Uitvaart Moerstraten

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Ben jij op zoek naar een professional voor de uitvaart in Moerstraten?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Moerstraten verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het belangrijkste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Moerstraten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Moerstraten gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Moerstraten vinden

Uitvaart Moerstraten
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Moerstraten aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Moerstraten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Bergen op Zoom, De Heen en Halsteren bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Moerstraten

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Moerstraten kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Moerstraten. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Moerstraten kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Moerstraten

Een overlijden is altijd een ingrijpende situatie. Denk aan de schok bij een onverwacht heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een overlijden houdt ook een zware periode in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Als eerste de administratieve melding bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Moerstraten. In de dagen direct na het heengaan moeten er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Aanvullende voorkeuren

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het makkelijker om beslissingen te maken. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Moerstraten.

Zeker zul je in deze indrukwekkende tijd enkele dingen over het hoofd zien. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer beslissend? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Moerstraten

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Moerstraten te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Moerstraten contacteren

Als iemand overlijdt die je dierbaar is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Moerstraten Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk organiseert. Op deze plek vindt het laatste afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden dierbaren voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het afscheid. Het is ook geoorloofd om iemand in eigen woning op te baren, dit kan vaak worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Moerstraten. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Daardoor is het een optie om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Als je behandeling wenst van je dierbare is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in Moerstraten. De mogelijkheden zijn onder andere make-up en ook het aandoen van bepaalde kleding. Plaatjes aanleveren is raadzaam. Ook kun je bij verschillende uitvaartcentra helpen met de verzorging voor het afscheid. Voor de uitvaart kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Moerstraten met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 moment met de geliefde, dan is dit het tijdstip hiervoor. Daarna bestaat er vaak de gelegenheid om gelijktijdig een kopje koffie te nuttigen en om het gezamenlijk af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Moerstraten. Soms is het geoorloofd om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Moerstraten

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Moerstraten

Een van de eerste beslissingen die nabestaanden moeten maken is de keuze tussen een begrafenis of een crematie. Regelmatig heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. De keuzemogelijkheid kan daarnaast overgelaten zijn aan de directe familie.

Het verschil tussen begrafenis en crematie in Moerstraten zal begrijpelijk zijn, maar wat hebben deze afwijken voor invloed op de uitvaart zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in bijna alle uitvaartcentra in Moerstraten gehouden kan worden.

Ingeval iemand kiest voor een begrafenis, zal de overledene daarna naar een begraafplaats worden getransporteerd. Een paar uitvaartcentra zijn gelegen onmiddellijk behalve een begraafplaats. Anders moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Ingeval er voor een crematie wordt gekozen, is het gebruikelijk om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarin eveneens gecremeerd kan worden. Dit hoeft trouwens niet. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een afgelegen crematorium te rijden.

Zorg er tevens voor dat je de tariefstelling van een begrafenis of crematie in Moerstraten in het oog hebt. Een begrafenis zal duurder zijn dan een crematie. Dit ontstaat in het bijzonder door de storting van grafrechten aan de gemeente en de extra tariefstelling voor een grafsteen of monument op de rustplaats. Logischerwijs is de wens van de overledene doorgaans bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Moerstraten

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Moerstraten

Nadenken over een uitvaart kan een hinderlijk gevoel geven, met name als je aan de kosten denkt. Helaas is dit wel noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan enorm in de kosten lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Tevens is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen over het algemeen op tot minimaal 7.000,- euro. Een aantal dingen zitten hier normaal bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Moerstraten zo exclusief maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het laatste, dan zijn de prijzen hoger dan wanneer je louter voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een alledaags graf zal beter geprijsd zijn dan een particulier graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Moerstraten en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Moerstraten inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Moerstraten inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Moerstraten

Wij raden iedereen in Moerstraten aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan immers dat je nabestaanden niet voor onverwachte enorme kosten van de uitvaart komen te staan. Bij benadering kun je een keuze maken tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn opgenomen en waarbij je verzekerd bent van een degelijk georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een kapitaal op waarvan de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering geeft iets meer vrijheid, omdat je meer keuzes hebt. Dit is een zeer geschikte uitvaartverzekering als je persoonlijke voorkeuren hebt.

Er zijn ook nog vormen waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet simpel om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Moerstraten dat het vergelijken ervan imposant lijkt. Toch is een vergelijking onmisbaar. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw stijl past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Moerstraten

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Moerstraten verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Moerstraten

Vlak na het heengaan van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Moerstraten Na een overlijden zul je niet in de stemming zijn om meteen al zaken te regelen. Wanneer dit de allereerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

Om veel zaken uit je handen te nemen in een periode van verdriet zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle zaken bij een uitvaartdienst. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt alsmede het transport van de overledene richting een uitvaartcentrum. Daarna kunnen jullie tezamen doorspreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme hulp bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Moerstraten zorgen voor een mooie laatste groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Moerstraten

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Moerstraten

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Moerstraten. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Moerstratense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Moerstraten. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Moerstraten bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Moerstraten die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Moerstraten

Uitermate geschikte begeleiding

21 juli 2024

Mensen die werken in de uitvaartzorg zijn bijzonder. Wat een prettige belevenis hebben we gehad, zo persoonlijk dat was echt heel gewenst in deze lastige tijd.

- Anne de Graaf

Speciale mensen

18 juli 2024

Mensen die werken in de uitvaartzorg zijn bijzonder. Wat een lieve belevenis hebben wij gehad, zo persoonlijk dat was echt heel wenselijk in deze lastige tijd.

- Wilhelmina van de Berg

Warme helpende hand

11 juli 2024

Toen mijn moeder overleed was ik erg verdrietig en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl rap in aanraking komen met de passende mensen. Ze was zo lief en begripvol.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Sanne van Beek

De uitvaartdienst was prachtig

4 juli 2024

Vlot en perfect alles in orde gemaakt na de offerteaanvraag. Achteraf nog gebeld of ik nog vragen had.

- Iris Jacobs

Persoonlijke uitvaart

28 juni 2024

Na het snelle eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke voorkeuren in het afscheid opnemen. Er waren veel voorkeuren en daarom werd afscheid precies zoals papa dat wilde. De prijs was eerlijk dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen bijstaan.

- Klaas Gerritsen

Uitvaart begeleiding was super

19 juni 2024

Ieder moment van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was erg aangenaam. De favoriete lekkernij van oma stond tijdens de uitvaartdienst (bij de koffie) centraal. Echt formidabel georganiseerd.

- Anne Maas

Een persoonlijk afscheid georganiseerd

9 juni 2024

Mensen die echt meedenken zijn sporadisch. Wij zijn een positieve ervaring rijker door deze uitvaart, hoe gek dat misschien klinkt.

- Thijs van der Meer

Een integere uitvaart

1 juni 2024

Intiem en alleen met genodigden was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Bedankt.

- Natasja van de Ven

Het vertrek van grootvader was erg mooi!

27 mei 2024

Het was het allereerste overlijden wat wij meemaakten en moesten organiseren. Voortaan snappen wij hoe noodzakelijk de juiste persoon voor de uitvaartdienst eigenlijk is.

- Maurice Post

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Moerstraten

Uitvaartzorg Nuiten Groffen

Oudlandsestraat 202
4651 MG Steenbergen
Nederland

0167 767 274
http://www.uitvaartzorgnuiten-groffen.nl/

Het Koestermoment Uitvaartzorg | Shirley van Overveld

Kinderbaantje 9
4651 XX Steenbergen
Nederland

06 14143263
http://www.hetkoestermoment.nl/

Leeuw Uitvaartverzorging

Kapelaan Kockstraat 50
4651 XE Steenbergen
Nederland

0167 566 104
http://www.uitvaartleeuw.nl/