Uitvaart Bentveld

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag behapbaarder voor je. Heb jij behoefte aan een professional voor de uitvaart in Bentveld?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Bentveld verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het belangrijkste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Bentveld – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Bentveld gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Bentveld
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 92 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Bentveld aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Bentveld, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Heemstede, Aerdenhout en Vogelenzang bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Bentveld

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Bentveld is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Bentveld. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Bentveld kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Bentveld

Bij het wegvallen van een medemens spelen er verscheidene gevoelens. Er is natuurlijk het leed en misschien de schok bij een plotseling overlijden. Maar een overlijden houdt ook een drukke tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling geregeld moet worden. Er moet veel geregeld worden bij een uitvaart. Ten eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Bentveld. Hierna moet er over belangrijke zaken een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Aanvullende verlangen

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het eenvoudiger om beslissingen te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een uitvaart in Bentveld unieke wijzigingen aan een begrafenis aan te brengen.

Zeker zul je in deze drukke periode meerdere zaken missen. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer relevant? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Bentveld

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Bentveld te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Bentveld contacteren

Wanneer een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in verbinding komen met een uitvaartcentrum in Bentveld. Lang niet iedereen weet wat het nut is van een dergelijk centrum. Op deze plaats vindt het finale afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak aantrekkelijk gemaakt en opgebaard wanneer dit wenselijk is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het afscheid. In eigen woning opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je afstellen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Bentveld. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de opties. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Behalve het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Bentveld er voor je als het aankomt op de verzorging van de overledene. De mogelijkheden zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aandoen van bepaalde kleding. Foto’s aanleveren is aan te raden. Ook kun je bij diverse uitvaartcentra bijstaan met de verzorging voor het vertrek. Voor de begrafenis kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Bentveld met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de dierbare, dan is dit het moment ervoor. Na afloop bestaat er vaak de gelegenheid om gezamenlijk een kopje thee te drinken en om het gezamenlijk af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Bentveld. Soms is het een optie om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Bentveld

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Bentveld

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en zeer persoonlijke keuze van mensen. Hiermee wil je jouw nabestaanden graag niet mee belasten. Gemiddeld genomen is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Dit heeft vooral te maken met het feit dat voor een begrafenis in Bentveld een grafkuil gehuurd moet worden. De tarieven hiervoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen kosten voor een begrafenis. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even goed uit te vogelen voordat je besluit om een keuze te maken. Naast de kosten voor het graf zelf zal je ook tariefstelling kwijt zijn aan de grafsteen en een kist. Ook hier kunnen de kosten stijgen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Crematies in Bentveld zijn aanzienlijk goedkoper. Het prijzigste aan het cremeren is de urn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit doorgaans een optie tegen een vergoeding. Het is ook mogelijk om zelf de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Bentveld wilt is het van waarde om de tarieven altijd goed te vergelijken. Er bestaan aanzienlijk wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te inspecteren zul je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Bentveld

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Bentveld

Het lijkt mogelijkerwijs wat wrang om na een overlijden te moeten stilstaan bij de tarieven van een uitvaart in Bentveld. Het is echt noodzakelijk gezien het organiseren van een overlijden best duur kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de voorkeuren komen er nog allerlei kosten bij, zoals:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaart
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor melding van overlijden

Een doorsnee uitvaartdienst kost tegenwoordig rond de € 7.000,-. Daarbij zitten wel flink wat opties inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Bentveld zo exclusief maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is standaard met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tarieven hoger dan wanneer je enkel voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een generaal graf zal beter geprijsd zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Bentveld en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Bentveld inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Bentveld inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Bentveld

Het is voor elk persoon in Bentveld raadzaam om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan echt dat je familie niet voor onverwachte aanzienlijke prijzen van de uitvaart komen te staan. Bij benadering zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn geïntegreerd. Hiermee ben je dan verzekerd van een verstandig geregelde uitvaartdienst.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een bedrag op waarmee de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering geeft iets meer onafhankelijkheid, omdat je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een buitengewoon geschikte uitvaartverzekering als je aanvullende voorkeuren hebt.

Tot slot is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Bentveld best fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het beste aansluit bij jouw wensen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Bentveld

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Bentveld verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Bentveld

Het is wijselijk om direct na het heengaan een uitvaartondernemer in Bentveld te bellen. Na een heengaan zul je niet in de gemoedstoestand zijn om onmiddellijk al zaken te regelen. Indien je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je meestal geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen georganiseerd moeten worden. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die direct na een overlijden georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de achtergeblevenen. De familie kan dan stilstaan bij het rouwproces. Intussen zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de allerlaatste verzorging en rouwtransport naar een rouwcentrum organiseren. Daarna kunnen jullie gezamenlijk doorspreken wat de behoeften rondom het afscheid zijn.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een belangrijke toegevoegde waarde bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Bentveld zorgen voor een gedenkwaardige laatste groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Bentveld

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Bentveld

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Bentveld. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Bentveldse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Bentveld. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Bentveld bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Bentveld die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Bentveld

Betrouwbaar

23 februari 2023

We wilden het liever klein en besloten houden en dat is geslaagd. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Dank jullie wel.

- Susanne van de Velden

Betrokken en behulpzaam

17 februari 2023

Deze uitvaart is gedenkwaardig, de uitvaartverzorger was flink ervaren. Deze was erg nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Joris van den Bosch

Merci!

10 februari 2023

We hadden binnen een paar uur de eerste offertes binnen. Zelf hebben we praktisch niks autonoom hoeven doen.
Enorm bedankt!

- Wilhelmus de Haan

Erg tevreden door liefdevolle hulp

3 februari 2023

Ik heb hele attente ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn partner moest organiseren. Ik stond er niet alleen meer voor. Ik hoefde uitsluitend de eerste dag te zoeken naar wie mij kon helpen. Gelukkig was dit in minder dan 1 dag geslaagd.

- Petrus Boer

Een intieme begrafenis

28 januari 2023

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was razendsnel bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het helpen met de persoonlijke teksten was niet te veel en de handreiking was enorm gerespecteerd.

- Anne Kuijpers

Mooie uitvaart

16 januari 2023

Het was zo mooi! Ondanks de rouw na het overlijden van oma hadden we geen mooier afscheid georganiseerd kunnen krijgen. De snelheid van de offerte heeft hier ook aan bijgedragen, hierdoor was er veel ruimte om de uitvaart te regelen.

- Ruben de Bruin

Een eigen afscheid

9 januari 2023

Omdat we na de aanvraag vlug contact met een uitvaartbegeleider hadden was er gelegenheid voor alle eigen ideeën. Aangezien dit er behoorlijk wat waren was het een geweldig persoonlijke uitvaartdienst zoals onze papa dat het liefste wilde. De prijs was goed dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen bijstaan.

- Margaretha Kok

Speciale mensen

3 januari 2023

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn speciaal. Zo betrokken zijn bij zoiets persoonlijks en het dan doen zoals wij wilde hebben… in 1 term geweldig!

- Margaretha van Dongen

Bijzondere mensen

29 december 2022

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn speciaal. Zo betrokken zijn bij zoiets prive’s en het dan doen zoals wij wilde hebben… in 1 term fantastisch!

- Catharina Kok

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Bentveld

Loft Uitvaartbegeleiding | Afscheid in het bijzonder

Manpadslaan 22
2105 MA Heemstede
Nederland

06 20380224
http://www.loftuitvaartbegeleiding.nl/

Begraafplaats Heemstede

Herfstlaan 5
2103 AV Heemstede
Nederland

023 528 0376
https://www.begraafplaatsheemstede.nl/

Heemstede Algemene Begraafplaats

Herfstlaan 3
2103 AV Heemstede
Nederland

023 528 0376
http://www.begraafplaatsheemstede.nl/