer voor. Ik hoefde uitsluitend de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon ondersteunen. De opvolgende dag was het geregeld.

- Daniëlle Peeters

Grote hulp gehad

7 april 2023

Vrijblijvend eerst kunnen bestuderen wie er bij ons paste. We vonden een persoon die ons erg steunde en die dingen snel voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zuster aan te geven.

- Jelle van der Meer

Buitengewoon blij door fijne hulp

25 maart 2023

Ik heb hele fijne hulp gehad toen ik het overlijden van mijn levenspartner moest organiseren. Ik hoefde niks zelfstandig te doen. Alles werd voor mij georganiseerd na het contact vinden met deze mensen. De opvolgende dag was het geregeld.

- Pascal Vos

Grote hulp gehad

13 maart 2023

Vrijblijvend eerst kunnen zien wie er bij ons paste. Al snel waren we met iemand in contact die ons zelf benaderde en zaken uit handen wilde nemen. Zelfs het aangeven bij de gemeente (van het overlijden van mijn zusje) was georganiseerd.

- Joyce Hermans

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Middelharnis

Uitvaartverzorging Attento

Oudelandsedijk 13
3216 AP Abbenbroek
Nederland

0181 771 111
http://www.uitvaartverzorging-attento.nl/

Slik Begrafenisverzorging J vd

Nicolaas Beetsstraat 21
3245 RD Sommelsdijk
Nederland

0187 486 353
http://www.begrafenisverzorgingjvanderslik.nl/

Uitvaartverzorging van de Ven

Tramweg 12
3255 MB Oude-Tonge
Nederland

0187 642 428
http://www.uitvaartverzorgingvandeven.nl/