Uitvaart Hem

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een professionele uitvaartondernemer uit Hem die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Hem verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Hem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Hem gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Hem
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Hem aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Hem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Venhuizen, Wijdenes en Oosterleek bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Hem

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Hem kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Hem vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Hem kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Hem

Een begrafenis organiseert zichzelf niet en hier komt flink wat bij kijken. Omdat iedere stap van doorslaggevend belang is raden wij je aan om assistentie te vragen bij het afstemmen van de uitvaart. Vaak willen familieleden of kennissen je hierbij ondersteunen, maar je kunt dit daarnaast aan een uitvaartondernemer over laten. Zij ondersteunen je met het organiseren van alles wat er cruciaal is op deze dag. Welke stappen doorloop je tijdens dit proces? Alles begint bij het melden van overlijden bij de gemeente. Bij een begrafenis regelen in Hem is dit altijd de eerste actie die genomen moet worden. Van de gemeente ontvang je een verlof, zodat je de begrafenis of crematie in gang kunt zetten. Dit verlof is noodzakelijk om de volgende stap te mogen zetten. De normale vervolgstap is om het overlijden kenbaar te maken aan anderen. Dit kan veilig binnen de directe cirkel van de overledene, of publiekelijker door iedereen in te lichten die de overledene kent.

Vervolgens is het ogenblik daar om de begrafenis persoonlijk te gaan organiseren. Hier bedoelen we dus op de uitvaartdiensten en op het regelen van een rustplaats of askruik. Het is altijd verstandig om in het testament te kijken van de overledene, hier is doorgaans wat in vastgelegd over de laatste wensen. Wanneer er geen wilsbeschikking is besluit je naar eer en geweten wat het beste bij de overledene zou passen. De uitvaartdiensten kunnen hier dan ook op worden aangepast. Denk aan dingen zoals:

  • Hoeveel mensen nodig je uit voor de ceremonie?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel mensen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de plechtigheid is het moment voor de concrete afronding. Normaal is dit de fase waarin financiëel de balans wordt opgemaakt en de laatste facturen worden voldaan. Dit is dan ook de tijd waarin er gekeken zal worden naar de erfenis. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Hem

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Hem te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Hem contacteren

Bij een teraardebestelling in Hem kun je kiezen uit een variatie aan uitvaartcentra die verdeeld over de stad beschikbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een significante invloed op alle aangelegenheden voor en na de uitvaart. In elk uitvaartcentrum in Hem zijn geweldige opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Tevens is daar alles in paraatheid om je dierbare keurig te laten verzorgen.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Hem zijn de ruimtes waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Uiteraard mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een moment kiezen om voorafgaande aan de uitvaart een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook exclusief houden voor enkel familieleden.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Hem hebben een zaaltje waar de dienst georganiseerd kan worden. De gedienstigheid is het meest intieme deel van de teraardebestelling en mag je als nabestaanden zelf invullen. Er is de gelegenheid voor persoonlijk gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle soorten religies. In menig uitvaartcentrum Hem zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen gedurende de uitvaartdienst.

Op het moment dat het afscheid is genomen kun je achteraf veelal nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit kan een simpele koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in Hem met elkaar en maak een afgewogen selectie voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Hem

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Hem

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Het liefste wil je deze complexe keuze niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is doorgaans genomen goedkoper dan een begrafenis. Belangrijkste aanleiding hiervoor is dat er bij een begrafenis in Hem een graf geregeld moet worden. De prijzen kunnen aardig stijgen hiervoor. De kosten voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even degelijk na te gaan voordat je besluit om een keuze te maken. Behalve de tariefstelling voor het graf zelf zal je ook prijzen kwijt zijn aan de (graf)steen en een grafkist. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen de tariefstelling hierin simpelweg ook weer heel erg verschillen.

Crematies in Hem zijn aanmerkelijk beter geprijsd. Bij een crematie gaan de allermeeste prijzen in de asurn zitten. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as tevens uit laten strooien. Je kunt er vanzelfsprekend daarnaast voor kiezen om het eigenhandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Hem wilt is het van nut om de prijzen altijd goed te vergelijken. Onderling zitten er namelijk grote verschillen tussen de aanbieders. Je kunt zo al snel aardig besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Hem

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Hem

De kosten voor een uitvaart in Hem kunnen zeker behoorlijk oplopen als je veel wensen hebt. We kunnen amper een bedrag noemen omdat een uitvaartdienst zeer persoonlijk is. Wanneer je een uitvaartverzorger in de arm neemt kun je uitgaan van ongeveer 1.500,- euro, dit is grofweg gedekt door een verzekering. Door een uitvaartondernemer te regelen hoef je zelf aan weinig zaken meer te denken. Dit maakt het denkbaar om op de dag van het finale vertrek de werkzaamheden uit handen te geven. De tariefstelling voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je graag wilt. Als je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je tenminste €500 kwijt. De prijsstelling voor het verplaatsen van je dierbare is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Gewoonlijk kun je op voorhand de gemiddelde kosten van de verschillende uitvaartcentra zien op de pagina van het vervoerbedrijf.

Onverwachte extra kosten zijn afhankelijk van de behoeften bij een uitvaart in Hem. Hier kan iemand denken aan mogelijke bloemstukken of aan kaarten. Eveneens zul je moeten denken aan de prijzen die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Als je het liefste een begrafenis wilt regelen dan zal er zeker geld moeten worden besteed aan de rustplaats, aan een (graf)kist en aan een grafsteen. Voor een crematie zal je te maken krijgen met gereduceerde uitgaven, echter zul je ook een asurn en dergelijke moeten kopen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer lezen over de doorsnee zaken en prijzen bij een heengaan? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Hem en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Hem inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Hem inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Hem

Wij raden iedereen in Hem aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan echt dat je nabestaanden niet voor onverwachte enorme prijzen van de uitvaart komen te staan. Over het algemeen kun je een keuze maken uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn opgenomen en waardoor je verzekerd bent van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze variant is ideaal voor wanneer je unieke wensen losstaand van een dienstenpakket hebt.

Tot slot is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel aanbieders voor een uitvaartverzekering in Hem dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijking noodzaak. Zo betaal je niet teveel voor de keuzemogelijkheid die het beste aansluit bij jouw voorkeuren.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Hem

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Hem verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Hem

Het is raadzaam om meteen na het heengaan een uitvaartondernemer in Hem te bellen. Na een heengaan zul je niet in de gemoedstoestand zijn om onmiddellijk al dingen te regelen. Wanneer je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je meestal geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken geregeld moeten worden. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

Om allerlei dingen uit je handen te nemen in een tijd van treurnis zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle zaken bij een uitvaartdienst. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de aangifte regelt als ook het rouwvervoer van de overledene richting een uitvaartcentrum. Later kunnen jullie gezamenlijk bespreken wat de behoeften rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de nabestaanden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Hem zorgen voor een fijne allerlaatste groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Hem

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Hem

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Hem. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Hemse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Hem. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Hem bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Hem die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Hem

Uitvaartdienst schitterend zoals gehoopt

16 juni 2024

Precies zoals mijn papa het wilde! Onvoorstelbaar hoe persoonlijk en relatief goedkoop deze begrafenis georganiseerd is. Het was buitengewoon mooi met alle ‘aparte’ behoeften die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Zelfs na de plechtigheid was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Vincent Koster

Betrouwbaar

8 juni 2024

We wilden het graag klein en persoonlijk houden en dat is gelukt. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we snel de begrafenis regelen. Merci.

- Marianne Postma

Uitvaartverzorger erg zorgzaam

6 juni 2024

Vooraf komt het leed en de klap en dan besef je dat er van alles geregeld moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek gauw mensen inschakelen daarvoor. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten organiseren en hoofdzakelijk verrast met hoe vriendelijk en op maat deze begeleiding voor ons was. Niets geen zakelijk gedoe, gewoon heel persoonlijk en niets was raar.Petje af.

- Cornelia Bos

Een integere uitvaartdienst

30 mei 2024

Vertrouwelijk en alleen met genodigden was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon regelen. Merci.

- Cornelia Huisman

Warmhartig bijgestaan

21 mei 2024

Het schitterende bestaan van onze moeder is formidabel omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was ontroerend. Niets was te raar en het was geweldig persoonlijk.

- Joyce Peters

Dank jullie wel!

13 mei 2024

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes in huis. Daarom hoefde we zelf amper iets te organiseren.
Mega dankjewel!

- Caroline Hoekstra

Erkentelijk voor een persoonlijk afscheid

8 mei 2024

Het uitvaart centrum van onze keuze was vlot en erg meegaand. De teksten werden ook herschreven met zijn hulp en ook meedenken over alles was goed.

- Kevin Prins

De begrafenis van opa was eerbiedig

1 mei 2024

Aangezien dit de eerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het behoorlijk spannend. Gelukkig hadden we meelevende ondersteuning, wat zo beslissend is voor een fijne en passende begrafenis!

- Laura Koning

Tot in de puntjes georganiseerd

24 april 2024

Haast onzichtbare hulp op de dag van de uitvaart gehad. Vooraf veel gesprekken gehad en daardoor was de crematie ontzettend prettig georganiseerd. Vlot contact ook.

- Hanneke Groen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Hem

Corina Uitvaartzorg

Oranje Nassaustraat 14 a
1611 EB Bovenkarspel
Nederland

0228 520 008
https://corinauitvaartzorg.nl/

Charon Uitvaartbegeleiding Hoorn

Charlotte van Pallandthof 45
1628 ZG Hoorn
Nederland

06 45244451
https://www.charonuitvaartbegeleidinghoorn.nl/

Martien Weel Uitvaartzorg

Drieboomlaan 318
1624 BW Hoorn
Nederland

0229 278 782
http://martienweel-uitvaartzorg.nl/