Uitvaart Loosdrecht

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken het geregel graag behapbaarder voor je. Wil jij een fijne uitvaartondernemer in Loosdrecht die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Loosdrecht verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het fijnste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Loosdrecht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Loosdrecht gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Loosdrecht

Uitvaart Loosdrecht
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Loosdrecht aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Loosdrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Bussum, Naarden en Breukeleveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Loosdrecht

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Loosdrecht is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Loosdrecht. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Loosdrecht

Bij het heengaan van een medemens spelen er verschillende emoties. Er is vanzelfsprekend het leed en misschien de schrik bij een onverwachts heengaan. Het is tevens een tijd waarin er heel veel op je afkomt. Er moet van alles georganiseerd worden bij een teraardebestelling. Ten eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Daarna moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Loosdrecht overgebracht worden. Vervolgens moet er over belangrijke zaken een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Wanneer er van tevoren duidelijkheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Loosdrecht.

Geheid zul je in deze drukke periode een aantal dingen missen. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Loosdrecht

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Loosdrecht te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Loosdrecht contacteren

Als iemand overlijdt die je geliefd is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Loosdrecht Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk regelt. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Door de bijzondere koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Het is ook geoorloofd om iemand thuis op te baren, dit kan regelmatig worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Loosdrecht. Een apart koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Door deze optie zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Behalve het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Loosdrecht er voor je als het neerkomt op de verzorging van de overledene. De mogelijkheden zijn onder andere make-up en ook het aandoen van bepaalde kleren. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Ook kun je bij verschillende uitvaartcentra assisteren met de behandeling voor het vertrek. Daarnaast kunt je in uitvaartcentrum Loosdrecht samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de overledene. Eveneens kun je ervoor kiezen om een privé moment te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het vertrek behoren de welbekende koffie en cake tot de opties om de uitvaart af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Loosdrecht kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematiecentrum. Soms is het mogelijk om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Loosdrecht

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Loosdrecht

Het is van belang dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw nabestaanden graag niet mee opzadelen. Gemiddeld genomen is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Belangrijkste reden hiertoe is dat er bij een begrafenis in Loosdrecht een grafkuil georganiseerd moet worden. De tariefstelling hiervoor kunnen hard stijgen. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Het is dan ook aan te raden om eerst wat onderzoek te doen. Behalve de kosten voor het graf zelf zal je daarnaast tarieven kwijt zijn aan de grafsteen en een grafkist. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen de prijzen hierin uiteraard ook weer heel erg verschillen.

Crematies in Loosdrecht zijn aanmerkelijk goedkoper. Bij een crematie gaan de meeste tarieven in de urn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit veelal een optie tegen een compensatie. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Loosdrecht wilt is het van betekenis om de tariefstelling altijd goed te vergelijken. Over en weer zitten er namelijk flinke verschillen tussen de aanbieders. Je kunt dus al snel fors besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Loosdrecht

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Loosdrecht

Het voelt wellicht wat wrang om na een overlijden na te denken over de tarieven van een uitvaart in Loosdrecht. Het is wel noodzaak gezien het regelen van een overlijden best duur kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een grafkist, de allerlaatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de voorkeuren komen er nog allerlei kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaartdienst kost momenteel circa € 7.000,-. Daarbij zitten weliswaar veel opties inbegrepen. De kosten voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf vaststellen. Een koffietafel als voorbeeld, is gebruikelijk met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het laatste, dan zijn de tarieven aanzienlijker dan indien je louter voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een regulier graf is namelijk minder duur dan een privaat graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Loosdrecht en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Loosdrecht inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Loosdrecht inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Loosdrecht

Het is voor iedereen uit Loosdrecht slim om een uitvaartverzekering te nemen. Evenzeer jij als je nabestaanden hebben dan de garantie dat zij niet voor aanzienlijke kosten komen te staan. Meestal zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een permanent dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen diensten zijn geïntegreerd. Hiermee ben je dan verzekerd van een goed geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een bedrag op waarmee de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering biedt iets meer onafhankelijkheid, omdat je meer keuzemogelijkheden hebt. Dit is een buitengewoon praktische uitvaartverzekering als je persoonlijke voorkeuren hebt.

Verder is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet simpel om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel aanbieders voor een uitvaartverzekering in Loosdrecht dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijking onmisbaar. Zo betaal je niet teveel voor de keuzemogelijkheid die het meeste aansluit bij jouw leven.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Loosdrecht

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Loosdrecht verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Loosdrecht

Het is slim om een uitvaartverzorger in Loosdrecht in de arm te nemen voor een afscheid in Loosdrecht. Even kort weer stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Het regelen van het afscheidsceremonie is een hoop werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dit is dan tevens meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte wijze zal worden geregeld.

De meeste plechtigheden en de smetteloze planning wordt georganiseerd door hen. Voordat je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Loosdrecht is het iedere keer handig om even via onze webpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je al snel een helder idee door wie jij graag de laatste dag van jouw geliefde laat verzorgen. Eveneens is het een goed idee om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Behoren bloemstukken en rouwkaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Loosdrecht ook in de gelegenheid om mogelijk live muziek te organiseren als de gestorvene dit heeft gewenst? Dit zijn allemaal vragen die je wellicht kunt stellen bij het zoeken. We wensen jou sterkte in deze heftige tijd, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Loosdrecht

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Loosdrecht

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Loosdrecht. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Loosdrechtse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Loosdrecht. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Loosdrecht bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Loosdrecht die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Loosdrecht

De uitvaartdienst van opa was eerbiedig

19 juli 2024

Het was het allereerste overlijden wat wij meemaakten en moesten organiseren. Gelukkig hadden we meelevende begeleiding, wat zo beslissend is voor een goede en waardige uitvaart!

- Ronald Kuiper

Direct in contact met de juiste persoon

6 juli 2024

Voor het echte overlijden van mijn tante zochten wij al contact met verschillende uitvaartcentra. Aan het sterfbed konden de wensen al besproken worden. Om dit gezamenlijk zo te doen was het een indrukwekkende belevenis door deze uitvaartbegeleiders waarmee we vlot in contact stonden. Bedankt voor het mogelijk maken hiervan!

- Ramona van de Brink

Op verzoek bijna direct een geschikte begeleider

30 juni 2024

Vlak voor het overlijden kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaart van onze tante. Aan het sterfbed konden de behoeften al doorgenomen worden. Om dit samen zo te doen was het een indrukwekkende ervaring dankzij deze uitvaartbegeleiders waarmee we vlug in contact waren. Dank je wel voor het mede mogelijk maken daarvan.

- Angelique Janssen

De uitvaart van opa was ontzagwekkend

27 juni 2024

Aangezien dit de eerste keer was dat we een overlijden in de familie hadden was het behoorlijk indrukwekkend. Gelukkig hadden we zorgzame hulp, wat zo doorslaggevend is voor een goede en waardige begrafenis!

- Mark Verbeek

Persoonlijke steun en toeverlaat

21 juni 2024

Dit gaan we niet gauw vergeten want de man van het crematie centrum was super. Hij was erg behulpzaam en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij mogen staan.

- Natascha van de Ven

Tot in de puntjes geregeld

13 juni 2024

Bijna onzichtbare begeleiding op de dag van de uitvaartdienst gehad. Regelmatig werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in de puntjes georganiseerd werd. Tevens hadden we snel contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- René van Doorn

Dankbaar voor warme ondersteuning

4 juni 2024

Ik heb hele liefdevolle ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn man moest organiseren. Ik stond er niet in mijn eentje meer voor. Ik hoefde alleen de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon helpen. Gelukkig was dit in minder dan 1 dag geslaagd.

- Tom Postma

Goedkoop en eervol

25 mei 2024

Lage kosten en een sereen afscheid was wat we wensten. We hebben niet zo veel geld dus was noodzakelijk.

- Marjolein de Vries

Geheel de zorg uit handen

19 mei 2024

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even vergelijken tot het echte afscheid, alles was geregeld. Vlot en eenvoudig kwamen wij in contact met de juiste uitvaartcentra. Absoluut tevreden.

- David van Dijk

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Loosdrecht

Funeral Van Dijk BV

Kerkplein 3
3621 BA Breukelen
Nederland

0346 261 636
http://www.vandijkuitvaart.nl/

Barbara Uitvaartverzorging Vleuten

Nieuwe Vaart 5
3451 AH Utrecht
Nederland

030 296 6666
http://barbarauitvaart.nl/

Snijders Uitvaartzorg

Kerkweg 14
3603 CM Maarssen
Nederland

0346 580 132
https://snijdersuitvaartzorg.nl/