Uitvaart Kloetinge

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar ondersteuning voor de uitvaart in Kloetinge?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Kloetinge verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Kloetinge – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Kloetinge gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Kloetinge

Uitvaart Kloetinge
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Kloetinge aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Kloetinge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Kapelle, s Gravenpolder en s Heer Abtskerke bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Kloetinge

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Kloetinge is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Kloetinge. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Kloetinge

Bij het wegvallen van een medemens spelen er diverse gevoelens. Er is uiteraard het leed en wellicht de schrik bij een plotsklaps heengaan. Het is tevens een periode waarin er heel veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Allereerst de administratieve mededeling bij de gemeente. Later moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Kloetinge. In de dagen direct na het overlijden moeten er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • De uitvoering van de wilsbeschikking

Wanneer er van tevoren helderheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Wanneer dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een begrafenis in Kloetinge persoonlijke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Zeker zul je in deze hectische periode enkele dingen over het hoofd zien. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Kloetinge

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Kloetinge te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Kloetinge contacteren

Bij een teraardebestelling in Kloetinge kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentra die verspreid in de stad aanwezig zijn. Het uitvaartcentra heeft een grote impact op alle dingen voor en na de teraardebestelling. In ieder uitvaartcentra in Kloetinge zijn er goede faciliteiten om de overledene bekwaam en met aanzien te bewaren tot de dag van de teraardebestelling. Bovendien is daar alles in paraatheid om je geliefde proper te laten verzorgen.

De zwaarstwegende activiteit van een uitvaartcentrum Kloetinge zijn de plekken waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Natuurlijk mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook exclusief houden voor uitsluitend intimi.

In vrijwel alle uitvaartcentra in Kloetinge kun je gebruik maken van een speciale aula voor het uitleiden. Als nabestaanden van de overledene kun je het uitleiden erg passend maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Verschillende uitvaartcentra in Kloetinge kun je daarnaast media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de begrafenis zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit kan een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Vergelijk daarom de andere uitvaartcentra in Kloetinge met mekaar en maak een afgewogen keus voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Kloetinge

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Kloetinge

Het is van belang dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hier wil je jouw achtergeblevenen bij voorkeur niet mee opzadelen. Doorgaans is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Kloetinge een graf gehuurd moet worden. De tariefstellingen kunnen fiks stijgen hiervoor. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen prijzen voor een begrafenis. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even goed uit te zoeken voor je besluit om een keuze te maken. Naast de kosten voor de rustplaats zelf zal je eveneens tarieven kwijt zijn aan de (graf)steen en een kist. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kunnen de kosten hierin natuurlijk ook weer gigantisch verschillen.

Crematies in Kloetinge zijn beduidend goedkoper. Bij een crematie gaan de allermeeste tariefstelling in de asurn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit dikwijls mogelijk tegen een compensatie. Het is eveneens mogelijk om eigenhandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Kloetinge, is het immer wijs om de kosten tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk flinke afwijkingen tussen de aanbieders. Door dit te signaleren zal je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Kloetinge

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Kloetinge

Piekeren over een uitvaart kan een ellendig gevoel geven, voornamelijk als je aan de tariefstelling denkt. Jammer genoeg is dit echt noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan behoorlijk in de papieren lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een grafkist, de laatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Ook is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Rouwvervoer
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen over het algemeen op tot tenminste 7.000,- euro. Een veelheid aangelegenheden zitten hier standaard bij in. De tarieven voor het afscheid kun je afhankelijk van de behoeften zelf inschatten. Een koffietafel als voorbeeld, is gebruikelijk met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de tarieven aanzienlijker zijn. De kosten zijn dus nogal beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een alledaags graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Kloetinge en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Kloetinge inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Kloetinge inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Kloetinge

Wij raden iedereen in Kloetinge aan om een uitvaartverzekering te regelen. Je weet dan immers dat je familie niet voor onverwachte enorme kosten van de uitvaart komen te staan. Kort genomen zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn geïntegreerd en waardoor je verzekerd bent van een goed geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een bedrag op waarvan de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering geeft iets meer onafhankelijkheid, aangezien je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een uiterst verstandige uitvaartverzekering als je aanvullende voorkeuren hebt.

Als laatste is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Kloetinge aanzienlijk fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo kies je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw stijl past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Kloetinge

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Kloetinge verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Kloetinge

Het is goed om ogenblikkelijk na het heengaan een uitvaartondernemer in Kloetinge te bellen. Na een overlijden zul je niet in de sfeer zijn om onmiddellijk al dingen te organiseren. Indien dit de allereerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overdonderend om aan alles te denken. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

Om flink wat dingen uit je handen te nemen in een periode van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle zaken bij een uitvaart. De familie kan dan stilstaan bij het rouwproces. Onderwijl zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de laatste verzorging en vervoer naar een rouwcentrum organiseren. Dan kunnen jullie gezamenlijk doorspreken wat de behoeften rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de familie. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Kloetinge zorgen voor een gedenkwaardige laatste groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Kloetinge

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Kloetinge

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Kloetinge. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Kloetingese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Kloetinge. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Kloetinge bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Kloetinge die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Kloetinge

Eerbiedige uitvaart

22 juli 2024

Respectvol afscheid genomen van onze broer. De koffie was enigszins minder smakelijk maar verder alles goed gegaan.

- Eric Prins

Persoonlijke begeleiding afscheid

15 juli 2024

De uitvaart is vlug, onbekommerd en persoonlijk begeleid.

- Vanessa van de Velden

Warme helpende hand

7 juli 2024

Toen mijn moeder overleed was ik erg rouwig en had ik geen zin om het uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een prettige uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ik heb zoveel steun gehad van de begeleidster.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Bart Prins

Direct in contact met de correcte personen

29 juni 2024

Vlak voor het sterven kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaartdienst van onze tante. Aan het sterfbed konden de voorkeuren al besproken worden. Om dit samen zo te doen was het een indrukwekkende ervaring door deze uitvaartbegeleiders waarmee we snel in contact stonden. Dank je wel voor het mede mogelijk maken ervan.

- Sabrina van Vliet

Erkentelijk voor een persoonlijk afscheid

23 juni 2024

Onze man van de uitvaart begeleiding was vlot bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het assisteren met de persoonlijke teksten was niet te veel en de assistentie was erg gewaardeerd.

- Sylvia de Haan

De uitvaartdienst van opa was eerbiedig

15 juni 2024

Omdat dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het best spannend. Gelukkig hadden we meelevende ondersteuning, wat zo bepalend is voor een fijne en passende begrafenis!

- Marianne van der Meulen

Uitermate geschikte hulp

9 juni 2024

Mensen die werken in de uitvaartzorg zijn bijzonder. Zo betrokken zijn bij zoiets prive’s en het dan doen zoals wij wilde hebben… in 1 term fantastisch!

- Marc de Haan

Persoonlijke steun en toeverlaat

1 juni 2024

Dit gaan we niet gauw vergeten daar de persoon van het crematie centrum was super. Deze was heel nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Cornelia Driessen

Tot in de puntjes georganiseerd

29 mei 2024

Zowat onzichtbare hulp op de dag van de uitvaart gehad. Vooraf veel gesprekken gehad en hierdoor was de crematie erg soepel georganiseerd. Razendsnel contact ook.

- Jolanda van de Berg

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Kloetinge

Uitvaartverzorging De Bevelanden – bijkantoor ‘s-Gravenpolder

Langeweg 9
4431 CE 's-Gravenpolder
Nederland

0113 311 444
http://www.uitvaartzorgcentrum.nl/

Uitvaartverzorging Janny van Gentevoort

Verrijn Stuartweg 28
4462 GE Goes
Nederland

0113 216 815
http://www.uitvaart.vg/

Roeland UitvaartZorg

Anthony Edenlaan 21
4463 JD Goes
Nederland

0113 231 577
http://www.roeland-uitvaart.nl/