Uitvaart Kalenberg

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken het geregel graag behapbaarder voor je. Behoefte aan een professionele uitvaartondernemer in Kalenberg die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Kalenberg verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Kalenberg – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Uitvaartondernemer Kalenberg gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Kalenberg
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 62 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Kalenberg aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Kalenberg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Baarlo Ov, Oldemarkt en Ossenzijl bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Kalenberg

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Kalenberg kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Kalenberg. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Kalenberg kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Kalenberg

Het regelen van een heengaan is altijd heftig. Denk aan de schrik bij een onverhoeds heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een heengaan houdt ook een zware periode in, waarin in een korte tijd de uitvaart georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Kalenberg. In de dagen direct na het heengaan moeten er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De uitvoering van het testament

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om beslissingen te maken. Wanneer dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een teraardebestelling in Kalenberg persoonlijke wijzigingen aan een begrafenis aan te brengen.

Geheid zul je in deze indrukwekkende tijd veel dingen missen. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Kalenberg

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Kalenberg te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Kalenberg contacteren

Voor een uitvaart in Kalenberg heb je de opties uit diverse soorten uitvaartcentra die door de hele stad vindbaar zijn. Een uitvaartcentrum speelt een bepalende functie bij zowel alle werkzaamheden voorafgaand aan de uitvaart als de begrafenis zelf. In elk uitvaartcentrum in Kalenberg zijn schitterende opties om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de begrafenis is. Daarnaast is hier alles present om de overledene de allerlaatste verzorging te kunnen geven.

De zwaarstwegende activiteit van een uitvaartcentrum Kalenberg zijn de plekken waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Uiteraard mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de uitvaart een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor enkel intimi.

In nagenoeg alle uitvaartcentra in Kalenberg kun je gebruik maken van een aparte ruimte voor het uitleiden. Als dierbaren van de overledene kun je het vertrek erg sluitend maken. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In veel uitvaartcentrum Kalenberg zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto presentaties bij de uitvaartdienst.

Na de dag zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt gewoonlijk kiezen voor iets eenvoudigs zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide opties. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Kalenberg en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Kalenberg

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Kalenberg

Een van de eerste keuzes die nabestaanden moeten maken is de keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie. Meestal heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Daarnaast kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is het effect op de teraardebestelling op zichzelf? Besef dat los van de keuzemogelijkheid een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de dienst daardoor in bijna alle uitvaartcentra in Kalenberg gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de uitvaartdienst naar een begraafplaats gebracht worden. Er zijn uitvaartcentra die gezeten zijn bij een kerkhof en af en toe moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het normaal om te kiezen voor een crematorium waar ook de plaats is om een uitvaartdienst te regelen. Dat is simpelweg niet noodzakelijk. Het staat je vrij om vanaf een uitvaartcentrum naar een losgelegen crematorium te rijden.

Zorg er eveneens voor dat je de tariefstelling van een begrafenis of crematie in Kalenberg in het oog hebt. Een begrafenis zal kostbaarder zijn dan een crematie. Dit komt vooral door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de bijomende tariefstelling voor een (graf)steen of gedenkteken op de rustplaats. Overigens is de voorkeur van de gestorvene meestal bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Kalenberg

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Kalenberg

Nadenken over een uitvaartdienst kan een rot gevoel geven, zeker als je aan de kosten denkt. Helaas is dit wel noodzakelijk, want een uitvaart kan enorm in de papieren lopen. Je gaat sowieso sommige kosten maken, denk hier aan een grafkist of een asurn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de voorkeuren komen daar nog extra kosten bij, zoals:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor melding van overlijden

Een gemiddelde uitvaartdienst kost momenteel bij benadering € 7.000,-. Een veelheid zaken zitten hier gebruikelijk bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Kalenberg zo hooggeprijsd maken als je zelf wilt. Een koffietafel bijvoorbeeld, is meestal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Dan zullen de uitgaven aanzienlijker zijn. De tarieven zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een regulier graf is namelijk goedkoper dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Kalenberg en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Kalenberg inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Kalenberg inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Kalenberg

Een uitvaartverzekering in Kalenberg vergelijken is een van de beste keuzes die je zelf kunt maken. Met het hebben van een uitvaartverzekering in Kalenberg zul je er immers niet helemaal alleen voor staan als het aankomt op de onkosten. De meeste uitvaartverzekeringen vergoeden de logische kosten die komen kijken bij een uitvaart. Bij deze variant spaar je als het ware een bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Wel is het wenselijk, het maakt het je wel echt een stuk zorgelozer rondom de uitvaart.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Kalenberg zal altijd afhankelijk zijn van meerdere factoren. Dit is dan ook de oorzaak dat de premie voor iedereen zal afwijken. Een jonger iemand betaalt doorgaans lagere verzekeringspremie dan een persoon op oudere leeftijd. Dit is vanzelfsprekend, de verzekeraar loopt anders teveel risico. Ook is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt afsluiten en van je persoonlijke welzijn. Het is zo dat een verzekering in Kalenberg geweigerd kan worden als de verzekeraar je een te riskant geval vindt. Vrijwel iedere keer zul je dan wel jouw medische dossier moeten aanleveren als je een verzekering wilt afsluiten. Mocht je het zelf willen doen dan kun je natuurlijk ook gewoon geld opzij zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker weten dat de uitvaart betaald kan worden. Bij een tekort zal de gemeente wellicht jouw naasten aansprakelijk stellen om de overige kosten te dekken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Kalenberg

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Kalenberg verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Kalenberg

Het is een verstandig besluit om een uitvaartondernemer in Kalenberg in te huren voor het regelen van een uitvaartdienst in Kalenberg. Even vluchtig andermaal stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaart waarin alles soepel loopt.

Alle plechtigheden en de strakke planning wordt geregeld door hen. Alvorens je ervoor kiest om rechtstreeks in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Kalenberg is het steevast verstandig om moeiteloos via onze internetpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het allerlaatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze manier heb je meteen een indruk van degene die dit voor jou kunnen doen. Verder is het een slim plan om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er uitgevoerd kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer ook in staat om bijkomende werkzaamheden te verrichten, zoals het kopen van bloemstukken? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Deze persoonlijke behoeften kun je meenemen in je zoektocht naar de beste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze lastige periode, en helpen jou liever met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets simpeler voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Kalenberg

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Kalenberg

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Kalenberg. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Kalenbergse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Kalenberg. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Kalenberg bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Kalenberg die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Kalenberg

Bijzondere mensen

31 oktober 2021

Mensen die werken in de uitvaartzorg zijn bijzonder. Wat een gepaste ervaring hebben we gehad, zo eigen dat was echt heel wenselijk in deze lastige tijd.

- Marieke de Bruin

Uitvaartbegeleider was enorm lief

30 oktober 2021

Vooraf komt het verdriet en de klap en dan weet je dat er van alles besloten moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek snel mensen inzetten ervoor. Zeer dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was zeer bijzonder. Niks geen zakelijk gedoe, gewoon heel eigen en niets was raar.Niks anders dan respect hiervoor.

- Thijs Hendriks

Een integere uitvaartdienst

23 oktober 2021

Vertrouwelijk en alleen met genodigden was de wens. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we vlug de teraardebestelling regelen. Merci.

- Pieter Schouten

Liefdevol bijgestaan

13 oktober 2021

Ons mamma stond zelf heel mooi in het leven dus de liefdevolle opvang was ontzettend welkom. Alles was bespreekbaar en speciaal afgestemd op wat wij wilden.

- Wilhelmus Hofman

Wel betrokken bij de uitvaartdienst

7 oktober 2021

Soms in het leven kom je mensen tegen die werkelijk met je betrokken zijn. Geenszins verwacht dat we dit bij de uitvaart zo keurig geregeld konden krijgen.

- Ellen Post

Betrokken en hulpvaardig

24 september 2021

Deze uitvaart is gedenkwaardig, de uitvaartverzorger was zeer doorgewinterd. Hij was erg behulpzaam en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij kunnen staan.

- Jasper van Veen

Persoonlijke uitvaart

16 september 2021

Omdat we na de aanvraag gauw contact met een uitvaartbegeleider hadden was er plaats voor alle persoonlijke ideeën. Er waren allerlei voorkeuren en daarom werd afscheid net zoals pap dat wilde. De prijs was eerlijk dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Maaike Dijkstra

Het afscheid was top georganiseerd

8 september 2021

Ik heb echt niet de passende woorden om te omschrijven hoe gepast het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden vlug de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van opa echt werden gehoord. Daardoor hebben we een schitterend afscheid voor onze liefste opa kunnen organiseren.

- Petrus Bosch

Prachtig afscheid

1 september 2021

Het was zo smaakvol! Ondanks het verdriet na het overlijden van grootmoeder hadden we geen beter afscheid georganiseerd kunnen krijgen. Buitengewoon fijn hoe snel we de offertes binnen hadden.

- Sander Blom

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Kalenberg

uitvaartverzorging MadelieF

Burgemeester Boldinghlaan 9
8334 ST Tuk
Nederland

06 33995950
http://www.uitvaartverzorging-madelief.nl/

Tri Limes Uitvaartzorg

Bergweg 66
8334 MC Tuk
Nederland

0521 519 016
http://trilimes.nl/

Uitvaartverzorging Van Dijk.

Gaffel 88
8061 LC Hasselt
Nederland

06 51882700
http://www.uitvaartvandijk.nl/