Uitvaart Harkstede

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag draaglijker voor je. Zoek jij een professional voor de uitvaart in Harkstede?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Harkstede verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het belangrijkste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Harkstede – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Uitvaartondernemer Harkstede gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Harkstede
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 51 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Harkstede aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Harkstede, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Foxhol, Westerbroek en Waterhuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Harkstede

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Harkstede kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Harkstede. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Harkstede

Bij het wegvallen van een geliefde spelen er verscheidene gevoelens. Denk aan de schok bij een onverwachts overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een overlijden houdt ook een drukke periode in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling geregeld moet worden. Er moet veel georganiseerd worden bij een begrafenis. Ten eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Harkstede overgebracht worden. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden moeten er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Rouwboeket
  • Rouwkaarten
  • Rouwvervoer
  • Zelf verzorgen of laten verzorgen
  • Koffie of thee
  • Aanvullende wensen

Indien er vooraf duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Indien dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een teraardebestelling in Harkstede unieke aanpassingen aan een uitvaart aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende tijd een aantal dingen missen. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Harkstede

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Harkstede te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Harkstede contacteren

Bij een uitvaart in Harkstede kun je kiezen uit een variatie aan uitvaartcentrums die verdeeld over de stad beschikbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een grote impact op alle aangelegenheden voor en na de uitvaart. In elk uitvaartcentra in Harkstede zijn er belangrijke faciliteiten om de overledene vakkundig en met eer te behouden tot de datum van de begrafenis. Tegelijkertijd is hier alles beschikbaar om de overledene de allerlaatste behandeling te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Harkstede zijn de ruimtes waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Vanzelfsprekend kun je de dierbare ook in huis opbaren. Indien je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt hier een moment kiezen om voorafgaande aan de uitvaart een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook exclusief houden voor uitsluitend familieleden.

In zowat alle uitvaartcentra in Harkstede kun je gebruik maken van een speciale aula voor het afscheid. De plechtigheid is het meest intieme onderdeel van de uitvaart en mag je als nabestaanden zelf invullen. Er is de ruimte voor persoonlijk gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle verschillende geloofsovertuigingen. In veel uitvaartcentrum Harkstede zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen bij de plechtigheid.

Na de uitvaart zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit kan een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Harkstede met elkaar en maak een bewuste keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Harkstede

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Harkstede

Een van de eerste keuzes die nabestaanden moeten maken is de keuze tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste gevallen is het wel duidelijk wat de wens van de overledene was en deze voorkeur wordt normaal alsmede gevolgd. Alsmede kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Het verschil tussen begrafenis en crematie in Harkstede zal bekend zijn, maar wat hebben deze afwijken voor impact op de uitvaart zelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in vrijwel alle uitvaartcentra in Harkstede gehouden kan worden.

Ingeval men kiest voor een begrafenis, zal de overledene na afloop naar een begraafplaats worden overgebracht. Er zijn uitvaartcentra die gezeten zijn bij een kerkhof en af en toe moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Als er voor een crematie wordt gekozen, is het gewoon om te kiezen voor een uitvaartcentrum waar eveneens gecremeerd kan worden. Dit hoeft trouwens niet. Je mag ook van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er gelijktijdig voor dat je de tariefstelling van een begrafenis of crematie in Harkstede in de gaten hebt. Een begrafenis zal duurder zijn dan een crematie. Dit komt vooral door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de extra prijzen voor een grafsteen of gedenkteken op de rustplaats. Vanzelfsprekend is de wil van de gestorvene altijd leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Harkstede

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Harkstede

De kosten voor een uitvaart in Harkstede kunnen zeker flink uitlopen als je veel voorkeuren hebt. We kunnen lastig een bedrag noemen aangezien een uitvaart zeer persoonlijk is. Mocht je van plan zijn om uitvaartverzorging in te roepen kost dat meestal €1.500,-. Dat wordt (in de meest voorkomende gevallen) volledig afgedekt door de verzekering. Dit is absoluut aan te raden, gedurende deze ondersteuning zul je immers niet langer alles eigenhandig te hoeven doen. In de tijd van rouw is het aangenaam om dit soort zaken niet zelf te moeten organiseren. De kosten voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je bij voorkeur wilt. Wanneer je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je tenminste €500 lichter. De prijzen voor het vervoer variëren per uitvaartcentrum. Over het algemeen kun je van tevoren de gemiddelde bedragen van de verschillende uitvaartcentra zien op de pagina van het vervoerbedrijf.

Uiteraard kunnen er onverwachte kosten ontstaan bij een uitvaart in Harkstede. Denk aan bijvoorbeeld bloemstukken of kaarten. Afhankelijk van de specifieke kosten van een begrafenis of een crematie lopen de kosten op. Bij een begrafenis heb je zeker te maken met extra uitgaven voor een (graf)kist, een bepaald graf en een steen. Voor een crematie kun je te maken krijgen met mindere uitgaven, echter zul je ook een asurn en dergelijke moeten aankopen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer lezen over de gemiddelde aangelegenheden en prijzen bij een overlijden? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Harkstede en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Harkstede inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Harkstede inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Harkstede

Wij advisreren iedereen in Harkstede aan om een uitvaartverzekering te regelen. Je weet dan immers dat je nabestaanden niet voor onverwachte forse prijzen van de uitvaart komen te staan. Bij benadering zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn geïntegreerd en waarbij je gegarandeerd bent van een goed geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een kapitaal op waarmee de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering biedt iets uitgebreider vrijheid, aangezien je uitgebreidere keuzemogelijkheden hebt. Dit is een hele geschikte uitvaartverzekering als je aanvullende wensen hebt.

Er zijn eveneens nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Harkstede enorm omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo betaal je niet teveel voor de keuzemogelijkheid die het allermeeste aansluit bij jouw wensen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Harkstede

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Harkstede verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Harkstede

Vlak na het overlijden van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Harkstede De rouw overheerst nadat een individu overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is dingen organiseren. Als je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je vaak geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken georganiseerd moeten worden. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die onmiddellijk na een overlijden geregeld moeten worden, uit handen te nemen van de familie. De familie kan dan stilstaan bij het rouwproces. Tegelijkertijd zal de uitvaartondernemer aangifte doen bij de gemeente en de finale verzorging en rouwtransport naar een rouwcentrum regelen. Later zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel gaan over het uitwerken van de uitvaartdienst en alle behoeften hieromtrent bespreken.

De uitvaartondernemer geldt na een heengaan als een steun en toeverlaat voor de achtergeblevenen. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Harkstede zorgen voor een prachtige allerlaatste groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Harkstede

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Harkstede

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Harkstede. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Harkstedese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Harkstede. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Harkstede bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Harkstede die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Harkstede

Prachtige uitvaart

24 september 2021

Het was zo mooi! De troosteloosheid was enorm na het overlijden van oma maar de uitvaartdienst had niet fijner geregeld kunnen worden. Het tempo van de offerte heeft hier echt aan bijgedragen, daardoor was er veel tijd om de uitvaart te regelen.

- Jacobus de Haan

Merci!

16 september 2021

Vlug waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we praktisch niks autonoom hoeven doen.
Enorm dankjewel!

- Ronald Huisman

Volledig ontzorgt

6 september 2021

Via uitvaartplek zijn we compleet ontzorgt. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het echte afscheid, alles was georganiseerd. Vlug en gemakkelijk kwamen wij in contact met de passende uitvaartcentra. Geweldig geregeld.

- Pieter Hoekstra

De uitvaartdienst was schitterend

3 september 2021

Razendsnel en keurig geregeld. Achteraf nog gebeld of ik nog vragen had.

- Leonie de Jong

Erg meelevend

25 augustus 2021

We waren absoluut wanhopig toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Gelukkig kwamen we door uitvaartplek.nl gauw in aanraking met een zeer lieve begeleidster. We hadden enorm vlug contact en ze heeft ons enorm goed geholpen met het organiseren.

- Remco van Dijk

Een integere begrafenis

17 augustus 2021

We wilden het het liefste klein en besloten houden en dat is geslaagd. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we snel de begrafenis regelen. Dank jullie wel.

- Maurice van Beek

Algeheel ontzorgt

10 augustus 2021

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij amper aan iets hoeven denken. Van het makkelijk aan mogen vragen van de offertes (en voor mezelf nog even en vergelijking op de verzekering voltooid naderhand) tot de echte uitvaart. Snel en gemakkelijk kwamen wij in contact met de juiste uitvaartcentra. Buitengewoon tevreden.

- Nathalie Jacobs

Een vertrouwd afscheid

4 augustus 2021

Aangezien we na de aanvraag razendsnel contact met een uitvaartbegeleider hadden was er ruimte voor alle persoonlijke ideeën. Omdat dit er redelijk wat waren was het een enorm persoonlijke uitvaart zoals onze vader dat het liefste wilde. Ook vielen de kosten ons alles mee dus erg gelukkig met de aanbieding van uitvaartplek achteraf!

- Erik Kok

Uitvaartverzorger enorm lief

31 juli 2021

Allereerst komt het leed en de klap en dan weet je dat er van alles besloten moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek gauw mensen inzetten daarvoor. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten regelen en vooral verbaasd met hoe vriendelijk en op maat deze begeleiding voor ons was. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Niks anders dan respect hiervoor.

- Tom de Ruiter

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Harkstede

Uitvaartverzorging Koster

Zuiderweg 191
9744 AD Groningen
Nederland

050 309 5674
http://begrafenis-crematieverzorging.nl/

Peter Dijkstra Uitvrt.verzorg.

Rozenlaan 5
9648 LG Wildervank
Nederland

0598 470 371
http://www.dijkstra-uitvaartverzorging.nl/

Uitvaartzorg BijZonder

Berkenlaan 20
9482 RL Tynaarlo
Nederland

0592 853 435
http://www.uitvaartzorg-bijzonder.nl/