Uitvaart Oude Pekela

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een professionele uitvaartondernemer uit Oude Pekela die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Oude Pekela verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het fijnste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Oude Pekela – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Oude Pekela gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Oude Pekela vinden

Uitvaart Oude Pekela
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Oude Pekela aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Oude Pekela, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Onstwedde, Meeden en Alteveer bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Oude Pekela

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Oude Pekela is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Oude Pekela. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Oude Pekela

Een overlijden is altijd een ingrijpende aangelegenheid. Denk aan de schok bij een onverhoeds heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Het is tevens een periode waarin er zeer veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Als eerste de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Oude Pekela vervoerd worden. Hierna moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • De executie van de wilsbeschikking

Wanneer er vooraf duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een begrafenis in Oude Pekela persoonlijke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Zeker zul je in deze hectische periode enkele zaken missen. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Oude Pekela

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Oude Pekela te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Oude Pekela contacteren

Als iemand heengaat die je geliefd is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Oude Pekela Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk doet. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de begrafenis zal plaatsvinden. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak aantrekkelijk gemaakt en opgebaard wanneer dit verlangd is door de nabestaanden. Door de speciale koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. Het is ook mogelijk om iemand in eigen woning op te baren, dit kan meestal worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Oude Pekela. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de opties. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Behalve het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Oude Pekela er voor je als het aankomt op de behandeling van de overledene. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Foto’s aanleveren is wenselijk. Ook kun je bij diverse uitvaartcentra bijstaan met de behandeling voor het afscheid. Daarnaast kunt je in uitvaartcentrum Oude Pekela samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de geliefde. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de dierbare, dan is dit het moment hiervoor. Na het vertrek behoren de welbekende koffie en cake tot de opties om de begrafenis af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Oude Pekela kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematiecentrum. Af en toe kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een allerlaatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Oude Pekela

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Oude Pekela

Het is belangrijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw nabestaanden graag niet mee belasten. Een crematie is gemiddeld genomen beter geprijsd dan een begrafenis. Voornaamste reden hiervoor is dat er bij een begrafenis in Oude Pekela een rustplaats geregeld moet worden. De kosten hiervoor kunnen hard stijgen. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen prijzen voor een begrafenis. Het is dan echt om eerst wat onderzoek te doen. Je bent behalve de prijzen voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een steen. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kunnen de kosten hierin logischerwijs ook weer heel erg verschillen.

Crematies in Oude Pekela zijn aanzienlijk beter geprijsd. Bij een crematie gaan de allermeeste tariefstelling in de asurn zitten. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as tevens uit laten strooien. Je kunt er natuurlijk daarnaast voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Oude Pekela, is het immer wijs om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk stevige afwijkingen tussen de aanbieders. Door dit te beschouwen zul je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Oude Pekela

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Oude Pekela

Het lijkt wellicht wat bitter om na een heengaan na te denken over de tarieven van een uitvaart in Oude Pekela. Het is toch echt noodzakelijk gezien het regelen van een heengaan enorm kostbaar kan zijn. Je gaat sowieso sommige kosten maken, denk daarbij aan een (graf)kist of een asurn. Ook de verzorging van de dierbare en de kosten van een uitvaartverzorger. Verder is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaart
 • Het transport van de gestorvene
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaart kost tegenwoordig rond de € 7.000,-. Daar zitten wel een aantal opties inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Oude Pekela zo duur maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is gebruikelijk met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Dan zullen de kosten hoger zijn. De tariefstellingen zijn dus nogal beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een regulier graf is namelijk goedkoper dan een particulier graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Oude Pekela en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Oude Pekela inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Oude Pekela inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Oude Pekela

Een uitvaartverzekering in Oude Pekela is de belangrijkste keuze rondom je uitvaart. Door een uitvaartverzekering in Oude Pekela zal je er tenslotte niet helemaal afzonderlijk voor staan als het neerkomt op de kosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen keren een bepaald bedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een vaststaand geldbedrag bij elkaar. Het is trouwens niet gedwongen om zo’n uitvaartverzekering af te sluiten. Wel is het wenselijk, het maakt het je immers echt een stuk makkelijker in tijden van de uitvaart.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Oude Pekela zal altijd afhankelijk zijn van een aantal factoren. Daarom varieert de verzekeringspremie ook per verzekerd geldbedrag, per mens en per verzekeraar. Zo valt een verzekeringspremie lager uit indien je hem op een jongere leeftijd afsluit. Begrijpelijk, want een ouder individu overlijdt normaliter gezien eerder dan een jonger individu. Tevens is de premie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt uitzoeken en van je persoonlijke gezondheid. Een aanbieder is niet gedwongen om je te aanvaarden voor een verzekering. Indien een uitvaartverzekeraar in Oude Pekela je een te groot risico vindt, kunnen ze je weigeren. Het regelen van een verzekering gaat dan ook regelmatig samen met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in een aantal gevallen het opsturen van een medisch dossier. Je kunt er simpelweg ook voor kiezen om zelf een bedrag opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen je nabestaanden later geld tekort bij het financieren van jouw uitvaartdienst. Indien dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw familie aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Oude Pekela

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Oude Pekela verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Oude Pekela

Het is een verstandig besluit om een uitvaartondernemer in Oude Pekela in te schakelen voor het regelen van een uitvaartdienst in Oude Pekela. We hebben het al even eerder vermeld in dit artikel, maar is het handig om hier wat meer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Dit is dan daarnaast gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste wijze zal worden georganiseerd.

Denk onder meerdere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de dag zelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is slim daar het een enorm persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze internetpagina simpel en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het finale afscheid is heel erg belangrijk en op deze wijze heb je snel een indruk van de mensen die dit voor jou kunnen doen. Daarnaast is het handig om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Behoren bloemen en (rouw)kaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Dit zijn allemaal vragen die je eventueel kunt stellen bij het zoeken. In deze tijd van treurnis wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange zware zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Oude Pekela

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Oude Pekela

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Oude Pekela. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Oude Pekelase uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Oude Pekela. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Oude Pekela bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Oude Pekela die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Oude Pekela

De uitvaartdienst van grootvader was ontzagwekkend

17 mei 2023

Het was het allereerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Gelukkig hadden we meelevende hulp, wat zo doorslaggevend is voor een fijne en passende uitvaartdienst!

- Arjan van der Meer

Volkomen de zorg uit handen

11 mei 2023

Via uitvaartplek zijn we algeheel ontzorgt. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het werkelijke afscheid, alles was overeengekomen. Het verliep gemakkelijk en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Fantastisch geregeld.

- Bianca Driessen

Betrokken en hulpvaardig

1 mei 2023

Dit gaan we niet snel vergeten want de man van het crematie centrum was geweldig. Deze was zeer nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Adriaan van Vliet

Snel en gemakkelijk uit handen genomen afscheid

28 april 2023

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Het afscheid (en de locatie) voelde heel ontspannen ondanks het verdriet. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar mooi en warm.

- Björn Gerritsen

Attente mensen voor de uitvaartdienst

16 april 2023

Fijne mensen die alles rap en degelijk regelen ontdekt.

- Laura Peeters

Uitmuntend geregeld

10 april 2023

Zowat onzichtbare hulp op de dag van de uitvaartdienst gehad. Zo nu en dan werden er vragen en opties aan ons voorgelegd waardoor de crematie vlot en tot in de puntjes georganiseerd werd. Tevens hadden we snel contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Bart Smits

Afscheid prachtig zoals verlangd

6 april 2023

Exact zoals mijn papa het wilde! Echt geweldig mooi (en met betrekkelijk lage onkosten) hoe we dit afscheid hebben mogen invullen. Niets was apart of teveel voor het afscheid, alle opties die we wilden konden ook. Daarna is er ook nog even gebeld hoe het met ons was en of alles naar wens was geweest.

- Sander van der Meer

Een steun in deze lastige tijd

22 maart 2023

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel steun kon bieden. Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Paulus van den Bosch

Dank jullie wel!

14 maart 2023

Vlot waren we in contact met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we vrijwel niks alleen hoeven doen.
Mega bedankt!

- Marleen van der Horst

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Oude Pekela

Uitvaartverzorging Anny Munneke

Tjalk 14
9663 JH Nieuwe Pekela
Nederland

06 53230295
https://www.annymunnekeuitvaartverzorging.nl/

Coöperatieve Uitvaart Organisatie Groningen UA

Wedderweg 7-9
9665 JL Oude Pekela
Nederland

0597 615 151
https://uitvaartverzorging.online/cooperatieve-uitvaart-organisatie-groningen-ua/02056769

Uitvaartvereniging “Hulp in Nood”

Rondweg 30
9663 CR Nieuwe Pekela
Nederland

06 41758282
http://www.uitvaarthulpinnood.nl/