Uitvaart Zieuwent

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar een professional voor de uitvaart in Zieuwent?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Zieuwent verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het mooiste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Zieuwent – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Uitvaartondernemer Zieuwent gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Zieuwent
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 56 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Zieuwent aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Zieuwent, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Aalten, Bredevoort en Lichtenvoorde bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Zieuwent

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Zieuwent is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Zieuwent. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Zieuwent

Het regelen van een heengaan is altijd heftig. Denk aan de schrik bij een onverhoeds heengaan en het daaruit voortkomende leed. Het is tevens een periode waarin er heel veel op je afkomt. Er moet veel geregeld worden bij een begrafenis. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Daarna moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Zieuwent overgebracht worden. Hierna moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Wanneer er van tevoren helderheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Wanneer dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer aandacht voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Zieuwent.

Zeker zul je in deze drukke tijd een aantal zaken missen. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Zieuwent

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Zieuwent te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Zieuwent contacteren

Als iemand heengaat die je dierbaar is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Zieuwent Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk regelt. Je kunt dit centrum ook wel zien als de rustplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden geliefden klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewild is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het vertrek. In eigen woning opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afstemmen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Zieuwent. Een apart koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Daardoor is het mogelijk om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Wanneer je behandeling wenst van je dierbare is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Zieuwent. De mogelijkheden zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleren. Foto’s aanleveren is wenselijk. Ook kun je bij diverse uitvaartcentra helpen met de behandeling voor het vertrek. Voor de uitvaart kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Zieuwent met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de geliefde, dan is dit het ogenblik ervoor. Daarna bestaat er vaak de gelegenheid om tezamen een kopje thee te drinken en om het gezamenlijk af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Zieuwent kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematorium. Tot slot kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Zieuwent

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Zieuwent

Een van de eerste keuzes die achtergeblevenen moeten maken is de keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel helder wat de wens van de overledene was en deze voorkeur wordt normaal alsmede opgevold. Bovendien kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Het verschil tussen begrafenis en crematie in Zieuwent zal bekend zijn, maar wat hebben deze verschillen voor invloed op de uitvaart zelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in vrijwel alle uitvaartcentra in Zieuwent gehouden kan worden.

Als iemand kiest voor een begrafenis, zal de overledene daarna naar een kerkhof worden getransporteerd. Sommige uitvaartcentra zijn gelegen onmiddellijk behalve een kerkhof. Anders moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gewoon om te kiezen voor een crematorium waar ook de plaats is om een uitvaartdienst te organiseren. Dat is vanzelfsprekend niet gedwongen. Je mag gelijktijdig van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het noodzakelijk om de tarieven van een begrafenis en crematie Zieuwent in het oog te houden. In de regel is een begrafenis kostbaarder dan een crematie. Dit ontstaat in het bijzonder door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de bijomende prijzen voor een (graf)steen of gedenkteken op het graf. Logischerwijs is de wil van de gestorvene steevast leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Zieuwent

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Zieuwent

Het lijkt wellicht wat naar om na een overlijden te moeten stilstaan bij de tarieven van een uitvaart in Zieuwent. Het is toch echt noodzakelijk gezien het organiseren van een overlijden enorm kostbaar kan zijn. Je gaat sowieso een aantal kosten maken, denk hier aan een grafkist of een asurn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de voorkeuren komen hier nog diverse kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot minimaal 7.000,- euro. Een aantal aangelegenheden zitten hier gebruikelijk bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Zieuwent zo hooggeprijsd maken als je zelf wilt. Een koffietafel onder andere, is standaard met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de prijzen aanzienlijker dan indien je slechts voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een generaal graf zal beter geprijsd zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Zieuwent en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Zieuwent inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Zieuwent inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Zieuwent

Wij raden iedereen in Zieuwent aan om een uitvaartverzekering te nemen. Zowel jij als je achtergeblevenen hebben dan de zekerheid dat zij niet voor hoge tarieven komen te staan. Meestal kun je een keuze maken tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn opgenomen en waarbij je gegarandeerd bent van een goed geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een geldbedrag op waarmee de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering geeft iets uitgebreider onafhankelijkheid, omdat je meer keuzes hebt. Dit is een buitengewoon praktische uitvaartverzekering als je specifieke wensen hebt.

Er zijn eveneens nog varianten waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Het is niet simpel om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel aanbieders voor een uitvaartverzekering in Zieuwent dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijking noodzakelijk. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw stijl past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Zieuwent

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Zieuwent verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Zieuwent

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Zieuwent in te huren voor het regelen van een uitvaart in Zieuwent. We hebben het al even beknopt vermeld in dit artikel, echter is het belangrijk om hier wat meer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dat is dan daarnaast gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende manier zal worden geregeld.

De meeste plechtigheden en de strakke planning wordt georganiseerd door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is slim daar het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze pagina simpel en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even kort in contact komen en heb je al snel een fatsoenlijk beeld door wie jij graag de finale dag van jouw dierbare laat regelen. Tevens is het slim om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer verder in staat om additionele diensten te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemen? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Deze persoonlijke ideeën kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze moeilijke tijd, en helpen jou liever met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Zieuwent

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Zieuwent

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Zieuwent. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Zieuwentse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Zieuwent. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Zieuwent bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Zieuwent die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Zieuwent

Afscheid prachtig zoals verlangd

23 september 2021

Precies zoals mijn vader het wilde! Echt bizar mooi (en met betrekkelijk lage prijzen) hoe we dit vertrek hebben kunnen invullen. Niets was apart of te veel voor het afscheid, alle opties die we wilden konden ook. Daarna is er ook nog even gebeld hoe het met ons ging en of alles naar wens was geweest.

- Franciscus de Haan

Liefdevol opgevangen

15 september 2021

Het mooie leven van onze mamma is prachtig omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was aangrijpend. Niks was te vreemd en het was zeer persoonlijk.

- Charlotte van Loon

Uitvaartbegeleider was heel lief

9 september 2021

Eerst komt het verdriet en de dreun en dan besef je dat er van alles georganiseerd moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek vlot mensen inschakelen daarvoor. Zeer dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was heel speciaal. Niks geen koel gedoe, oprecht heel persoonlijk en niets was eigenaardig.Niks anders dan respect hiervoor.

- Bart van der Horst

Volledig ontzorgt

30 augustus 2021

Via uitvaartplek zijn we compleet ontzorgt. Van het ongecompliceerd aan mogen vragen van de offertes (en voor onszelf nog even en vergelijk op de verzekering gedaan naderhand) tot de echte uitvaart. Het verliep gesmeerd en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Super geregeld.

- Raymond van Loon

Betrokken en behulpzaam

27 augustus 2021

Dit gaan we niet gauw vergeten daar de persoon van het crematie centrum was geweldig. Deze was zeer nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Marinus Post

Een uitkomst bij verdriet

18 augustus 2021

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel ondersteuning kon bieden. Chapeau voor de snelle en persoonlijke begeleiding.

- Martine Martens

Dank jullie wel!

9 augustus 2021

We hadden binnen een paar uur de eerste offertes binnen. Dus hoefde we zelf amper iets te regelen.
Super erkentelijk!

- Jacoba Verbeek

Uitvaartverzorger erg lief

2 augustus 2021

Eerst komt het leed en de dreun en dan besef je dat er van alles besloten moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek gauw mensen inzetten hiervoor. Erg erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was erg bijzonder. Niks geen koel gedoe, oprecht heel eigen en niets was raar.Petje af.

- Marijke van Dongen

Vlug en gemakkelijk uit handen genomen uitvaart

27 juli 2021

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Het afscheid (en de plaats) voelde volstrekt ontspannen ondanks het leed. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Kelly de Jong

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Zieuwent

MomentZ Uitvaartverzorging

Aladnaweg 21A
7122 RP Lichtenvoorde
Nederland

0544 378 759
http://www.momentzuitvaartzorg.nl/

GUV Uitvaartzorg Lichtenvoorde

Kerkhoflaan 12b
7131 CN Lichtenvoorde
Nederland

0800 0809
http://www.guv.nl/

Ruiterkamp Uitvaartverzorging

Spoorstraat 68
7261 AG Ruurlo
Nederland

0575 452 020
http://www.ruiterkampuitvaart.nl/