Uitvaart Boazum

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Ben jij opzoek naar een gemoedelijke uitvaartondernemer uit Boazum die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Boazum verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Boazum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Uitvaartondernemer Boazum gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Boazum

Uitvaart Boazum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 61 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Boazum aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Boazum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Loenga, Britswert en Wiuwert bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Boazum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Boazum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Boazum. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Boazum

Het afhandelen van een heengaan is altijd zwaarwegend. Denk aan de schrik bij een onverwacht overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Het is daarnaast een periode waarin er enorm veel op je afkomt. Er moet veel geregeld worden bij een uitvaart. Ten eerste de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Daarna moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Boazum overgebracht worden. Hierna moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Aanvullende verlangen

Indien er vooraf duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Wanneer dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer ruimte voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Boazum.

Zeker zul je in deze drukke periode meerdere zaken vergeten. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Boazum

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Boazum te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Boazum contacteren

Als iemand heengaat die je dierbaar is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Boazum Lang niet iedereen weet wat de functie is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de begrafenis zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden geliefden klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewenst is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het vertrek. Het is ook een optie om iemand thuis op te baren, dit kan doorgaans worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Boazum. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de opties. Daardoor is het een optie om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Naast het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Boazum er voor je als het neerkomt op de behandeling van de overledene. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Ook kun je bij verschillende uitvaartcentra helpen met de verzorging voor het vertrek. Ook kunt je in uitvaartcentrum Boazum samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Tevens kun je ervoor kiezen om een privé tijdstip te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het vertrek behoren de welbekende koffie en cake tot de opties om de begrafenis af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Boazum. Soms is het mogelijk om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Boazum

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Boazum

Een van de eerste keuzes die nabestaanden moeten maken is de keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel begrijpelijk wat de voorkeur van de overledene was en deze wens wordt in de regel bovendien gevolgd. Daarnaast kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Boazum zal duidelijk zijn, maar wat hebben deze afwijken voor invloed op de uitvaart zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in bijna alle uitvaartcentra in Boazum gehouden kan worden.

Wanneer men kiest voor een begrafenis, zal de overledene daarna naar een begraafplaats worden overgebracht. Enkele uitvaartcentra zijn gelegen onmiddellijk behalve een kerkhof. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Als er voor een crematie wordt gekozen, is het gewoon om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarin tevens gecremeerd kan worden. Dat hoeft overigens niet. Je mag eveneens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het belangrijk om de prijzen van een begrafenis en crematie Boazum in de gaten te houden. Een begrafenis zal prijziger zijn dan een crematie. Dit ontstaat in het bijzonder door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de aanvullende kosten voor een (graf)steen of gedenkteken op het graf. Vanzelfsprekend is de voorkeur van de gestorvene altijd leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Boazum

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Boazum

Piekeren over een uitvaartdienst kan een naar gevoel geven, voornamelijk als je aan de tarieven denkt. Helaas is dit echt nodig, want een uitvaart kan aanzienlijk in de kosten lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een grafkist, de finale verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de behoeften komen er nog extra kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaartdienst kost momenteel circa € 7.000,-. Een veelheid aangelegenheden zitten hier normaal bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Boazum zo kostbaar maken als je zelf wilt. Een koffietafel bijvoorbeeld, is gebruikelijk met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het laatste, dan zijn de kosten aanzienlijker dan wanneer je uitsluitend voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een alledaags graf is namelijk goedkoper dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Boazum en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Boazum inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Boazum inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Boazum

Het is voor iedereen uit Boazum raadzaam om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan geheid dat je nabestaanden niet voor onverwachte forse tarieven van de uitvaart komen te staan. Kort genomen zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn opgenomen en waardoor je gegarandeerd bent van een degelijk georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een kapitaal op waarvan de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering geeft iets meer onafhankelijkheid, aangezien je uitgebreidere keuzemogelijkheden hebt. Dit is een zeer praktische uitvaartverzekering als je specifieke voorkeuren hebt.

Als laatste is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Boazum dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijk nodig. Zo betaal je niet teveel voor de keuze die het allermeeste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Boazum

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Boazum verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Boazum

Het is een goed idee om een uitvaartondernemer in Boazum in te huren voor het organiseren van een uitvaartdienst in Boazum. Even kort opnieuw stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Dit is dan ook gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte wijze zal worden geregeld.

Alle formaliteiten en de strakke planning wordt georganiseerd door hen. Wanneer je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Boazum is het steevast verstandig om moeiteloos via onze internetpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even kort in contact komen en heb je al snel een helder beeld door wie jij graag de finale dag van jouw dierbare laat verzorgen. Ook is het een slim plan om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer verder in staat om additionele werkzaamheden te verrichten, zoals het kopen van bloemen? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Deze persoonlijke voorkeuren kun je meenemen in je zoektocht naar de geschikte uitvaartondernemer. In deze tijd van treurnis wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige moeizame zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Boazum

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Boazum

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Boazum. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Boazumse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Boazum. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Boazum bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Boazum die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Boazum

Uitvaartdienst prachtig zoals verlangd

12 november 2021

Precies zoals mijn pappa het wilde! Ongelofelijk hoe op maat en relatief voordelig deze begrafenis geregeld is. Niets was vreemd of teveel voor het afscheid, alle opties die we wilden konden ook. Ook na de plechtigheid was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Barbara Veenstra

Zeer mooie uitvaartdienst gehad!

5 november 2021

Exact zoals mijn papa het wilde! Echt bizar mooi (en met betrekkelijk beperkte onkosten) hoe we dit vertrek hebben mogen invullen. Niets was vreemd of teveel voor de uitvaart, alle mogelijkheden die we wilden konden ook. Ook later was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Johanna Kuiper

Hele mooie ceremonie gehad!

25 oktober 2021

Exact zoals mijn vader het wilde! Echt bizar mooi (en met betrekkelijk lage kosten) hoe we dit vertrek hebben mogen invullen. Het was enorm mooi met alle ‘vreemde’ wensen die we hadden en dit kon ook allemaal. Naderhand is er ook nog even gevraagd hoe het met ons ging en of alles naar wens was geweest.

- Wendy van den Bosch

Betrouwbaar

17 oktober 2021

We wilden het het liefste klein en persoonlijk houden en dat is gelukt. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we snel de begrafenis regelen. Bedankt.

- Sebastiaan van de Veen

De allerlaatste groet was perfect

14 oktober 2021

De woorden ontbreken om te vertellen hoe mooi de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al meteen contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan vlekkeloos. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Hierdoor hebben we een schitterend uitvaart voor onze beste opa kunnen regelen.

- Cornelia Sanders

Een steun in deze moeilijke tijd

3 oktober 2021

Zomaar hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo goed kon helpen Zeer prettig en een enorme pluim voor de vlotte reacties.

- Catharina Scholten

Een bijzonder afscheid

19 september 2021

Omdat we na de aanvraag vlot contact met een uitvaartbegeleider hadden was er gelegenheid voor alle persoonlijke ideeën. Omdat dit er behoorlijk wat waren was het een geweldig persoonlijke uitvaartdienst zoals onze pappa dat graag wilde. De prijs was goed dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Iris van Dongen

Volledig ontzorgt

17 september 2021

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij amper aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even vergelijken tot het werkelijke afscheid, alles was geregeld. Snel en gemakkelijk kwamen wij in contact met de passende uitvaartcentra. Absoluut tevreden.

- Michael de Koning

Blij met warme ondersteuning

11 september 2021

Ik heb zeer lieve hulp gehad toen ik het overlijden van mijn partner moest organiseren. Ik hoefde niets alleen te doen. Ik hoefde uitsluitend de eerste dag te zoeken naar wie mij kon helpen. De eerstvolgende dag was dat geregeld.

- Ruud Huisman

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Boazum

Anne de Jong Uitvaartzorg

Buorren 23
9012 DK Raerd
Nederland

0566 602 922
http://www.dejonguitvaartzorg.nl/

Begrafenis- & Crematieverzorging J AE de Boer & Zn

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 416 114
http://www.deboeruitvaart.nl/

Eelco de Vries Uitvaartverzorging

De Haven 3
8831 ZP Winsum
Nederland

0517 201 028
http://eelcodevriesuitvaartverzorging.nl/