Uitvaart Odijk

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou iets makkelijker willen maken. Zoek jij ondersteuning voor de uitvaart in Odijk?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Odijk verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Odijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Odijk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Odijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Odijk aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Odijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Werkhoven, Houten en Zeist bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Odijk

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Odijk is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Odijk. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Odijk kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Odijk

Het regelen van een heengaan is immer zwaarwegend. Denk aan de schok bij een plotseling heengaan en het daaruit voortkomende leed. Het is daarnaast een periode waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Allereerst de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Odijk overgebracht worden. Hierna moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende wensen

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het eenvoudiger om beslissingen te maken. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer ruimte voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Odijk.

Geheid zul je in deze drukke tijd meerdere dingen over het hoofd zien. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Odijk

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Odijk te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Odijk contacteren

Bij een uitvaart in Odijk kun je kiezen uit een variatie aan uitvaartcentrums die verspreid in de stad aanwezig zijn. Het uitvaartcentra heeft een omvangrijke impact op alle dingen voor en na de teraardebestelling. In alle uitvaartcentra in Odijk zijn er adequate faciliteiten om de overledene vakkundig en met trots te bewaren tot de dag van de uitvaart. Ook is hier alles voorhanden om de overledene de allerlaatste behandeling te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Odijk zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Uiteraard mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt voorafgaand een ogenblik voor condoleances plannen voor alle mensen die de overledene kenden. Ook kun je het exclusief houden voor louter genodigden of naverwanten.

In bijna alle uitvaartcentra in Odijk kun je gebruik maken van een ingerichte aula voor het uitleiden. De dienst is het meest intieme deel van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf indelen. Er is de mogelijkheid voor zelf geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is gelegenheid voor alle verschillende geloofsthema’s. Verschillende uitvaartcentra in Odijk kun je daarnaast media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Wanneer het afscheid is genomen kun je daarna veelal nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit mag een simpele koffietafel zijn, maar ook overvloedig. Vergelijk daarom de diverse uitvaartcentra in Odijk met mekaar en maak een bewuste keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Odijk

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Odijk

Het is van belang dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Graag wil je deze intieme keuze niet aan nabestaanden overlaten. Meestal is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Dit heeft merendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Odijk een grafkuil gehuurd moet worden. De prijzen kunnen stevig stijgen hiervoor. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Het is dan zeker om eerst wat onderzoek te doen. Je bent naast de kosten voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een grafsteen. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen de prijzen hierin logischerwijs ook weer gigantisch afwijken.

Crematies in Odijk zijn aanmerkelijk beter geprijsd. Bij een crematie gaan de allermeeste tariefstelling in de urn zitten. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as eveneens uit laten strooien. Het is tevens een optie om zelfstandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Odijk wilt is het van belang om de tariefstelling altijd goed te vergelijken. Er bestaan flink wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te signaleren zal je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Odijk

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Odijk

Het lijkt misschien wat bitter om na een heengaan na te denken over de tariefstelling van een uitvaart in Odijk. Het is tevens noodzakelijk gezien het organiseren van een overlijden enorm prijzig kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de voorkeuren komen er nog allerlei kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Rouwvervoer
 • Eventueel in te huren dragers van de kist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen over het algemeen op tot tenminste 7.000,- euro. Hierin zitten weliswaar een aantal opties inbegrepen. De tarieven voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de behoeften zelf inschatten. Een koffietafel onder andere, is meestal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de tarieven aanzienlijker zijn. De tarieven zijn dus nogal beïnvloedbaar, maar niet volledig. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een generaal graf zal goedkoper zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Odijk en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Odijk inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Odijk inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Odijk

Het is voor elk persoon uit Odijk verstandig om een uitvaartverzekering af te sluiten. Evenzeer jij als je familie hebben dan de geruststelling dat zij niet voor flinke tarieven komen te staan. Over het algemeen kun je kiezen uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een permanent dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen diensten zijn geïntegreerd. Hier ben je dan gegarandeerd van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een geldbedrag op waarvan de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering biedt iets uitgebreider onafhankelijkheid, omdat je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een uiterst verstandige uitvaartverzekering als je aanvullende voorkeuren hebt.

Er zijn daarnaast nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet simpel om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Odijk dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijking onmisbaar. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het allermeeste aansluit bij jouw voorkeuren.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Odijk

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Odijk verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Odijk

Direct na het heengaan van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Odijk De rouw overheerst nadat een mens overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is zaken regelen. Als je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je vaak geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken georganiseerd moeten worden. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die meteen na een overlijden geregeld moeten worden, uit handen te nemen van de familie. Daardoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt als ook het vervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum. Aansluitend kunnen jullie tezamen doorspreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een flinke hulp bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Odijk zorgen voor een gedenkwaardige finale groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Odijk

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Odijk

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Odijk. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Odijkse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Odijk. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Odijk bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Odijk die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Odijk

Welgemeende interesse

18 april 2024

Toen mijn moeder overleed was ik erg rouwig en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik in 24 uur een fijne uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ze was zo vriendelijk en begripvol.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Echt heel lief.

- Jan Kramer

Warmhartig bijgestaan

6 april 2024

Ons mamma stond zelf enorm mooi in het leven dus de liefdevolle opvang was enorm fijn. Niks was te eigenaardig en het was geweldig persoonlijk.

- Rob van Wijk

Lage tarieven en vreedzaam

3 april 2024

Een zowel betaalbare als eervolle uitvaartdienst was uitgebreider dan we verwacht hadden. Aangezien ons inkomen beperkt is was dit uitstekend.

- Pieter Mulder

Zeer fijne ceremonie gehad!

27 maart 2024

Het is precies gegaan zoals vader het het liefste had gewild. Ongelofelijk hoe op maat en relatief goedkoop deze uitvaartdienst geregeld is. Niks was apart of teveel voor de uitvaart, alle mogelijkheden die we wilden konden ook. Zelfs na de uitvaart was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Ingrid Koster

Perfect geregeld

19 maart 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw aanwezig. Met regelmaat werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie vlot en tot in detail geregeld werd. Vlot contact ook.

- Adrianus Hermans

Erg tevreden door fijne hulp

14 maart 2024

De personen van het uitvaartcentrum hebben mij zeer geholpen bij de uitvaart van mijn lieve partner. Ik hoefde niets afzonderlijk te doen. Ik hoefde alleen de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon assisteren. De volgende dag was het geregeld.

- Michael Vermeulen

Een fijne uitvaartdienst

7 maart 2024

Er is geen andere uitvaartverzorger te bedenken die meer hulpverlenend is dan die van ons. We hebben alleen achteraf niks meer mogen horen, helaas.

- Arjan van der Meer

Geweldig geholpen

27 februari 2024

Vrijblijvend eerst kunnen bestuderen wie er bij ons paste. We vonden iemand die ons erg steunde en die zaken direct voor ons regelde. Zelfs het aangeven bij de gemeente (van het sterven van mijn zus) was geregeld.

- Anne Driessen

Eervol afscheid begeleid

20 februari 2024

Razendsnel en respectvol geregeld. Heel gelukkig.

- Eric van Dongen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Odijk

Begrafenisonderneming Treur

Kroostweg 22
3704 ED Zeist
Nederland

030 692 4258
https://www.begrafenisondernemingtreur.nl/

Afscheidshuys ’t Zeisterbosch

Laantje Zonder Eind 5
3701 BT Zeist
Nederland

030 691 4654
http://www.afscheidshuyszeisterbosch.nl/

Voorneveld Uitvaartzorg

Laan van Beek en Royen 30 A
3701 AJ Zeist
Nederland

030 691 4620
http://www.voorneveld-uitvaartzorg.nl/