Uitvaart Hengelo

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken dingen graag draaglijker voor je. Ben jij opzoek naar een gemoedelijke uitvaartondernemer in Hengelo die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Hengelo verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het belangrijkste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Hengelo – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Uitvaartondernemer Hengelo gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Hengelo
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 50 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Hengelo aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Hengelo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Haaksbergen, Delden en Deurningen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Hengelo

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Hengelo kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Hengelo. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Hengelo kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Hengelo

Een overlijden is immer een schokkende gebeurtenis. Denk aan de schrik bij een plotseling overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Het is bovendien een tijd waarin er zeer veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Allereerst moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Hengelo gebracht worden. In de dagen meteen na het overlijden dienen er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemen
  • Berichtgeving naar nabestaanden
  • Het vervoer van de overledene
  • Zelf verzorgen of laten verzorgen
  • Koffie of thee
  • Aanvullende verlangen

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het makkelijker om beslissingen te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer ruimte voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Hengelo.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende tijd enkele dingen missen. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Hengelo

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Hengelo te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Hengelo contacteren

Voor een begrafenis in Hengelo heb je de keuze uit allerlei verschillende uitvaartcentra die door de hele stad vindbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een indrukwekkende invloed op alle aangelegenheden voor en na de begrafenis. In iedere uitvaartcentrum in Hengelo zijn geweldige opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Daarnaast is daar alles in paraatheid om je dierbare proper te laten verzorgen.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Hengelo zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Natuurlijk kun je de geliefde ook thuis opbaren. Indien je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de begrafenis een condoleance te initiëren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor louter familieleden.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Hengelo hebben een zaal waar de dienst gehouden kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het afscheid erg persoonlijk maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Hengelo zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto voorstellingen tijdens de plechtigheid.

Na de uitvaart zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in Hengelo met mekaar en maak een afgewogen keus voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Hengelo

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Hengelo

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en zeer intieme keuze van mensen. Hiermee wil je jouw nabestaanden bij voorkeur niet mee belasten. Een crematie is gemiddeld genomen beter geprijsd dan een begrafenis. Voornaamste aanleiding hiervoor is dat er bij een begrafenis in Hengelo een grafkuil georganiseerd moet worden. De tariefstellingen kunnen stevig stijgen hiervoor. De tariefstelling voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus goed aan om dit eerst even degelijk te onderzoeken voordat je besluit om een keuze te maken. Behalve de tarieven voor de rustplaats zelf zal je ook prijzen kwijt zijn aan de grafsteen en een grafkist. Ook hierbij kunnen de prijzen oplopen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Crematies in Hengelo zijn flink beter geprijsd. Bij een crematie gaan de allermeeste tarieven in de urn zitten. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as tevens uit laten strooien. Het is eveneens geoorloofd om zelf de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Hengelo, is het altijd wijs om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk forse verschillen tussen de aanbieders. Je kunt dus al snel fors besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Hengelo

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Hengelo

Bij persoonlijke wensen bij een uitvaart in Hengelo kan dit erg in de papieren lopen. Het is ingewikkeld om een inschatting te geven nu lang niet iedereen hetzelfde wilt afnemen. Mocht je van plan zijn om uitvaartverzorging in te vliegen kost dit meestal €1.500,-. Dit wordt (in de meest voorkomende situaties) compleet afgedekt door de verzekering. Dit is zeker wenselijk, gedurende deze ondersteuning zul je namelijk niet meer alles eigenhandig te hoeven doen. In de tijd van rouw is het prettig om dit soort zaken niet zelfstandig te hoeven organiseren. De tarieven voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je graag wilt. Indien je dit op een uitvaart locatie laat uitvoeren kun je rekening houden met minimaal 500,-. De tariefstelling voor het verplaatsen van je geliefde is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Doorgaans kun je vooraf de doorsnee kosten van de diverse uitvaartcentra zien op de site van het vervoerbedrijf.

Vanzelfsprekend kunnen er bijkomende kosten ontstaan bij een uitvaart in Hengelo. Denk aan onder andere bloemstukken of kaarten. Verder zal je moeten denken aan de tarieven die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Als je het liefste een begrafenis wilt organiseren dan zal er tevens een geldbedrag moeten worden besteed aan de rustplaats, aan een kist en aan een (graf)steen. In het geval van een crematie zal je te maken krijgen met mindere kosten, alleen zul je ook een asurn en dergelijke moeten aanschaffen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Hengelo en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Hengelo inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Hengelo inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Hengelo

Het is voor elk persoon uit Hengelo verstandig om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan echt dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte aanzienlijke tarieven van de uitvaart komen te staan. Grofweg zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vastgesteld dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn opgenomen. Hiermee ben je dan verzekerd van een verstandig geregelde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze optie is volmaakt indien je bijzondere wensen uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Er zijn ook nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Hengelo dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijk onmisbaar. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw stijl past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Hengelo

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Hengelo verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Hengelo

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Hengelo in te schakelen voor het organiseren van een uitvaartdienst in Hengelo. We hebben het al even eerder aangestipt in dit artikel, maar is het belangrijk om hier wat langer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Zij regelen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaartdienst waarin alles gesmeerd verloopt.

Denk onder andere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het regelen van de dag op zichzelf. Wanneer je ervoor kiest om meteen in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Hengelo is het steevast handig om even via onze pagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het allerlaatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze wijze heb je direct een impressie van de mensen die dit voor jou kunnen doen. Tevens is het goed om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Horen bloemen en rouwkaarten bijvoorbeeld ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Hengelo ook in staat om eventueel live muziek te organiseren als de overledene dit heeft verlangd? Deze persoonlijke voorkeuren kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze heftige periode, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Hengelo

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Hengelo

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Hengelo. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Hengelose uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Hengelo. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Hengelo bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Hengelo die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Hengelo

Uitvaartbegeleider was erg vriendelijk

4 november 2021

Vooraf komt het verdriet en de klap en dan weet je dat er van alles besloten moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek vlot mensen inschakelen daarvoor. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten organiseren en hoofdzakelijk verrast met hoe vriendelijk en op maat deze begeleiding voor ons was. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Niks anders dan respect hiervoor.

- Jacoba van der Meulen

Dankbaar voor warme ondersteuning

29 oktober 2021

De mensen van het uitvaartcentrum hebben mij zeer geholpen bij de uitvaart van mijn lieve man. Ik hoefde niets alleen te doen. Ik hoefde alleen de eerste dag te zoeken naar wie mij kon assisteren. De volgende dag was het geregeld.

- Suzanne Brouwer

Een intieme teraardebestelling

18 oktober 2021

Het uitvaart centrum van onze voorkeur was handig en erg behulpzaam. De teksten werden ook herschreven met zijn hulp en ook meedenken over alles was klasse.

- Judith Hoekstra

Een eigen afscheid georganiseerd

15 oktober 2021

Soms in het leven kom je personen tegen die oprecht met je betrokken zijn. Nimmer verwacht dat we dit bij de uitvaartdienst zo keurig georganiseerd konden krijgen.

- Petronella Kramer

Een intieme teraardebestelling

4 oktober 2021

Onze man van de uitvaart begeleiding was vlot bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het ondersteunen met de persoonlijke teksten was niet teveel en de assistentie was erg gewaardeerd.

- Raymond Gerritsen

Een waardig vertrek

23 september 2021

We hebben een zeer passende ondersteuner kunnen vinden. We hebben alleen na de uitvaart niets meer vernomen, helaas.

- Dave van der Linden

Fijne mensen voor de begrafenis

12 september 2021

De uitvaart is vlot, zorgeloos en persoonlijk begeleid.

- Yvonne Jonker

Goedkoop en eervol

11 september 2021

Lage prijzen en een vreedzaam afscheid was wat we wensten. Omdat ons inkomen beperkt is was dit prima.

- Marijke Kuipers

Warme helpende hand

4 september 2021

Het doodgaan van mijn mama had een flinke impact op mij, flinke rouw en dus niet in staat dingen te organiseren. Dus kon ik via uitvaartplek.nl vlug in aanraking komen met de juiste mensen. Ze was zo meegaand en begripvol.
Na de uitvaart heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Daniël de Vries

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Hengelo

Gerry Leferink & Wennink Uitvaartzorg

Turbinestraat 63
7556 RB Hengelo
Nederland

074 250 5379
http://www.uitvaarthengelo.nl/

Petra Baks, Freelance Uitvaartzorg

H.C. Pootstraat 102
7552 WR Hengelo
Nederland

06 11050207
http://www.petrabaksuitvaartzorg.nl/

Hans Wachtmeester Uitvaartverzorging

Deurningerstraat 32
7557 HG Hengelo
Nederland

074 303 0290
https://www.hanswachtmeester.nl/