Uitvaart Hellum

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Ben jij opzoek naar een fijne uitvaartondernemer in Hellum die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Hellum verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Hellum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Hellum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Hellum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Hellum aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Hellum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Slochteren, Schildwolde en Siddeburen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Hellum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Hellum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Hellum vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Hellum kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Hellum

Een overlijden is altijd een ingrijpende situatie. Er is natuurlijk het verdriet en mogelijkerwijs de shock bij een plotseling heengaan. Het is tevens een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er moet van alles georganiseerd worden bij een teraardebestelling. Allereerst moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Hellum gebracht worden. In de dagen direct na het heengaan dienen er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Aanvullende verlangen

Indien er van tevoren duidelijkheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een teraardebestelling in Hellum unieke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Zeker zul je in deze drukke tijd een aantal zaken missen. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Hellum

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Hellum te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Hellum contacteren

Voor een teraardebestelling in Hellum heb je de opties uit allerlei soorten uitvaartcentra die door de hele stad zitten. Het uitvaartcentra heeft een grote invloed op alle aangelegenheden voor en na de teraardebestelling. In ieder uitvaartcentra in Hellum zijn er belangrijke faciliteiten om de overledene vakkundig en met trots te behouden tot de datum van de begrafenis. Ook is hier alles aanwezig om de overledene de laatste verzorging te kunnen geven.

De primaire rol van een uitvaartcentrum Hellum zijn de plekken waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Natuurlijk kun je de overledene ook in huis opbaren. Wanneer je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt vantevoren een moment voor condoleances plannen voor alle mensen die de overledene kenden. Daarnaast kun je het privé houden voor alleen genodigden of naverwanten.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Hellum hebben een zaal waar de dienst gehouden kan worden. De gedienstigheid is het meest intieme stukje van de uitvaart en mag je als nabestaanden zelf indelen. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Hellum zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto presentaties bij de uitvaartdienst.

Na de teraardebestelling zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt veelal kiezen voor iets algemeens zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er veelomvattende opties. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de diverse uitvaartcentra in Hellum en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Hellum

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Hellum

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een significante en zeer persoonlijke keuze van mensen. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen liever niet mee opzadelen. Een crematie is over het algemeen genomen goedkoper dan een begrafenis. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Hellum een graf gehuurd moet worden. De prijzen kunnen stevig stijgen hiervoor. De tariefstelling voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Het is dan echt aan te raden om eerst wat onderzoek te plegen. Behalve de tariefstelling voor de grafkuil zelf zal je ook prijzen kwijt zijn aan de grafsteen en een (graf)kist. Ook hierbij kunnen de tarieven oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Hellum zijn aanzienlijk beter geprijsd. Bij een crematie gaan de allermeeste kosten in de urn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit vaak denkbaar tegen een kostenvergoeding. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om het zelf te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Hellum, is het immer wijs om de tariefstelling tegen elkaar af te wegen. Er bestaan tamelijk wat prijsverschillen onder partijen. Je kunt daarom al snel behoorlijk besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Hellum

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Hellum

Het lijkt misschien wat zuur om na een overlijden te moeten stilstaan bij de tariefstelling van een uitvaart in Hellum. Jammer genoeg is dit echt noodzakelijk, want een uitvaart kan enorm in de kosten lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de laatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de behoeften komen hier nog allerlei kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventueel in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor kennisgeving van overlijden

De kosten na overlijden lopen doorgaans op tot minimaal 7.000,- euro. Hier zitten weliswaar flink wat opties inbegrepen. De tariefstelling voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de behoeften zelf inschatten. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de tarieven aanzienlijker zijn. De prijzen zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een alledaags graf is namelijk goedkoper dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Hellum en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Hellum inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Hellum inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Hellum

Een uitvaartverzekering in Hellum is de belangrijkste keuze van je uitvaart. Indien je in Hellum een verzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een fors gedeelte van de uitgaven zijn gedekt. De meeste uitvaartverzekeringen betalen een bepaald bedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een vaststaand bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Maar, aangezien het zaken zoveel makkelijker maakt bij een uitvaart organiseren, is het zeer te adviseren.

De premie van de uitvaartverzekering in Hellum zal steevast afhankelijk zijn van bepalende factoren. Dat is dan eveneens de aanleiding dat de verzekeringspremie voor elk persoon zal wisselen. Zo valt een verzekeringspremie minder hoog uit wanneer je die op een vroegere leeftijd afsluit. Dit is logisch, de verzekeraar loopt anders teveel risico. Tevens is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt hebben en van je persoonlijke welzijn. Het is zo dat een verzekering in Hellum afgewezen kan worden als de verzekeraar je een te gevaarlijk geval vindt. Het regelen van een uitvaartverzekering gaat dan ook meestal samen met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in een paar gevallen het opsturen van een medisch dossier. Mocht je het zelf liever doen dan kun je uiteraard ook gewoon een bedrag opzij zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt namelijk wel zeker weten dat de uitvaart bekostigd kan worden. Als dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw familie aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Hellum

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Hellum verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Hellum

Het is slim om een uitvaartverzorger in Hellum in te zetten voor een afscheidsdienst in Hellum. We hebben het al even beknopt vermeld in dit artikel, maar is het belangrijk om hier wat meer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Dit is dan daarnaast meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende manier zal worden georganiseerd.

De meeste plechtigheden en de smetteloze planning wordt geregeld door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is goed aangezien het een enorm persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze internetpagina eenvoudig en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het laatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze manier heb je snel een indruk van de mensen die dit voor jou kunnen doen. Eveneens is het een goed plan om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer ook in staat om bijkomende werkzaamheden te verrichten, zoals het aankopen van bloemstukken? Of is deze uitvaartondernemer in Hellum ook in staat om misschien live muziek te regelen als de overledene dit heeft verlangd? Deze persoonlijke voorkeuren kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. In deze tijd van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange intense zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Hellum

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Hellum

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Hellum. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Hellumse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Hellum. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Hellum bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Hellum die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Hellum

Fijne helpende hand

31 mei 2024

Toen mijn moeder overleed was ik erg droevig en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl rap in aanraking komen met de juiste mensen. Ze was zo lief en begripvol.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Eigenlijk heel lief.

- Jeroen Huisman

Prachtige uitvaart

24 mei 2024

De uitvaart was zeer indrukwekkend. Ondanks het verdriet na het overlijden van grootmoeder hadden we geen beter afscheid geregeld kunnen krijgen. Erg fijn hoe snel we de offertes binnen hadden.

- Petrus van de Velden

Bijzondere mensen

17 mei 2024

Enkel heel speciale mensen kunnen werken in de uitvaartzorg. Zo betrokken zijn bij zoiets persoonlijks en het dan uitvoeren zoals wij wilde hebben… in 1 term geweldig!

- Willem van Beek

Een intieme teraardebestelling

9 mei 2024

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was vlot bij ons en hielp ons met alles. De teksten werden ook herschreven met zijn steun en ook meedenken over alles was klasse.

- Stefan Veenstra

Betrouwbaar

27 april 2024

We wilden het liever klein en privé houden en dat is geslaagd. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we vlug de begrafenis regelen. Dank jullie wel.

- Brenda Schouten

Volkomen de zorg uit handen

22 april 2024

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij amper aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even vergelijken tot het echte afscheid, alles was besloten . Het verliep soepel en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Fantastisch geregeld.

- Natasja de Koning

Persoonlijke steun en toeverlaat

14 april 2024

Dit gaan we niet snel vergeten daar de man van het crematie centrum was fantastisch. Deze was heel nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Daniëlle van Dongen

Liefdevol bijgestaan

8 april 2024

Ons mamma stond zelf heel kleurrijk in het leven dus de liefdevolle opvang was ontzettend welkom. Niks was te vreemd en het was enorm persoonlijk.

- Nathalie Vos

Merci!

1 april 2024

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes binnen. Vandaar hoefde we zelf nauwelijks iets te regelen.
Enorm bedankt!

- Sabrina Bosman

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Hellum

Uitvaartverzorging Eefting B.V.

Vaartwijk 27
9611 SB Sappemeer
Nederland

0598 393 171
http://www.uitvaartverzorging-eefting.nl/

Uitvaartverzorging Eefting

Weg naar Den Dam 19
9932 GA Delfzijl
Nederland

0596 633 049
http://www.uitvaartverzorging-eefting.nl/

Uitvaartvereniging Spijk

Borgweg 91
9936 EL Farmsum
Nederland

0596 630 283
https://www.uitvaartspijk.nl/