Uitvaart Giesbeek

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan ontzorging voor de uitvaart in Giesbeek?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Giesbeek verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het fijnste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Giesbeek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Giesbeek gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Giesbeek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Giesbeek aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Giesbeek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Velp, Lathum en Zevenaar bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Giesbeek

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Giesbeek kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Giesbeek. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Giesbeek kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Giesbeek

Bij het heengaan van een naaste spelen er diverse gevoelens. Er is uiteraard het verdriet en wellicht de schok bij een onvoorzien heengaan. Maar een heengaan houdt ook een moeilijke tijd in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Als eerste de administratieve mededeling bij de gemeente. Dan moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Giesbeek. In de dagen direct na het overlijden dienen er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Aanvullende wensen

Wanneer er van tevoren duidelijkheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Als dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een uitvaart in Giesbeek persoonlijke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Zeker zul je in deze hectische tijd een aantal dingen missen. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer vitaal? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Giesbeek

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Giesbeek te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Giesbeek contacteren

Voor een begrafenis in Giesbeek heb je de keuze uit diverse verschillende uitvaartcentra die door de hele plaats zitten. Het uitvaartcentra heeft een significante invloed op alle zaken voor en na de begrafenis. In alle uitvaartcentra in Giesbeek zijn er toerijkende faciliteiten om de overledene bekwaam en met aanzien te bewaren tot de dag van de uitvaart. Ook is hier alles present om de overledene de laatste verzorging te kunnen geven.

De primaire rol van een uitvaartcentrum Giesbeek zijn de ruimtes waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Vanzelfsprekend mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een moment kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te initiëren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook exclusief houden voor uitsluitend intimi.

In zowat alle uitvaartcentra in Giesbeek kun je gebruik maken van een speciale zaal voor het uitleiden. Als nabestaanden van de overledene kun je het uitleiden erg sluitend maken. Er is de gelegenheid voor persoonlijk geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle verschillende geloofsovertuigingen. Verscheidene uitvaartcentra in Giesbeek kun je bovendien media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Wanneer het afscheid is genomen kun je later doorgaans nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit mag een simpele koffietafel zijn, maar ook overvloedig. Vergelijk daarom de diverse uitvaartcentra in Giesbeek met mekaar en maak een bewuste selectie voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Giesbeek

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Giesbeek

Een van de eerste beslissingen die nabestaanden moeten maken is de keuze tussen een begrafenis of een crematie. Meestal heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. De voorkeur kan bovendien overgelaten zijn aan de naaste familie.

Het verschil tussen begrafenis en crematie in Giesbeek zal begrijpelijk zijn, maar wat hebben deze afwijken voor impact op de uitvaart zelf? Weet dat ongeacht de keuzemogelijkheid een uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat de uitvaartdienst daardoor in praktisch alle uitvaartcentra in Giesbeek gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de overledene na de plechtigheid naar een kerkhof getransporteerd worden. Er zijn uitvaartcentra die gezeten zijn bij een begraafplaats en zo nu en dan moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Als er voor een crematie wordt gekozen, is het gangbaar om te kiezen voor een uitvaartcentrum waar ook gecremeerd kan worden. Dit hoeft trouwens niet. Je mag gelijktijdig van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er eveneens voor dat je de prijzen van een begrafenis of crematie in Giesbeek in het oog houdt. Een begrafenis zal duurder zijn dan een crematie. Dit komt voornamelijk door de storting van grafrechten aan de gemeente en de extra kosten voor een grafsteen of gedenkteken op de gedenkplaats. Uiteraard is de wil van de gestorvene steevast leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Giesbeek

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Giesbeek

Nadenken over een uitvaart kan een hinderlijk gevoel geven, zeker als je aan de tariefstelling denkt. Het is wel noodzaak gezien het organiseren van een overlijden enorm duur kan zijn. Je gaat überhaupt meerdere kosten maken, denk hierbij aan een grafkist of een asurn. Ook de verzorging van de geliefde en de tarieven van een uitvaartverzorger. Tevens is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot minimaal 7.000,- euro. Daar zitten weliswaar allerlei opties inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Giesbeek zo duur maken als je zelf wilt. Een koffietafel bijvoorbeeld, is standaard met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de tariefstelling hoger dan wanneer je louter voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een alledaags graf zal goedkoper zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Giesbeek en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Giesbeek inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Giesbeek inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Giesbeek

Een uitvaartverzekering in Giesbeek vergelijken is een van de beste beslissingen die je maar kunt maken. Wanneer je in Giesbeek een verzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een groot deel van de uitgaven zijn afgedekt. De meeste uitvaartverzekeringen keren een vastgesteld geldbedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Bij genoemde variant spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet gedwongen om een dergelijke verzekering af te sluiten. Wel is het te adviseren, het maakt het je wel echt een stuk eenvoudiger ten tijde van de uitvaart.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Giesbeek zal voortdurend afhankelijk zijn van meerdere factoren. Daarom wisselt de premie ook per verzekerd bedrag, per mens en per aanbieder. Een jonger mens betaalt over het algemeen lagere premie dan een persoon op oudere leeftijd. Logisch, want een ouder iemand overlijdt statistisch gezien eerder dan een jonger individu. Ook is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt hebben en van je persoonlijke gezondheid. Het is zo dat een uitvaartverzekering in Giesbeek afgewezen kan worden als de verzekeraar je een te gevaarlijk geval vindt. Het aanvragen van een verzekering gaat dan ook meestal gepaard met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in sommige gevallen het aanleveren van een medisch dossier. Mocht je het zelf willen doen dan kun je uiteraard ook gewoonweg een geldbedrag opzij zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt namelijk wel zeker zijn dat de uitvaart betaald kan worden. Bij een tekort zal de gemeente misschien jouw familie benaderen om de overige kosten te dekken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Giesbeek

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Giesbeek verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Giesbeek

Vlak na het heengaan van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Giesbeek De rouw overheerst nadat iemand overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is dingen organiseren. Wanneer dit de allereerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die direct na een overlijden georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de achtergeblevenen. Daardoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt als ook het transport van de overledene richting een uitvaartcentrum. Aansluitend kunnen jullie gezamenlijk bespreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de achtergeblevenen. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Giesbeek zorgen voor een gedenkwaardige laatste groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Giesbeek

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Giesbeek

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Giesbeek. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Giesbeekse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Giesbeek. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Giesbeek bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Giesbeek die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Giesbeek

Erkentelijk voor een persoonlijk afscheid

25 februari 2024

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was snel bij ons en hielp ons met alles. De teksten werden ook herschreven met zijn hulp en ook meedenken over alles was goed.

- Ilona de Boer

Het afscheid was uitstekend geregeld

19 februari 2024

De woorden ontbreken om te verwoorden hoe keurig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden vlug de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van grootvader echt werden gehoord. Hierdoor hebben we een geweldig afscheid voor onze liefste opa kunnen organiseren.

- Sander Vos

Zeer mooie dienst gehad!

16 februari 2024

Het is exact gegaan zoals pappa het graag had gewild. Onvoorstelbaar hoe op maat en relatief voordelig deze uitvaartdienst georganiseerd is. Het was enorm mooi met alle ‘vreemde’ behoeften die we hadden en dit kon ook allemaal. Zelfs later was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Marianne Smit

Snel en gemakkelijk uit handen genomen uitvaart

7 februari 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was buitengewoon betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Omdat het ook snel geregeld was en niet in een kille omgeving vonden wij het fijn dat het uit handen werd genomen.

- Christian Schouten

Ontzettend tevreden door fijne hulp

24 januari 2024

Ik heb hele fijne hulp gehad toen ik het overlijden van mijn partner moest organiseren. Ik hoefde niets zelfstandig te doen. Alles werd voor mij georganiseerd na het contact vinden met deze mensen. De eerstvolgende dag was dit geregeld.

- David Sanders

Flinke steun gehad

16 januari 2024

Vrijblijvend eerst kunnen kijken wie er bij ons paste. Al razendsnel waren we met iemand in gesprek die ons persoonlijk benaderde en dingen uit handen wilde nemen. Zelfs het melden bij de gemeente (van het sterven van mijn zus) was geregeld.

- Natasja van den Broek

Waardige uitvaart geregeld

13 januari 2024

Vlug en respectvol geregeld. Erg blij met hoe dit gegaan is.

- Tamara Postma

Betrokken en hulpvaardig

3 januari 2024

Dit gaan we niet snel vergeten daar de man van het crematie centrum was geweldig. Hij was erg vriendelijk en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij kunnen staan.

- Robert Scholten

Zeer betrokken

28 december 2023

Na het heengaan wisten we even niet wat we echt moesten doen. Gelukkig kwamen we dankzij uitvaartplek.nl snel in contact met een hele liefdevolle begeleidster. We hadden heel gauw contact en ze heeft ons fantastisch fijn geholpen met het regelen.

- Dave van de Wal

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Giesbeek

Uitvaartzorg de Liemers

Babberichseweg 4
6905 JT Zevenaar
Nederland

0316 344 069
http://www.uitvaartzorgdeliemers.nl/

Akarma Uitvaart Diensten

Het Ambacht 12
6931 EZ Westervoort
Nederland

085 877 2394
http://www.akarma.nl/

Cemetery Heiderust

6991 Rheden
Nederland

026 495 1973
http://www.begraafplaatsrheden.nl/