Uitvaart Bocholtz

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken het geregel graag draaglijker voor je. Ben jij opzoek naar een gemoedelijke uitvaartondernemer in Bocholtz die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Bocholtz verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Bocholtz – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Bocholtz gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Bocholtz
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Bocholtz aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Bocholtz, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Baneheide, Simpelveld en Vaals bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Bocholtz

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Bocholtz kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Bocholtz vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Bocholtz kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Bocholtz

Het regelen van een overlijden is altijd zwaarwegend. Er is natuurlijk het leed en mogelijkerwijs de schrik bij een plotsklaps heengaan. Het is tevens een periode waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Allereerst moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Bocholtz. Daarna moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het gemakkelijker om beslissingen te maken. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een uitvaart in Bocholtz unieke aanpassingen aan een uitvaart aan te brengen.

Geheid zul je in deze hectische tijd enkele zaken missen. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer beslissend? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Bocholtz

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Bocholtz te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Bocholtz contacteren

Als iemand overlijdt die je dierbaar is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Bocholtz Lang niet iedereen weet wat de rol is van een dergelijk centrum. Op deze plaats vindt het finale afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. De overledene wordt in het uitvaartcentrum vaak mooi gemaakt en opgebaard wanneer dit wenselijk is door de nabestaanden. Door de bijzondere koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Het is ook een optie om iemand in eigen woning op te baren, dit kan doorgaans worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Bocholtz. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Hierdoor is het een optie om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Behalve het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Bocholtz er voor je als het aankomt op de behandeling van de overledene. De mogelijkheden zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleren. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Ook kun je bij verschillende uitvaartcentra helpen met de behandeling voor het vertrek. Ook kunt je in uitvaartcentrum Bocholtz bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Wil je nog een klein 1 op 1 moment met de dierbare, dan is dit het moment ervoor. Na afloop bestaat er vaak de gelegenheid om gelijktijdig een kopje koffie te drinken en om het gezamenlijk af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Bocholtz kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematorium. Af en toe kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Bocholtz

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Bocholtz

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een significante en zeer persoonlijke keuze van personen. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen liever niet mee opzadelen. Een crematie is gemiddeld genomen goedkoper dan een begrafenis. Dit heeft vooral te maken met het feit dat voor een begrafenis in Bocholtz een graf gehuurd moet worden. De tariefstelling daarvoor kunnen hard oplopen. De tarieven voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente afwijken. Het is dan echt om eerst wat onderzoek te plegen. Je bent behalve de kosten voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een steen. Ook hierbij kunnen de prijzen oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Bocholtz zijn flink minder duur. Het duurste aan het cremeren is de asurn. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Je kunt er logischerwijs daarnaast voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Bocholtz, is het immer verstandig om de prijzen tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk grote afwijkingen tussen de aanbieders. Je kunt zo al snel behoorlijk besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Bocholtz

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Bocholtz

Het lijkt mogelijkerwijs wat bitter om na een heengaan na te denken over de tariefstelling van een uitvaart in Bocholtz. Het is tevens noodzakelijk gezien het organiseren van een overlijden aanzienlijk duur kan zijn. Je gaat hoe dan ook diverse kosten maken, denk hier aan een (graf)kist of een urn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de behoeften komen daar nog diverse kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Het transport van de overledene
 • Eventueel in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaart kost momenteel circa € 7.000,-. Een veelheid zaken zitten hier standaard bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Bocholtz zo duur maken als je zelf wilt. Een koffietafel bijvoorbeeld, is standaard met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Dan zullen de kosten hoger zijn. De tariefstellingen zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een algemeen graf zal beter geprijsd zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Bocholtz en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Bocholtz inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Bocholtz inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Bocholtz

Het is voor elk persoon in Bocholtz raadzaam om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan geheid dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte hoge prijzen van de uitvaart komen te staan. Over het algemeen zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn opgenomen en waarbij je verzekerd bent van een degelijk georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een bedrag op waarmee de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering geeft iets uitgebreider vrijheid, aangezien je meer keuzes hebt. Dit is een zeer handige uitvaartverzekering als je aanvullende wensen hebt.

Tot slot is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Bocholtz dat het vergelijken ervan imposant lijkt. Toch is een vergelijking noodzakelijk. Zo kies je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw leven past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Bocholtz

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Bocholtz verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Bocholtz

Direct na het overlijden van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Bocholtz Na een heengaan zul je niet in de sfeer zijn om direct al dingen te organiseren. Indien dit de eerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die direct na een heengaan georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de familie. De achtergeblevene kan dan stilstaan bij het rouwproces. Ondertussen zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de allerlaatste verzorging en vervoer naar een rouwcentrum regelen. Later kunnen jullie tezamen doorspreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme hulp bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Bocholtz zorgen voor een fijne finale groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Bocholtz

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Bocholtz

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Bocholtz. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Bocholtzse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Bocholtz. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Bocholtz bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Bocholtz die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Bocholtz

Dank jullie wel!

28 februari 2024

We hadden binnen een paar uur de eerste offertes binnen. Vandaar hoefde we zelf amper iets te bepalen.
Mega dankjewel!

- Bram de Leeuw

Het vertrek van opa was erg fijn!

19 februari 2024

Het was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten organiseren. Nu snappen we hoe noodzakelijk de geschikte persoon voor de uitvaartdienst eigenlijk is.

- Maartje Smeets

Uitvaartverzorger enorm lief

13 februari 2024

Na de schok van het plotseling sterven van mijn schoonmoeder konden we gelukkig snel iemand inschakelen (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Enorm erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was zeer bijzonder. Persoonlijk contact en alles was bespreekbaar.Niks anders dan respect hiervoor.

- Jacob Brouwer

Een bijzonder afscheid

7 februari 2024

Omdat we na de aanvraag vlug contact met een uitvaartbegeleider hadden was er ruimte voor alle persoonlijke ideeën. Aangezien dit er redelijk wat waren was het een enorm persoonlijke uitvaart zoals onze pappa dat graag wilde. Ook vielen de prijzen ons alles mee dus erg blijgestemd met de prijsopgave van uitvaartplek achteraf!

- Nathalie Groen

Eerbiedige uitvaart

26 januari 2024

Respectvol afscheid genomen van mijn broer. De koffie was iets minder lekker maar verder alles goed geregeld.

- Susanne Hoekstra

Enorme hulp gehad

15 januari 2024

Wij konden eerst goed voelen wie wij prettig vonden. Al snel waren we met iemand in gesprek die ons persoonlijk benaderde en zaken uit handen nam. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zuster aan te geven.

- Wilhelmina van Dijk

Persoonlijke uitvaartdienst

12 januari 2024

Omdat we na de aanvraag vlot contact met een uitvaartbegeleider hadden was er gelegenheid voor alle eigen ideeën. Er waren allerlei voorkeuren en daarom werd afscheid net zoals pap dat wilde. Ook vielen de tarieven ons alles mee dus erg gelukkig met de prijsopgave van uitvaartplek achteraf!

- Yvonne van Doorn

Grote steun gehad

3 januari 2024

Vrijblijvend eerst kunnen kijken wie er bij ons paste. We vonden een persoon die ons erg steunde en die zaken vlot voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zuster aan te geven.

- Jacob de Koning

Vlug en moeiteloos uit handen genomen uitvaart

28 december 2023

De uitvaartorganisatie van onze keuze was buitengewoon betrokken. Het afscheid (en de locatie) voelde erg ontspannen ondanks het leed. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar mooi en warm.

- Nancy van Dongen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Bocholtz

Gemeentelijke begraafplaats Hambos

Nullanderbergsweg
6466 XZ Kerkrade
Nederland

14 045
https://www.kerkrade.nl/wonen-en-leven/begraafplaatsen_3181/

Onderlinge Begrafenis- en Crematievereniging “Holz” UA

Calbertsweg 151
6465 CD Kerkrade
Nederland

045 545 3787
http://www.begrafenisverenigingholz.nl/

Dierencrematorium Parkstad

Oude Roderweg 3a
6422 PE Heerlen
Nederland

045 541 0256
http://www.dierencrematoriumparkstad.nl/