Uitvaart Made

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou iets makkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan hulp voor de uitvaart in Made?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Made verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Made – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Made gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Made vinden

Uitvaart Made
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Made aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Made, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Prinsenbeek, Terheijden en Wagenberg bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Made

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Made kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Made. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Made kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Made

Een overlijden is immer een ingrijpende aangelegenheid. Denk aan de schok bij een onverwachts overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Het is bovendien een tijd waarin er heel veel op je afkomt. Er moet veel besloten worden bij een teraardebestelling. Ten eerste de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Daarna moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Made overgebracht worden. Vervolgens moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemstukken
  • Rouwkaarten
  • Rouwvervoer
  • Zelf verzorgen of laten verzorgen
  • De koffietafel
  • Hoe wordt de dienst ingevuld

Indien er vooraf duidelijkheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Made.

Zeker zul je in deze indrukwekkende tijd meerdere dingen over het hoofd zien. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer relevant? Vindt meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Made

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Made te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Made contacteren

Wanneer een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in verbinding komen met een uitvaartcentrum in Made. Lang niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van een dergelijk centrum. Op deze plaats vindt het laatste afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak mooi gemaakt en opgebaard wanneer dit wenselijk is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het afscheid. In eigen woning opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afstemmen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Made. Zo is het onder andere mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Indien je behandeling wenst van je dierbare is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Made. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Plaatjes aanleveren is raadzaam. Bij een paar uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Daarnaast kunt je in uitvaartcentrum Made samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de overledene. Wil je nog een klein 1 op 1 afscheid met de geliefde, dan is dit het ogenblik hiervoor. Na het afscheid behoren de bekende koffie en cake tot de opties om de uitvaart af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Made kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematorium. Soms is het een optie om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Made

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Made

Bij een overlijden is een belangrijke keuzemogelijkheid waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste gevallen is het wel duidelijk wat de wens van de overledene was en deze wens wordt in de regel ook opgevold. Bovendien kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Het verschil tussen begrafenis en crematie in Made zal duidelijk zijn, maar wat hebben deze verschillen voor invloed op de uitvaart zelf? Besef dat los van de keuzemogelijkheid een uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de dienst daardoor in praktisch alle uitvaartcentra in Made gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de overledene na de ceremonie naar een begraafplaats gebracht worden. Er zijn uitvaartcentra die gelocaliseerd zijn bij een kerkhof en zo nu en dan moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gebruikelijk om te kiezen voor een crematorium waar ook de mogelijkheid is om een uitvaartdienst te regelen. Dit hoeft overigens niet. Het staat je vrij om vanaf een uitvaartcentrum naar een extern crematorium te rijden.

Wel is het noodzakelijk om de tariefstellingen van een begrafenis en crematie Made in de gaten te houden. Een begrafenis zal duurder zijn dan een crematie. Dit heeft in het bijzonder te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en extra tariefstelling voor een (graf)steen of gedenkteken op de rustplaats. Logischerwijs is de wil van de gestorvene doorgaans leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Made

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Made

De tariefstellingen voor een uitvaart in Made kunnen zeker flink uitlopen als je meerdere voorkeuren hebt. Het is lastig om een indicatie te geven zo lang niet iedereen hetzelfde wilt hebben. Mocht je van plan zijn om uitvaartverzorging in te roepen kost dit gemiddeld €1.500,-. Dit wordt (in de meest voorkomende gevallen) helemaal afgedekt door de verzekering. Dit is zeker wenselijk, dankzij deze ondersteuning zul je immers niet langer alles zelf te hoeven doen. Dit maakt het een optie om op de dag van het laatste afscheid de taken uit handen te geven. De kosten voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je bij voorkeur wilt. Wanneer je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je minimaal €500 kwijt. De kosten voor het vervoer variëren per uitvaartcentrum. Standaard kun je vooraf de doorsnee prijzen van de verschillende uitvaartcentra zien op de site van het vervoerbedrijf.

Natuurlijk kunnen er bijkomende uitgaven ontstaan bij een uitvaart in Made. Hier kan iemand denken aan mogelijke bloemstukken of aan kaarten. Afhankelijk van de extra kosten van een begrafenis of een crematie lopen de uitgaven op. Als je graag een begrafenis wilt regelen dan zal er tevens geld moeten worden besteed aan de rustplaats, aan een kist en aan een steen. Bij een crematie zijn de prijzen standaard minder hoog maar hier dien je ook te denken aan een urn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Nieuwsgierig naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Made en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Made inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Made inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Made

Het is voor elk persoon uit Made slim om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan echt dat je nabestaanden niet voor onverwachte forse prijzen van de uitvaart komen te staan. Doorgaans kun je een keuze maken uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn geïntegreerd en waarbij je verzekerd bent van een degelijk georganiseerde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze optie is volmaakt voor wanneer je persoonlijke wensen buiten een dienstenpakket hebt.

Daarnaast is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Made dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijk nodig. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuze die het meeste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Made

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Made verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Made

Het is een verstandig idee om een uitvaartondernemer in Made in te huren voor het organiseren van een uitvaart in Made. Even beknopt andermaal stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Het organiseren van het afscheidsceremonie is erg veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dat is dan ook gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte manier zal worden georganiseerd.

Denk onder meerdere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het organiseren van de dag op zichzelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig omdat het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze website simpel en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het laatste afscheid is zeer belangrijk en op deze wijze heb je direct een impressie van de personen die dit voor jou kunnen doen. Tevens is het verstandig om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer verder in staat om additionele diensten te verrichten, zoals het kopen van bloemstukken? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Dit zijn allemaal vragen die je wellicht kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze moeilijke periode, en helpen jou graag met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Made

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Made

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Made. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Madese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Made. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Made bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Made die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Made

Tot in de puntjes geregeld

22 mei 2024

Bijna onzichtbare begeleiding op de dag van de uitvaart gehad. Vooraf veel gesprekken gehad en daardoor was de crematie ontzettend prettig georganiseerd. Razendsnel contact ook.

- Maria van der Meulen

Vlug geregelde huiselijke uitvaart

12 mei 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was erg persoonlijk. Het afscheid (en de plaats) voelde erg relaxed ondanks het verdriet. Omdat het ook vlot geregeld was en niet in een koude omgeving vonden wij het fijn dat het uit handen werd genomen.

- Erwin van Dijk

De allerlaatste groet was perfect

9 mei 2024

De woorden ontbreken om te verwoorden hoe smaakvol de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al gelijk contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan vlekkeloos. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van grootvader echt werden gehoord. Daardoor hebben we een schitterend afscheid voor onze beste opa kunnen organiseren.

- Charlotte Timmermans

Warmhartig bijgestaan

1 mei 2024

Ons mamma stond zelf enorm kleurrijk in het leven dus de attente opvang was ontzettend fijn. Niks was te raar en het was geweldig persoonlijk.

- Paul Molenaar

Boven verwachting soepel

22 april 2024

Omdat onze familie het niet volstrekt eens was werden er op het laatste ogenblik dingen gewijzigd. De uitvaartverzorgster was ontzettend meegaand dus dit was pijlsnel geregeld.

- Gerardus Peeters

Persoonlijke uitvaart

15 april 2024

Na het snelle eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke wensen in het afscheid opnemen. Aangezien dit er redelijk wat waren was het een geweldig persoonlijke uitvaart zoals onze vader dat het liefste wilde. De prijs was eerlijk dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen bijstaan.

- Annemarie Prins

Persoonlijke begeleiding afscheid

6 april 2024

De uitvaart is snel, onbezorgd en persoonlijk begeleid.

- Thomas Wolters

De uitvaart was geweldig

1 april 2024

Snel en uitmuntend alles in orde gemaakt na de aanvraag. Naderhand nog gevraagd of ik nog vragen had.

- Maurice de Boer

Snel in contact met de juiste personen

26 maart 2024

Voor het werkelijke overlijden van mijn tante zochten wij al contact met diverse uitvaartcentra. Daardoor waren we in staat de mogelijkheden en voorkeuren alvast door te spreken. Om dit gezamenlijk zo te doen was het een indrukwekkende belevenis dankzij deze uitvaartbegeleiders waarmee we gauw in contact stonden. Dank je wel voor het mogelijk maken daarvan.

- Guido van de Brink

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Made

Uitvaartcentrum Made

Leeuwerikstraat 25
4921 VM Made
Nederland

0162 684 511
http://uitvaartondernemingmade.nl/

Uitvaartzorg Drimmelen

Oud Drimmelen 4
4924 EK Drimmelen
Nederland

06 34550680
http://www.uitvaartzorgdrimmelen.nl/

Dela Uitvaartverzorging B.V.

Leeuwerikstraat 25
4921 VM Made
Nederland

0162 403 912
https://leemansuitvaartverzorging.nl/