Uitvaart Evertsoord

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Behoefte aan een top uitvaartondernemer in Evertsoord die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Evertsoord verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Evertsoord – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Evertsoord gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Evertsoord
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Evertsoord aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Evertsoord, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Meijel, Maasbree en Castenraij bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Evertsoord

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Evertsoord is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Evertsoord vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Evertsoord kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Evertsoord

Een overlijden is iedere keer een ingrijpende aangelegenheid. Er is uiteraard het verdriet en mogelijkerwijs de shock bij een onvoorzien overlijden. Het is bovendien een periode waarin er zeer veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Allereerst de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Evertsoord overgebracht worden. Daarna moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Wanneer er vooraf duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Evertsoord.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke tijd een aantal dingen over het hoofd zien. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Evertsoord

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Evertsoord te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Evertsoord contacteren

Voor een teraardebestelling in Evertsoord heb je de keuze uit diverse soorten uitvaartcentra die door de hele plaats zijn gevestigd. Het uitvaartcentra heeft een grote impact op alle aangelegenheden voor en na de uitvaart. In alle uitvaartcentra in Evertsoord zijn er fatsoenlijke faciliteiten om de overledene professioneel en met aanzien te behouden tot de datum van de teraardebestelling. Eveneens is hier alles voorhanden om de overledene de laatste behandeling te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Evertsoord zijn de ruimtes waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Natuurlijk kun je de geliefde ook in huis opbaren. Als je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt vantevoren een ogenblik voor condoleances organiseren voor alle mensen die de overledene kenden. Verder kun je het afgesloten houden voor uitsluitend genodigden of naverwanten.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Evertsoord hebben een aula waar de dienst gehouden kan worden. De gedienstigheid is het meest intieme stukje van de uitvaart en mag je als nabestaanden zelf indelen. De keuze voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Evertsoord zijn er ook opties voor video- of foto presentaties bij de dienst.

Na de uitvaart zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt normaliter kiezen voor iets algemeens zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er veelomvattende mogelijkheden. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verscheidene uitvaartcentra in Evertsoord en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Evertsoord

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Evertsoord

Bij een heengaan is een significante keuzemogelijkheid waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. Doorgaans heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. De keuzemogelijkheid kan ook overgelaten zijn aan de naaste familie.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is de impact op de uitvaart op zichzelf? Weet dat los van de keuzemogelijkheid een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de ceremonie daardoor in bijna alle uitvaartcentra in Evertsoord gehouden kan worden.

Indien men kiest voor een begrafenis, zal de overledene na afloop naar een begraafplaats worden getransporteerd. Er zijn uitvaartcentra die gelocaliseerd zijn bij een begraafplaats en soms moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Als er voor een crematie wordt gekozen, is het gangbaar om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarbij gelijktijdig gecremeerd kan worden. Dat is logischerwijs niet verplicht. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een afgelegen crematorium te rijden.

Zorg er daarnaast voor dat je de prijzen van een begrafenis of crematie in Evertsoord in de gaten hebt. Een begrafenis zal duurder zijn dan een crematie. Dit ontstaat in het bijzonder door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de extra tariefstelling voor een steen of monument op de gedenkplaats. Logischerwijs is de wil van de gestorvene over het algemeen bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Evertsoord

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Evertsoord

Het lijkt wellicht wat naar om na een overlijden te moeten stilstaan bij de tarieven van een uitvaart in Evertsoord. Het is wel noodzaak gezien het organiseren van een heengaan enorm prijzig kan zijn. Je gaat überhaupt meerdere kosten maken, denk hier aan een grafkist of een asurn. Ook de verzorging van de geliefde en de tarieven van een uitvaartverzorger. Tevens is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het transport van de gestorvene
 • Mogelijk in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor mededeling van overlijden

Een gemiddelde uitvaartdienst kost hedendaags bij benadering € 7.000,-. Hierin zitten weliswaar flink wat opties inbegrepen. De kosten voor het afscheid kun je afhankelijk van de behoeften zelf afwegen. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Dan zullen de kosten hoger zijn. De tariefstellingen zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een generaal graf zal beter geprijsd zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Evertsoord en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Evertsoord inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Evertsoord inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Evertsoord

Een uitvaartverzekering in Evertsoord is de belangrijkste keuze van je uitvaart. Door middel van een uitvaartverzekering in Evertsoord zal je er immers niet helemaal alleen voor staan als het betrekking heeft op de kosten. De meeste uitvaartverzekeringen betalen een vast bedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een vaststaand bedrag bij elkaar. Het is overigens niet verplicht om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Wel is het aan te raden, het maakt het je wel echt een stuk zorgelozer in tijden van de uitvaart.

Wat je aan premie kwijt bent voor je uitvaartverzekering in Evertsoord is afhankelijk van een aantal zaken. Dat is dan eveneens de oorzaak dat de verzekeringspremie voor elk persoon zal variëren. Zo valt een verzekeringspremie lager uit wanneer je deze op een jongere leeftijd afsluit. Verklaarbaar, want een ouder persoon overlijdt normaliter gezien eerder dan een jonger iemand. Ook is de premie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt hebben en van je persoonlijke welzijn. Het is zo dat een verzekering in Evertsoord niet geaccepteerd kan worden als de verzekeraar je een te riskant geval vindt. Het aanvragen van een uitvaartverzekering gaat dan ook vaak gepaard met het meezenden van een gezondheidsverklaring en in sommige gevallen het aanleveren van een medisch dossier. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je uiteraard ook zelfstandig een geldbedrag opzij zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit gebeurt, anders komen je nabestaanden straks geld tekort bij het financieren van jouw uitvaart. Wanneer dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw naasten aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Evertsoord

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Evertsoord verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Evertsoord

Vlak na het overlijden van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Evertsoord De rouw overheerst nadat iemand overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is dingen regelen. Indien je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je over het algemeen geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken geregeld moeten worden. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

Om allerlei zaken uit je handen te nemen in een tijd van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle zaken bij een uitvaart. Daardoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de aangifte regelt alsmede het rouwvervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum. Dan kunnen jullie samen bespreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een flinke toegevoegde waarde bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Evertsoord zorgen voor een mooie finale groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Evertsoord

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Evertsoord

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Evertsoord. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Evertsoordse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Evertsoord. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Evertsoord bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Evertsoord die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Evertsoord

Zeer content door attente hulp

27 februari 2024

De mensen van het uitvaartcentrum hebben mij enorm geholpen bij de uitvaart van mijn lieve echtgenoot. Ik hoefde niets zelfstandig te doen. Ik hoefde alleen de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon ondersteunen. Gelukkig was dit binnen 1 dag gelukt.

- Sharon de Boer

Eervol afscheid begeleid

20 februari 2024

Vlug en loffelijk geregeld. Heel tevreden.

- Martin van de Velden

Een integere uitvaart

16 februari 2024

We wilden het liever klein en persoonlijk houden en dat is gelukt. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we vlot de begrafenis regelen. Merci.

- Ruud Mol

Betrokken en behulpzaam

8 februari 2024

Dit gaan we niet snel vergeten want de persoon van het crematie centrum was super. Hij was erg hulpvaardig en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij mogen staan.

- Jasper Visser

Een eigen afscheid georganiseerd

24 januari 2024

Mensen die echt meedenken zijn uniek. Nooit verwacht dat we dit bij de uitvaart zo mooi georganiseerd konden krijgen.

- Albert de Bruijn

Bedankt!

18 januari 2024

Gauw waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we praktisch niks autonoom hoeven doen.
Onwijs dankbaar!

- Elizabeth Gerritsen

Een respectvol afscheid

7 januari 2024

We hebben een zeer passende begeleider kunnen vinden. Enkel de nazorg kon eventueel wat netter.

- Femke Groen

Uitvaartdienst schitterend zoals gewenst

6 januari 2024

Exact zoals mijn vader het wilde! Ongelofelijk hoe op maat en relatief betaalbaar deze uitvaart georganiseerd is. Niets was apart of te veel voor de uitvaart, alle mogelijkheden die we wilden konden ook. Ook na de uitvaart was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Paulus van Vliet

Een vertrouwd afscheid

28 december 2023

Aangezien we na de aanvraag vlot contact met een uitvaartbegeleider hadden was er ruimte voor alle persoonlijke ideeën. Aangezien dit er behoorlijk wat waren was het een heel persoonlijke uitvaart zoals onze pappa dat graag wilde. De prijs was eerlijk dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Dirk van de Berg

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Evertsoord

Fien Bos Uitvaartzorg

Ninnesweg 131
5981 PB Panningen
Nederland

077 308 2833
https://fienbosuitvaartzorg.nl/

Janssen Uitvaartverzorging

Loosteeg 19 A
5981 NJ Panningen
Nederland

077 307 8642
http://www.janssenuitvaart.nl/

Rouwcentrum & Afscheidshuis Panningen /Janssen Uitvaartverzorging

Schout van Merwijckstraat
5981 EL Panningen
Nederland


https://www.janssenuitvaart.nl/