Uitvaart Holthone

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Zoek jij een professional voor de uitvaart in Holthone?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Holthone verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het beste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Holthone – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Holthone gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Holthone
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Holthone aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Holthone, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Loozen, De Krim en Gramsbergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Holthone

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Holthone kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Holthone. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Holthone

Bij het overlijden van een naaste spelen er verschillende emoties. Denk aan de schok bij een onverwachts overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Het is bovendien een tijd waarin er heel veel op je afkomt. Er moet van alles georganiseerd worden bij een teraardebestelling. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Holthone vervoerd worden. In de dagen meteen na het overlijden moeten er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De executie van het testament

Wanneer er van tevoren duidelijkheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Holthone.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende periode een aantal dingen vergeten. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Holthone

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Holthone te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Holthone contacteren

Indien een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in aanraking komen met een uitvaartcentrum in Holthone. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk doet. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. De overledene wordt in het uitvaartcentrum vaak knap gemaakt en opgebaard wanneer dit gewenst is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het afscheid. In eigen woning opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je afstemmen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Holthone. Een apart koelelement huren behoort ook tot de opties. Door deze optie zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Wanneer je behandeling wenst van je dierbare is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Holthone. De opties zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleren. Hiervoor kun je een afbeelding aanleveren. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Voor de begrafenis kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Holthone met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Eveneens kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na afloop bestaat er vaak de mogelijkheid om samen een kopje thee te drinken en om het gezamenlijk af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Holthone kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematiecentrum. Soms is het mogelijk om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Holthone

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Holthone

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en zeer persoonlijke keuze van mensen. Hiermee wil je jouw nabestaanden het liefste niet mee opzadelen. Een crematie is doorgaans genomen goedkoper dan een begrafenis. Voornaamste aanleiding hiertoe is dat er bij een begrafenis in Holthone een rustplaats georganiseerd moet worden. De kosten hiervoor kunnen hard stijgen. De tariefstelling voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Het is dan echt aan te raden om eerst wat onderzoek te plegen. Je bent behalve de prijzen voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een steen. Ook hierbij kunnen de tariefstelling oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Een crematie in Holthone brengt lagere kosten met zich mee. Bij een crematie gaan de meeste tariefstelling in de urn zitten. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as eveneens uit laten strooien. Je kunt er logischerwijs daarnaast voor kiezen om het eigenhandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Holthone, is het altijd verstandig om de kosten tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk behoorlijke verschillen tussen de aanbieders. Door dit te beschouwen zul je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Holthone

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Holthone

Piekeren over een uitvaartdienst kan een rot gevoel geven, zeker als je aan de tarieven denkt. Het is tevens noodzakelijk gezien het organiseren van een overlijden behoorlijk kostbaar kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een kist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Ook is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventueel in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaart kost momenteel rond de € 7.000,-. Daar zitten weliswaar veel opties inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Holthone zo kostbaar maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Dan zullen de tarieven aanzienlijker zijn. De prijzen zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet volledig. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een algemeen graf is namelijk goedkoper dan een privaat graf.

Dikwijls zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Holthone en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Holthone inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Holthone inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Holthone

Een uitvaartverzekering in Holthone vergelijken is een van de voornaamste keuzes die je zelfstandig kunt maken. Door een uitvaartverzekering in Holthone zal je er immers niet helemaal alleen voor staan als het aankomt op de kosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen keren een vaststaand geldbedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een bepaald geldbedrag bij elkaar. Het is trouwens niet verplicht om een dergelijke verzekering af te sluiten. Maar, omdat het dingen zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart organiseren, is het absoluut te adviseren.

De premie van de uitvaartverzekering in Holthone zal altijd afhankelijk zijn van een aantal factoren. Daarom wisselt de premie ook per verzekerd geldbedrag, per individu en per aanbieder. Zo valt een premie minder hoog uit als je die op een vroegere leeftijd aangaat. Dit is begrijpelijk, de verzekeraar loopt anders buitensporig risico. Ook zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van het soort verzekering die je wilt afsluiten en van jouw gezondheid. Het is zo dat een verzekering in Holthone afgewezen kan worden als de verzekeraar je een te gevaarlijk geval vindt. Het regelen van een uitvaartverzekering gaat dan ook vaak gepaard met het opsturen van een gezondheidsverklaring en in sommige gevallen het meesturen van een medisch dossier. Mocht je het zelf liever doen dan kun je uiteraard ook gewoon geld opzij zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen je nabestaanden later een geldbedrag tekort bij het betalen van jouw uitvaart. Als dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw familie aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Holthone

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Holthone verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Holthone

Het is een goed idee om een uitvaartondernemer in Holthone in te schakelen voor het organiseren van een uitvaart in Holthone. Even beknopt wederom stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Het regelen van het afscheidsdienst is veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij zorgen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaartdienst waarin alles gesmeerd verloopt.

Alle formaliteiten en de vlekkeloze planning wordt geregeld door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is handig aangezien het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze internetpagina makkelijk en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het laatste afscheid is erg belangrijk en op deze manier heb je direct een impressie van degene die dit voor jou kunnen doen. Doorgaans is het goed om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Horen bloemstukken en rouwkaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Holthone ook in de gelegenheid om eventueel live muziek te organiseren als de gestorvene dit heeft gewild? Dit zijn allemaal vragen die je wellicht kunt stellen bij het zoeken. We wensen jou sterkte in deze zware periode, en helpen jou liever met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets simpeler voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Holthone

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Holthone

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Holthone. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Holthonese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Holthone. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Holthone bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Holthone die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Holthone

Bijzondere mensen

24 juli 2024

Enkel heel bijzondere mensen kunnen bewegen in de uitvaartzorg. Zo betrokken zijn bij zoiets prive’s en het dan uitvoeren zoals wij wilde hebben… in 1 woord fantastisch!

- Annemarie Smit

Uitvaart prachtig zoals gehoopt

15 juli 2024

Exact zoals mijn pappa het wilde! Onvoorstelbaar hoe op maat en relatief betaalbaar deze uitvaartdienst georganiseerd is. Het was erg mooi met alle ‘vreemde’ voorkeuren die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Zelfs na de uitvaart was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Dennis van der Meulen

De uitvaart was geweldig

6 juli 2024

Rap en uitmuntend alles georganiseerd na de aanvraag. Ook nog na de uitvaart even gebeld of we nog vragen hadden.

- Jelle van Wijk

Waardige uitvaart geregeld

2 juli 2024

Vlot en waardig geregeld. Heel tevreden.

- Monique van der Laan

Passende uitvaart geregeld

27 juni 2024

Vlug en loffelijk gedaan. Erg content met hoe dit gegaan is.

- Daniël Smits

Het afscheid was fijn

20 juni 2024

Vlot en uitmuntend alles in orde gemaakt na de aanvraag. Tevens nog na de uitvaartdienst even gebeld of we nog vragen hadden.

- Adrianus Maas

Uitvaart ondersteuning was top

14 juni 2024

Ongeacht het tijdstip van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was erg fijn. Kopje koffie kon aangevuld worden met het lievelingsgebakje van grootmoeder. Oprecht schitterend geregeld.

- Sanne van der Horst

Zeer mooie ceremonie gehad!

4 juni 2024

Het is exact gegaan zoals papa het bij voorkeur had gewild. Echt bizar mooi (en met relatief lage prijzen) hoe we dit vertrek hebben kunnen invullen. Het was ontzettend mooi met alle ‘aparte’ wensen die we hadden en dit kon ook allemaal. Zelfs na de uitvaart was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Dirk Smits

Persoonlijke hulp en toeverlaat

30 mei 2024

Dit gaan we niet snel vergeten want de man van het crematie centrum was geweldig. Hij was erg behulpzaam en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij kunnen staan.

- Laura van de Brink

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Holthone

Aalders Uitvaartverzorging

Industrieweg 96
7903 AK Hoogeveen
Nederland

0528 356 701
https://www.reneaaldersuitvaartverzorging.nl/

Draagt Elkanders Lasten Uitvaartverzekeringen N.V.

Het Haagje 169
7902 LG Hoogeveen
Nederland

0528 264 158
http://www.delu.nl/

Ilya Uitvaartzorg Drenthe

Boekweitlaan 9
7906 LA Hoogeveen
Nederland

0528 522 160
http://ilya-uitvaartzorg.nl/uitvaart-hoogeveen/