Uitvaart Holsloot

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken het geregel graag draaglijker voor je. Ben jij opzoek naar een gemoedelijke uitvaartondernemer in Holsloot die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Holsloot verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Holsloot – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Holsloot gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Holsloot vinden

Uitvaart Holsloot
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 78 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Holsloot aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Holsloot, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Dalen, Dalerveen en Sleen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Holsloot

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Holsloot kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Holsloot vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Holsloot

Bij het heengaan van een naaste spelen er verscheidene emoties. Er is uiteraard het verdriet en wellicht de schrik bij een plotsklaps heengaan. Het is tevens een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Allereerst de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Daarna moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Holsloot vervoerd worden. In de dagen meteen na het heengaan moeten er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Wanneer er vooraf helderheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Wanneer dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer ruimte voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Holsloot.

Zeker zul je in deze indrukwekkende tijd veel zaken missen. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Holsloot

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Holsloot te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Holsloot contacteren

Voor een uitvaart in Holsloot heb je de keuze uit diverse verschillende uitvaartcentra die door de hele plaats zitten. Een uitvaartcentrum speelt een bepalende functie bij zowel alle activiteiten vantevoren aan de dag als de dag zelf. In elk uitvaartcentrum in Holsloot zijn geweldige mogelijkheden om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Tevens is daar alles in paraatheid om je geliefde netjes te laten verzorgen.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Holsloot zijn de ruimtes waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Vanzelfsprekend kun je de dierbare ook thuis opbaren. Wanneer je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt vantevoren een ogenblik voor condoleances houden voor alle mensen die de dierbare kenden. Daarnaast kun je het afgesloten houden voor uitsluitend genodigden of naverwanten.

In nagenoeg alle uitvaartcentra in Holsloot kun je gebruik maken van een aparte ruimte voor het afscheid. De dienst is het meest intieme deel van de teraardebestelling en mag je als nabestaanden zelf indelen. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Holsloot zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen gedurende de plechtigheid.

Na de uitvaart zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit kan een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Holsloot met elkaar en maak een bewuste keus voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Holsloot

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Holsloot

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en zeer persoonlijke keuze van mensen. Bij voorkeur wil je deze moeilijke keuze niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is gemiddeld genomen minder prijzig dan een begrafenis. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Holsloot een grafkuil gehuurd moet worden. De prijzen kunnen aardig stijgen hiervoor. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen kosten voor een begrafenis. Het is dan ook om eerst wat onderzoek te plegen. Behalve de tariefstelling voor de rustplaats zelf zal je tevens tarieven kwijt zijn aan de grafsteen en een (graf)kist. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kunnen de prijzen hierin logischerwijs ook weer beduidend verschillen.

Crematies in Holsloot zijn flink minder duur. Het prijzigste aan het cremeren is de urn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit dikwijls een optie tegen een kostenvergoeding. Het is tevens een optie om eigenhandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Holsloot, is het immer wijs om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Er bestaan flink wat prijsverschillen tussen partijen. Je kunt dus al snel flink besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Holsloot

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Holsloot

Het lijkt misschien wat zuur om na een heengaan te moeten stilstaan bij de tarieven van een uitvaart in Holsloot. Jammer genoeg is dit echt noodzakelijk, want een uitvaart kan aanzienlijk in de kosten lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Ook is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventueel in te huren dragers van de kist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot tenminste 7.000,- euro. Hierin zitten weliswaar een aantal mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Holsloot zo kostbaar maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is gebruikelijk met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de kosten aanzienlijker zijn. De tariefstellingen zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een algemeen graf zal goedkoper zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Holsloot en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Holsloot inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Holsloot inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Holsloot

Het is voor iedereen uit Holsloot raadzaam om een uitvaartverzekering te nemen. Evenzeer jij als je nabestaanden hebben dan de garantie dat zij niet voor hoge prijzen komen te staan. In de regel zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vaststaand dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn geïntegreerd. Hierbij ben je dan gegarandeerd van een degelijk georganiseerde uitvaartdienst.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze versie is volmaakt voor wanneer je bijzondere voorkeuren uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Er zijn ook nog vormen waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel aanbieders voor een uitvaartverzekering in Holsloot dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijking noodzakelijk. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuze die het meeste aansluit bij jouw wensen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Holsloot

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Holsloot verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Holsloot

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Holsloot in te schakelen voor het regelen van een uitvaartdienst in Holsloot. Even vluchtig nogmaals stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Zij regelen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaart waarin alles soepel loopt.

Alle formaliteiten en de smetteloze planning wordt georganiseerd door hen. Wanneer je ervoor kiest om direct in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Holsloot is het altijd verstandig om even via onze internetpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je al snel een goed idee door wie jij het liefste de laatste dag van jouw dierbare laat regelen. Eveneens is het een slim idee om altijd even te kijken naar de diensten die er verricht kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer ook in staat om aanvullende diensten te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemstukken? Of is deze uitvaartondernemer in Holsloot ook in de gelegenheid om eventueel live muziek te organiseren als de overledene dit heeft verlangd? Dit zijn allemaal vragen die je wellicht kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze lastige tijd, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Holsloot

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Holsloot

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Holsloot. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Holslootse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Holsloot. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Holsloot bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Holsloot die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Holsloot

Respectvol en eenvoudig afscheid

11 juli 2022

We hebben mijn broer een waardige en prachtige teraardebestelling kunnen geven. Het enige minpuntje was de koffie, deze was niet erg lekker maar de rest was geweldig georganiseerd.

- Bas Jacobs

Betrouwbaar

4 juli 2022

We wilden het het liefste klein en privé houden en dat is geslaagd. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon regelen. Merci.

- Margaretha van de Veen

Eerbiedige uitvaartdienst

1 juli 2022

We hebben mijn broer een eerbiedige en prachtige uitvaart kunnen geven. De koffie was enigszins minder smakelijk maar verder alles goed gegaan.

- Raymond de Leeuw

Boven verwachting flexibel

25 juni 2022

Omdat onze familie het niet volledig eens was werden er op het laatste moment zaken gewijzigd. Dit was geen probleem dus heel soepel deze mensen die gevonden hebben.

- Christian Dijkstra

Zeer mooie uitvaartdienst gehad!

12 juni 2022

Het is precies gegaan zoals pappa het bij voorkeur had gewild. Echt bijzonder mooi (en met betrekkelijk beperkte kosten) hoe we dit vertrek hebben mogen vormgeven. Niets was vreemd of teveel voor de uitvaart, alle opties die we wilden konden ook. Ook achteraf was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Mariska Huisman

Houvast in deze moeilijke tijd

9 juni 2022

Onverwacht hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo fatsoenlijk kon helpen Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Hendrik de Boer

Fantastische uitvaart

30 mei 2022

De uitvaartdienst was behoorlijk imponerend. De verslagenheid was groot na het overlijden van oma maar de uitvaart had niet fijner georganiseerd kunnen worden. Het tempo van de offerte heeft hier echt aan bijgedragen, hierdoor was er veel ruimte om de uitvaartdienst te organiseren.

- Jelle de Wit

Een uitkomst bij rouw

24 mei 2022

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel steun kon bieden. Buitengewoon fijn en een terechte pluim voor de snelle reacties.

- Elisabeth Veenstra

Eerbiedige uitvaart

19 mei 2022

Respectvol afscheid kunnen nemen van onze broer. Het enige punt van kritiek was de koffie, deze was niet zo lekker maar de rest was super georganiseerd.

- Eveline van der Horst

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Holsloot

Uitvaartzorg Salland

Gramsbergerweg 66
7772 PB Hardenberg
Nederland

0523 522 117
http://www.uitvaartzorgsalland.nl/

Stg. tot Beh. van het Cremat. “De Meerdijk”

Meerdijk 74
7825 TH Emmen
Nederland


http://www.crematoriumdemeerdijk.nl/

UITVAARTVERZORGING HBS

Sint Gerardusstraat 92
7826 CH Emmen
Nederland

0591 725 802
http://uitvaartverzorginghbs.nl/