Uitvaart Bergen op Zoom

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een top uitvaartondernemer in Bergen op Zoom die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Bergen op Zoom verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het fijnste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Bergen op Zoom – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Uitvaartondernemer Bergen op Zoom gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Bergen op Zoom

Uitvaart Bergen op Zoom
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 47 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Bergen op Zoom aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Bergen op Zoom, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Ossendrecht, Halsteren en Lepelstraat bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Bergen op Zoom

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Bergen op Zoom is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Bergen op Zoom. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Bergen op Zoom kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Bergen op Zoom

Het afhandelen van een heengaan is altijd intensief. Er is uiteraard het leed en wellicht de schrik bij een onvoorzien heengaan. Het is daarnaast een tijd waarin er zeer veel op je afkomt. Er moet veel besloten worden bij een begrafenis. Als eerste de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Bergen op Zoom gebracht worden. In de dagen direct na het heengaan moeten er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • De executie van de wilsbeschikking

Indien er vooraf duidelijkheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een uitvaart in Bergen op Zoom persoonlijke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische tijd enkele dingen missen. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer beslissend? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Bergen op Zoom

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Bergen op Zoom te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Bergen op Zoom contacteren

Als iemand overlijdt die je geliefd is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Bergen op Zoom Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk organiseert. Je kunt dit centrum ook wel zien als de rustplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden geliefden klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het afscheid. In eigen woning opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je afstemmen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Bergen op Zoom. Zo is het onder andere mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Hierdoor is het mogelijk om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Behalve het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Bergen op Zoom er voor je als het aankomt op de verzorging van de overledene. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Voor de begrafenis kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Bergen op Zoom met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het vertrek behoren de welbekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de teraardebestelling af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Bergen op Zoom. Tot slot kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een allerlaatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Bergen op Zoom

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Bergen op Zoom

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een significante en buitengewoon intieme keuze van personen. Hier wil je jouw achtergeblevenen liever niet mee belasten. Over het algemeen is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Bergen op Zoom een grafkuil gehuurd moet worden. De prijzen hiervoor kunnen hard stijgen. De prijzen voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente afwijken. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even goed te onderzoeken voordat je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de prijzen voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een kist en een steen. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kunnen de prijzen hierin uiteraard ook weer enorm verschillen.

Een crematie in Bergen op Zoom brengt minder prijzen met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste prijzen in de urn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit regelmatig mogelijk tegen een vergoeding. Je kunt er logischerwijs tevens voor kiezen om het zelf te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Bergen op Zoom wilt is het van nut om de kosten altijd goed te vergelijken. Er bestaan aanzienlijk wat prijsverschillen onder partijen. Door dit te signaleren zal je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Bergen op Zoom

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Bergen op Zoom

Het voelt mogelijk wat wrang om na een heengaan na te denken over de tarieven van een uitvaart in Bergen op Zoom. Het is tevens noodzakelijk gezien het organiseren van een heengaan aanzienlijk duur kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Ook is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Rouwvervoer
 • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor melding van overlijden

Een gemiddelde uitvaart kost tegenwoordig circa € 7.000,-. Daarbij zitten weliswaar veel opties inbegrepen. De prijzen voor de uitvaart kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf vaststellen. Denk aan koffie en cake maar daarnaast aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Dan zullen de tarieven hoger zijn. De kosten zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een generaal graf zal beter geprijsd zijn dan een privaat graf.

Meestal zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Bergen op Zoom en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Bergen op Zoom inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Bergen op Zoom inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Bergen op Zoom

Wij raden iedereen in Bergen op Zoom aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Evenzeer jij als je familie hebben dan de zekerheid dat zij niet voor forse tarieven komen te staan. Vaak kun je een keuze maken tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn opgenomen. Hierbij ben je dan verzekerd van een goed geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een geldbedrag op waarvan de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering geeft iets meer vrijheid, aangezien je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een zeer handige uitvaartverzekering als je specifieke wensen hebt.

Er zijn eveneens nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel aanbieders voor een uitvaartverzekering in Bergen op Zoom dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijk vereist. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het meeste aansluit bij jouw leven.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Bergen op Zoom

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Bergen op Zoom verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Bergen op Zoom

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Bergen op Zoom in de arm te nemen voor een afscheidsdienst in Bergen op Zoom. Even beknopt opnieuw stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een schitterend persoonlijke uitvaartdienst waarin alles gesmeerd loopt.

Alle formaliteiten en de strakke planning wordt geregeld door hen. Alvorens je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Bergen op Zoom is het steevast handig om even via onze webpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het finale afscheid is erg belangrijk en op deze manier heb je snel een impressie van degene die dit voor jou kunnen doen. Verder is het een slim plan om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer daarnaast in staat om additionele werkzaamheden te verrichten, zoals het aankopen van bloemen? Of is deze uitvaartondernemer in Bergen op Zoom ook in staat om wellicht live muziek te regelen als de gestorvene dit heeft gewenst? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze moeilijke tijd, en helpen jou liever met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets simpeler voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Bergen op Zoom

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Bergen op Zoom

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Bergen op Zoom. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Bergen op Zoomse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Bergen op Zoom. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Bergen op Zoom bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Bergen op Zoom die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Bergen op Zoom

De laatste groet was perfect

2 september 2021

Ik heb echt niet de passende woorden om te beschrijven hoe overeenstemmend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden gauw de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van opa echt werden gehoord. Daarom hebben we een geweldig uitvaart voor onze lieve opa kunnen regelen.

- Jessica Postma

Verwachtingen zijn overtroffen

25 augustus 2021

Omdat onze familie het niet volstrekt eens was werden er op het laatste moment zaken gewijzigd. Dit was geen probleem dus heel flexibel deze mensen die gevonden hebben.

- Petra Timmermans

Zeer betrokken

19 augustus 2021

Na het overlijden wisten we even niet wat we echt moesten doen. Door uitvaartplek.nl kwamen we heel vlug in aanraking met iemand die ons verder kon helpen. Ze nam razendsnel contact met ons op en heeft ons enorm prettig geholpen.

- Marjolein Dijkstra

Enorm betrokken

9 augustus 2021

We waren even wanhopig toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Door uitvaartplek.nl kwamen we zeer vlot in verbinding met iemand die ons verder kon helpen. We hadden enorm snel contact en ze heeft ons fantastisch goed geholpen met het regelen.

- Marinus de Lange

Algeheel ontzorgt

7 augustus 2021

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even vergelijken tot het werkelijke afscheid, alles was overeengekomen. Het verliep soepel en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Erg tevreden.

- Rob van de Brink

Enorme steun gehad

31 juli 2021

We konden eerst goed kijken wie wij fijn vonden. Al vlug waren we met iemand in gesprek die ons zelf benaderde en dingen uit handen wilde nemen. Zelfs het aangeven bij de gemeente (van het overlijden van mijn zusje) was geregeld.

- Ruud van de Veen

Een intieme teraardebestelling

18 juli 2021

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was razendsnel bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het helpen met de persoonlijke teksten was niet teveel en de handreiking was erg gerespecteerd.

- Marieke Bosman

Dankbaar voor een persoonlijk afscheid

17 juli 2021

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was snel bij ons en hielp ons met alles. De teksten werden ook herschreven met zijn assistentie en ook meedenken over alles was goed.

- Petrus de Bruijn

Speciale mensen

6 juli 2021

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn uniek. Wat een fijne ervaring hebben we gehad, zo eigen dat was echt heel gewild in deze moeilijke tijd.

- Dirk Smits

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Bergen op Zoom

Uitvaartverzoring Brabant

Heiningen 115
4623 TN Bergen op Zoom
Nederland


http://www.uitvaartbrabant.nl/

Begrafenis- en Crematie Onderneming J. Hulsbergen

Loonberg 26
4617 NX Bergen op Zoom
Nederland

0164 246 664
http://www.uitvaartverzorgingnaarwens.nl/

Uitvaartverzorging Verbogt Rockx

Dorpsstraat 36
4661 HP Halsteren
Nederland

0164 682 327
http://www.uitvaartverbogt.nl/