Uitvaart Bakhuizen

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken dingen graag draaglijker voor je. Heb jij behoefte aan ondersteuning voor de uitvaart in Bakhuizen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Bakhuizen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Bakhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Uitvaartondernemer Bakhuizen gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Bakhuizen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 31 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Bakhuizen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Bakhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Rijs, Mirns en Kolderwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Bakhuizen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Bakhuizen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Bakhuizen vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Bakhuizen

Een overlijden is iedere keer een schokkende gebeurtenis. Er is vanzelfsprekend het leed en mogelijkerwijs de schok bij een plotsklaps overlijden. Het is tevens een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Allereerst de administratieve melding bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Bakhuizen. In de dagen meteen na het overlijden moeten er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • De executie van de wilsbeschikking

Indien er vooraf helderheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Wanneer dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een teraardebestelling in Bakhuizen persoonlijke aanpassingen aan een begrafenis aan te brengen.

Geheid zul je in deze drukke tijd veel zaken missen. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer relevant? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Bakhuizen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Bakhuizen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Bakhuizen contacteren

Voor een begrafenis in Bakhuizen heb je de keuze uit diverse verschillende uitvaartcentra die door de hele stad zijn gevestigd. Het uitvaartcentra heeft een indrukwekkende invloed op alle dingen voor en na de uitvaart. In elk uitvaartcentrum in Bakhuizen zijn prachtige opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Ook is daar alles in paraatheid om je geliefde keurig te laten verzorgen.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Bakhuizen zijn de plekken waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Vanzelfsprekend mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de dag een condoleance te initiëren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook exclusief houden voor uitsluitend intimi.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Bakhuizen hebben een zaal waar de dienst georganiseerd kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het afscheid erg persoonlijk maken. De keuze voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Meerdere uitvaartcentra in Bakhuizen kun je ook media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de begrafenis zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt normaliter kiezen voor iets standaards zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er veelomvattende opties. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Bakhuizen met elkaar en maak een bewuste keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Bakhuizen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Bakhuizen

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hier wil je jouw nabestaanden bij voorkeur niet mee belasten. Gemiddeld genomen is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Dit heeft merendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Bakhuizen een rustplaats gehuurd moet worden. De tarieven daarvoor kunnen hard stijgen. De prijzen voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Het is dan echt aan te raden om eerst wat onderzoek te doen. Naast de tariefstelling voor de rustplaats zelf zal je tevens tarieven kwijt zijn aan de (graf)steen en een kist. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen de tariefstelling hierin natuurlijk ook weer gigantisch afwijken.

Crematies in Bakhuizen zijn aanmerkelijk minder duur. Bij een crematie gaan de allermeeste prijzen in de asurn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit regelmatig mogelijk tegen een kostenvergoeding. Het is ook een optie om eigenhandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Bakhuizen, is het immer wijs om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Er bestaan behoorlijk wat prijsverschillen onder partijen. Je kunt vanzelfsprekend al snel aardig besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Bakhuizen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Bakhuizen

Het voelt mogelijk wat naar om na een heengaan te moeten stilstaan bij de prijzen van een uitvaart in Bakhuizen. Het is echt noodzakelijk gezien het organiseren van een heengaan behoorlijk duur kan zijn. Je gaat überhaupt een aantal kosten maken, denk hier aan een kist of een urn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Tevens is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor melding van overlijden

Een gemiddelde uitvaart kost momenteel ongeveer € 7.000,-. Daarbij zitten wel flink wat opties inbegrepen. De prijzen voor de uitvaart kun je afhankelijk van de wensen zelf vaststellen. Een koffietafel onder andere, is meestal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de kosten aanzienlijker dan indien je slechts voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een alledaags graf zal minder duur zijn dan een privaat graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Bakhuizen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Bakhuizen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Bakhuizen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Bakhuizen

Wij advisreren iedereen in Bakhuizen aan om een uitvaartverzekering te regelen. Je weet dan immers dat je familie niet voor onverwachte enorme kosten van de uitvaart komen te staan. Bij benadering kun je een keuze maken uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin allemaal basis diensten zijn geïntegreerd en waardoor je verzekerd bent van een goed geregelde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze optie is uitstekend als je bijzondere wensen losstaand van een dienstenpakket hebt.

Tot slot is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet simpel om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel aanbieders voor een uitvaartverzekering in Bakhuizen dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijk noodzaak. Zo betaal je niet teveel voor de keuze die het beste aansluit bij jouw voorkeuren.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Bakhuizen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Bakhuizen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Bakhuizen

Het is wijselijk om onmiddellijk na het heengaan een uitvaartondernemer in Bakhuizen te bellen. De rouw overheerst nadat iemand overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is zaken organiseren. Als je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je doorgaans geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken geregeld moeten worden. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

Om veel zaken uit je handen te nemen in een tijd van verdriet zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle zaken bij een uitvaartdienst. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt als ook het rouwtransport van de overledene richting een uitvaartcentrum. Vervolgens kunnen jullie tezamen doorspreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme hulp bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Bakhuizen zorgen voor een fijne finale groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Bakhuizen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Bakhuizen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Bakhuizen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Bakhuizense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Bakhuizen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Bakhuizen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Bakhuizen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Bakhuizen

Volkomen de zorg uit handen

16 november 2020

Via uitvaartplek zijn we algeheel ontzorgt. Van het makkelijk aan mogen vragen van de offertes (en voor mezelf nog even en vergelijk op de verzekering voltooid achteraf) tot de werkelijke uitvaart. Het verliep gesmeerd en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Absoluut tevreden.

- Deborah Dekker

Persoonlijke uitvaart

9 november 2020

Omdat we na de aanvraag gauw contact met een uitvaartbegeleider hadden was er ruimte voor alle persoonlijke ideeën. Er waren meerdere behoeften en daarom werd afscheid precies zoals papa dat wilde. De prijs was goed dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Marcel de Bruijn

Prachtig afscheid begeleid

6 november 2020

Vlug en loffelijk geregeld. Erg content met hoe dit verlopen is.

- Kirsten Groen

Boven verwachting soepel

31 oktober 2020

De veranderingen in inrichting van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was enorm meegaand dus dit was gauw geregeld.

- Sjoerd de Haan

Betrokken en behulpzaam

20 oktober 2020

Deze uitvaart is gedenkwaardig, de uitvaartverzorger was zeer doorgewinterd. Deze was geweldig nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Evelien Visser

Persoonlijke uitvaartdienst

12 oktober 2020

Na het snelle eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke behoeften in het afscheid verwerken. Er waren allerlei behoeften en daarom werd afscheid inderdaad zoals pap dat wilde. Ook vielen de kosten ons alles mee dus erg blijgestemd met de aanbieding van uitvaartplek achteraf!

- Marleen Verhoeven

Een uitkomst bij rouw

10 oktober 2020

Onverwacht hebben wij via uitvaartplek.nl de geschikte persoon gevonden die ons zo fatsoenlijk kon helpen Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Jelle Maas

Snel en moeiteloos uit handen genomen uitvaart

27 september 2020

De uitvaartorganisatie van onze keuze was buitengewoon betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar mooi en warm.

- Johan de Bruijn

Perfect geregeld

22 september 2020

Haast onzichtbare hulp op de dag van de uitvaart gehad. Vooraf veel gesprekken gehad en daardoor was de crematie zeer prettig georganiseerd. Ook hadden we gauw contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Renate Smit

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Bakhuizen

Begrafenis- & Crematieverzorging J AE de Boer & Zn

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 416 114
http://www.deboeruitvaart.nl/

Uitvaartcentrum & Crematorium Sneek

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 428 700
http://www.crematoriumsneek.nl/

Ontmoetingscentrum De Jonge

Rode Paard 9
1602 DG Enkhuizen
Nederland

0228 313 131
http://www.uitvaartverzorgingdejonge.nl/