Uitvaart Monster

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Zoek jij hulp voor de uitvaart in Monster?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Monster verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Monster – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Monster gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Monster vinden

Uitvaart Monster
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 85 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Monster aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Monster, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Naaldwijk, Ter Heijde en Poeldijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Monster

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Monster kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Monster vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Monster

Een uitvaart regelt zichzelf niet en hier komt behoorlijk wat bij kijken. Omdat iedere stap van elementair belang is raden wij je aan om hulp te vragen bij het organiseren van de teraardebestelling. Vaak willen familieleden of bekenden je hiermee assisteren, maar je kunt dit eveneens aan een uitvaartondernemer over laten. Zij helpen je met het regelen van alles wat er fundamenteel is op deze dag. Wat zijn nu eigenlijk de stappen die gezet moeten worden? De belangrijkste actie is om melding te doen bij de gemeente. Indien je een teraardebestelling in Monster wilt regelen, moet je allereerst deze stap te zetten voordat je verder kunt. Van de gemeente ontvang je een verlof, zodat je de begrafenis of crematie in gang kunt zetten. Zonder dit verlof kun je niet de daaropvolgende stappen ondernemen voor het organiseren. De verwachte vervolgstap is om het heengaan kenbaar te maken aan anderen. Je kunt ervoor kiezen om iedereen te benaderen die de overledene kende, maar het is vaak gewoon om slechts de directe kring op de hoogte te stellen.

Dan is het moment daar om de begrafenis eigenhandig te gaan regelen. Hier bedoelen we dus op de uitvaartdiensten en op het regelen van een rustplaats of askruik. Raadpleeg altijd het testament om te achterhalen hoe de overledene wil dat de uitvaart ingericht wordt. Als er geen testament voorhanden is zul je je als gezin moeten inlezen: wat zou hij/zij gewild hebben? Dikwijls kunnen uitvaartdiensten op maat worden aangeboden. Dit geldt voor dingen als:

  • Hoeveel mensen nodig je uit voor de ceremonie?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel mensen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de teraardebestelling is het verstandig om de resterende zaken te organiseren. Hier kan je onder andere denken aan de administratie van de overledene of aan de financiële zaken. Dit is dan ook de tijd waarin er gekeken zal worden naar de erfenis. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Monster

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Monster te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Monster contacteren

Voor een uitvaart in Monster heb je de keuze uit allerlei verschillende uitvaartcentra die door de hele stad zijn gevestigd. Het uitvaartcentra heeft een indrukwekkende impact op alle aangelegenheden voor en na de uitvaart. In elk uitvaartcentra in Monster zijn er belangrijke faciliteiten om de overledene bekwaam en met eerbaarheid te bewaren tot de datum van de uitvaart. Daarnaast is daar alles in gereedheid om je geliefde netjes te laten verzorgen.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Monster zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Natuurlijk mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vantevoren een moment voor condoleances plannen voor alle mensen die de dierbare kenden. Eveneens kun je het exclusief houden voor alleen genodigden of naverwanten.

De meeste uitvaartcentra in Monster hebben een gehoorzaal waar de dienst gehouden kan worden. De plechtigheid is het meest intieme onderdeel van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf indelen. Er is de ruimte voor eigenhandig gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle soorten geloofsthema’s. Verscheidene uitvaartcentra in Monster kun je ook media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de begrafenis zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit kan een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verscheidene uitvaartcentra in Monster en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Monster

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Monster

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een significante en zeer persoonlijke keuze van mensen. Graag wil je deze vervelende keuze niet aan nabestaanden overlaten. Gemiddeld is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Voornaamste reden hiertoe is dat er bij een begrafenis in Monster een grafkuil georganiseerd moet worden. De prijzen hiervoor kunnen hard stijgen. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even goed na te gaan voor je besluit om een keuze te maken. Naast de kosten voor het graf zelf zal je ook kosten kwijt zijn aan de steen en een (graf)kist. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kunnen de kosten hierin logischerwijs ook weer heel erg afwijken.

Een crematie in Monster brengt lagere tarieven met zich mee. Bij een crematie gaan de meeste prijzen in de asurn zitten. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Het is tevens geoorloofd om zelfstandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Monster wilt is het van nut om de prijzen altijd goed te vergelijken. Er bestaan flink wat prijsverschillen tussen partijen. Je kunt vanzelfsprekend al snel behoorlijk besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Monster

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Monster

Het lijkt wellicht wat wrang om na een overlijden te moeten stilstaan bij de kosten van een uitvaart in Monster. Het is toch echt noodzakelijk gezien het regelen van een overlijden behoorlijk duur kan zijn. Je gaat überhaupt een aantal kosten maken, denk hierbij aan een (graf)kist of een urn. Ook de verzorging van de geliefde en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de wensen komen daar nog aanvullende kosten bij, zoals:

  • De locatie van opbaren voor de uitvaart
  • Het vervoer van de gestorvene
  • Eventuele dragers
  • Bloemen
  • Overlijdenskaarten
  • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen doorgaans op tot minimaal 7.000,- euro. Hier zitten wel flink wat opties inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Monster zo exclusief maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de prijzen aanzienlijker dan wanneer je alleen voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een regulier graf is namelijk goedkoper dan een particulier graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Monster en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Monster inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Monster inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Monster

Een uitvaartverzekering in Monster afsluiten is een van de voornaamste beslissingen die je zelfstandig kunt maken. Met het hebben van een uitvaartverzekering in Monster zal je er tenslotte niet helemaal alleen voor staan als het neerkomt op de kosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen keren een vastgesteld geldbedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een afgesproken bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet verplicht. Maar, omdat het dingen zoveel zorgelozer maakt bij een uitvaart regelen, is het zeer aan te raden.

Hoeveel je aan premie kwijt bent voor je uitvaartverzekering in Monster is afhankelijk van meerdere zaken. Dat is dan eveneens de aanleiding dat de verzekeringspremie voor elk persoon zal uiteenlopen. Zo valt een premie lager uit indien je deze op een vroegere leeftijd afsluit. Verklaarbaar, want een ouder individu overlijdt statistisch gezien sneller dan een jonger mens. Verder is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt regelen en van je persoonlijke gezondheid. Een aanbieder is niet verplicht om je te aanvaarden voor een uitvaartverzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in Monster je een te omvangrijk gevaar vindt, kunnen ze je afslaan. Het regelen van een uitvaartverzekering gaat dan ook vaak gepaard met het meesturen van een gezondheidsverklaring en in sommige gevallen het meesturen van een medisch dossier. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je natuurlijk ook zelfstandig een geldbedrag apart zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker weten dat de uitvaart betaald kan worden. Wanneer dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw naasten aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Monster

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Monster verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Monster

Het is slim om een uitvaartverzorger in Monster in de arm te nemen voor een afscheidsdienst in Monster. We hebben het al even eerder aangestipt in dit artikel, echter is het belangrijk om hier wat meer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Dit is dan ook gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste wijze zal worden georganiseerd.

Denk onder meerdere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het regelen van de dag op zichzelf. Indien je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Monster is het altijd handig om moeiteloos via onze website een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even snel in contact komen en heb je direct een helder idee door wie jij bij voorkeur de allerlaatste dag van jouw geliefde laat regelen. Eveneens is het een goed idee om altijd even te kijken naar de diensten die er verricht kunnen worden.

Horen bloemen en (rouw)kaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Dit zijn allemaal vragen die je wellicht kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze heftige tijd, en helpen jou liever met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets makkelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Monster

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Monster

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Monster. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Monsterse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Monster. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Monster bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Monster die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Monster

Tot in de puntjes georganiseerd

7 september 2023

Nagenoeg onzichtbare begeleiding op de dag van de uitvaart gehad. Regelmatig werden er vragen en opties aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in de puntjes geregeld werd. Ook hadden we snel contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Sandra Post

Een fijne uitvaartdienst

31 augustus 2023

Er is geen andere uitvaartverzorger te bedenken die meer betrokken is dan die van ons. We hebben alleen achteraf niets meer vernomen, betreurenswaardig.

- Kim van de Ven

De uitvaart van grootvader was ontzagwekkend

22 augustus 2023

Dit was het allereerste overlijden wat wij meemaakten en moesten organiseren. Nu snappen wij hoe beslissend de geschikte persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Jolanda van der Meer

Eerbiedige uitvaart

19 augustus 2023

We hebben mijn broer een eerbiedige en fijne teraardebestelling kunnen geven. Het enige punt van kritiek was de koffie, deze was niet zo aangenaam maar de rest was geweldig geregeld.

- Simon van de Velden

Enorm meevoelend

7 augustus 2023

Na het heengaan wisten we even niet wat we nou moesten doen. Dankzij uitvaartplek.nl kwamen we heel snel in contact met iemand die ons verder kon helpen. Ze nam snel contact met ons op en heeft ons geweldig prettig geholpen.

- Eric Vink

Een integere begrafenis

1 augustus 2023

Vertrouwelijk en alleen met familie was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Dank jullie wel.

- Michael van de Brink

Respectvol en sober afscheid

24 juli 2023

We hebben mijn broer een eerbiedige en indrukwekkende uitvaart kunnen geven. Het enige minpunt was de koffie, deze was niet erg aangenaam maar de rest was geweldig geregeld.

- Joyce Groen

De uitvaartdienst van grootvader was ontzagwekkend

16 juli 2023

Het was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Gelukkig hadden we zorgzame begeleiding, wat zo bepalend is voor een goede en waardige uitvaart!

- Richard Mulder

Liefdevol bijgestaan

12 juli 2023

Het schitterende leven van onze moeder is prachtig omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was aangrijpend. Alles was mogelijk en in het bijzonder afgestemd op wat wij wilden.

- Martin van de Ven

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Monster

Prins Uitvaartverzorging

Bastiaan Boxmanpad 23
3151 CS Hoek van Holland
Nederland

0174 846 758
http://www.prinsuitvaartverzorging.nl/

Feldkamp Uitvaartverzorging

Leen van der Houwenstraat 48
3151 ML Hoek van Holland
Nederland

0174 271 037
http://www.feldkampuitvaartverzorging.nl/

Uitvaartverzorging Horizon

Middel Broekweg 5 A
2671 ME Naaldwijk
Nederland

0174 623 456
http://www.horizonuitvaart.nl/