Uitvaart Jabeek

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag behapbaarder voor je. Heb jij behoefte aan een professional voor de uitvaart in Jabeek?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Jabeek verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het beste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Jabeek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Jabeek gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Jabeek
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Jabeek aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Jabeek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Brunssum, Merkelbeek en Schinveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Jabeek

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Jabeek kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Jabeek vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Jabeek kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Jabeek

Bij het heengaan van een medemens spelen er diverse emoties. Er is vanzelfsprekend het leed en misschien de shock bij een onvoorzien heengaan. Maar een overlijden houdt ook een zware periode in, waarin in een korte tijd de uitvaart geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Ten eerste de administratieve mededeling bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Jabeek overgebracht worden. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden dienen er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het makkelijker om beslissingen te maken. Indien dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Jabeek.

Zeker zul je in deze indrukwekkende periode meerdere dingen vergeten. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Jabeek

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Jabeek te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Jabeek contacteren

Indien een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in aanraking komen met een uitvaartcentrum in Jabeek. Lang niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van een dergelijk centrum. Op deze locatie vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden dierbaren voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewenst is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het afscheid. In eigen woning opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je afstellen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Jabeek. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Door deze optie zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Wanneer je verzorging wenst van je dierbare is dit ook voorstelbaar in de uitvaartcentra in Jabeek. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Daarnaast kunt je in uitvaartcentrum Jabeek samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de overledene. Wil je nog een klein 1 op 1 moment met de geliefde, dan is dit het moment hiervoor. Na het afscheid behoren de bekende koffie en cake tot de opties om de teraardebestelling af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Jabeek kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematiecentrum. Zo nu en dan kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een allerlaatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Jabeek

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Jabeek

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en buitengewoon intieme keuze van personen. Hier wil je jouw achtergeblevenen liever niet mee opzadelen. Een crematie is doorgaans genomen minder prijzig dan een begrafenis. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Jabeek een graf gehuurd moet worden. De prijzen hiervoor kunnen hard stijgen. De tarieven voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Het is dan ook aan te raden om eerst wat onderzoek te plegen. Behalve de kosten voor het graf zelf zal je gelijktijdig kosten kwijt zijn aan de steen en een kist. Ook hier kunnen de tariefstelling oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Jabeek zijn flink minder duur. Bij een crematie gaan de allermeeste kosten in de urn zitten. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as eveneens uit laten strooien. Je kunt er natuurlijk tevens voor kiezen om het eigenhandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Jabeek, is het immer wijs om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Er bestaan aanzienlijk wat prijsverschillen onder partijen. Je kunt vanzelfsprekend al snel fors besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Jabeek

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Jabeek

Piekeren over een uitvaartdienst kan een ellendig gevoel geven, vooral als je aan de tariefstelling denkt. Jammer genoeg is dit echt nodig, want een uitvaart kan aanzienlijk in de papieren lopen. Je gaat hoe dan ook sommige kosten maken, denk daarbij aan een kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Tevens is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Rouwvervoer
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot tenminste 7.000,- euro. Een aantal zaken zitten hier gebruikelijk bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Jabeek zo kostbaar maken als je zelf wilt. Een koffietafel onder andere, is gebruikelijk met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tariefstelling aanzienlijker dan wanneer je alleen voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een algemeen graf zal beter geprijsd zijn dan een particulier graf.

Dikwijls zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Jabeek en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Jabeek inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Jabeek inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Jabeek

Het is voor iedereen in Jabeek raadzaam om een uitvaartverzekering te nemen. Evenzeer jij als je nabestaanden hebben dan de geruststelling dat zij niet voor forse kosten komen te staan. Vaak kun je een keuze maken uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vastgesteld dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn opgenomen. Hiermee ben je dan verzekerd van een degelijk geregelde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze versie is volmaakt indien je bijzondere wensen losstaand van een dienstenpakket hebt.

Er zijn bovendien nog vormen waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Jabeek dat het vergelijken ervan imposant lijkt. Toch is een vergelijking vereist. Zo betaal je niet teveel voor de keuze die het meeste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Jabeek

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Jabeek verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Jabeek

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Jabeek in te zetten voor een afscheidsdienst in Jabeek. Even kort andermaal stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dit is dan doorgaans gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende wijze zal worden geregeld.

Denk onder andere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het organiseren van de uitvaart op zichzelf. Als je ervoor kiest om meteen in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Jabeek is het steevast goed om moeiteloos via onze pagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even kort in contact komen en heb je direct een fatsoenlijk idee door wie jij het liefste de allerlaatste dag van jouw dierbare laat regelen. Tevens is het een slim idee om altijd even te kijken naar de diensten die er verricht kunnen worden.

Behoren bloemen en (rouw)kaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Dit zijn allemaal vragen die je wellicht kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze heftige periode, en helpen jou graag met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Jabeek

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Jabeek

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Jabeek. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Jabeekse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Jabeek. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Jabeek bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Jabeek die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Jabeek

Persoonlijke begeleiding afscheid

19 mei 2024

Attente mensen die alles vlug en betrouwbaar organiseren gevonden.

- Kirsten van den Bosch

Bedankt!

12 mei 2024

We hadden binnen een paar uur de eerste offertes binnen. Zelf hebben we vrijwel niks zelfstandig hoeven doen.
Onwijs dankbaar!

- Tom van de Ven

Oprechte interesse

6 mei 2024

Het heengaan van mijn moeder had een grote invloed op mij, enorme rouw en dus niet in staat dingen te bepalen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een fijne uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ik heb zoveel hulp gehad van de begeleidster.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Susanne van de Berg

Warmhartig bijgestaan

1 mei 2024

Het schitterende bestaan van onze moeder is prachtig omgezet in haar afscheid en de warme opvang was ontroerend. Alles was mogelijk en vooral afgestemd op wat wij wilden.

- Petronella van den Broek

Zeer meevoelend

21 april 2024

Na het overlijden wisten we even niet wat we precies moesten doen. Door uitvaartplek.nl kwamen we zeer snel in verbinding met iemand die ons verder kon helpen. Ze nam razendsnel contact met ons op en heeft ons geweldig prettig geholpen.

- Susanne Evers

Mooie uitvaart

18 april 2024

Het was zo smaakvol! Ondanks het verdriet na het overlijden van grootmoeder hadden we geen mooier afscheid geregeld kunnen krijgen. Erg fijn hoe razendsnel we de offertes binnen hadden.

- Maurice de Bruin

Passende uitvaart geregeld

7 april 2024

Vlug en loffelijk geregeld. Heel gelukkig.

- Jelle Veenstra

De ultieme groet was perfect

5 april 2024

Ik heb echt niet de passende woorden om te beschrijven hoe overeenstemmend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden gauw de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie ultieme groet kunnen houden aan onze liefste grootvader.

- Nicolaas Hoekstra

De uitvaart van opa was eerbiedig

26 maart 2024

Omdat dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de familie hadden was het enorm spannend. Gelukkig hadden we meelevende begeleiding, wat zo bepalend is voor een goede en passende begrafenis!

- Roy Willemsen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Jabeek

Uitvaartvereniging Voerendaal

Kerkplein 43
6367 EN Voerendaal
Nederland

045 575 0709
http://www.uvzvoerendaal.nl/

John Venhovens Uitvaartverzorging

Baanstraat 30
6372 AG Landgraaf
Nederland

045 531 1557
http://www.venhovensuitvaart.nl/

Begrafenis- en Crematievereniging St Jozef

Nieuwenhagerheidestraat 78
6374 EC Landgraaf
Nederland

045 531 1978
http://www.st-jozef.com/