Uitvaart Everdingen

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou iets makkelijker willen maken. Wil jij een gemoedelijke uitvaartondernemer in Everdingen die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Everdingen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Everdingen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Everdingen gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Everdingen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Everdingen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Everdingen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Houten, Schalkwijk en Tull en t Waal bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Everdingen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Everdingen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Everdingen. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Everdingen kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Everdingen

Het afhandelen van een overlijden is immer intens. Er is natuurlijk het verdriet en mogelijkerwijs de shock bij een onverwacht heengaan. Maar een heengaan houdt ook een moeilijke periode in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Allereerst moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Everdingen. Daarna moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemstuk
  • Rouwkaarten
  • Rouwvervoer
  • Wel of niet opbaren
  • Koffie of thee
  • Aanvullende voorkeuren

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het gemakkelijker om beslissingen te maken. Als dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer aandacht voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Everdingen.

Geheid zul je in deze indrukwekkende tijd veel dingen missen. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer beslissend? Vindt meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Everdingen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Everdingen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Everdingen contacteren

Als een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in contact komen met een uitvaartcentrum in Everdingen. Lang niet iedereen weet wat het nut is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de rustplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden dierbaren voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewild is. Door de uitgeruste koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Thuis opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afstemmen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Everdingen. Zo is het onder andere mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Behalve het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Everdingen er voor je als het neerkomt op de behandeling van de overledene. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Foto’s aanleveren is aan te raden. Ook kun je bij verschillende uitvaartcentra assisteren met de behandeling voor het afscheid. Voor de begrafenis kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Everdingen met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Ook kun je ervoor kiezen om een privé tijdstip te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het vertrek behoren de bekende koffie en cake tot de opties om de uitvaart af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Everdingen kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematorium. Af en toe kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Everdingen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Everdingen

Een van de eerste beslissingen die achtergeblevenen moeten maken is de keuze tussen een begrafenis of een crematie. Dikwijls heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. De voorkeur kan ook overgelaten zijn aan de naaste familie.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Everdingen zal duidelijk zijn, maar wat hebben deze afwijken voor invloed op de uitvaart zelf? Weet dat ongeacht de selectie van een uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de uitvaartdienst daardoor in praktisch alle uitvaartcentra in Everdingen gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de overledene na de dienst naar een kerkhof getransporteerd worden. Er zijn uitvaartcentra die gevestigd zijn bij een begraafplaats en soms moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Ingeval er voor een crematie wordt gekozen, is het normaal om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarin gelijktijdig gecremeerd kan worden. Dat hoeft trouwens niet. Het staat je vrij om vanaf een uitvaartcentrum naar een afgelegen crematorium te rijden.

Zorg er gelijktijdig voor dat je de tarieven van een begrafenis of crematie in Everdingen in de gaten hebt. Een begrafenis zal prijziger zijn dan een crematie. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en extra tariefstelling voor een grafsteen of monument op de rustplaats. simpelweg is de voorkeur van de overledene steevast leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Everdingen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Everdingen

Bij persoonlijke voorkeuren bij een uitvaart in Everdingen kan dit erg in de kosten lopen. We kunnen nauwelijks een prijs vermelden omdat een uitvaart zeer persoonlijk is. Mocht je van plan zijn om uitvaartverzorging in te vliegen kost dit meestal €1.500,-. Dat wordt (in de meeste situaties) totaal afgedekt door de verzekering. Door een uitvaartondernemer in arm te nemen hoef je zelf aan weinig dingen meer te denken. Dit maakt het mogelijk om op de dag van het allerlaatste afscheid de verantwoordelijkheid uit handen te geven. De manier van afscheid nemen kun je zelf regelen afhankelijk van je wensen. Wanneer je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je tenminste €500 kwijt. Het tarief voor het transporteren van je geliefde is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Regelmatig kun je op de website van de betreffende aanbieder wel zien wat de prijzen zijn die gepaard gaan met het transport.

Onverwachte extra kosten zijn afhankelijk van de behoeften bij een uitvaart in Everdingen. Denk aan bijvoorbeeld bloemstukken of rouwkaarten. Afhankelijk van de specifieke kosten van een begrafenis of een crematie lopen de uitgaven op. Bij een begrafenis heb je daarnaast te maken met extra uitgaven voor een kist, een bepaald graf en een (graf)steen. Bij een crematie kun je te maken krijgen met lagere uitgaven, maar zul je ook een (as)urn en dergelijke moeten aanschaffen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer begrijpen over de doorsnee aangelegenheden en prijzen bij een heengaan? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Everdingen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Everdingen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Everdingen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Everdingen

Het is voor iedereen in Everdingen verstandig om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan immers dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte hoge tarieven van de uitvaart komen te staan. Kort genomen zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn geïntegreerd en waarbij je gegarandeerd bent van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze optie is volmaakt voor wanneer je bijzondere voorkeuren uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Er zijn bovendien nog vormen waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Everdingen enorm groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo kies je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw leven past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Everdingen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Everdingen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Everdingen

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Everdingen in te huren voor het organiseren van een uitvaart in Everdingen. Even kort opnieuw stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Het organiseren van het afscheidsceremonie is veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij regelen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaartdienst waarin alles gesmeerd loopt.

De meeste plechtigheden en de strakke planning wordt georganiseerd door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig omdat het een hele persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze website eenvoudig en gauw doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je direct een fatsoenlijk idee door wie jij graag de allerlaatste dag van jouw dierbare laat verzorgen. Eveneens is het een slim idee om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer daarnaast in staat om additionele werkzaamheden te verrichten, zoals het aankopen van bloemstukken? Of is deze uitvaartondernemer in Everdingen ook in de gelegenheid om misschien live muziek te organiseren als de gestorvene dit heeft gewild? Deze persoonlijke behoeften kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze kritieke tijd, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Everdingen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Everdingen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Everdingen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Everdingense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Everdingen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Everdingen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Everdingen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Everdingen

Een steun in deze moeilijke tijd

24 juli 2024

Niet verwacht om via uitvaartplek iemand te vinden die zoveel steun kon bieden. Chapeau voor de snelle en persoonlijke begeleiding.

- Maaike Kuiper

Perfect geregeld

17 juli 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw present. Regelmatig werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in detail georganiseerd werd. Verder hadden we gauw contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Bianca Huisman

Afscheid prachtig zoals gewild

7 juli 2024

Exact zoals mijn papa het wilde! Echt geweldig mooi (en met relatief lage onkosten) hoe we dit afscheid hebben kunnen vormgeven. Het was ontzettend mooi met alle ‘gekke’ behoeften die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Naderhand is er ook nog even gepolst hoe het met ons ging en of alles naar wens was geweest.

- Thomas de Graaf

Oprechte betrokkenheid

2 juli 2024

Toen mijn mama overleed was ik erg treurig en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik in 24 uur een prettige uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ze was zo attent en begripvol.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Marinus Verhoeven

De laatste groet was perfect

22 juni 2024

Ik heb echt niet de juiste woorden om te definiëren hoe goed het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al gelijk contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan vlekkeloos. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van grootvader echt werden gehoord. Hierdoor hebben we een prachtig afscheid voor onze beste opa kunnen regelen.

- Bart Brouwer

Persoonlijke uitvaartdienst

18 juni 2024

Aangezien we na de aanvraag snel contact met een uitvaartbegeleider hadden was er plaats voor alle eigen ideeën. Er waren allerlei voorkeuren en daarom werd afscheid precies zoals vader dat wilde. Ook vielen de tarieven ons alles mee dus erg gelukkig met de prijsopgave van uitvaartplek achteraf!

- Anne Willems

Een eigen afscheid

14 juni 2024

Na het snelle eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke voorkeuren in het afscheid verwerken. Er waren veel behoeften en daarom werd afscheid net zoals vader dat wilde. Ook vielen de kosten ons alles mee dus erg blijgestemd met de offerte van uitvaartplek achteraf!

- Christiaan de Groot

Lage tariefstelling en sereen

1 juni 2024

Lage kosten en een vredig afscheid was wat we wensten. Aangezien onze inkomsten beperkt is was dit uitstekend.

- Jelle Martens

De begrafenis van opa was ontzagwekkend

28 mei 2024

Het was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten organiseren. Gelukkig hadden we meelevende hulp, wat zo beslissend is voor een fijne en waardige uitvaartdienst!

- Tamara de Ruiter

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Everdingen

Funeral and cremation care PCB Uitvaartzorg

Voorstraat 84
4132 AT Vianen
Nederland

0347 371 813
https://www.pcbuitvaartzorg.nl/

Dillema Uitvaartverzorging

Drilleveld 25
3431 ES Nieuwegein
Nederland

030 294 7242
http://www.uitvaartdillema.nl/

Martin Hendericks Uitvaartverzorging

Sparrendreef 8
4132 XX Vianen
Nederland

0347 326 128
http://www.mhuitvaartverzorging.nl/