Uitvaart Elim

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Heb jij behoefte aan hulp voor de uitvaart in Elim?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Elim verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Elim – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Elim gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Elim

Uitvaart Elim
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Elim aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Elim, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Hollandscheveld, Noordscheschut en Nieuwlande bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Elim

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Elim kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Elim vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Elim

Bij het wegvallen van een naaste spelen er diverse emoties. Er is vanzelfsprekend het leed en wellicht de schrik bij een plotseling heengaan. Maar een heengaan houdt ook een zware periode in, waarin in een korte tijd de uitvaart georganiseerd moet worden. Er moet veel geregeld worden bij een uitvaart. Allereerst moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Elim. In de dagen direct na het heengaan dienen er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemen
  • Rouwkaarten
  • Het vervoer van de overledene
  • Zelf verzorgen of laten verzorgen
  • Koffie of thee
  • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het eenvoudiger om keuzes te maken. Indien dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een begrafenis in Elim persoonlijke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische periode veel zaken vergeten. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Elim

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Elim te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Elim contacteren

Als iemand heengaat die je dierbaar is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Elim Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk organiseert. Op deze locatie vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. De overledene wordt in het uitvaartcentrum vaak attractief gemaakt en opgebaard wanneer dit gewild is door de nabestaanden. Door de uitgeruste koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. In eigen woning opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afstellen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Elim. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Daardoor is het mogelijk om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Naast het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Elim er voor je als het aankomt op de behandeling van de overledene. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Tegelijkertijd kunt je in uitvaartcentrum Elim samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Wil je nog een klein 1 op 1 moment met de geliefde, dan is dit het ogenblik ervoor. Na afloop bestaat er vaak de mogelijkheid om gezamenlijk een kopje koffie te nuttigen en om het samen af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Elim kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematiecentrum. Soms is het mogelijk om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Elim

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Elim

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en buitengewoon persoonlijke keuze van personen. Het liefste wil je deze lastige keuze niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is doorgaans genomen minder duur dan een begrafenis. Dit heeft merendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Elim een grafkuil gehuurd moet worden. De prijzen daarvoor kunnen hard oplopen. De kosten voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus goed aan om dit eerst even degelijk na te gaan voordat je besluit om een keuze te maken. Je bent behalve de prijzen voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een steen. Afhankelijk van je eigen wensen kunnen de prijzen hierin natuurlijk ook weer zeer veel verschillen.

Crematies in Elim zijn flink minder duur. Bij een crematie gaan de meeste tariefstelling in de urn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit dikwijls een optie tegen een compensatie. Het is ook mogelijk om zelf de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Elim, is het altijd wijs om de tariefstelling tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk behoorlijke verschillen tussen de aanbieders. Je kunt dus al snel fiks besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Elim

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Elim

Bij persoonlijke behoeften bij een uitvaart in Elim kan dit stevig in de kosten lopen. Het is lastig om een schatting te geven nu lang niet iedereen hetzelfde wilt afsluiten. Mocht je van plan zijn om uitvaartverzorging in te roepen kost dit normaal €1.500,-. Dat wordt (in de meest voorkomende situaties) volledig afgedekt door de verzekering. Door een uitvaartondernemer in te huren hoef je zelf aan weinig zaken meer te denken. In de tijd van rouw is het prettig om dit soort zaken niet zelfstandig te moeten regelen. De kosten voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je het liefste wilt. Wanneer je dit op een uitvaart locatie laat uitvoeren kun je rekening houden met minimaal 500,-. Het tarief voor het verplaatsen van je dierbare is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Meestal kun je op voorhand de doorsnee prijzen van de verschillende uitvaartcentra zien op de site van het vervoerbedrijf.

Vanzelfsprekend kunnen er bijkomende kosten ontstaan bij een uitvaart in Elim. Hier kan iemand denken aan mogelijke bloemstukken of aan kaarten. Ook zal je moeten denken aan de tarieven die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Indien je graag een teraardebestelling wilt regelen dan zal er in ieder geval een bedrag moeten worden besteed aan de rustplaats, aan een grafkist en aan een grafsteen. Bij een crematie zijn de kosten meestal minder hoog maar hier dien je ook te denken aan een urn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer weten over de gemiddelde aangelegenheden en tarieven bij een heengaan? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Elim en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Elim inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Elim inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Elim

Een uitvaartverzekering in Elim is de voornaamste selectie rondom je uitvaart. Door middel van een uitvaartverzekering in Elim zul je er immers niet helemaal afzonderlijk voor staan als het neerkomt op de kosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen betalen een vaststaand geldbedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Bij genoemde versie spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet verplicht. Wel is het wenselijk, het maakt het je wel echt een stuk zorgelozer in tijden van de uitvaart.

De premie van de uitvaartverzekering in Elim zal altijd afhankelijk zijn van meerdere factoren. Dat is dan ook de reden dat de premie voor iedereen zal variëren. Een jonger persoon betaalt over het algemeen minder verzekeringspremie dan een persoon op latere leeftijd. Dit is vanzelfsprekend, de verzekeraar neemt anders een te groot risico. Gelijktijdig zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van het soort verzekering die je wilt hebben en van jouw welzijn. Het is zo dat een uitvaartverzekering in Elim geweigerd kan worden als de verzekeraar je een te riskant geval vindt. Bijna altijd zul je dan ook jouw medische dossier moeten inleveren als je een verzekering wilt aanvragen. Mocht je het zelf willen doen dan kun je uiteraard ook gewoon geld apart zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen de achtergeblevenen later een geldbedrag tekort bij het financieren van jouw uitvaartdienst. Wanneer dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw naasten aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Elim

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Elim verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Elim

Vlak na het heengaan van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Elim De rouw overheerst nadat een mens overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is dingen regelen. Wanneer je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je over het algemeen geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken geregeld moeten worden. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

Om veel dingen uit je handen te nemen in een tijd van treurnis zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle zaken rondom een uitvaartdienst. Daardoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt als ook het transport van de overledene richting een uitvaartcentrum. Hierna zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel gaan over het uitwerken van de uitvaartdienst en alle voorkeuren hieromtrent bespreken.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de nabestaanden. Vergelijk dus verschillende uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Elim zal er een prachtige uitvaart plaatsvinden voor een prettige laatste herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Elim

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Elim

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Elim. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Elimse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Elim. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Elim bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Elim die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Elim

Een intieme begrafenis

1 maart 2024

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was vlot bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het assisteren met de persoonlijke teksten was niet te veel en de handreiking was enorm gerespecteerd.

- Chantal Brouwer

Op maat begeleiding was fantastisch!

21 februari 2024

Ongeacht het tijdstip van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was heel erg fijn. De favoriete lekkernij van grootmoeder stond gedurende de uitvaart (bij de koffie) centraal. Echt prachtig geregeld.

- Maaike van de Pol

Geheel de zorg uit handen

14 februari 2024

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van het ongecompliceerd aan kunnen vragen van de offertes (en voor onszelf nog even en vergelijk op de verzekering gedaan achteraf) tot de echte uitvaart. Vlot en eenvoudig kwamen wij in contact met de passende uitvaartcentra. Zeer tevreden.

- Adriana de Jong

Welgemeende betrokkenheid

8 februari 2024

Toen mijn mama overleed was ik erg bedroefd en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl rap in contact komen met de geschikte mensen. Ze was zo lief en begripvol.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Eigenlijk heel vriendelijk.

- Bart de Wit

Verwachtingen zijn overtroffen

25 januari 2024

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was flink meegaand dus dit was snel geregeld.

- Suzanne van Loon

Vlot geregelde huiselijke uitvaart

14 januari 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was zeer betrokken. Het afscheid (en de locatie) voelde volkomen relaxed ondanks het verdriet. Omdat het ook vlot geregeld was en niet in een koude omgeving vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Joost Martens

De uitvaart was fantastisch

10 januari 2024

Gauw en zorgvuldig geregeld. Tevens nog na de uitvaartdienst even gebeld of we nog vragen hadden.

- Frank de Lange

Respectvol en sober afscheid

5 januari 2024

We hebben mijn broer een waardige en indrukwekkende uitvaartdienst kunnen geven. De koffie was enigszins minder smakelijk maar verder alles goed geweest.

- Johan Kuiper

Uitmuntend geregeld

27 december 2023

Nagenoeg onzichtbare hulp op de dag van de uitvaart gehad. Zo nu en dan werden er vragen en opties aan ons voorgelegd waardoor de crematie vlot en tot in de puntjes geregeld werd. Snel contact ook.

- Yvonne de Leeuw

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Elim

UGNA Uitvaartzorg – Adviespunt Hoogeveen

A.G. Bellstraat 23
7903 AD Hoogeveen
Nederland

0524 515 899
https://www.ugna.nl/

Aalders Uitvaartverzorging

Industrieweg 96
7903 AK Hoogeveen
Nederland

0528 356 701
https://www.reneaaldersuitvaartverzorging.nl/

Draagt Elkanders Lasten Uitvaartverzekeringen N.V.

Het Haagje 169
7902 LG Hoogeveen
Nederland

0528 264 158
http://www.delu.nl/