Uitvaart Dreumel

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan hulp voor de uitvaart in Dreumel?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Dreumel verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het beste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Dreumel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Dreumel gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Dreumel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 78 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Dreumel aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Dreumel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Zennewijnen, Heerewaarden en Alphen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Dreumel

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Dreumel kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Dreumel vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Dreumel

Een heengaan is immer een heftige aangelegenheid. Denk aan de schrik bij een onverwachts heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Het is bovendien een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er moet van alles georganiseerd worden bij een begrafenis. Allereerst de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Dreumel. Daarna moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het gemakkelijker om beslissingen te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een uitvaart in Dreumel unieke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende periode meerdere zaken vergeten. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Dreumel

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Dreumel te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Dreumel contacteren

Voor een begrafenis in Dreumel heb je de opties uit diverse soorten uitvaartcentra die door de hele plaats vindbaar zijn. Een uitvaartcentrum behelst een belangrijke rol bij zowel alle werkzaamheden vooraf aan de teraardebestelling als de dag zelf. In iedere uitvaartcentrum in Dreumel zijn geweldige mogelijkheden om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Bovendien is daar alles in paraatheid om je geliefde passend te laten verzorgen.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Dreumel zijn de ruimtes waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Uiteraard mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt voorafgaand een moment voor condoleances houden voor alle mensen die de overledene kenden. Daarnaast kun je het privé houden voor alleen genodigden of naverwanten.

De meeste uitvaartcentra in Dreumel hebben een zaaltje waar de dienst gehouden kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het vertrek erg uniek maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In veel uitvaartcentrum Dreumel zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto voorstellingen tijdens de plechtigheid.

Na de begrafenis zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt normaliter kiezen voor iets eenvoudigs zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er overvloedige opties. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in Dreumel met elkaar en maak een weloverwogen selectie voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Dreumel

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Dreumel

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen het liefste niet mee opzadelen. Gemiddeld is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Dreumel een graf gehuurd moet worden. De kosten kunnen fiks oplopen hiervoor. De tariefstellingen voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente afwijken. Je doet er dus goed aan om dit eerst even goed na te gaan alvorens je besluit om een keuze te maken. Naast de tariefstelling voor de grafkuil zelf zal je gelijktijdig kosten kwijt zijn aan de steen en een (graf)kist. Ook hier kunnen de kosten stijgen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Crematies in Dreumel zijn beduidend beter geprijsd. Bij een crematie gaan de allermeeste prijzen in de asurn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit veelal mogelijk tegen een vergoeding. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om het zelf te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Dreumel, is het immer wijs om de prijzen tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk forse verschillen tussen de aanbieders. Je kunt dus al snel fiks besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Dreumel

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Dreumel

Het lijkt wellicht wat zuur om na een overlijden na te denken over de tarieven van een uitvaart in Dreumel. Het is ook noodzaak gezien het organiseren van een overlijden best duur kan zijn. Je gaat hoe dan ook meerdere kosten maken, denk hierbij aan een grafkist of een urn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Tevens is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen over het algemeen op tot minimaal 7.000,- euro. Een aantal aangelegenheden zitten hier standaard bij in. De prijzen voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf inschatten. Een koffietafel onder andere, is meestal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de uitgaven hoger zijn. De tariefstellingen zijn dus nogal beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een generaal graf is namelijk minder duur dan een privaat graf.

Meestal zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Dreumel en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Dreumel inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Dreumel inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Dreumel

Wij raden iedereen in Dreumel aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Zowel jij als je familie hebben dan de zekerheid dat zij niet voor enorme tarieven komen te staan. In de regel zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn geïntegreerd en waardoor je gegarandeerd bent van een fatsoenlijk geregelde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze variant is ideaal als je persoonlijke voorkeuren uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Er zijn ook nog varianten waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet simpel om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Dreumel dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijk cruciaal. Zo kies je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw leven past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Dreumel

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Dreumel verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Dreumel

Het is een verstandig besluit om een uitvaartondernemer in Dreumel in te huren voor het regelen van een uitvaartdienst in Dreumel. Even kort weer stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Dat is dan doorgaans gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende manier zal worden georganiseerd.

Denk onder andere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de dag zelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig daar het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze internetpagina eenvoudig en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even kort in contact komen en heb je al snel een fatsoenlijk beeld door wie jij het liefste de laatste dag van jouw dierbare laat verzorgen. Tevens is het een slim plan om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer verder in staat om additionele diensten te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemstukken? Of is deze uitvaartondernemer in Dreumel ook in staat om wellicht live muziek te regelen als de gestorvene dit heeft gewenst? Deze persoonlijke behoeften kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze zware tijd, en helpen jou bij voorkeur met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets makkelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Dreumel

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Dreumel

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Dreumel. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Dreumelse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Dreumel. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Dreumel bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Dreumel die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Dreumel

De uitvaart was prachtig

11 november 2022

Snel en keurig geregeld. Achteraf nog gebeld of ik nog vragen had.

- Jolanda de Jonge

Goedkoop en eervol

2 november 2022

Lage tariefstelling en een vreedzaam afscheid was wat we wensten. Omdat onze inkomsten laag is was dit volmaakt.

- Elisabeth Hofman

Een waardige uitvaart

26 oktober 2022

Er is geen andere uitvaartverzorger te vinden die meer betrokken is dan die van ons. We hebben alleen na de uitvaart niets meer vernomen, jammer.

- Nicole van de Brink

Het afscheid was uitstekend georganiseerd

22 oktober 2022

De woorden ontbreken om te vertellen hoe mooi de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al gelijk contact met deze personen en het was vanaf begin af aan prima. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van grootvader echt werden gehoord. Daardoor hebben we een geweldig afscheid voor onze beste opa kunnen regelen.

- Mark de Groot

De laatste groet was perfect

12 oktober 2022

Ik heb echt niet de juiste woorden om te omschrijven hoe geschikt het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al direct contact met deze personen en het was vanaf begin af aan uitmuntend. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie ultieme groet mogen geven aan onze beste grootpapa.

- Barry de Lange

Bijzondere mensen

6 oktober 2022

Mensen die werken in de uitvaartzorg zijn speciaal. Wat een gepaste ervaring hebben wij gehad, zo eigen dat was echt heel wenselijk in deze zware tijd.

- Klaas Molenaar

Een respectvol afscheid

26 september 2022

Er is geen enkele uitvaartverzorger te vinden die meer hulpverlenend is dan de onze. Alleen de nazorg kon mogelijk wat netter.

- Ronald van de Berg

Geweldig geholpen

24 september 2022

Wij konden eerst goed kijken wie wij aangenaam vonden. Al razendsnel waren we met iemand in gesprek die ons persoonlijk benaderde en zaken uit handen wilde nemen. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zus aan te geven.

- Thijs van der Linden

Liefdevol opgevangen

14 september 2022

Ons moeder stond zelf heel kleurrijk in het leven dus de attente opvang was enorm welkom. Niks was te vreemd en het was enorm persoonlijk.

- Elisabeth Verbeek

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Dreumel

Uitvaartverzorging Robert van Haren te Rosmalen

Mercuriusstraat 10
4007 LL Tiel
Nederland

073 503 8871
http://www.robertvanharen.nl/

Oleander Uitvaartzorg

Gerestein 12
4003 GG Tiel
Nederland

0344 764 046
http://www.oleander-uitvaartzorg.nl/

Van Kampen Uitvaartzorg VOF

Kwelkade 47
4001 RL Tiel
Nederland

0344 613 812
https://www.vankampenuitvaartzorg.nl