Uitvaart Nieuwe Niedorp

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Zoek jij hulp voor de uitvaart in Nieuwe Niedorp?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Nieuwe Niedorp verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het belangrijkste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Nieuwe Niedorp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Nieuwe Niedorp gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Nieuwe Niedorp

Uitvaart Nieuwe Niedorp
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Nieuwe Niedorp aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Nieuwe Niedorp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Barsingerhorn, Hoogwoud en Winkel bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Nieuwe Niedorp

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Nieuwe Niedorp kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Nieuwe Niedorp. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Nieuwe Niedorp

Het regelen van een heengaan is altijd intens. Er is uiteraard het leed en misschien de schrik bij een onvoorzien heengaan. Maar een overlijden houdt ook een drukke tijd in, waarin in een korte tijd de uitvaart geregeld moet worden. Er moet veel besloten worden bij een begrafenis. Allereerst de administratieve aangifte bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Nieuwe Niedorp vervoerd worden. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden dienen er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het eenvoudiger om keuzes te maken. Als dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Nieuwe Niedorp.

Zeker zul je in deze hectische tijd een aantal zaken over het hoofd zien. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Nieuwe Niedorp

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Nieuwe Niedorp te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Nieuwe Niedorp contacteren

Indien een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in contact komen met een uitvaartcentrum in Nieuwe Niedorp. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk regelt. Op deze plek vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak knap gemaakt en opgebaard wanneer dit gewild is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het afscheid. Het is ook een optie om iemand thuis op te baren, dit kan regelmatig worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Nieuwe Niedorp. Zo is het onder andere mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Als je verzorging wenst van je geliefde is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Nieuwe Niedorp. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Ook kun je bij allerlei uitvaartcentra bijstaan met de behandeling voor het afscheid. Tevens kunt je in uitvaartcentrum Nieuwe Niedorp bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de overledene. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na afloop bestaat er vaak de mogelijkheid om gezamenlijk een kopje thee te drinken en om het samen af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Nieuwe Niedorp kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematorium. Soms is het mogelijk om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Nieuwe Niedorp

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Nieuwe Niedorp

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en zeer intieme keuze van mensen. Hier wil je jouw nabestaanden graag niet mee belasten. Een crematie is over het algemeen genomen goedkoper dan een begrafenis. Dit heeft grotendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Nieuwe Niedorp een rustplaats gehuurd moet worden. De tariefstellingen kunnen aardig oplopen hiervoor. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen kosten voor een begrafenis. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even degelijk uit te vogelen voordat je besluit om een keuze te maken. Je bent behalve de tarieven voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een steen. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen de tariefstelling hierin uiteraard ook weer heel erg verschillen.

Crematies in Nieuwe Niedorp zijn aanzienlijk beter geprijsd. Het prijzigste aan het cremeren is de asurn. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Het is eveneens geoorloofd om zelfstandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Nieuwe Niedorp wilt is het van nut om de kosten altijd goed te vergelijken. Er bestaan aanzienlijk wat prijsverschillen onder partijen. Door dit te bekijken zul je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Nieuwe Niedorp

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Nieuwe Niedorp

Het voelt mogelijk wat bitter om na een heengaan te moeten stilstaan bij de kosten van een uitvaart in Nieuwe Niedorp. Helaas is dit wel noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan aanzienlijk in de kosten lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de voorkeuren komen er nog extra kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaartdienst kost tegenwoordig rond de € 7.000,-. Een veelheid aangelegenheden zitten hier normaal bij in. De tariefstelling voor de uitvaart kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf inschatten. Een koffietafel onder andere, is standaard met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tariefstelling hoger dan indien je louter voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een generaal graf zal beter geprijsd zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Nieuwe Niedorp en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Nieuwe Niedorp inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Nieuwe Niedorp inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Nieuwe Niedorp

Het is voor elk persoon uit Nieuwe Niedorp raadzaam om een uitvaartverzekering te nemen. Zowel jij als je achtergeblevenen hebben dan de zekerheid dat zij niet voor flinke tarieven komen te staan. Kort door de bocht zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een permanent dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn geïntegreerd. Hiermee ben je dan verzekerd van een goed georganiseerde uitvaartdienst.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitbetaald krijgt waarmee een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze optie is volmaakt indien je persoonlijke wensen buiten een dienstenpakket hebt.

Er zijn ook nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Nieuwe Niedorp enorm omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo kies je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw leven past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Nieuwe Niedorp

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Nieuwe Niedorp verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Nieuwe Niedorp

Vlak na het heengaan van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Nieuwe Niedorp De rouw overheerst nadat een individu overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is dingen regelen. Als dit de allereerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die onmiddellijk na een overlijden geregeld moeten worden, uit handen te nemen van de nabestaanden. De nabestaande kan dan stilstaan bij het rouwproces. Ondertussen zal de uitvaartondernemer aangifte doen bij de gemeente en de finale verzorging en rouwvervoer naar een rouwcentrum organiseren. Aansluitend zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel gaan over het invullen van de uitvaart en alle behoeften hieromtrent bespreken.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme hulp bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Nieuwe Niedorp zorgen voor een prachtige laatste groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Nieuwe Niedorp

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Nieuwe Niedorp

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Nieuwe Niedorp. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Nieuwe Niedorpse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Nieuwe Niedorp. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Nieuwe Niedorp bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Nieuwe Niedorp die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Nieuwe Niedorp

Schitterende uitvaart

13 juni 2024

De uitvaart was erg indrukwekkend. De troosteloosheid was groot na het overlijden van grootmoeder maar de uitvaartdienst had niet waardiger geregeld kunnen worden. Enorm fijn hoe razendsnel we de offertes binnen hadden.

- Danny Bakker

Persoonlijke hulp en toeverlaat

3 juni 2024

Deze uitvaart is memorabel, de uitvaartverzorger was erg ervaren. Hij was erg hulpvaardig en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij kunnen staan.

- Natasja Jansen

Lage tarieven en vreedzaam

28 mei 2024

Een evenzeer goedkope als eervolle uitvaartdienst was meer dan we verwacht hadden. We hebben niet zo veel geld dus was van belang.

- Jessica van de Ven

Enorm betrokken

18 mei 2024

Na het overlijden wisten we even niet wat we exact moesten doen. Door uitvaartplek.nl kwamen we zeer snel in contact met iemand die ons verder kon helpen. Ze nam direct contact met ons op en heeft ons heel prettig geholpen.

- Marjolein Kramer

Heel fijn opgevangen

16 mei 2024

Het schitterende leven van onze mamma is formidabel omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was aangrijpend. Niets was te eigenaardig en het was zeer persoonlijk.

- Simon van de Wal

Uitvaart ondersteuning was geweldig

7 mei 2024

Elk moment van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was erg prettig. Kopje koffie kon uitgebreid worden met het lievelingsgebakje van oma. Werkelijk schitterend georganiseerd.

- Susanne Smits

Uitvaartbegeleider was enorm lief

3 mei 2024

Na de shock van het abrupt overlijden van mijn schoonmoeder konden we gelukkig snel iemand inschakelen (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Erg dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was heel bijzonder. Niks geen nuchter gedoe, gewoon heel persoonlijk en niets was eigenaardig.Petje af.

- Wendy van Veen

Zeer content door fijne hulp

24 april 2024

Ik heb zeer lieve hulp gehad toen ik het overlijden van mijn partner moest organiseren. Ik hoefde niks zelfstandig te doen. Alles werd voor mij geregeld na het contact vinden met deze mensen. De volgende dag was dat geregeld.

- Johannes Postma

Een intieme uitvaart

16 april 2024

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was razendsnel bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het helpen met de persoonlijke teksten was niet te veel en de assistentie was enorm gewaardeerd.

- Stefan Peeters

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Nieuwe Niedorp

Uitvaartvereniging de Laatste Eer

Schoener 32
1721 GR Broek op Langedijk
Nederland

0226 317 270
https://www.debegrafenisondernemer.nl/broekoplangedijk/de-laatste-eer-begrafenisvereniging

Angita Waal-Pijper Uitvaartverzorging

Dorpsweg 162a
1711 RN Hensbroek
Nederland

06 50606710
http://www.angitawaaluitvaart.nl/

Dekker Beheer B.V.

Laanderweg 15
1704 JT Heerhugowaard
Nederland

0226 422 288
http://uitvaartdekker.nl/