Uitvaart De Pol

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken het geregel graag behapbaarder voor je. Zoek jij een professional voor de uitvaart in De Pol?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart De Pol verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het belangrijkste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit De Pol – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer De Pol gezocht?

Vraag ondersteuning aan in De Pol

Uitvaart De Pol
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart De Pol aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in De Pol, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Marijenkampen, Steenwijkerwold en Basse bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart De Pol

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in De Pol kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in De Pol vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van De Pol kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen De Pol

Een teraardebestelling organiseert zichzelf niet en hier komt behoorlijk wat bij kijken. Aangezien elke stap van cruciaal belang is raden wij je aan om assistentie te vragen bij het regelen van de begrafenis. Vaak willen familieleden of vrienden je hierbij assisteren, maar je kunt dit eveneens aan een uitvaartondernemer over laten. Zij helpen je met het organiseren van alles wat er cruciaal is op deze dag. Wat zijn nu werkelijk de stappen die genomen moeten worden? Alles ontstaat bij het melden van overlijden bij de gemeente. Bij een uitvaart regelen in De Pol is dit altijd de leidende stap die genomen moet worden. Van de gemeente ontvang je een verlof, zodat je de begrafenis of crematie in beweging kunt zetten. Dit verlof is noodzakelijk om de volgende stap te mogen zetten. Natuurlijk zal je na deze aangifte de naasten op de hoogte moeten stellen rondom het heengaan. Je kunt ervoor kiezen om iedereen te benaderen die de overledene kende, maar het is vaak gebruikelijk om alleen de directe kring op de hoogte te stellen.

Dan is het tijd voor de praktische invulling van de begrafenis. Hiermee bedoelen we dus het afstemmen van de uitvaartdienst en het vinden van een begraafplaats of strooigebied. Het is altijd praktisch om in de wilsbeschikking te kijken van de overledene, hier is veelal wat in gedocumenteerd over de laatste voorkeuren. Indien er geen wilsbeschikking is besluit je naar eer en geweten wat het beste bij de overledene zou passen. De uitvaartdiensten kunnen hier dan ook op worden afgestemd. Denk aan zaken zoals:

  • Hoeveel mensen nodig je uit voor de plechtigheid?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel personen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de teraardebestelling is het cruciaal om de andere zaken te organiseren. Hier kan je onder andere denken aan de boekhouding van de overledene of aan de geldelijke zaken. Dit is dan ook de periode waarin er gekeken zal worden naar de erfenis. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in De Pol

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit De Pol te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in De Pol contacteren

Als iemand heengaat die je geliefd is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in De Pol Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk organiseert. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de begrafenis zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden dierbaren voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewild is. Door de speciale koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Het is ook geoorloofd om iemand thuis op te baren, dit kan doorgaans worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in De Pol. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Door deze optie zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Naast het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in De Pol er voor je als het aankomt op de behandeling van de overledene. De mogelijkheden zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleren. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Ook kun je bij allerlei uitvaartcentra helpen met de verzorging voor het afscheid. Tegelijkertijd kunt je in uitvaartcentrum De Pol samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de overledene. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de dierbare, dan is dit het tijdstip ervoor. Na afloop bestaat er vaak de mogelijkheid om tezamen een kopje thee te nuttigen en om het gezamenlijk af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in De Pol kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematorium. Soms is het denkbaar om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit De Pol

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie De Pol

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een significante en buitengewoon persoonlijke keuze van personen. Hiermee wil je jouw nabestaanden eigenlijk niet mee belasten. Een crematie is doorgaans genomen beter geprijsd dan een begrafenis. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in De Pol een rustplaats gehuurd moet worden. De tariefstelling hiervoor kunnen hard stijgen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Het is dan echt aan te raden om eerst wat onderzoek te plegen. Behalve de tarieven voor het graf zelf zal je daarnaast prijzen kwijt zijn aan de grafsteen en een kist. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kunnen de kosten hierin overigens ook weer zeer veel verschillen.

Crematies in De Pol zijn aanmerkelijk beter geprijsd. Bij een crematie gaan de allermeeste prijzen in de asurn zitten. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Het is tevens geoorloofd om eigenhandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in De Pol, is het immer wijs om de prijzen tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk forse afwijkingen tussen de aanbieders. Door dit te signaleren zul je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en De Pol

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in De Pol

Het voelt mogelijkerwijs wat wrang om na een heengaan na te denken over de prijzen van een uitvaart in De Pol. Het is echt noodzaak gezien het regelen van een overlijden aanzienlijk kostbaar kan zijn. Je gaat sowieso meerdere kosten maken, denk daarbij aan een kist of een asurn. Ook de verzorging van de geliefde en de tarieven van een uitvaartverzorger. Verder is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

  • Het opbaren in een uitvaartcentrum
  • Het transport van de overledene
  • Mogelijk in te huren dragers van de kist
  • Bloemen
  • Rouwkaarten
  • Een advertentie voor melding van overlijden

Een doorsnee uitvaart kost momenteel rond de € 7.000,-. Een veelheid dingen zitten hier normaal bij in. De tariefstelling voor de uitvaart kun je afhankelijk van de wensen zelf afwegen. Een koffietafel onder andere, is gebruikelijk met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tariefstelling hoger dan wanneer je louter voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een algemeen graf zal goedkoper zijn dan een privaat graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio De Pol en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart De Pol inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart De Pol inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering De Pol

Wij raden iedereen in De Pol aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan immers dat je nabestaanden niet voor onverwachte hoge kosten van de uitvaart komen te staan. Doorgaans kun je kiezen uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn geïntegreerd en waarmee je verzekerd bent van een fatsoenlijk geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een spaarpotje op waarvan de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering geeft iets meer vrijheid, omdat je meer keuzemogelijkheden hebt. Dit is een hele verstandige uitvaartverzekering als je persoonlijke wensen hebt.

Tot slot is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering De Pol aanzienlijk fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het beste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken De Pol

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in De Pol verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer De Pol

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in De Pol in te huren voor het regelen van een uitvaartdienst in De Pol. Even vluchtig andermaal stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dat is dan ook gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste manier zal worden geregeld.

Alle plechtigheden en de smetteloze planning wordt geregeld door hen. Alvorens je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in De Pol is het iedere keer verstandig om even via onze website een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het laatste afscheid is erg belangrijk en op deze manier heb je direct een indruk van de professionals die dit voor jou kunnen doen. Ook is het een goed idee om altijd even te kijken naar de diensten die er verricht kunnen worden.

Behoren bloemstukken en (rouw)kaarten bijvoorbeeld ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze zware tijd, en helpen jou bij voorkeur met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets makkelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in De Pol

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

De Pol

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio De Pol. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De De Polse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in De Pol. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in De Pol bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit De Pol die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in De Pol

Verwachtingen zijn overtroffen

27 februari 2024

Omdat onze familie het niet volkomen eens was werden er op het laatste moment zaken gewijzigd. Dit was geen probleem dus heel flexibel deze mensen die ontdekt hebben.

- Jeffrey Peeters

Persoonlijke hulp en toeverlaat

17 februari 2024

Deze uitvaart is gedenkwaardig, de uitvaartverzorger was erg doorgewinterd. Hij was erg behulpzaam en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij mogen staan.

- Sebastiaan van de Brink

Een waardig vertrek

16 februari 2024

Er is geen enkele uitvaartverzorger te bedenken die meer betrokken is dan de onze. We hebben alleen na de uitvaart niets meer vernomen, jammer.

- Jessica van de Velden

Respectvol en eenvoudig afscheid

7 februari 2024

Respectvol afscheid genomen van mijn broer. De koffie was iets minder lekker maar verder alles goed gegaan.

- Elizabeth van de Berg

Speciale mensen

21 januari 2024

Mensen die werken in de uitvaartzorg zijn uniek. Zo betrokken zijn bij zoiets persoonlijks en het dan doen zoals wij wilde hebben… in 1 woord fantastisch!

- Erwin van den Bosch

Persoonlijke steun en toeverlaat

15 januari 2024

Deze uitvaart is gedenkwaardig, de uitvaartverzorger was flink ervaren. Deze was heel nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Marc van der Meulen

De begrafenis van opa was eerbiedig

7 januari 2024

Het was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Voortaan weten we hoe belangrijk de geschikte persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Maarten Schouten

Bijzondere mensen

3 januari 2024

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn uniek. Wat een lieve belevenis hebben wij gehad, zo eigen dat was echt heel gewenst in deze zware tijd.

- Albert Smit

Het afscheid van grootvader was enorm fijn!

24 december 2023

Omdat dit de eerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het behoorlijk indrukwekkend. Nu weten wij hoe bepalend de geschikte persoon voor de uitvaartdienst eigenlijk is.

- Patrick de Leeuw

Uitgelichte uitvaartondernemers uit De Pol

uitvaartverzorging MadelieF

Burgemeester Boldinghlaan 9
8334 ST Tuk
Nederland

06 33995950
http://www.uitvaartverzorging-madelief.nl/

Tri Limes Uitvaartzorg

Bergweg 66
8334 MC Tuk
Nederland

0521 519 016
http://trilimes.nl/

De Laatste Eer – Uitvaartverzorging en -verzekering

Kornputsingel 40
8331 JV Steenwijk
Nederland

0521 513 660
http://www.dlesteenwijk.nl/