Uitvaart Ezinge

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan ontzorging voor de uitvaart in Ezinge?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Ezinge verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Ezinge – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Ezinge gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Ezinge vinden

Uitvaart Ezinge
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Ezinge aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ezinge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Oldehove, Saaksum en Feerwerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Ezinge

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Ezinge kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Ezinge vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Ezinge

Het regelen van een heengaan is iedere keer intensief. Er is natuurlijk het leed en wellicht de schrik bij een plotsklaps overlijden. Het is bovendien een periode waarin er enorm veel op je afkomt. Er moet veel georganiseerd worden bij een uitvaart. Allereerst de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Ezinge. In de dagen direct na het overlijden dienen er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Indien er vooraf duidelijkheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Ezinge.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke tijd veel zaken over het hoofd zien. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Ezinge

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Ezinge te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Ezinge contacteren

Voor een uitvaart in Ezinge heb je de keuze uit allerlei soorten uitvaartcentra die door de hele plaats zijn gevestigd. Het uitvaartcentra heeft een behoorlijke impact op alle zaken voor en na de begrafenis. In elk uitvaartcentrum in Ezinge zijn geweldige opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de begrafenis is. Ook is daar alles in paraatheid om je geliefde passend te laten verzorgen.

De primaire rol van een uitvaartcentrum Ezinge zijn de plekken waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Vanzelfsprekend kun je de geliefde ook in huis opbaren. Wanneer je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te initiëren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook exclusief houden voor uitsluitend familieleden.

De meeste uitvaartcentra in Ezinge hebben een aula waar de dienst georganiseerd kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het vertrek erg uniek maken. Er is de gelegenheid voor zelf geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle verschillende geloven. In veel uitvaartcentrum Ezinge zijn er ook opties voor video- of foto presentaties bij de plechtigheid.

Na de teraardebestelling zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt veelal kiezen voor iets standaards zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er overvloedige mogelijkheden. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Ezinge met mekaar en maak een afgewogen selectie voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Ezinge

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Ezinge

Een van de eerste beslissingen die nabestaanden moeten maken is de keuze tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel duidelijk wat de wens van de overledene was en deze voorkeur wordt in de regel alsmede gevolgd. Ook kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Het verschil tussen begrafenis en crematie in Ezinge zal helder zijn, maar wat hebben deze verschillen voor invloed op de uitvaart zelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in Ezinge gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de overledene na de plechtigheid naar een begraafplaats getransporteerd worden. Er zijn uitvaartcentra die gevestigd zijn bij een kerkhof en af en toe moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gangbaar om te kiezen voor een crematorium waar ook de mogelijkheid is om een uitvaartdienst te regelen. Dat is logischerwijs niet gedwongen. Je mag eveneens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er daarnaast voor dat je de prijzen van een begrafenis of crematie in Ezinge in de gaten hebt. Normaal gesproken is een begrafenis kostbaarder dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en extra tariefstelling voor een steen of gedenkteken op de rustplaats. logischerwijs is de wil van de gestorvene over het algemeen leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Ezinge

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Ezinge

Nadenken over een uitvaartdienst kan een vervelend gevoel geven, voornamelijk als je aan de tariefstelling denkt. Jammer genoeg is dit wel noodzakelijk, want een uitvaart kan best in de papieren lopen. Je gaat hoe dan ook diverse kosten maken, denk hierbij aan een kist of een asurn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de voorkeuren komen er nog aanvullende kosten bij, zoals:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaart
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor kennisgeving van overlijden

Een doorsnee uitvaartdienst kost tegenwoordig bij benadering € 7.000,-. Een aantal dingen zitten hier standaard bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Ezinge zo duur maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tariefstelling aanzienlijker dan indien je uitsluitend voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een alledaags graf zal goedkoper zijn dan een particulier graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Ezinge en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Ezinge inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Ezinge inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Ezinge

Wij raden iedereen in Ezinge aan om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan zeker dat je nabestaanden niet voor onverwachte hoge prijzen van de uitvaart komen te staan. Kort genomen zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vaststaand dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen diensten zijn geïntegreerd. Hiermee ben je dan verzekerd van een goed geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een bedrag op waarmee de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering biedt iets uitgebreider vrijheid, omdat je uitgebreidere keuzemogelijkheden hebt. Dit is een buitengewoon handige uitvaartverzekering als je persoonlijke wensen hebt.

Er zijn verder nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Ezinge behoorlijk omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuze die het beste aansluit bij jouw voorkeuren.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Ezinge

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Ezinge verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Ezinge

Het is slim om een uitvaartverzorger in Ezinge in te zetten voor een afscheidsceremonie in Ezinge. Even beknopt opnieuw stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij regelen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaartdienst waarin alles soepel verloopt.

Denk onder andere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het regelen van de uitvaartdienst zelf. Wanneer je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Ezinge is het steevast handig om moeiteloos via onze internetpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je al snel een fatsoenlijk beeld door wie jij graag de laatste dag van jouw geliefde laat verzorgen. Ook is het slim om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Horen bloemstukken en kaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Ezinge ook in staat om misschien live muziek te organiseren als de overledene dit heeft gewenst? Dit zijn allemaal vragen die je mogelijk kunt stellen bij het zoeken. In deze tijd van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange zware zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Ezinge

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Ezinge

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Ezinge. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Ezingese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Ezinge. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Ezinge bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Ezinge die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Ezinge

Fantastische uitvaart

22 mei 2024

De uitvaart was behoorlijk imponerend. De verslagenheid was aanzienlijk na het sterven van grootmoeder maar de uitvaartdienst had niet fijner georganiseerd kunnen worden. Zeer fijn hoe razendsnel we de offertes binnen hadden.

- Stefan de Boer

Een steun in deze heftige tijd

11 mei 2024

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel ondersteuning kon bieden. Ontzettend goed en een terechte pluim voor de snelle reacties.

- Danny Smit

Het afscheid was uitstekend geregeld

9 mei 2024

Ik heb echt niet de geschikte woorden om te omschrijven hoe geschikt het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al gelijk contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan perfect. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van opa echt werden gehoord. We hebben echt een mooie laatste groet mogen houden aan onze liefste grootvader.

- Kirsten Verbeek

Enorm geholpen

30 april 2024

We konden eerst goed voelen wie wij fijn vonden. We vonden iemand die ons erg steunde en die zaken vlug voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zuster aan te geven.

- Ramona Kuiper

Een fijne uitvaartdienst

25 april 2024

Er is geen enkele uitvaartverzorger te vinden die meer hulpverlenend is dan de onze. We hebben alleen na de uitvaart niks meer mogen horen, jammer.

- Martinus van de Ven

Een integere uitvaartdienst

16 april 2024

Huiselijk en alleen met genodigden was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon regelen. Merci.

- Barry Smeets

Boven verwachting soepel

11 april 2024

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was enorm meegaand dus dit was gauw geregeld.

- Daniëlle van de Brink

Oprechte betrokkenheid

2 april 2024

Het overlijden van mijn mama had een flinke invloed op mij, diepe rouw en dus niet in staat zaken te bepalen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een gepaste uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ze was zo lief en begripvol.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Echt heel lief.

- Tom Gerritsen

Formidabele uitvaart

28 maart 2024

Het was zo aantrekkelijk! De verslagenheid was enorm na het overlijden van oma maar de uitvaartdienst had niet prettiger geregeld kunnen worden. Zeer fijn hoe vlug we de offertes binnen hadden.

- Tom Martens

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Ezinge

Uitvaartverzorging Koster

Zuiderweg 191
9744 AD Groningen
Nederland

050 309 5674
http://begrafenis-crematieverzorging.nl/

Uitvaartzorg Westerkwartier 0594 – 517151

Tolberterstraat 39
9351 BC Leek
Nederland

0594 517 151
http://www.uitvaartzorgwesterkwartier.nl/

Uitvaartverzorging Dick Koster

Vosbergerlaan 26
9761 AL Eelde
Nederland

050 309 5674
http://www.begrafenis-crematieverzorging.nl/