Uitvaart Naarden

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken het geregel graag draaglijker voor je. Ben jij opzoek naar een top uitvaartondernemer uit Naarden die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Naarden verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Naarden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Naarden gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Naarden
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Naarden aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Naarden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Blaricum, Huizen en Muiden bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Naarden

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Naarden is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Naarden vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Naarden

Het regelen van een heengaan is immer intensief. Denk aan de schrik bij een onvoorzien overlijden en het daaruit voortkomende leed. Het is bovendien een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Naarden. Hierna moet er over belangrijke zaken een beslissing worden genomen, zoals over:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemstukken
  • Rouwkaarten
  • Het vervoer van de overledene
  • Zelf verzorgen of laten verzorgen
  • De koffietafel
  • De uitvoering van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft vastgelegd, dan is het eenvoudiger om keuzes te maken. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer ruimte voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Naarden.

Zeker zul je in deze indrukwekkende tijd veel zaken vergeten. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Naarden

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Naarden te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Naarden contacteren

Bij een begrafenis in Naarden kun je kiezen uit een variatie aan uitvaartcentrums die verspreid in de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum speelt een belangrijke rol bij zowel alle werkzaamheden voorafgaand aan de dag als de dag zelf. In elk uitvaartcentrum in Naarden zijn schitterende mogelijkheden om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Tegelijkertijd is hier alles present om de overledene de allerlaatste behandeling te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Naarden zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Vanzelfsprekend mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vantevoren een moment voor condoleances houden voor alle personen die de overledene kenden. Verder kun je het afgesloten houden voor louter genodigden of naverwanten.

De meeste uitvaartcentra in Naarden hebben een aula waar de uitvaart gehouden kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het vertrek erg uniek maken. Er is de ruimte voor zelf geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle verschillende religies. Allerlei uitvaartcentra in Naarden kun je ook media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Zodra het afscheid is genomen kun je achteraf regelmatig nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt dikwijls kiezen voor iets eenvoudigs zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreidere opties. Vergelijk daarom de andere uitvaartcentra in Naarden met mekaar en maak een bewuste keus voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Naarden

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Naarden

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen graag niet mee belasten. Een crematie is over het algemeen genomen minder duur dan een begrafenis. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Naarden een grafkuil gehuurd moet worden. De kosten hiervoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tariefstelling voor een begrafenis. Je doet er dus goed aan om dit eerst even degelijk te onderzoeken voor je besluit om een keuze te maken. Je bent behalve de tarieven voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een grafsteen. Ook hierbij kunnen de kosten stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Een crematie in Naarden brengt minder prijzen met zich mee. Bij een crematie gaan de meeste tarieven in de asurn zitten. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Je kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen om het zelf te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Naarden, is het altijd verstandig om de prijzen tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk forse afwijkingen tussen de aanbieders. Door dit te inspecteren zal je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Naarden

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Naarden

Bij individuele behoeften bij een uitvaart in Naarden kan dit erg in de papieren lopen. We kunnen nauwelijks een geldbedrag noemen aangezien een uitvaart erg persoonlijk is. Als je een uitvaartverzorger inhuurt kun je rekenen op ongeveer 1.500,- euro, dat wordt over het algemeen afgedekt door een uitvaartverzekering. Dit is zeker wenselijk, door deze ondersteuning zul je immers niet meer alles zelf te hoeven doen. In de tijd van rouw is het fijn om dit soort zaken niet zelfstandig te moeten regelen. De tariefstelling voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je graag wilt. Indien je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je in ieder geval €500 kwijt. De prijs voor het vervoeren van je geliefde is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Over het algemeen kun je van tevoren de doorsnee bedragen van de verschillende uitvaartcentra zien op de webpagina van het vervoerbedrijf.

Uiteraard kunnen er bijkomende uitgaven ontstaan bij een uitvaart in Naarden. Hier kan men denken aan eventuele bloemen of aan kaarten. Afhankelijk van de extra kosten van een teraardebestelling of een crematie lopen de kosten op. Indien je het liefste een begrafenis wilt organiseren dan zal er in ieder geval geld moeten worden besteed aan het graf, aan een (graf)kist en aan een (graf)steen. Bij een crematie zijn de kosten over het algemeen minder hoog maar hier dien je ook te denken aan een (as)urn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Benieuwd naar de doorsnee kosten die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Naarden en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Naarden inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Naarden inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Naarden

Wij advisreren iedereen in Naarden aan om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan geheid dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte flinke kosten van de uitvaart komen te staan. In de regel zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vastgesteld dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn geïntegreerd. Hier ben je dan verzekerd van een goed geregelde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze versie is volmaakt indien je specifieke wensen uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Tenslotte is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Naarden dat het vergelijken ervan imposant lijkt. Toch is een vergelijk noodzakelijk. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuze die het meeste aansluit bij jouw voorkeuren.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Naarden

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Naarden verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Naarden

Het is wijselijk om meteen na het heengaan een uitvaartondernemer in Naarden te bellen. De rouw overheerst nadat een mens overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is dingen regelen. Wanneer je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je ook geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken georganiseerd moeten worden. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die direct na een overlijden geregeld moeten worden, uit handen te nemen van de nabestaanden. De familie kan dan stilstaan bij het rouwproces. Intussen zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de allerlaatste verzorging en vervoer naar een rouwcentrum organiseren. Later zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel gaan over het invullen van de uitvaart en alle voorkeuren hieromtrent doorspreken.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme toegevoegde waarde bij een overlijden. Vergelijk vandaar diverse uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Naarden zal er een prachtige uitvaartdienst plaatsvinden voor een prettige allerlaatste herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Naarden

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Naarden

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Naarden. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Naardense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Naarden. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Naarden bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Naarden die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Naarden

Het vertrek van opa was zo mooi!

24 mei 2024

Het was het allereerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Gelukkig hadden we fijne ondersteuning, wat zo belangrijk is voor een fijne en passende begrafenis!

- Susanne Janssen

Een uitkomst bij rouw

16 mei 2024

Zomaar hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo goed kon helpen Erg prettig en een terechte pluim voor de vlotte reacties.

- Marjolein van de Berg

Snel in contact met de juiste personen

6 mei 2024

Voor het echte overlijden van mijn tante zochten wij al contact met meerdere uitvaartcentra. Hierdoor waren we in staat de opties en wensen alvast door te spreken. Dit was erg bijzonder en denkbaar door dat we snel meerdere uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank je wel voor het mede mogelijk maken daarvan.

- Maria van Veen

Vlug en moeiteloos uit handen genomen afscheid

3 mei 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg huiselijk. Omdat het ook snel geregeld was en niet in een koude omgeving vonden wij het fijn dat het uit handen werd genomen.

- Joost van der Meer

Het afscheid van opa was erg fijn!

23 april 2024

Omdat dit de eerste keer was dat we een overlijden in de familie hadden was het behoorlijk spannend. Gelukkig hadden we fijne begeleiding, wat zo belangrijk is voor een fijne en passende uitvaart!

- Wouter Mol

Het afscheid was fijn

13 april 2024

Vlot en voortreffelijk alles geregeld na de aanvraag. Daarnaast nog na de uitvaart even gebeld of we nog vragen hadden.

- Nicolaas Molenaar

Erkentelijk voor een persoonlijk afscheid

7 april 2024

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was vlot bij ons en hielp ons met alles. De teksten werden ook herschreven met zijn hulp en ook meedenken over alles was klasse.

- Erik Hoekstra

Betrouwbaar

4 april 2024

We wilden het bij voorkeur klein en besloten houden en dat is geslaagd. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we vlot de teraardebestelling regelen. Merci.

- David van der Laan

Uitvaartbegeleider was heel lief

26 maart 2024

Na de schok van het plotseling sterven van mijn schoonmoeder konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te assisteren. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten organiseren en hoofdzakelijk verbaasd met hoe lief en op maat deze begeleiding voor ons was. Persoonlijk contact en alles was bespreekbaar.Niks anders dan respect hiervoor.

- Patrick van Dijk

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Naarden

Alma Uitvaartzorg

Oostwalstraat 6
1411 RM Naarden
Nederland

035 691 0743
http://www.almauitvaartzorg.nl/

Mea Vota Uitvaartverzorging Gooise Meren

Gansoordstraat 29
1411 RG Naarden
Nederland

035 201 4795
https://www.mea-vota-uitvaart.nl/gooi.html

Meride Uitvaartverzorging

Huizerstraatweg 111
1411 GM Naarden
Nederland

085 401 8123
https://www.meride.nl/