Uitvaart Gulpen

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Zoek jij een professional voor de uitvaart in Gulpen?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Gulpen verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het mooiste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Gulpen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Gulpen gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Gulpen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 78 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Gulpen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Gulpen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Ingber, Heijenrath en Slenaken bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Gulpen

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Gulpen kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Gulpen. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Gulpen kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Gulpen

Een heengaan is iedere keer een heftige aangelegenheid. Denk aan de schok bij een onverhoeds heengaan en het daaruit voortkomende leed. Maar een overlijden houdt ook een drukke periode in, waarin in een korte tijd de uitvaart georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Ten eerste de administratieve melding bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Gulpen overgebracht worden. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden dienen er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De uitvoering van het testament

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Gulpen.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke periode een aantal zaken over het hoofd zien. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer relevant? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Gulpen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Gulpen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Gulpen contacteren

Als een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in aanraking komen met een uitvaartcentrum in Gulpen. Lang niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden geliefden voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewild is. Door de speciale koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Thuis opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je overeenkomen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Gulpen. Zo is het onder andere mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Hierdoor is het mogelijk om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Naast het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Gulpen er voor je als het aankomt op de behandeling van de overledene. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Plaatjes aanleveren is wenselijk. Bij enkele uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Tegelijkertijd kunt je in uitvaartcentrum Gulpen bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de geliefde, dan is dit het ogenblik hiervoor. Na afloop bestaat er vaak de gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie te drinken en om het samen af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Gulpen. Soms is het mogelijk om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Gulpen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Gulpen

Het is belangrijk dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Bij voorkeur wil je deze lastige keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Meestal is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Gulpen een grafkuil gehuurd moet worden. De tariefstelling daarvoor kunnen hard stijgen. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen kosten voor een begrafenis. Het is dan zeker aan te raden om eerst wat onderzoek te plegen. Naast de kosten voor het graf zelf zal je eveneens tariefstelling kwijt zijn aan de steen en een kist. Ook hierbij kunnen de kosten oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Een crematie in Gulpen brengt lagere tarieven met zich mee. Het duurste aan het cremeren is de asurn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit dikwijls mogelijk tegen een kostenvergoeding. Je kunt er natuurlijk daarnaast voor kiezen om het zelf te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Gulpen wilt is het van waarde om de prijzen altijd goed te vergelijken. Er bestaan behoorlijk wat prijsverschillen onder partijen. Door dit te inspecteren zul je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Gulpen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Gulpen

Het voelt mogelijkerwijs wat zuur om na een heengaan te moeten stilstaan bij de tariefstelling van een uitvaart in Gulpen. Het is ook noodzaak gezien het regelen van een overlijden best kostbaar kan zijn. Je gaat sowieso sommige kosten maken, denk hier aan een grafkist of een (as)urn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de wensen komen hier nog diverse kosten bij, zoals:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaart
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen over het algemeen op tot minimaal 7.000,- euro. Een aantal zaken zitten hier gebruikelijk bij in. De tariefstelling voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de behoeften zelf afwegen. Een koffietafel onder andere, is standaard met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tariefstelling hoger dan indien je enkel voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een algemeen graf is namelijk minder duur dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Gulpen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Gulpen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Gulpen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Gulpen

Een uitvaartverzekering in Gulpen is de belangrijkste selectie rondom je uitvaart. Door middel van een uitvaartverzekering in Gulpen zal je er tenslotte niet helemaal afzonderlijk voor staan als het neerkomt op de kosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen betalen een vast geldbedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Bij genoemde optie spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet gedwongen om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Maar, omdat het zaken zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart organiseren, is het zeer te adviseren.

Wat je aan verzekeringspremie kwijt bent voor je uitvaartverzekering in Gulpen is afhankelijk van een aantal zaken. Daardoor verschilt de premie ook per verzekerd bedrag, per persoon en per aanbieder. Een jonger persoon betaalt gemiddeld genomen lagere premie dan iemand op latere leeftijd. Verklaarbaar, want een ouder persoon overlijdt normaliter gezien eerder dan een jonger mens. Verder is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt regelen en van je persoonlijke gezondheid. Het is zo dat een uitvaartverzekering in Gulpen afgewezen kan worden als de verzekeraar je een te riskant geval vindt. Vrijwel iedere keer zul je dan ook jouw medische dossier moeten inleveren indien je een verzekering wilt aanvragen. Je kunt er logischerwijs ook voor kiezen om zelf geld opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit gebeurt, anders komen je nabestaanden later een geldbedrag tekort bij het bekostigen van jouw uitvaartdienst. Bij een tekort zal de gemeente mogelijk jouw naasten aanspreken om de overige kosten te dekken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Gulpen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Gulpen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Gulpen

Het is een goed idee om een uitvaartondernemer in Gulpen in te huren voor het regelen van een uitvaartdienst in Gulpen. We hebben het al even eerder benoemd in dit artikel, maar is het handig om hier wat meer bij stil te staan. Het regelen van het afscheidsdienst is erg veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dit is dan doorgaans gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende manier zal worden geregeld.

Alle plechtigheden en de strakke planning wordt georganiseerd door hen. Wanneer je ervoor kiest om meteen in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Gulpen is het steevast handig om moeiteloos via onze pagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het allerlaatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze manier heb je direct een indruk van de mensen die dit voor jou kunnen doen. Ook is het handig om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Horen bloemen en (rouw)kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de beste uitvaartondernemer. In deze tijd van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige intense zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Gulpen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Gulpen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Gulpen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Gulpense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Gulpen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Gulpen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Gulpen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Gulpen

Eerbiedige uitvaart

22 juli 2022

Respectvol afscheid kunnen nemen van mijn broer. Het enige minpuntje was de koffie, deze was niet zo aangenaam maar de rest was super georganiseerd.

- Angelique de Bruin

Een steun in deze moeilijke tijd

16 juli 2022

Zomaar hebben wij via uitvaartplek.nl de geschikte persoon gevonden die ons zo fatsoenlijk kon helpen Chapeau voor de snelle en persoonlijke begeleiding.

- Sander Blom

Buitengewoon content door lieve hulp

7 juli 2022

De mensen van het uitvaartcentrum hebben mij zeer geholpen bij de uitvaart van mijn lieve partner. Ik hoefde niks afzonderlijk te doen. Alles werd voor mij georganiseerd na het contact vinden met deze mensen. De opvolgende dag was het geregeld.

- Hendrik Martens

Prachtig afscheid begeleid

27 juni 2022

Razendsnel en respectvol geregeld. Erg blij met hoe dit gegaan is.

- Ellen Huisman

De ultieme groet was perfect

19 juni 2022

Ik heb eigenlijk niet de juiste woorden om te beschrijven hoe passend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden vlot de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Daardoor hebben we een prachtig uitvaart voor onze lieve opa kunnen regelen.

- Klaas Peeters

Zeer mooie ceremonie gehad!

13 juni 2022

Exact zoals mijn papa het wilde! Echt bijzonder mooi (en met relatief beperkte prijzen) hoe we dit afscheid hebben mogen vormgeven. Niets was apart of teveel voor de uitvaart, alle opties die we wilden konden ook. Ook achteraf was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Susanne Dekker

Dank jullie wel!

8 juni 2022

We hadden binnen een paar uur de eerste offertes in huis. Daarom hoefde we zelf amper iets te bepalen.
Enorm bedankt!

- Frank Martens

Erkentelijk voor een persoonlijk afscheid

2 juni 2022

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was razendsnel bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het assisteren met de persoonlijke teksten was niet teveel en de assistentie was erg gerespecteerd.

- Sabrina Bosch

Erg meevoelend

27 mei 2022

We waren absoluut radeloos toen wij geconfronteerd werden met een overlijden. Gelukkig kwamen we door uitvaartplek.nl vlug in verbinding met een hele liefdevolle begeleidster. Ze nam direct contact met ons op en heeft ons geweldig aangenaam geholpen.

- Willem Postma

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Gulpen

Uitvaartvereniging Voerendaal

Kerkplein 43
6367 EN Voerendaal
Nederland

045 575 0709
http://www.uvzvoerendaal.nl/

Rouwservice Nederland B.V.

Lindelaufer Gewande 40
6367 AZ Voerendaal
Nederland

045 574 8520
http://www.rouwservice-nederland.nl/

augustus uitvaart consultancy

Van Heinsberglaan 31
6301 VH Valkenburg
Nederland

043 609 0160
http://smeetsuitvaartverzorging.nl/