Uitvaart Deurningen

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken dingen graag behapbaarder voor je. Ben jij op zoek naar een professional voor de uitvaart in Deurningen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Deurningen verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het fijnste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Deurningen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Deurningen gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Deurningen vinden

Uitvaart Deurningen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Deurningen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Deurningen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Weerselo, Rossum en Saasveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Deurningen

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Deurningen kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Deurningen vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Deurningen

Een overlijden is iedere keer een heftige aangelegenheid. Er is natuurlijk het verdriet en misschien de shock bij een plotseling overlijden. Maar een heengaan houdt ook een zware tijd in, waarin in een korte tijd de uitvaart georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Deurningen gebracht worden. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden moeten er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende verlangen

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het makkelijker om beslissingen te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een teraardebestelling in Deurningen unieke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Zeker zul je in deze indrukwekkende tijd een aantal dingen vergeten. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer relevant? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Deurningen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Deurningen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Deurningen contacteren

Wanneer een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in verbinding komen met een uitvaartcentrum in Deurningen. Lang niet iedereen weet wat de rol is van een dergelijk centrum. Op deze plek vindt het laatste afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. De overledene wordt in het uitvaartcentrum vaak aantrekkelijk gemaakt en opgebaard wanneer dit wenselijk is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het afscheid. In eigen woning opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afspreken met jouw betreffende uitvaartondernemer in Deurningen. Een apart koelelement huren behoort ook tot de opties. Daardoor is het een optie om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Als je verzorging wenst van je dierbare is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Deurningen. De opties zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleren. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Bij een paar uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Eveneens kunt je in uitvaartcentrum Deurningen bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Eveneens kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na afloop bestaat er vaak de gelegenheid om gemeenschappelijk een kopje koffie te drinken en om het gezamenlijk af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Deurningen kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematorium. Tot slot kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Deurningen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Deurningen

Een van de eerste keuzes die achtergeblevenen moeten maken is de keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie. Veelal heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. De keuzemogelijkheid kan bovendien overgelaten zijn aan de naaste familie.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is het effect op de uitvaart zelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in bijna alle uitvaartcentra in Deurningen gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de uitvaartdienst naar een kerkhof getransporteerd worden. Sommige uitvaartcentra zijn gelegen meteen naast een kerkhof. Anders moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gewoon om te kiezen voor een crematorium waar ook de plaats is om een uitvaartdienst te regelen. Dat is natuurlijk niet verplicht. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een extern crematorium te rijden.

Wel is het belangrijk om de tariefstellingen van een begrafenis en crematie Deurningen in de gaten te houden. Een begrafenis zal prijziger zijn dan een crematie. Dit komt voornamelijk door de storting van grafrechten aan de gemeente en de extra tarieven voor een (graf)steen of gedenkteken op de gedenkplaats. Vanzelfsprekend is de wil van de gestorvene doorgaans leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Deurningen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Deurningen

Het voelt mogelijkerwijs wat zuur om na een heengaan na te denken over de prijzen van een uitvaart in Deurningen. Het is toch echt noodzakelijk gezien het regelen van een heengaan aanzienlijk prijzig kan zijn. Je gaat hoe dan ook een aantal kosten maken, denk hier aan een kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de voorkeuren komen daar nog allerlei kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventueel in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen doorgaans op tot minimaal 7.000,- euro. Hier zitten wel flink wat mogelijkheden inbegrepen. De tarieven voor de uitvaart kun je afhankelijk van de behoeften zelf inschatten. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de kosten aanzienlijker dan indien je slechts voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een regulier graf is namelijk beter geprijsd dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Deurningen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Deurningen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Deurningen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Deurningen

Een uitvaartverzekering in Deurningen is de belangrijkste keuze van je uitvaart. Als je in Deurningen een verzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een belangrijk onderdeel van de uitvaartkosten zijn gedekt. De meeste uitvaartverzekeringen compenseren de meest voorkomende kosten die komen kijken bij een uitvaartdienst. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een vastgesteld bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet vereist. Maar, aangezien het zaken zoveel makkelijker maakt bij een uitvaart regelen, is het absoluut raadzaam.

De premie van de uitvaartverzekering in Deurningen zal steevast afhankelijk zijn van bepalende factoren. Dat is dan ook de reden dat de verzekeringspremie voor iedereen zal variëren. Een jonger mens betaalt gemiddeld genomen minder premie dan een individu op latere leeftijd. Logisch, want een ouder mens overlijdt statistisch gezien eerder dan een jonger individu. Tevens is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt uitzoeken en van je persoonlijke welzijn. Een aanbieder is niet gedwongen om je te accepteren voor een uitvaartverzekering. Indien een uitvaartverzekeraar in Deurningen je een te omvangrijk risico vindt, kunnen ze je weigeren. Bijna iedere keer zul je dan wel jouw medische dossier moeten overleggen als je een uitvaartverzekering wilt aanvragen. Mocht je het zelf willen doen dan kun je natuurlijk ook gewoonweg een geldbedrag opzij zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit gebeurt, anders komen je nabestaanden later een bedrag tekort bij het bekostigen van jouw uitvaart. Bij een gebrek zal de gemeente mogelijk jouw familie aansprakelijk stellen om de overige kosten te betalen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Deurningen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Deurningen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Deurningen

Vlak na het heengaan van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Deurningen Na een overlijden zul je niet in de sfeer zijn om onmiddellijk al zaken te regelen. Indien dit de allereerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overdonderend om aan alles te denken. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

Om veel dingen uit je handen te nemen in een periode van treurnis zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle zaken rondom een uitvaart. Daardoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de aangifte regelt als ook het rouwvervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum. Later kunnen jullie samen bespreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een belangrijke hulp bij een overlijden. Vergelijk dus een aantal uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Deurningen zal er een prachtige uitvaartdienst plaatsvinden voor een prettige laatste herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Deurningen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Deurningen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Deurningen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Deurningense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Deurningen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Deurningen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Deurningen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Deurningen

Een persoonlijk uitvaart georganiseerd

27 februari 2024

Personen die echt meedenken zijn zeldzaam. We zijn een positieve ervaring rijker door deze uitvaartdienst, hoe gek dat misschien klinkt.

- Michiel Vos

Goedkoop en eervol

18 februari 2024

Lage tarieven en een vredig afscheid was wat we wensten. Aangezien ons inkomen laag is was dit perfect.

- Jacobus van den Broek

Een uitkomst bij rouw

13 februari 2024

Onverwacht hebben wij via uitvaartplek.nl de geschikte persoon gevonden die ons zo fatsoenlijk kon helpen Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Tamara Kok

Passende uitvaart geregeld

7 februari 2024

Snel en respectvol geregeld. Heel gelukkig.

- Claudia Schouten

Respectvol en sober afscheid

26 januari 2024

Respectvol afscheid kunnen nemen van mijn broer. De koffie was enigszins minder smakelijk maar verder alles goed georganiseerd.

- Alexander de Wit

Echt betrokken bij de uitvaart

19 januari 2024

Mensen die echt meedenken zijn sporadisch. Geenszins verwacht dat we dit bij de uitvaart zo goed geregeld konden krijgen.

- Judith van de Ven

Het vertrek van grootvader was enorm mooi!

13 januari 2024

Het was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten organiseren. Voortaan snappen we hoe bepalend de geschikte persoon voor de uitvaartdienst eigenlijk is.

- Adriana Kuipers

De uitvaartdienst was fantastisch

4 januari 2024

Rap en perfect alles geregeld na de aanvraag. Achteraf nog gebeld of ik nog vragen had.

- Björn Groen

Vlug geregelde huiselijke uitvaart

29 december 2023

De uitvaartorganisatie van onze keuze was buitengewoon betrokken. Het afscheid (en de locatie) voelde enorm relaxed ondanks het leed. Omdat het ook vlot geregeld was en niet in een kille ambiance vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Daniël Kramer

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Deurningen

Overledenen Zorg Nederland, aula Vale

Schelmaatstraat 15
7575 BC Oldenzaal
Nederland

0541 539 708
http://www.overledenenzorg-nederland.nl/

Marleen Bode persoonlijke ceremonie

Herman Bodestraat 16
7572 ZG Oldenzaal
Nederland

06 53535605
https://marleenbode.nl/

Crematoria Twente locatie Oldenzaal

Schipleidelaan 57
7576 PB Oldenzaal
Nederland

053 475 6060
http://www.crematoriatwente.nl/