Uitvaart Noord Sleen

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Wil jij een professionele uitvaartondernemer uit Noord Sleen die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Noord Sleen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Noord Sleen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Uitvaartondernemer Noord Sleen gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Noord Sleen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 26 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Noord Sleen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Noord Sleen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Zandpol, Klijndijk en Nieuw Amsterdam bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Noord Sleen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Noord Sleen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Noord Sleen vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Noord Sleen

Het regelen van een heengaan is altijd zwaarwegend. Er is natuurlijk het leed en wellicht de schok bij een plotseling heengaan. Het is bovendien een periode waarin er heel veel op je afkomt. Er moet van alles besloten worden bij een uitvaart. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Later moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Noord Sleen. Hierna moet er over belangrijke zaken een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Wanneer er van tevoren helderheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Als dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Noord Sleen.

Geheid zul je in deze hectische periode enkele zaken vergeten. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Noord Sleen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Noord Sleen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Noord Sleen contacteren

Voor een teraardebestelling in Noord Sleen heb je de opties uit allerlei soorten uitvaartcentra die door de hele plaats zijn gevestigd. Het uitvaartcentra heeft een indrukwekkende impact op alle zaken voor en na de uitvaart. In iedere uitvaartcentrum in Noord Sleen zijn prachtige opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de begrafenis is. Daarnaast is hier alles aanwezig om de overledene de allerlaatste verzorging te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Noord Sleen zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Vanzelfsprekend kun je de dierbare ook in huis opbaren. Wanneer je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de dag een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor alleen intimi.

In nagenoeg alle uitvaartcentra in Noord Sleen kun je gebruik maken van een toegespitste ruimte voor het vertrek. Als dierbaren van de overledene kun je het uitleiden erg uniek maken. Er is de ruimte voor eigenhandig geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle soorten religies. Verscheidene uitvaartcentra in Noord Sleen kun je eveneens media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Op het moment dat het afscheid is genomen kun je aansluitend vaak nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt dikwijls kiezen voor iets standaards zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er veelomvattende mogelijkheden. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verscheidene uitvaartcentra in Noord Sleen en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Noord Sleen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Noord Sleen

Een van de eerste keuzes die achtergeblevenen moeten maken is de selectie tussen een begrafenis of een crematie. Vaak heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. De voorkeur kan bovendien overgelaten zijn aan de directe familie.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is het effect op de teraardebestelling zelf? Besef dat los van de keuze een uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de plechtigheid daardoor in praktisch alle uitvaartcentra in Noord Sleen gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de overledene na de dienst naar een begraafplaats getransporteerd worden. Er zijn uitvaartcentra die gevestigd zijn bij een kerkhof en af en toe moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Indien er voor een crematie wordt gekozen, is het gebruikelijk om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarin ook gecremeerd kan worden. Dat is logischerwijs niet gedwongen. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een losgelegen crematorium te rijden.

Wel is het noodzakelijk om de prijzen van een begrafenis en crematie Noord Sleen in het oog te houden. Een begrafenis zal kostbaarder zijn dan een crematie. Dit ontstaat voornamelijk door de storting van grafrechten aan de gemeente en de extra prijzen voor een grafsteen of gedenkteken op de gedenkplaats. Uiteraard is de wil van de gestorvene immer leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Noord Sleen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Noord Sleen

Nadenken over een uitvaart kan een hinderlijk gevoel geven, voornamelijk als je aan de tarieven denkt. Helaas is dit toch echt nodig, want een uitvaartdienst kan aanzienlijk in de kosten lopen. Je gaat überhaupt sommige kosten maken, denk hier aan een kist of een asurn. Ook de verzorging van de dierbare en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de wensen komen er nog allerlei kosten bij, zoals:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor mededeling van overlijden

De prijzen na overlijden lopen gemiddeld op tot tenminste 7.000,- euro. Hierin zitten wel veel mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Noord Sleen zo hooggeprijsd maken als je zelf wilt. Een koffietafel onder andere, is gebruikelijk met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Dan zullen de kosten hoger zijn. De tariefstellingen zijn dus nogal beïnvloedbaar, maar niet volledig. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een algemeen graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Noord Sleen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Noord Sleen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Noord Sleen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Noord Sleen

Het is voor iedereen in Noord Sleen raadzaam om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan immers dat je familie niet voor onverwachte enorme tarieven van de uitvaart komen te staan. Meestal zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vaststaand dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn geïntegreerd. Hierbij ben je dan verzekerd van een goed geregelde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze optie is ideaal voor wanneer je specifieke wensen uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Als laatste is er ook nog een versie waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Noord Sleen aanzienlijk omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo kies je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw stijl past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Noord Sleen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Noord Sleen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Noord Sleen

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Noord Sleen in te schakelen voor het regelen van een uitvaart in Noord Sleen. Even vluchtig wederom stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dit is dan tevens gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste wijze zal worden geregeld.

Alle formaliteiten en de strakke planning wordt georganiseerd door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is handig daar het een hele persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze website eenvoudig en gauw doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het allerlaatste afscheid is erg belangrijk en op deze manier heb je direct een impressie van degene die dit voor jou kunnen doen. Eveneens is het een verstandig idee om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Behoren bloemstukken en rouwkaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Dit zijn allemaal vragen die je eventueel kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze lastige periode, en helpen jou liever met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Noord Sleen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Noord Sleen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Noord Sleen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Noord Sleense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Noord Sleen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Noord Sleen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Noord Sleen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Noord Sleen

De laatste groet was perfect

29 augustus 2020

De woorden ontbreken om te verwoorden hoe prachtig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden gauw de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Daarom hebben we een schitterend uitvaart voor onze beste opa kunnen regelen.

- Jasper de Bruijn

Een steun in deze moeilijke tijd

23 augustus 2020

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel steun kon bieden. Buitengewoon goed en een dikke pluim voor de rappe reacties.

- Evelien Brouwer

Betrouwbaar

16 augustus 2020

We wilden het liever klein en persoonlijk houden en dat is gelukt. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we vlot de begrafenis regelen. Dank jullie wel.

- Yvonne Janssen

Liefdevol bijgestaan

10 augustus 2020

Ons moeder stond zelf enorm kleurrijk in het leven dus de liefdevolle opvang was enorm fijn. Niets was te raar en het was zeer persoonlijk.

- Adriana Willems

Houvast in deze lastige tijd

3 augustus 2020

Onverwachts hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo fijn kon helpen Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Claudia de Leeuw

Uitmuntend geregeld

1 augustus 2020

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw present. Vooraf veel gesprekken gehad en hierdoor was de crematie zeer prettig georganiseerd. Razendsnel contact ook.

- Vincent van den Broek

Welgemeende interesse

14 maart 2020

Het heengaan van mijn mama had een forse invloed op mij, diepe rouw en dus niet in staat zaakjes te bepalen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een fijne uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ze was zo meegaand en begripvol.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Marjolein van Leeuwen

Welgemeende betrokkenheid

15 februari 2020

Toen mijn mama overleed was ik erg triest en had ik geen zin om het uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl snel in aanraking komen met de geschikte mensen. Ik heb zoveel hulp gehad van de begeleidster.
Na de uitvaart heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Hendrikus van der Heijden

Uitvaartverzorger erg zorgzaam

19 januari 2020

Na de schrik van het plotseling sterven van mijn schoonmoeder konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te assisteren. Zeer erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was erg bijzonder. Niets geen nuchter gedoe, oprecht heel eigen en niets was vreemd.Petje af.

- Elisabeth van de Wal

De uitvaart van opa was ontzagwekkend

5 januari 2020

Aangezien dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de familie hadden was het enorm spannend. Nu snappen we hoe bepalend de geschikte persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Pascal Jacobs

Passende uitvaart geregeld

24 december 2019

Vlot en waardig geregeld. Heel tevreden.

- Eveline Martens

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Noord Sleen

Lichtenberg uitvaartzorg

Palmenhage 19
9501 TT Stadskanaal
Nederland

06 53575978
http://www.lichtenberguitvaartzorg.nl/

bert mulder uitvaartzorg

Spechtenhof 7
9502 SM Stadskanaal
Nederland

0599 611 145
https://www.bmuz.nl/

Dierencrematorium Stadskanaal

Mandenmaker 7
9502 KK Stadskanaal
Nederland

0599 613 431
http://www.dierencrematoriumstadskanaal.nl/