Uitvaart Holtheme

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Wil jij een fijne uitvaartondernemer in Holtheme die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Holtheme verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het fijnste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Holtheme – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Holtheme gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Holtheme
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 65 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Holtheme aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Holtheme, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Loozen, Holthone en De Krim bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Holtheme

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Holtheme kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Holtheme vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Holtheme kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Holtheme

Bij het overlijden van een geliefde spelen er diverse gevoelens. Er is uiteraard het verdriet en misschien de shock bij een plotsklaps overlijden. Het is bovendien een periode waarin er zeer veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Holtheme. In de dagen meteen na het heengaan dienen er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • De uitvoering van het testament

Wanneer er vooraf helderheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een begrafenis in Holtheme unieke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Zeker zul je in deze drukke periode een aantal zaken over het hoofd zien. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Holtheme

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Holtheme te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Holtheme contacteren

Als iemand overlijdt die je dierbaar is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Holtheme Lang niet iedereen weet wat de functie is van een dergelijk centrum. Op deze plek vindt het finale afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden dierbaren voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewild is. Door de bijzondere koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. In eigen woning opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je regelen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Holtheme. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Hierdoor is het een optie om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Behalve het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Holtheme er voor je als het aankomt op de behandeling van de overledene. De mogelijkheden zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleren. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Bij enkele uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Tegelijkertijd kunt je in uitvaartcentrum Holtheme bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Wil je nog een klein 1 op 1 afscheid met de geliefde, dan is dit het tijdstip ervoor. Na het vertrek behoren de welbekende koffie en cake tot de opties om de teraardebestelling af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Holtheme. Soms is het denkbaar om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Holtheme

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Holtheme

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een significante en buitengewoon intieme keuze van personen. Het liefste wil je deze moeilijke keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Over het algemeen is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Dit heeft merendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Holtheme een rustplaats gehuurd moet worden. De prijzen daarvoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tariefstelling voor een begrafenis. Het is dan zeker aan te raden om eerst wat onderzoek te plegen. Behalve de tariefstelling voor het graf zelf zal je gelijktijdig prijzen kwijt zijn aan de (graf)steen en een (graf)kist. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen de kosten hierin simpelweg ook weer gigantisch verschillen.

Crematies in Holtheme zijn flink goedkoper. Bij een crematie gaan de allermeeste prijzen in de urn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit veelal geoorloofd tegen een vergoeding. Het is tevens mogelijk om zelf de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Holtheme wilt is het van nut om de tariefstelling altijd goed te vergelijken. Er bestaan flink wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te beschouwen zul je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Holtheme

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Holtheme

Het voelt wellicht wat bitter om na een overlijden te moeten stilstaan bij de prijzen van een uitvaart in Holtheme. Jammer genoeg is dit toch echt noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan aanzienlijk in de papieren lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een grafkist, de finale verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de voorkeuren komen hier nog aanvullende kosten bij, zoals:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor melding van overlijden

Een doorsnee uitvaart kost tegenwoordig circa € 7.000,-. Een aantal zaken zitten hier gebruikelijk bij in. De prijzen voor het afscheid kun je afhankelijk van de behoeften zelf afwegen. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de uitgaven aanzienlijker zijn. De kosten zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een generaal graf zal minder duur zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Holtheme en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Holtheme inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Holtheme inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Holtheme

Wij advisreren iedereen in Holtheme aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan echt dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte hoge tarieven van de uitvaart komen te staan. In de regel zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou gekozen diensten zijn geïntegreerd. Hier ben je dan verzekerd van een goed georganiseerde uitvaartdienst.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitbetaald krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze optie is ideaal voor wanneer je specifieke wensen uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Als laatste is er ook nog een versie waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Holtheme behoorlijk groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het beste aansluit bij jouw leven.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Holtheme

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Holtheme verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Holtheme

Het is verstandig om meteen na het heengaan een uitvaartondernemer in Holtheme te bellen. Na een overlijden zul je niet in de sfeer zijn om onmiddellijk al dingen te organiseren. Indien dit de eerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

Om allerlei zaken uit je handen te nemen in een tijd van verdriet zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle dingen rondom een uitvaart. De familie kan dan stilstaan bij het rouwproces. Intussen zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de laatste verzorging en vervoer naar een rouwcentrum organiseren. Daarna kunnen jullie samen doorspreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een belangrijke toegevoegde waarde bij een overlijden. Vergelijk vandaar een aantal uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Holtheme zal er een indrukwekkende uitvaartdienst plaatsvinden voor een prettige laatste herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Holtheme

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Holtheme

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Holtheme. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Holthemese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Holtheme. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Holtheme bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Holtheme die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Holtheme

Op maat hulp was geweldig!

15 juli 2022

Dag en nacht bereikbaarheid was enorm prettig. De favoriete lekkernij van oma stond tijdens de uitvaartdienst (bij de koffie) centraal. Prachtig.

- Ramona Bosman

Een respectvol afscheid

8 juli 2022

We hebben een zeer geschikte ondersteuner kunnen vinden. Enkel de nazorg kon wellicht wat beter.

- Kim de Bruijn

Liefdevolle mensen voor de begrafenis

27 juni 2022

Attente mensen die alles vlug en degelijk organiseren ontdekt.

- Bastiaan van Doorn

Uitermate handige hulp

24 juni 2022

Mensen die werken in de uitvaartzorg zijn bijzonder. Wat een lieve belevenis hebben we gehad, zo persoonlijk dat was echt heel wenselijk in deze lastige tijd.

- Dirk de Bruin

Buitengewoon blij door attente hulp

16 juni 2022

Ik heb hele attente ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn man moest organiseren. Ik stond er niet alleen meer voor. Alles werd voor mij geregeld na het contact vinden met deze mensen. Gelukkig was dit in minder dan 1 dag gelukt.

- Bastiaan van der Heijden

Dankbaar voor een eigen afscheid

9 juni 2022

Het uitvaart centrum van onze keuze was handig en erg lief. Zelfs het assisteren met de persoonlijke teksten was niet te veel en de hulp was erg gerespecteerd.

- Leonie Vink

Liefdevol opgevangen

31 mei 2022

Het schitterende leven van onze moeder is prachtig omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was ontroerend. Niets was te vreemd en het was geweldig persoonlijk.

- Angelique de Boer

Betaalbaar en eervol

23 mei 2022

Lage tarieven en een vredig afscheid was wat we wensten. Omdat onze inkomsten laag is was dit uitmuntend.

- Anne Molenaar

Dank jullie wel!

21 mei 2022

We hadden binnen een paar uur de eerste offertes binnen. Zelf hebben we praktisch niks zelfstandig hoeven doen.
Enorm dankjewel!

- Barry Hofman

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Holtheme

Aalders Uitvaartverzorging

Industrieweg 96
7903 AK Hoogeveen
Nederland

0528 356 701
https://www.reneaaldersuitvaartverzorging.nl/

ERA Uitvaartverzorging

Wolfsklauw 5
7681 CW Vroomshoop
Nederland

06 20055768
http://www.era-uitvaartzorg.nl/

Uitvaartzorg Salland

Gramsbergerweg 66
7772 PB Hardenberg
Nederland

0523 522 117
http://www.uitvaartzorgsalland.nl/