Uitvaart Heijthuijsen

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Ben jij op zoek naar ontzorging voor de uitvaart in Heijthuijsen?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Heijthuijsen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Heijthuijsen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Heijthuijsen gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Heijthuijsen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 72 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Heijthuijsen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Heijthuijsen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Haelen, Meijel en Buggenum bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Heijthuijsen

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Heijthuijsen kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Heijthuijsen vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Heijthuijsen kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Heijthuijsen

Een overlijden is altijd een schokkende gebeurtenis. Denk aan de schok bij een onverhoeds overlijden en het daaruit voortkomende leed. Maar een overlijden houdt ook een zware tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de uitvaart geregeld moet worden. Er moet van alles geregeld worden bij een begrafenis. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Later moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Heijthuijsen. Hierna moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemen
  • Rouwkaarten
  • Rouwvervoer
  • Wel of niet opbaren
  • Koffie of thee
  • De executie van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het eenvoudiger om keuzes te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer ruimte voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Heijthuijsen.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische tijd een aantal zaken vergeten. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Heijthuijsen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Heijthuijsen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Heijthuijsen contacteren

Indien een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in contact komen met een uitvaartcentrum in Heijthuijsen. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk organiseert. Op deze locatie vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak knap gemaakt en opgebaard wanneer dit gewenst is door de nabestaanden. Door de speciale koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. In eigen woning opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afstellen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Heijthuijsen. Zo is het onder andere mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Daardoor is het een optie om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Wanneer je verzorging wenst van je geliefde is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Heijthuijsen. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Plaatjes aanleveren is aan te raden. Bij een paar uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Voor de uitvaart kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Heijthuijsen met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de geliefde, dan is dit het ogenblik hiervoor. Na het vertrek behoren de welbekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de uitvaart af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Heijthuijsen kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematorium. Tot slot kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een laatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Heijthuijsen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Heijthuijsen

Bij een heengaan is een significante optie waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. Meestal heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. De voorkeur kan ook overgelaten zijn aan de directe familie.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is het effect op de teraardebestelling zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in bijna alle uitvaartcentra in Heijthuijsen gehouden kan worden.

Als men kiest voor een begrafenis, zal de overledene na afloop naar een kerkhof worden overgebracht. Er zijn uitvaartcentra die gevestigd zijn bij een kerkhof en af en toe moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Indien er voor een crematie wordt gekozen, is het gangbaar om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarbij gelijktijdig gecremeerd kan worden. Dit hoeft overigens niet. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een extern crematorium te rijden.

Zorg er wel voor dat je de prijzen van een begrafenis of crematie in Heijthuijsen in het oog houdt. Doorgaans is een begrafenis duurder dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en bijomende kosten voor een grafsteen of monument op het graf. Logischerwijs is de voorkeur van de overledene over het algemeen leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Heijthuijsen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Heijthuijsen

De prijzen voor een uitvaart in Heijthuijsen kunnen dus behoorlijk stijgen als je aanzienlijke voorkeuren hebt. Het is moeilijk om een indicatie te geven nu lang niet elk persoon hetzelfde wilt hebben. Mocht je van plan zijn om uitvaartverzorging in te schakelen kost dit doorgaans €1.500,-. Dat wordt (in de meeste gevallen) helemaal gedekt door de verzekering. Door een uitvaartondernemer in te huren hoef je zelf aan weinig zaken meer te denken. In de tijd van rouw is het fijn om dit soort dingen niet zelfstandig te hoeven organiseren. De manier van afscheid nemen kun je zelfstandig regelen afhankelijk van je behoeften. Indien je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je tenminste €500 lichter. De kosten voor het transport verschillen per uitvaartcentrum. Doorgaans kun je op de webpagina van de betreffende aanbieder wel zien wat de prijzen zijn die samen gaan met het transport.

Onverwachte extra kosten zijn afhankelijk van de behoeften bij een uitvaart in Heijthuijsen. Denk aan bijvoorbeeld bloemen of kaarten. Tevens zul je moeten denken aan de tariefstellingen die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Wanneer je het liefste een teraardebestelling wilt organiseren dan zal er in ieder geval geld moeten worden uitgegeven aan de rustplaats, aan een (graf)kist en aan een (graf)steen. Voor een crematie zal je te maken krijgen met mindere kosten, maar zul je ook een (as)urn en dergelijke moeten aanschaffen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer lezen over de doorsnee zaken en tariefstellingen bij een heengaan? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Heijthuijsen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Heijthuijsen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Heijthuijsen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Heijthuijsen

Het is voor elk persoon in Heijthuijsen verstandig om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan zeker dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte aanzienlijke kosten van de uitvaart komen te staan. Doorgaans zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn geïntegreerd. Hierbij ben je dan verzekerd van een goed geregelde uitvaartdienst.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze variant is perfect als je aparte voorkeuren uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Tenslotte is er ook nog een versie waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Heijthuijsen aanzienlijk groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw situatie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Heijthuijsen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Heijthuijsen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Heijthuijsen

Direct na het overlijden van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Heijthuijsen Na een heengaan zul je niet in de stemming zijn om onmiddellijk al zaken te organiseren. Indien je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je doorgaans geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen georganiseerd moeten worden. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

Om allerlei dingen uit je handen te nemen in een periode van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle zaken rondom een uitvaartdienst. De nabestaande kan dan stilstaan bij het rouwproces. Onderwijl zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de allerlaatste verzorging en transport naar een rouwcentrum organiseren. Dan kunnen jullie samen bespreken wat de behoeften rondom het afscheid zijn.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een flinke toegevoegde waarde bij een overlijden. Vergelijk vandaar verschillende uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Heijthuijsen zal er een mooie uitvaart plaatsvinden voor een prettige allerlaatste herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Heijthuijsen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Heijthuijsen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Heijthuijsen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Heijthuijsense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Heijthuijsen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Heijthuijsen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Heijthuijsen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Heijthuijsen

Boven verwachting soepel

7 mei 2022

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. Dit was geen probleem dus heel soepel deze mensen die gevonden hebben.

- Niels Schipper

Op verzoek bijna direct een geschikte begeleider

30 april 2022

Vlak voor het overlijden kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaart van onze tante. Aan het sterfbed konden de zorgen al besproken worden. Om dit gezamenlijk zo te doen was het een indrukwekkende belevenis dankzij deze uitvaartbegeleiders waarmee we snel in contact waren. Dank jullie wel voor het mogelijk maken hiervan!

- Elizabeth Wolters

Passende uitvaart geregeld

19 april 2022

Vlug en loffelijk gedaan. Erg content met hoe dit verlopen is.

- Marco Hermans

Fijne helpende hand

11 april 2022

Het heengaan van mijn moeder had een forse impact op mij, flinke rouw en dus niet in staat zaken te organiseren. Via uitvaartplek.nl had ik in 24 uur een gepaste uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ik heb zoveel hulp gehad van de begeleidster.
Na de uitvaart heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Eigenlijk heel lief.

- Ingrid Hendriks

Prachtig afscheid begeleid

8 april 2022

Razendsnel en waardig geregeld. Heel tevreden.

- Natascha Willemsen

Uitermate handige begeleiding

30 maart 2022

Enkel heel bijzondere mensen kunnen bewegen in de uitvaartzorg. Wat een prettige belevenis hebben wij gehad, zo eigen dat was echt heel gewenst in deze lastige tijd.

- Mirjam Kok

De allerlaatste groet was perfect

22 maart 2022

Ik heb werkelijk niet de juiste woorden om te definiëren hoe bijpassend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al meteen contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan vlekkeloos. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van grootpapa echt werden gehoord. Daarom hebben we een schitterend uitvaart voor onze liefste opa kunnen regelen.

- Sabrina Kuipers

Uitvaartbegeleider was erg lief

18 maart 2022

Na de shock van het ineens heengaan van mijn schoonmoeder konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Enorm dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was zeer bijzonder. Persoonlijk contact en alles was bespreekbaar.Niks anders dan respect hiervoor.

- Elisabeth van Loon

Persoonlijke hulp en toeverlaat

10 maart 2022

Dit gaan we niet gauw vergeten daar de man van het crematie centrum was super. Hij was erg hulpvaardig en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij mogen staan.

- Jacoba de Boer

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Heijthuijsen

Begrafenisonderneming Op het Broek-Laudatio-Engelen

Heerbaan 70 A
6097 AZ Heel
Nederland

0475 571 883
http://www.ophetbroekuitvaart.nl/

Fading Uitvaartzorg

Burgemeester Geurtslaan 34c
6093 PS Heythuysen
Nederland

06 24665211
http://fading-uitvaartzorg.nl/

Op het Broek Uitvaartverzorging

Pastoor Schmeitsstraat 1 B
6082 AT Buggenum
Nederland

0475 571 883
https://www.ophetbroek-uitvaart.nl/contact/