Uitvaart Molkwerum

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken het geregel graag behapbaarder voor je. Behoefte aan een top uitvaartondernemer uit Molkwerum die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Molkwerum verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Molkwerum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Molkwerum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Molkwerum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 70 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Molkwerum aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Molkwerum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Rijs, Mirns en Bakhuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Molkwerum

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Molkwerum kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Molkwerum. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Molkwerum kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Molkwerum

Bij het overlijden van een naaste spelen er verscheidene emoties. Denk aan de schrik bij een onvoorzien heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een heengaan houdt ook een moeilijke tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de uitvaart geregeld moet worden. Er moet veel geregeld worden bij een uitvaart. Als eerste de administratieve aangifte bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Molkwerum vervoerd worden. In de dagen meteen na het overlijden moeten er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Aanvullende voorkeuren

Indien er van tevoren helderheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Wanneer dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer ruimte voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Molkwerum.

Geheid zul je in deze hectische periode enkele zaken over het hoofd zien. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer vitaal? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Molkwerum

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Molkwerum te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Molkwerum contacteren

Voor een uitvaart in Molkwerum heb je de keuze uit allerlei soorten uitvaartcentra die door de hele plaats zitten. Het uitvaartcentra heeft een omvangrijke impact op alle aangelegenheden voor en na de begrafenis. In ieder uitvaartcentra in Molkwerum zijn er fatsoenlijke faciliteiten om de overledene professioneel en met eer te bewaren tot de datum van de teraardebestelling. Tegelijkertijd is hier alles aanwezig om de overledene de laatste behandeling te kunnen geven.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Molkwerum zijn de plekken waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Natuurlijk kun je de geliefde ook thuis opbaren. Als je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de begrafenis een condoleance te initiëren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook besloten houden voor uitsluitend familieleden.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Molkwerum hebben een zaaltje waar de uitvaart georganiseerd kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het afscheid erg sluitend maken. De keuze voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In veel uitvaartcentrum Molkwerum zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen gedurende de plechtigheid.

Wanneer het afscheid is genomen kun je achteraf vaak nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de diverse uitvaartcentra in Molkwerum en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Molkwerum

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Molkwerum

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en buitengewoon intieme keuze van mensen. Hier wil je jouw achtergeblevenen het liefste niet mee belasten. Gemiddeld genomen is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Voornaamste reden hiertoe is dat er bij een begrafenis in Molkwerum een graf geregeld moet worden. De tarieven kunnen stevig oplopen hiervoor. De tariefstelling voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Het is dan wel om eerst wat onderzoek te plegen. Behalve de kosten voor het graf zelf zal je eveneens prijzen kwijt zijn aan de steen en een kist. Afhankelijk van je eigen wensen kunnen de kosten hierin logischerwijs ook weer gigantisch verschillen.

Een crematie in Molkwerum brengt minder tariefstelling met zich mee. Het prijzigste aan het cremeren is de asurn. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Je kunt er natuurlijk daarnaast voor kiezen om het eigenhandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Molkwerum, is het immer verstandig om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk behoorlijke afwijkingen tussen de aanbieders. Door dit te inspecteren zal je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Molkwerum

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Molkwerum

Nadenken over een uitvaart kan een hinderlijk gevoel geven, met name als je aan de prijzen denkt. Het is wel noodzaak gezien het organiseren van een overlijden aanzienlijk prijzig kan zijn. Je gaat hoe dan ook diverse kosten maken, denk hierbij aan een (graf)kist of een asurn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de behoeften komen er nog diverse kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot minimaal 7.000,- euro. Hierin zitten weliswaar allerlei opties inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Molkwerum zo kostbaar maken als je zelf wilt. Een koffietafel onder andere, is standaard met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de prijzen aanzienlijker dan wanneer je slechts voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een algemeen graf is namelijk minder duur dan een particulier graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Molkwerum en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Molkwerum inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Molkwerum inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Molkwerum

Een uitvaartverzekering in Molkwerum vergelijken is een van de slimste beslissingen die je zelf kunt maken. Indien je in Molkwerum een uitvaartverzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een belangrijk onderdeel van de uitgaven zijn afgedekt. De allermeeste uitvaartverzekeringen compenseren de algemene kosten die komen kijken bij een uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een vaststaand bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Maar, aangezien het zaken zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart regelen, is het zeer aan te raden.

Wat je aan verzekeringspremie kwijt bent voor je uitvaartverzekering in Molkwerum is afhankelijk van meerdere zaken. Dit is dan ook de reden dat de premie voor elk persoon zal wisselen. Een jonger individu betaalt meestal lagere premie dan een persoon op latere leeftijd. Dit is logisch, de verzekeraar neemt anders buitensporig risico. Verder is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt uitzoeken en van je persoonlijke gezondheid. Een verzekeraar is niet verplicht om je te accepteren voor een uitvaartverzekering. Als een uitvaartverzekeraar in Molkwerum je een te groot risico vindt, zullen ze je afslaan. Het afsluiten van een uitvaartverzekering gaat dan ook vaak samen met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in sommige gevallen het aanleveren van een medisch dossier. Mocht je het zelf willen doen dan kun je uiteraard ook gewoon een geldbedrag opzij zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt namelijk wel zeker zijn dat de uitvaart betaald kan worden. Als dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw familie aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Molkwerum

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Molkwerum verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Molkwerum

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Molkwerum in te huren voor het regelen van een uitvaartdienst in Molkwerum. Even beknopt weer stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dat is dan ook gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste wijze zal worden georganiseerd.

De meeste formaliteiten en de smetteloze planning wordt georganiseerd door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is handig daar het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze website makkelijk en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even kort in contact komen en heb je al snel een goed beeld door wie jij bij voorkeur de finale dag van jouw dierbare laat verzorgen. Tevens is het een slim plan om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Behoren bloemen en rouwkaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Molkwerum ook in de gelegenheid om wellicht live muziek te regelen als de overledene dit heeft verlangd? Deze persoonlijke ideeën kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. In deze periode van treurnis wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange intense zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Molkwerum

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Molkwerum

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Molkwerum. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Molkwerumse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Molkwerum. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Molkwerum bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Molkwerum die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Molkwerum

Een integere uitvaartdienst

25 juli 2022

We wilden het bij voorkeur klein en besloten houden en dat is geslaagd. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we vlug de teraardebestelling regelen. Bedankt.

- Thijs van de Wal

Persoonlijke uitvaart

17 juli 2022

Na het snelle eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke wensen in de plechtigheid opnemen. Er waren veel wensen en daarom werd afscheid precies zoals pap dat wilde. De prijs was goed dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen bijstaan.

- Gerrit Molenaar

Uitvaartbegeleider was erg vriendelijk

16 juli 2022

Na de schok van het plotseling heengaan van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inschakelen (via uitvaartplek.nl) om ons te assisteren. Zeer erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was heel speciaal. Persoonlijk contact en alles was bespreekbaar.Niks anders dan respect hiervoor.

- Johanna de Jong

Het vertrek was prachtig

3 juli 2022

Razendsnel en netjes geregeld. Bovendien nog na de uitvaart even gebeld of we nog vragen hadden.

- Kelly Willems

De uitvaart was schitterend

27 juni 2022

Gauw en perfect alles geregeld na de aanvraag. Daarnaast nog na de uitvaartdienst even gebeld of we nog vragen hadden.

- Irene Kuiper

Een fijne uitvaart

22 juni 2022

We hebben een buitengewoon passende ondersteuner kunnen vinden. Alleen de nazorg kon wellicht wat beter.

- Kelly van Dijk

Volledig ontzorgt

12 juni 2022

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het werkelijke afscheid, alles was geregeld. Het verliep gesmeerd en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Fantastisch geregeld.

- Hanneke van Loon

Warmhartig bijgestaan

10 juni 2022

Het geweldige leven van onze mamma is prachtig omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was aangrijpend. Alles was mogelijk en speciaal afgestemd op wat wij wilden.

- Thomas Smeets

Zeer mooie plechtigheid gehad!

29 mei 2022

Het is precies gegaan zoals vader het graag had gewild. Echt bizar mooi (en met relatief lage prijzen) hoe we dit afscheid hebben kunnen vormgeven. Het was erg mooi met alle ‘aparte’ voorkeuren die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Ook later was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Linda Kuiper

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Molkwerum

Ontmoetingscentrum De Jonge

Rode Paard 9
1602 DG Enkhuizen
Nederland

0228 313 131
http://www.uitvaartverzorgingdejonge.nl/

Carla Basjes Uitvaartbegeleiding

Kleingouw 18a
1619 CA Andijk
Nederland

06 29241183
http://www.carlabasjes.nl/

Uitvaartverzorging De Jonge

Davidstraat 34
1601 AV Enkhuizen
Nederland

0228 313 131
http://www.uitvaartverzorgingdejonge.nl/