Uitvaart Haulerwijk

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Wil jij een top uitvaartondernemer in Haulerwijk die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Haulerwijk verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Haulerwijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Haulerwijk gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Haulerwijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 66 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Haulerwijk aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Haulerwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Fochteloo, Oosterwolde en Haule bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Haulerwijk

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Haulerwijk is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Haulerwijk vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Haulerwijk kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Haulerwijk

Een heengaan is immer een schokkende aangelegenheid. Denk aan de schok bij een onverhoeds heengaan en het daaruit voortkomende leed. Het is daarnaast een periode waarin er heel veel op je afkomt. Er moet veel georganiseerd worden bij een begrafenis. Ten eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Haulerwijk. In de dagen meteen na het heengaan moeten er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • De executie van het testament

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een teraardebestelling in Haulerwijk unieke aanpassingen aan een uitvaart aan te brengen.

Geheid zul je in deze drukke periode enkele dingen over het hoofd zien. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer vitaal? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Haulerwijk

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Haulerwijk te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Haulerwijk contacteren

Bij een begrafenis in Haulerwijk kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentrums die verspreid in de stad aanwezig zijn. Het uitvaartcentra heeft een grote invloed op alle aangelegenheden voor en na de uitvaart. In alle uitvaartcentra in Haulerwijk zijn er fatsoenlijke faciliteiten om de overledene professioneel en met trots te bewaren tot de dag van de teraardebestelling. Daarnaast is daar alles in gereedheid om je dierbare zorgvuldig te laten verzorgen.

De belangrijkste activiteit van een uitvaartcentrum Haulerwijk zijn de ruimtes waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Natuurlijk kun je de dierbare ook thuis opbaren. Wanneer je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een moment kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook besloten houden voor uitsluitend familieleden.

In haast alle uitvaartcentra in Haulerwijk kun je gebruik maken van een speciale zaal voor het uitleiden. De dienst is het meest persoonlijke stuk van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf invullen. Er is de ruimte voor zelfstandig geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle soorten religies. In menig uitvaartcentrum Haulerwijk zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto presentaties tijdens de plechtigheid.

Na de dag zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Vergelijk daarom de andere uitvaartcentra in Haulerwijk met elkaar en maak een afgewogen keus voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Haulerwijk

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Haulerwijk

Het is belangrijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Bij voorkeur wil je deze intieme keuze niet aan nabestaanden overlaten. Over het algemeen is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Dit heeft merendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Haulerwijk een rustplaats gehuurd moet worden. De kosten hiervoor kunnen hard stijgen. De tariefstelling voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus goed aan om dit eerst even goed te onderzoeken voor je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de tarieven voor het graf zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een steen. Ook hierbij kunnen de tarieven oplopen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Een crematie in Haulerwijk brengt lagere tarieven met zich mee. Het prijzigste aan het cremeren is de urn. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Het is eveneens een optie om zelf de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Haulerwijk wilt is het van belang om de prijzen altijd goed te vergelijken. Er bestaan aanzienlijk wat prijsverschillen onder partijen. Je kunt dus al snel stevig besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Haulerwijk

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Haulerwijk

Het lijkt wellicht wat zuur om na een overlijden te moeten stilstaan bij de prijzen van een uitvaart in Haulerwijk. Helaas is dit toch echt noodzakelijk, want een uitvaart kan enorm in de kosten lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een grafkist, de allerlaatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de wensen komen er nog extra kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Het transport van de gestorvene
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor aangifte van overlijden

De prijzen na overlijden lopen gemiddeld op tot tenminste 7.000,- euro. Daar zitten wel veel opties inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Haulerwijk zo duur maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de uitgaven hoger zijn. De prijzen zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een alledaags graf zal minder duur zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Haulerwijk en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Haulerwijk inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Haulerwijk inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Haulerwijk

Het is voor iedereen uit Haulerwijk verstandig om een uitvaartverzekering af te sluiten. Evenzeer jij als je familie hebben dan de geruststelling dat zij niet voor hoge tarieven komen te staan. Doorgaans zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn geïntegreerd en waarbij je verzekerd bent van een goed georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een geldbedrag op waarmee de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering geeft iets meer onafhankelijkheid, omdat je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een uiterst geschikte uitvaartverzekering als je specifieke wensen hebt.

Er zijn bovendien nog vormen waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Haulerwijk dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijking onmisbaar. Zo betaal je niet teveel voor de keuzemogelijkheid die het meeste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Haulerwijk

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Haulerwijk verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Haulerwijk

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Haulerwijk in te schakelen voor het regelen van een uitvaart in Haulerwijk. Even kort andermaal stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Dat is dan daarnaast direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte manier zal worden georganiseerd.

Alle formaliteiten en de vlekkeloze planning wordt georganiseerd door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig aangezien het een hele persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze internetpagina eenvoudig en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even kort in contact komen en heb je al snel een fatsoenlijk idee door wie jij graag de laatste dag van jouw geliefde laat verzorgen. Doorgaans is het verstandig om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Behoren bloemstukken en (rouw)kaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Haulerwijk ook in staat om eventueel live muziek te organiseren als de gestorvene dit heeft verlangd? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. In deze periode van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige zware zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Haulerwijk

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Haulerwijk

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Haulerwijk. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Haulerwijkse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Haulerwijk. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Haulerwijk bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Haulerwijk die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Haulerwijk

Algeheel ontzorgt

18 juli 2022

Via uitvaartplek zijn we algeheel ontzorgt. Van het simpel aan mogen vragen van de offertes (en voor mezelf nog even en vergelijking op de verzekering gedaan achteraf) tot de werkelijke uitvaart. Het verliep gesmeerd en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Geweldig geregeld.

- Nienke de Lange

Betrouwbaar

15 juli 2022

Intiem en alleen met genodigden was de wens. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we vlot de begrafenis regelen. Merci.

- Kelly van der Linden

De uitvaartdienst van opa was ontzagwekkend

7 juli 2022

Dit was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten organiseren. Voortaan snappen we hoe beslissend de juiste persoon voor de uitvaartdienst eigenlijk is.

- Petrus de Ruiter

Persoonlijke begeleiding afscheid

28 juni 2022

De uitvaart is vlug, zorgeloos en persoonlijk begeleid.

- Barry de Ruiter

Zeer meelevend

25 juni 2022

Na het heengaan wisten we even niet wat we echt moesten doen. Gelukkig kwamen we door uitvaartplek.nl snel in contact met een hele fijne begeleidster. Ze nam razendsnel contact met ons op en heeft ons geweldig aangenaam geholpen.

- Iris van Doorn

Een integere uitvaart

17 juni 2022

We wilden het het liefste klein en privé houden en dat is geslaagd. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we vlug de begrafenis regelen. Merci.

- Paulus Gerritsen

Uitvaartdienst schitterend zoals gewenst

11 juni 2022

Precies zoals mijn papa het wilde! Onvoorstelbaar hoe persoonlijk en relatief goedkoop deze begrafenis georganiseerd is. Niks was vreemd of teveel voor de uitvaart, alle mogelijkheden die we wilden konden ook. Achteraf is er ook nog even gevraagd hoe het met ons was en of alles naar wens was geweest.

- Nancy de Jonge

Betrouwbaar

31 mei 2022

We wilden het het liefste klein en persoonlijk houden en dat is geslaagd. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Dank jullie wel.

- Inge de Haan

Wel betrokken bij de uitvaart

28 mei 2022

Incidenteel in het leven kom je mensen tegen die werkelijk met je betrokken zijn. Geenszins verwacht dat we dit bij de uitvaartdienst zo fijn geregeld konden krijgen.

- Ilse Visser

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Haulerwijk

Uitvaartverzorging Koster

Zuiderweg 191
9744 AD Groningen
Nederland

050 309 5674
http://begrafenis-crematieverzorging.nl/

Uitvaartzorg Westerkwartier 0594 – 517151

Tolberterstraat 39
9351 BC Leek
Nederland

0594 517 151
http://www.uitvaartzorgwesterkwartier.nl/

GJ Uitvaartverzorging vestiging Gretha

Oostingslaan 5
9321 VW Peize
Nederland

06 27431740
https://gj-uitvaartverzorging.nl/