Uitvaart Lichtenvoorde

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken het geregel graag behapbaarder voor je. Heb jij behoefte aan hulp voor de uitvaart in Lichtenvoorde?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Lichtenvoorde verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Lichtenvoorde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Lichtenvoorde gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Lichtenvoorde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 77 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Lichtenvoorde aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lichtenvoorde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Heurne, Bredevoort en Vragender bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Lichtenvoorde

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Lichtenvoorde is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Lichtenvoorde. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Lichtenvoorde kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Lichtenvoorde

Een heengaan is iedere keer een schokkende situatie. Er is uiteraard het verdriet en wellicht de schrik bij een onvoorzien overlijden. Maar een overlijden houdt ook een zware tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de uitvaart geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Als eerste de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Lichtenvoorde. In de dagen direct na het overlijden moeten er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemstukken
  • Berichtgeving naar nabestaanden
  • Het vervoer van de overledene
  • Wel of niet opbaren
  • De koffietafel
  • De uitvoering van het testament

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Lichtenvoorde.

Geheid zul je in deze indrukwekkende tijd veel zaken over het hoofd zien. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Lichtenvoorde

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Lichtenvoorde te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Lichtenvoorde contacteren

Voor een begrafenis in Lichtenvoorde heb je de keuze uit allerlei verschillende uitvaartcentra die door de hele stad vindbaar zijn. Een uitvaartcentrum speelt een bepalende functie bij zowel alle activiteiten vantevoren aan de begrafenis als de teraardebestelling zelf. In ieder uitvaartcentra in Lichtenvoorde zijn er toerijkende faciliteiten om de overledene professioneel en met eer te bewaren tot de datum van de uitvaart. Daarnaast is daar alles in gereedheid om je geliefde proper te laten verzorgen.

De zwaarstwegende activiteit van een uitvaartcentrum Lichtenvoorde zijn de ruimtes waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Uiteraard kun je de dierbare ook thuis opbaren. Als je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt voorafgaand een ogenblik voor condoleances inrichten voor alle mensen die de geliefde kenden. Verder kun je het privé houden voor alleen genodigden of naverwanten.

In nagenoeg alle uitvaartcentra in Lichtenvoorde kun je gebruik maken van een aparte ruimte voor het vertrek. Als dierbaren van de overledene kun je het vertrek erg passend maken. Er is de ruimte voor persoonlijk geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle verschillende geloven. Meerdere uitvaartcentra in Lichtenvoorde kun je ook media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de begrafenis zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt meestal kiezen voor iets eenvoudigs zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er veelomvattende opties. Vergelijk daarom de diverse uitvaartcentra in Lichtenvoorde met elkaar en maak een weloverwogen keus voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Lichtenvoorde

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Lichtenvoorde

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en zeer intieme keuze van personen. Hier wil je jouw nabestaanden het liefste niet mee opzadelen. Over het algemeen is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Dit heeft merendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Lichtenvoorde een rustplaats gehuurd moet worden. De prijzen hiervoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Het is dan echt om eerst wat onderzoek te plegen. Je bent naast de tariefstelling voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een grafsteen. Ook hier kunnen de prijzen oplopen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Een crematie in Lichtenvoorde brengt lagere tariefstelling met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste prijzen in de asurn zitten. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Je kunt er uiteraard tevens voor kiezen om het zelfstandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Lichtenvoorde wilt is het van nut om de kosten altijd goed te vergelijken. Er bestaan tamelijk wat prijsverschillen tussen partijen. Je kunt zo al snel aardig besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Lichtenvoorde

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Lichtenvoorde

Bij persoonlijke wensen bij een uitvaart in Lichtenvoorde kan dit erg in de kosten lopen. Het is moeilijk om een indicatie te geven nu lang niet elk persoon hetzelfde wilt afsluiten. Indien je een uitvaartverzorger inhuurt kun je rekenen op ongeveer 1.500,- euro, dit is doorgaans gedekt door een verzekering. Door een uitvaartondernemer te regelen hoef je zelf aan weinig dingen meer te denken. Dit maakt het mogelijk om op de dag van het finale vertrek de werkzaamheden uit handen te geven. De manier van afscheid nemen kun je zelf regelen afhankelijk van je behoeften. Wanneer je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je in ieder geval €500 kwijt. De prijs voor het vervoeren van je dierbare is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Regelmatig kun je op de internetpagina van de betreffende aanbieder wel zien wat de tarieven zijn die samen gaan met het transport.

Onverwachte extra kosten zijn afhankelijk van de behoeften bij een uitvaart in Lichtenvoorde. Denk aan bijvoorbeeld bloemstukken of rouwkaarten. Afhankelijk van de specifieke kosten van een begrafenis of een crematie lopen de kosten op. Indien je bij voorkeur een teraardebestelling wilt organiseren dan zal er tevens een bedrag moeten worden besteed aan de rustplaats, aan een (graf)kist en aan een grafsteen. Bij een crematie zijn de prijzen meestal minder hoog maar hier dien je ook te denken aan een urn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer lezen over de gemiddelde aangelegenheden en tarieven bij een overlijden? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Lichtenvoorde en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Lichtenvoorde inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Lichtenvoorde inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Lichtenvoorde

Wij raden iedereen in Lichtenvoorde aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan immers dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte flinke prijzen van de uitvaart komen te staan. Meestal kun je een keuze maken tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn opgenomen en waarbij je verzekerd bent van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een kapitaal op waarmee de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering geeft iets meer onafhankelijkheid, aangezien je meer keuzemogelijkheden hebt. Dit is een hele geschikte uitvaartverzekering als je aanvullende wensen hebt.

Er zijn eveneens nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel aanbieders voor een uitvaartverzekering in Lichtenvoorde dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijk nodig. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw positie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Lichtenvoorde

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Lichtenvoorde verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Lichtenvoorde

Het is slim om een uitvaartverzorger in Lichtenvoorde in te zetten voor een afscheidsdienst in Lichtenvoorde. We hebben het al even beknopt vermeld in dit artikel, echter is het belangrijk om hier wat meer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaartdienst waarin alles soepel loopt.

De meeste plechtigheden en de smetteloze planning wordt georganiseerd door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is goed daar het een enorm persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze website makkelijk en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het allerlaatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze manier heb je gauw een indruk van degene die dit voor jou kunnen doen. Ook is het handig om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer daarnaast in staat om persoonlijke werkzaamheden te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemstukken? Of is deze uitvaartondernemer in Lichtenvoorde ook in staat om mogelijk live muziek te regelen als de overledene dit heeft verlangd? Deze persoonlijke behoeften kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze moeilijke tijd, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Lichtenvoorde

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Lichtenvoorde

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Lichtenvoorde. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Lichtenvoordese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Lichtenvoorde. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Lichtenvoorde bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Lichtenvoorde die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Lichtenvoorde

Persoonlijke steun en toeverlaat

17 juli 2022

Deze uitvaart is gedenkwaardig, de uitvaartverzorger was flink doorgewinterd. Hij was erg behulpzaam en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij mogen staan.

- Inge van der Laan

Uitvaartdienst begeleiding was geweldig

15 juli 2022

Ongeacht het ogenblik van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was enorm aangenaam. Kopje koffie kon uitgebreid worden met het lievelingsgebak van oma. Oprecht fantastisch geregeld.

- Elizabeth van de Pol

Oprechte betrokkenheid

8 juli 2022

Toen mijn mama overleed was ik erg verdrietig en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl vlug in contact komen met de geschikte mensen. Ik heb zoveel steun gehad van de begeleidster.
Na de uitvaart heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Nienke Schouten

Een waardige uitvaartdienst

1 juli 2022

Er is geen enkele uitvaartverzorger te vinden die meer hulpverlenend is dan de onze. We hebben alleen na de plechtigheid niks meer vernomen, helaas.

- Lisette Koster

Erg blij door liefdevolle hulp

21 juni 2022

Ik heb hele attente ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn echtgenoot moest regelen. Ik hoefde niets afzonderlijk te doen. Alles werd voor mij geregeld na het contact zoeken met deze mensen. De opvolgende dag was dat geregeld.

- Rob Groen

Het vertrek van grootvader was enorm mooi!

18 juni 2022

Omdat dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het enorm spannend. Gelukkig hadden we fijne hulp, wat zo belangrijk is voor een goede en waardige uitvaart!

- Rogier Smits

Een vertrouwd afscheid

11 juni 2022

Omdat we na de aanvraag direct contact met een uitvaartbegeleider hadden was er ruimte voor alle persoonlijke ideeën. Er waren veel wensen en daarom werd afscheid exact zoals pap dat wilde. De prijs was aantrekkelijk dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Erwin Driessen

Een warme uitvaartdienst

31 mei 2022

Er is geen andere uitvaartverzorger te bedenken die meer betrokken is dan die van ons. Alleen de nazorg kon misschien wat beter.

- Natascha Evers

Snel in contact met de correcte personen

27 mei 2022

Voor het werkelijke overlijden van onze tante zochten wij al contact met diverse uitvaartcentra. Aan het sterfbed konden de behoeften al doorgenomen worden. Dit was erg uniek en mogelijk door dat we snel verschillende uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Bedankt voor het mogelijk maken ervan!

- Tamara Groen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Lichtenvoorde

MomentZ Uitvaartverzorging

Aladnaweg 21A
7122 RP Lichtenvoorde
Nederland

0544 378 759
http://www.momentzuitvaartzorg.nl/

GUV Uitvaartzorg Lichtenvoorde

Kerkhoflaan 12b
7131 CN Lichtenvoorde
Nederland

0800 0809
http://www.guv.nl/

A.U.L.G. Uitvaartverzorging Jose de Boer

Van der Meer de Walcherenstraat 4
7131 EN Lichtenvoorde
Nederland

0544 378 574
http://www.josedeboer.nl/