Uitvaart De Lier

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een fijne uitvaartondernemer in De Lier die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart De Lier verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het fijnste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit De Lier – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer De Lier gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart De Lier
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart De Lier aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in De Lier, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Poeldijk, Maasland en Kwintsheul bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart De Lier

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in De Lier is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in De Lier. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen De Lier

Een overlijden is immer een schokkende aangelegenheid. Er is vanzelfsprekend het verdriet en misschien de schok bij een onverwachts overlijden. Het is ook een periode waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Later moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in De Lier. In de dagen meteen na het heengaan dienen er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Aanvullende voorkeuren

Indien er vooraf duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een uitvaart in De Lier persoonlijke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische periode meerdere zaken over het hoofd zien. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in De Lier

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit De Lier te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in De Lier contacteren

Voor een begrafenis in De Lier heb je de keuze uit diverse verschillende uitvaartcentra die door de hele stad zijn gevestigd. Een uitvaartcentrum speelt een bijzondere rol bij zowel alle werkzaamheden vantevoren aan de begrafenis als de dag zelf. In elk uitvaartcentra in De Lier zijn er toerijkende faciliteiten om de overledene bekwaam en met aanzien te bewaren tot de dag van de teraardebestelling. Daarnaast is hier alles aanwezig om de overledene de allerlaatste behandeling te kunnen geven.

De primaire rol van een uitvaartcentrum De Lier zijn de ruimtes waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Uiteraard kun je de geliefde ook thuis opbaren. Indien je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook besloten houden voor uitsluitend familieleden.

De meerderheid aan uitvaartcentra in De Lier hebben een aula waar de dienst georganiseerd kan worden. De dienst is het meest intieme deel van de uitvaart en mag je als nabestaanden zelf indelen. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Allerlei uitvaartcentra in De Lier kun je eveneens media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de begrafenis zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt veelal kiezen voor iets simpels zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide mogelijkheden. Vergelijk daarom de diverse uitvaartcentra in De Lier met elkaar en maak een bewuste keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit De Lier

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis De Lier

Een van de eerste beslissingen die achtergeblevenen moeten maken is de selectie tussen een begrafenis of een crematie. Dikwijls heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Bovendien kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Het verschil tussen begrafenis en crematie in De Lier zal bekend zijn, maar wat hebben deze verschillen voor invloed op de uitvaart zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in vrijwel alle uitvaartcentra in De Lier gehouden kan worden.

Indien men kiest voor een begrafenis, zal de overledene daarna naar een begraafplaats worden overgebracht. Er zijn uitvaartcentra die gevestigd zijn bij een kerkhof en zo nu en dan moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gewoon om te kiezen voor een crematorium waar ook de mogelijkheid is om een uitvaartdienst te organiseren. Dit hoeft overigens niet. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een extern crematorium te rijden.

Wel is het van belang om de prijzen van een begrafenis en crematie De Lier in de gaten te houden. Een begrafenis zal kostbaarder zijn dan een crematie. Dit heeft in het bijzonder te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en bijomende tariefstelling voor een (graf)steen of gedenkteken op het graf. Overigens is de wil van de overledene meestal leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis De Lier

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in De Lier

Piekeren over een uitvaart kan een ellendig gevoel geven, vooral als je aan de tarieven denkt. Het is ook noodzaak gezien het organiseren van een overlijden behoorlijk kostbaar kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een grafkist, de finale verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de behoeften komen hier nog extra kosten bij, zoals:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het transport van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen over het algemeen op tot tenminste 7.000,- euro. Hier zitten wel flink wat mogelijkheden inbegrepen. De tariefstelling voor de uitvaart kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf vaststellen. Een koffietafel bijvoorbeeld, is normaal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het laatste, dan zijn de tarieven hoger dan wanneer je alleen voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een regulier graf is namelijk goedkoper dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio De Lier en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart De Lier inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart De Lier inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering De Lier

Het is voor elk persoon in De Lier slim om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan echt dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte hoge kosten van de uitvaart komen te staan. Doorgaans zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin allemaal basis diensten zijn opgenomen en waardoor je gegarandeerd bent van een degelijk geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een kapitaal op waarvan de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering biedt iets meer onafhankelijkheid, aangezien je uitgebreidere keuzemogelijkheden hebt. Dit is een uiterst geschikte uitvaartverzekering als je persoonlijke voorkeuren hebt.

Tenslotte is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering De Lier behoorlijk omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo betaal je niet teveel voor de keuzemogelijkheid die het allermeeste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken De Lier

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in De Lier verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer De Lier

Het is wijselijk om onmiddellijk na het heengaan een uitvaartondernemer in De Lier te bellen. Na een heengaan zul je niet in de gemoedstoestand zijn om meteen al zaken te organiseren. Indien je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je vaak geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen georganiseerd moeten worden. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die direct na een heengaan geregeld moeten worden, uit handen te nemen van de achtergeblevenen. De nabestaande kan dan stilstaan bij het rouwproces. Ondertussen zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de finale verzorging en transport naar een rouwcentrum regelen. Dan kunnen jullie samen doorspreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme toegevoegde waarde bij een overlijden. Vergelijk daarom diverse uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer De Lier zal er een fijne uitvaartdienst plaatsvinden voor een prettige laatste herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in De Lier

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

De Lier

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio De Lier. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De De Lierse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in De Lier. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in De Lier bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit De Lier die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in De Lier

Uitvaartverzorger zeer zorgzaam

19 april 2024

Na de shock van het opeens overlijden van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te assisteren. Zeer dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was zeer bijzonder. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Niks anders dan respect hiervoor.

- Johannes Hendriks

Een waardig vertrek

9 april 2024

We hebben een zeer passende ondersteuner kunnen vinden. We hebben alleen achteraf niets meer vernomen, jammer.

- Janneke Hermans

Het afscheid was geweldig georganiseerd

31 maart 2024

Ik heb eigenlijk niet de passende woorden om te omschrijven hoe bijpassend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al direct contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan perfect. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van grootvader echt werden gehoord. We hebben echt een mooie ultieme groet mogen geven aan onze liefste opa.

- Niels Maas

Welgemeende betrokkenheid

23 maart 2024

Het overlijden van mijn moeder had een flinke invloed op mij, flinke rouw en dus niet in staat dingen te regelen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl rap in contact komen met de passende mensen. Ik heb zoveel hulp gehad van de begeleidster.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Eigenlijk heel lief.

- Mark Verhoeven

Persoonlijke uitvaartdienst

20 maart 2024

Omdat we na de aanvraag direct contact met een uitvaartbegeleider hadden was er ruimte voor alle eigen ideeën. Aangezien dit er redelijk wat waren was het een enorm persoonlijke uitvaartdienst zoals onze pappa dat bij voorkeur wilde. De prijs was keurig dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen bijstaan.

- Suzanne van de Wal

Uitvaartbegeleider was enorm vriendelijk

15 maart 2024

Allereerst komt het verdriet en de klap en dan weet je dat er van alles georganiseerd moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek vlot mensen inzetten hiervoor. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten organiseren en hoofdzakelijk verbaasd met hoe lief en persoonlijk deze begeleiding voor ons was. Niets geen nuchter gedoe, gewoon heel eigen en niets was eigenaardig.Niks anders dan respect hiervoor.

- Maartje de Groot

Houvast in deze moeilijke tijd

8 maart 2024

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel ondersteuning kon bieden. Buitengewoon fijn en een dikke pluim voor de snelle reacties.

- Joyce van de Pol

Heel fijn opgevangen

25 februari 2024

Ons mamma stond zelf enorm mooi in het leven dus de liefdevolle opvang was ontzettend welkom. Alles was bespreekbaar en vooral afgestemd op wat wij wilden.

- Annemieke van Loon

Lage prijzen en vreedzaam

23 februari 2024

Lage prijzen en een vredig afscheid was wat we wensten. We hebben niet zo veel geld dus was noodzakelijk.

- Gerrit Willems

Uitgelichte uitvaartondernemers uit De Lier

Uitvaartverzorging Horizon

Middel Broekweg 5 A
2671 ME Naaldwijk
Nederland

0174 623 456
http://www.horizonuitvaart.nl/

Uitvaart Silene

Herenstraat 68
2291 BH Wateringen
Nederland

0174 292 926
http://www.silene-uitvaart.nl/

Van der Eijk Uitvaartverzorging

Fresiastraat 12
2671 KS Naaldwijk
Nederland

0174 629 946
https://www.eijk-uitvaartverzorging.nl/