Uitvaart Naaldwijk

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Wil jij een fijne uitvaartondernemer uit Naaldwijk die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Naaldwijk verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het mooiste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Naaldwijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Naaldwijk gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Naaldwijk

Uitvaart Naaldwijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Naaldwijk aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Naaldwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Ter Heijde, Poeldijk en s Gravenzande bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Naaldwijk

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Naaldwijk is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Naaldwijk. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Naaldwijk kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Naaldwijk

Een uitvaart organiseert zichzelf niet en hier komt aardig wat bij kijken. Aangezien iedere stap van doorslaggevend belang is raden wij je aan om assistentie te vragen bij het regelen van de begrafenis. Vaak willen familieleden of kennissen je hierbij assisteren, maar je kunt dit eveneens aan een uitvaartondernemer over laten. Zij ondersteunen je met het organiseren van alles wat er cruciaal is op deze dag. Wat zijn nu eigenlijk de stappen die gezet moeten worden? Alles start bij het melden van heengaan bij de gemeente. Wanneer je een begrafenis in Naaldwijk wilt organiseren, moet je allereerst deze stap te zetten voordat je verder kunt. Van de gemeente ontvang je een verlof, zodat je de begrafenis of crematie in gang kunt zetten. Dit verlof is verplicht om de volgende stap te mogen zetten. Uiteraard zal je na deze aangifte de naasten op de hoogte moeten stellen rondom het heengaan. Je kunt ervoor opteren om iedereen te benaderen die de overledene kende, maar het is vaak gewoon om louter de directe kring te informeren.

Dan is het moment daar om de uitvaart zelf te gaan regelen. Hiermee bedoelen we dus het afstemmen van de uitvaartdienst en het uitzoeken van een kerkhof of strooigebied. Raadpleeg altijd het testament om te ontdekken hoe de overledene wil dat de dag ingericht wordt. Als er geen testament aanwezig is zul je je als naverwanten moeten inlezen: wat zou hij/zij gewild hebben? De uitvaartdiensten kunnen hier dan ook op worden aangepast. Denk aan zaken zoals:

  • Hoeveel mensen nodig je uit voor de plechtigheid?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel personen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de begrafenis is het belangrijk om de overige zaken te regelen. Hier kan je bijvoorbeeld denken aan de boekhouding van de overledene of aan de geldelijke aangelegenheden. Tot slot is er dan nog de afhandeling van de (mogelijke) nalatenschap. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Naaldwijk

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Naaldwijk te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Naaldwijk contacteren

Bij een uitvaart in Naaldwijk kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentra die verspreid in de stad beschikbaar zijn. Een uitvaartcentrum behelst een bepalende rol bij zowel alle werkzaamheden vooraf aan de begrafenis als de teraardebestelling zelf. In alle uitvaartcentra in Naaldwijk zijn er goede faciliteiten om de overledene vakkundig en met aanzien te bewaren tot de dag van de begrafenis. Daarnaast is daar alles in gereedheid om je dierbare keurig te laten verzorgen.

De belangrijkste functie van een uitvaartcentrum Naaldwijk zijn de plekken waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Vanzelfsprekend kun je de dierbare ook thuis opbaren. Als je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook exclusief houden voor alleen familieleden.

De meeste uitvaartcentra in Naaldwijk hebben een aula waar de uitvaart gehouden kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het afscheid erg persoonlijk maken. Er is de gelegenheid voor zelf gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle soorten geloven. Allerlei uitvaartcentra in Naaldwijk kun je tevens media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Zodra het afscheid is geweest kun je vervolgens doorgaans nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt veelal kiezen voor iets eenvoudigs zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide opties. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Naaldwijk en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Naaldwijk

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Naaldwijk

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en zeer persoonlijke keuze van personen. Eigenlijk wil je deze persoonlijke keuze niet aan nabestaanden overlaten. Doorgaans is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Voornaamste reden hiertoe is dat er bij een begrafenis in Naaldwijk een rustplaats geregeld moet worden. De tarieven kunnen behoorlijk oplopen hiervoor. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Het is dan zeker aan te raden om eerst wat onderzoek te plegen. Behalve de tariefstelling voor de grafkuil zelf zal je gelijktijdig kosten kwijt zijn aan de grafsteen en een (graf)kist. Ook hierbij kunnen de tariefstelling stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Naaldwijk zijn beduidend beter geprijsd. Bij een crematie gaan de meeste prijzen in de urn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit dikwijls een optie tegen een vergoeding. Je kunt er uiteraard daarnaast voor kiezen om het zelf te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Naaldwijk wilt is het van nut om de prijzen altijd goed te vergelijken. Over en weer zitten er namelijk forse afwijkingen tussen de aanbieders. Je kunt dus al snel aardig besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Naaldwijk

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Naaldwijk

Het voelt wellicht wat bitter om na een heengaan te moeten stilstaan bij de tarieven van een uitvaart in Naaldwijk. Helaas is dit wel noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan aanzienlijk in de papieren lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een grafkist, de laatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de voorkeuren komen hier nog allerlei kosten bij, zoals:

  • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
  • Rouwvervoer
  • Eventueel in te huren dragers van de grafkist
  • Bloemen
  • Overlijdenskaarten
  • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot minimaal 7.000,- euro. Daar zitten wel een aantal mogelijkheden inbegrepen. De tarieven voor de uitvaart kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf vaststellen. Een koffietafel onder andere, is normaal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de kosten hoger dan indien je louter voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een generaal graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Naaldwijk en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Naaldwijk inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Naaldwijk inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Naaldwijk

Wij raden iedereen in Naaldwijk aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Evenzeer jij als je achtergeblevenen hebben dan de geruststelling dat zij niet voor enorme prijzen komen te staan. Grofweg zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vaststaand dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen diensten zijn geïntegreerd. Hiermee ben je dan verzekerd van een goed georganiseerde uitvaartdienst.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een bedrag op waarvan de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering biedt iets uitgebreider vrijheid, aangezien je meer keuzemogelijkheden hebt. Dit is een zeer geschikte uitvaartverzekering als je persoonlijke voorkeuren hebt.

Daarnaast is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Naaldwijk aanzienlijk groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw situatie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Naaldwijk

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Naaldwijk verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Naaldwijk

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Naaldwijk in te schakelen voor het regelen van een uitvaart in Naaldwijk. Even vluchtig wederom stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dit is dan doorgaans meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte wijze zal worden geregeld.

Denk onder andere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de dag op zichzelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is slim aangezien het een hele persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze site makkelijk en gauw doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je direct een goed beeld door wie jij het liefste de allerlaatste dag van jouw geliefde laat regelen. Daarnaast is het een verstandig plan om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer verder in staat om additionele werkzaamheden te verrichten, zoals het aankopen van bloemen? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze moeilijke tijd, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Naaldwijk

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Naaldwijk

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Naaldwijk. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Naaldwijkse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Naaldwijk. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Naaldwijk bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Naaldwijk die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Naaldwijk

Uitmuntend geregeld

26 mei 2024

Zowat onzichtbare hulp op de dag van de uitvaartdienst gehad. Regelmatig werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie vlot en tot in detail georganiseerd werd. Snel contact ook.

- Thijs van de Berg

Houvast in deze heftige tijd

22 mei 2024

Onverwacht hebben wij via uitvaartplek.nl de geschikte persoon gevonden die ons zo goed kon helpen Erg goed en een terechte pluim voor de vlotte reacties.

- Simon de Vries

Heel fijn opgevangen

15 mei 2024

Het mooie bestaan van onze moeder is prachtig omgezet in haar afscheid en de warme opvang was ontroerend. Alles was bespreekbaar en voornamelijk afgestemd op wat wij wilden.

- Evelien van den Bosch

Liefdevol opgevangen

8 mei 2024

Het geweldige bestaan van onze moeder is prachtig omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was ontroerend. Niks was te vreemd en het was enorm persoonlijk.

- Franciscus Bos

Uitvaartverzorger zeer zorgzaam

27 april 2024

Eerst komt het verdriet en de klap en dan weet je dat er van alles besloten moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek snel mensen inzetten hiervoor. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten organiseren en vooral verbaasd met hoe lief en persoonlijk deze begeleiding voor ons was. Niks geen nuchter gedoe, oprecht heel eigen en niets was vreemd.Niks anders dan respect hiervoor.

- Nathalie van Dongen

Flinke steun gehad

21 april 2024

Vrijblijvend eerst kunnen zien wie er bij ons paste. Al razendsnel waren we met iemand in contact die ons zelf benaderde en zaken uit handen nam. We hoefde niet eens zelf het heengaan van onze zus aan te geven.

- Martin Smeets

Op maat begeleiding was super!

19 april 2024

Ieder ogenblik van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was zeer fijn. De lievelings lekkernij van oma stond tijdens de uitvaart (tijdens de koffie) centraal. Werkelijk geweldig geregeld.

- Yvonne Vos

Uitmuntend geregeld

9 april 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw voorhanden. Zo nu en dan werden er vragen en opties aan ons voorgelegd waardoor de crematie vlot en tot in detail georganiseerd werd. Tevens hadden we vlot contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Jeffrey Meijer

Een intieme uitvaart

1 april 2024

Het uitvaart centrum van onze voorkeur was vlot en erg attent. De teksten werden ook herschreven met zijn steun en ook meedenken over alles was klasse.

- Koen Postma

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Naaldwijk

Van der Eijk Uitvaartverzorging

Fresiastraat 12
2671 KS Naaldwijk
Nederland

0174 629 946
https://www.eijk-uitvaartverzorging.nl/

Uitvaartverzorging Horizon

Middel Broekweg 5 A
2671 ME Naaldwijk
Nederland

0174 623 456
http://www.horizonuitvaart.nl/

Uitvaartverzorging G. van der Meer

Zandeveltweg 75
2692 AS 's-Gravenzande
Nederland

0174 412 230
https://uitvaartverzorgingvandermeer.nl/