Uitvaart De Steeg

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou iets makkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een gemoedelijke uitvaartondernemer uit De Steeg die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart De Steeg verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit De Steeg – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer De Steeg gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart De Steeg
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 65 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart De Steeg aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in De Steeg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Rheden, Dieren en Ellecom bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart De Steeg

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in De Steeg kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in De Steeg vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen De Steeg

Het regelen van een overlijden is iedere keer zwaarwegend. Denk aan de schrik bij een onverhoeds heengaan en het daaruit voortkomende leed. Maar een overlijden houdt ook een drukke tijd in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Allereerst de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in De Steeg gebracht worden. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden moeten er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende voorkeuren

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het eenvoudiger om keuzes te maken. Als dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een begrafenis in De Steeg unieke aanpassingen aan een begrafenis aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke periode een aantal dingen over het hoofd zien. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in De Steeg

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit De Steeg te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in De Steeg contacteren

Als iemand heengaat die je dierbaar is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in De Steeg Lang niet iedereen weet wat de functie is van een dergelijk centrum. Op deze plek vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak mooi gemaakt en opgebaard wanneer dit wenselijk is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het afscheid. In eigen woning opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afstellen met jouw betreffende uitvaartondernemer in De Steeg. Zo is het onder andere mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Hierdoor is het een optie om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Naast het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in De Steeg er voor je als het neerkomt op de behandeling van de overledene. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Bij een paar uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Voor de begrafenis kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in De Steeg met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 afscheid met de geliefde, dan is dit het moment ervoor. Na het vertrek behoren de bekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de uitvaart af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in De Steeg. Soms is het denkbaar om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit De Steeg

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en De Steeg

Bij een heengaan is een cruciale keus waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel helder wat de wens van de overledene was en deze voorkeur wordt normaal alsmede gevolgd. De voorkeur kan bovendien overgelaten zijn aan de naaste familie.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is het effect op de teraardebestelling op zichzelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in bijna alle uitvaartcentra in De Steeg gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de overledene na de plechtigheid naar een kerkhof getransporteerd worden. Er zijn uitvaartcentra die gevestigd zijn bij een kerkhof en af en toe moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wordt er voor een crematie gekozen, dan is het gangbaar om te kiezen voor een crematorium waar ook de mogelijkheid is om een uitvaartdienst te regelen. Dit hoeft overigens niet. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een losgelegen crematorium te rijden.

Wel is het noodzakelijk om de tarieven van een begrafenis en crematie De Steeg in het oog te houden. Doorgaans is een begrafenis duurder dan een crematie. Dit ontstaat vooral door de storting van grafrechten aan de gemeente en de extra tariefstelling voor een (graf)steen of gedenkteken op de rustplaats. logischerwijs is de wil van de overledene steevast leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis De Steeg

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten De Steeg

Het lijkt wellicht wat bitter om na een overlijden te moeten stilstaan bij de prijzen van een uitvaart in De Steeg. Het is toch echt noodzaak gezien het organiseren van een overlijden behoorlijk kostbaar kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een grafkist, de finale verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Ook is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het vervoer van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen over het algemeen op tot tenminste 7.000,- euro. Daarbij zitten weliswaar veel mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in De Steeg zo duur maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het laatste, dan zijn de tariefstelling hoger dan wanneer je slechts voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een alledaags graf is namelijk goedkoper dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio De Steeg en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart De Steeg inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart De Steeg inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering De Steeg

Het is voor iedereen uit De Steeg raadzaam om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan immers dat je nabestaanden niet voor onverwachte hoge tarieven van de uitvaart komen te staan. Bij benadering kun je een keuze maken tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vaststaand dienstenpakket waarin de door jou gekozen diensten zijn geïntegreerd. Hiermee ben je dan verzekerd van een verstandig geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een spaarpotje op waarmee de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering biedt iets meer vrijheid, aangezien je meer keuzes hebt. Dit is een uiterst verstandige uitvaartverzekering als je persoonlijke wensen hebt.

Tot slot is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in De Steeg dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijking cruciaal. Zo kies je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw leven past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken De Steeg

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in De Steeg verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer De Steeg

Het is een verstandig besluit om een uitvaartondernemer in De Steeg in te schakelen voor het regelen van een uitvaartdienst in De Steeg. We hebben het al even beknopt vermeld in dit artikel, echter is het belangrijk om hier wat meer bij stil te staan. Het organiseren van het afscheidsceremonie is een hoop werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij zorgen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaart waarin alles gesmeerd loopt.

De meeste formaliteiten en de smetteloze planning wordt geregeld door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig omdat het een erg persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze website eenvoudig en gauw doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het finale afscheid is erg belangrijk en op deze wijze heb je snel een impressie van de personen die dit voor jou kunnen doen. Eveneens is het een slim idee om altijd even te kijken naar de diensten die er verricht kunnen worden.

Behoren bloemen en (rouw)kaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in De Steeg ook in staat om mogelijk live muziek te organiseren als de gestorvene dit heeft gewild? Deze persoonlijke ideeën kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze moeilijke tijd, en helpen jou bij voorkeur met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets makkelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in De Steeg

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

De Steeg

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio De Steeg. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De De Steegse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in De Steeg. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in De Steeg bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit De Steeg die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in De Steeg

Betrokken en hulpvaardig

11 juli 2022

Dit gaan we niet snel vergeten want de man van het crematie centrum was super. Hij was erg hulpvaardig en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij mogen staan.

- Erwin Mol

Zeer fijne plechtigheid gehad!

9 juli 2022

Het is exact gegaan zoals vader het bij voorkeur had gewild. Ongelofelijk hoe op maat en relatief voordelig deze uitvaart georganiseerd is. Het was enorm mooi met alle ‘vreemde’ voorkeuren die we hadden en dit kon ook allemaal. Zelfs achteraf was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Simone Smits

Hele fijne ceremonie gehad!

2 juli 2022

Het is precies gegaan zoals papa het bij voorkeur had gewild. Echt bijzonder mooi (en met relatief beperkte prijzen) hoe we dit afscheid hebben kunnen vormgeven. Het was erg mooi met alle ‘vreemde’ behoeften die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Achteraf is er ook nog even gevraagd hoe het met ons ging en of alles naar wens was geweest.

- Sebastiaan Wolters

Uitmuntend geregeld

19 juni 2022

Nagenoeg onzichtbare hulp op de dag van de uitvaartdienst gehad. Vooraf veel gesprekken gehad en hierdoor was de crematie zeer prettig geregeld. Bovendien hadden we vlot contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Jacqueline van de Ven

Een waardig afscheid

12 juni 2022

We hebben een buitengewoon passende begeleider kunnen vinden. Alleen de nazorg kon mogelijk wat beter.

- Esther Vos

Zeer mooie ceremonie gehad!

9 juni 2022

Precies zoals mijn pappa het wilde! Onvoorstelbaar hoe op maat en relatief goedkoop deze begrafenis geregeld is. Het was ontzettend mooi met alle ‘gekke’ behoeften die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Daarna is er ook nog even gebeld hoe het met ons ging en of alles naar wens was geweest.

- Marloes de Groot

Een intieme teraardebestelling

3 juni 2022

Het uitvaart centrum van onze voorkeur was vlot en erg vriendelijk. Zelfs het assisteren met de persoonlijke teksten was niet te veel en de hulp was enorm gerespecteerd.

- Marc van Leeuwen

Geheel de zorg uit handen

28 mei 2022

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het werkelijke afscheid, alles was besloten . Het verliep gemakkelijk en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Absoluut tevreden.

- Pieter Bos

Direct in contact met de correcte personen

18 mei 2022

Vlak voor het overlijden kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaart van onze tante. Aan het sterfbed konden de behoeften al doorgenomen worden. Om dit samen zo te doen was het een indrukwekkende ervaring door deze uitvaartbegeleiders waarmee we vlot in contact stonden. Bedankt voor het mogelijk maken ervan!

- Peter Kramer

Uitgelichte uitvaartondernemers uit De Steeg

Uitvaartzorg de Liemers

Babberichseweg 4
6905 JT Zevenaar
Nederland

0316 344 069
http://www.uitvaartzorgdeliemers.nl/

Akarma Uitvaart Diensten

Het Ambacht 12
6931 EZ Westervoort
Nederland

085 877 2394
http://www.akarma.nl/

Cemetery Heiderust

6991 Rheden
Nederland

026 495 1973
http://www.begraafplaatsrheden.nl/