Uitvaart De Heen

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Zoek jij ontzorging voor de uitvaart in De Heen?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart De Heen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit De Heen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer De Heen gezocht?

Vraag ondersteuning aan in De Heen

Uitvaart De Heen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 80 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart De Heen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in De Heen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Heerle, Moerstraten en Halsteren bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart De Heen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in De Heen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in De Heen. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen De Heen

Het regelen van een heengaan is altijd intens. Er is natuurlijk het leed en mogelijkerwijs de schok bij een onverwacht heengaan. Maar een overlijden houdt ook een drukke tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Als eerste de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in De Heen vervoerd worden. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Aanvullende voorkeuren

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het makkelijker om beslissingen te maken. Als dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een begrafenis in De Heen persoonlijke wijzigingen aan een begrafenis aan te brengen.

Geheid zul je in deze hectische tijd enkele zaken over het hoofd zien. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Vindt meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in De Heen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit De Heen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in De Heen contacteren

Voor een begrafenis in De Heen heb je de keuze uit diverse verschillende uitvaartcentra die door de hele plaats zitten. Het uitvaartcentra heeft een grote invloed op alle zaken voor en na de begrafenis. In elk uitvaartcentra in De Heen zijn er adequate faciliteiten om de overledene professioneel en met eer te behouden tot de datum van de teraardebestelling. Ook is hier alles present om de overledene de laatste behandeling te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in De Heen zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Vanzelfsprekend mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt voorafgaand een moment voor condoleances inrichten voor alle personen die de geliefde kenden. Eveneens kun je het exclusief houden voor louter genodigden of naverwanten.

In nagenoeg alle uitvaartcentra in De Heen kun je gebruik maken van een bijzondere zaal voor het uitleiden. Als nabestaanden van de overledene kun je het vertrek erg uniek maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In veel uitvaartcentrum De Heen zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto presentaties tijdens de dienst.

Op het moment dat het afscheid is geweest kun je vervolgens regelmatig nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt doorgaans kiezen voor iets standaards zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreidere opties. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in De Heen met mekaar en maak een weloverwogen selectie voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit De Heen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis De Heen

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een significante en zeer persoonlijke keuze van personen. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen het liefste niet mee belasten. Een crematie is over het algemeen genomen minder prijzig dan een begrafenis. Dit heeft grotendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in De Heen een rustplaats gehuurd moet worden. De prijzen hiervoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Je doet er dus goed aan om dit eerst even degelijk uit te vogelen alvorens je besluit om een keuze te maken. Je bent behalve de prijzen voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een grafsteen. Ook hierbij kunnen de prijzen oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in De Heen zijn aanmerkelijk beter geprijsd. Bij een crematie gaan de meeste prijzen in de asurn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit doorgaans geoorloofd tegen een kostenvergoeding. Het is ook geoorloofd om eigenhandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in De Heen, is het immer wijs om de kosten tegen elkaar af te wegen. Er bestaan tamelijk wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te signaleren zal je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis De Heen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten De Heen

Het lijkt mogelijk wat zuur om na een overlijden te moeten stilstaan bij de prijzen van een uitvaart in De Heen. Jammer genoeg is dit wel nodig, want een uitvaartdienst kan enorm in de papieren lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een grafkist, de allerlaatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de behoeften komen er nog allerlei kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen doorgaans op tot minimaal 7.000,- euro. Een veelheid zaken zitten hier gebruikelijk bij in. De tariefstelling voor de uitvaart kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf afwegen. Een koffietafel onder andere, is meestal met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de kosten aanzienlijker dan indien je alleen voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een generaal graf zal minder duur zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio De Heen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart De Heen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart De Heen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering De Heen

Het is voor iedereen in De Heen slim om een uitvaartverzekering af te sluiten. Evenzeer jij als je nabestaanden hebben dan de geruststelling dat zij niet voor enorme prijzen komen te staan. Over het algemeen zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vastgesteld dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn opgenomen. Hierbij ben je dan verzekerd van een verstandig georganiseerde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze optie is ideaal voor wanneer je bijzondere voorkeuren uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Er zijn eveneens nog varianten waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering De Heen enorm omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het allermeeste aansluit bij jouw leven.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken De Heen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in De Heen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer De Heen

Het is slim om een uitvaartverzorger in De Heen in te zetten voor een afscheidsdienst in De Heen. Even vluchtig nogmaals stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Het regelen van het afscheid is een hoop werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij regelen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaart waarin alles soepel loopt.

Denk onder andere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het organiseren van de uitvaart op zichzelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig omdat het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze website makkelijk en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het finale afscheid is erg belangrijk en op deze manier heb je gauw een impressie van degene die dit voor jou kunnen doen. Daarnaast is het een slim plan om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Behoren bloemstukken en kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in De Heen ook in de gelegenheid om mogelijk live muziek te organiseren als de overledene dit heeft verlangd? Dit zijn allemaal vragen die je mogelijk kunt stellen tijdens je zoektocht. In deze periode van rouw wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige pittige zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in De Heen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

De Heen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio De Heen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De De Heense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in De Heen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in De Heen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit De Heen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in De Heen

Passende uitvaart geregeld

30 september 2022

Vlug en eervol geregeld. Erg blij met hoe dit verlopen is.

- Jacoba Smeets

Verwachtingen zijn overtroffen

24 september 2022

Omdat onze familie het niet volstrekt eens was werden er op het laatste ogenblik zaken gewijzigd. De uitvaartverzorgster was flink meegaand dus dit was gauw besloten .

- Martin Scholten

Dank jullie wel!

14 september 2022

Gauw waren we in contact met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we vrijwel niks zelfstandig hoeven doen.
Mega dankjewel!

- Elizabeth Brouwer

Betrokken en behulpzaam

6 september 2022

Dit gaan we niet snel vergeten daar de persoon van het crematie centrum was geweldig. Deze was erg nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Remco Hofman

Direct in contact met de correcte persoon

30 augustus 2022

Voor het werkelijke overlijden van onze tante zochten wij al contact met verschillende uitvaartcentra. Daardoor waren we in staat de mogelijkheden en voorkeuren reeds door te nemen. Om dit samen zo te doen was het een indrukwekkende ervaring dankzij deze uitvaartbegeleiders waarmee we snel in contact stonden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken ervan.

- Nicolaas Willemsen

Schitterende uitvaart

27 augustus 2022

De uitvaart was behoorlijk imponerend. Ondanks de rouw na het overlijden van grootmoeder hadden we geen beter afscheid georganiseerd kunnen krijgen. Enorm fijn hoe snel we de offertes binnen hadden.

- Wouter van de Brink

Een eigen afscheid

16 augustus 2022

Na het snelle eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke voorkeuren in de plechtigheid opnemen. Aangezien dit er behoorlijk wat waren was het een volkomen persoonlijke uitvaartdienst zoals onze pappa dat bij voorkeur wilde. Ook vielen de kosten ons alles mee dus erg blijgestemd met de offerte van uitvaartplek achteraf!

- Willem Driessen

Het afscheid was uitstekend geregeld

8 augustus 2022

Ik heb eigenlijk niet de geschikte woorden om te beschrijven hoe goed het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al gelijk contact met deze personen en het was vanaf begin af aan uitmuntend. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Daarom hebben we een prachtig afscheid voor onze liefste opa kunnen regelen.

- Ronald de Haan

Bijzonder handige hulp

1 augustus 2022

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn uniek. Zo betrokken zijn bij zoiets prive’s en het dan doen zoals wij wilde hebben… in 1 term fantastisch!

- Cornelia Groen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit De Heen

Amissio Begrafenisonderneming

Prins Bernhardstraat 2
4691 GC Tholen
Nederland

06 41826826
http://www.amissio.nl/

Abeo Uitvaartzorg

4691 KV Tholen
Nederland

06 39839896
http://www.abeo-uitvaartzorg.nl/

Uitvaartzorg Nuiten Groffen

Oudlandsestraat 202
4651 MG Steenbergen
Nederland

0167 767 274
http://www.uitvaartzorgnuiten-groffen.nl/