Uitvaart Drijber

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Zoek jij een professional voor de uitvaart in Drijber?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Drijber verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het mooiste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Drijber – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Drijber gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Drijber

Uitvaart Drijber
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Drijber aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Drijber, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Noordscheschut, Zwiggelte en Alteveer Hoogeveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Drijber

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Drijber is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Drijber vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Drijber

Het regelen van een overlijden is iedere keer intensief. Er is natuurlijk het verdriet en mogelijkerwijs de shock bij een onverwachts overlijden. Maar een overlijden houdt ook een zware tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de uitvaart georganiseerd moet worden. Er moet van alles georganiseerd worden bij een begrafenis. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Daarna moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Drijber. Vervolgens moet er over belangrijke zaken een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • De executie van het testament

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Als dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een begrafenis in Drijber persoonlijke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende periode enkele zaken over het hoofd zien. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Drijber

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Drijber te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Drijber contacteren

Bij een teraardebestelling in Drijber kun je kiezen uit een variatie aan uitvaartcentrums die verspreid in de stad beschikbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een flinke invloed op alle aangelegenheden voor en na de begrafenis. In ieder uitvaartcentra in Drijber zijn er belangrijke faciliteiten om de overledene professioneel en met aanzien te behouden tot de datum van de begrafenis. Ook is daar alles in paraatheid om je dierbare zorgvuldig te laten verzorgen.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Drijber zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Zonder twijfel mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de dag een condoleance te initiëren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor alleen familieleden.

In bijna alle uitvaartcentra in Drijber kun je gebruik maken van een toegespitste zaal voor het afscheid. Als dierbaren van de overledene kun je het afscheid erg passend maken. Er is de mogelijkheid voor eigenhandig geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle verschillende geloofsthema’s. In menig uitvaartcentrum Drijber zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen tijdens de uitvaartdienst.

Zodra het afscheid is geweest kun je achteraf dikwijls nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt dikwijls kiezen voor iets simpels zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er veelomvattende opties. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in Drijber met elkaar en maak een afgewogen selectie voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Drijber

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Drijber

Het is van belang dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw nabestaanden het liefste niet mee belasten. Meestal is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Belangrijkste aanleiding hiervoor is dat er bij een begrafenis in Drijber een rustplaats geregeld moet worden. De kosten hiervoor kunnen hard stijgen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen kosten voor een begrafenis. Het is dan zeker om eerst wat onderzoek te doen. Je bent naast de tariefstelling voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een steen. Ook hier kunnen de prijzen stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Drijber zijn aanmerkelijk minder duur. Bij een crematie gaan de meeste prijzen in de urn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit dikwijls denkbaar tegen een vergoeding. Je kunt er natuurlijk daarnaast voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Drijber wilt is het van nut om de prijzen altijd goed te vergelijken. Over en weer zitten er namelijk flinke verschillen tussen de aanbieders. Door dit te signaleren zul je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Drijber

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Drijber

Het lijkt misschien wat naar om na een overlijden na te denken over de prijzen van een uitvaart in Drijber. Het is ook noodzaak gezien het regelen van een heengaan behoorlijk prijzig kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een grafkist, de allerlaatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Tevens is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het vervoer van de overledene
 • Mogelijk in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor mededeling van overlijden

Een gemiddelde uitvaart kost tegenwoordig circa € 7.000,-. Daarbij zitten weliswaar veel mogelijkheden inbegrepen. De kosten voor de uitvaart kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf bepalen. Denk aan koffie en cake maar daarnaast aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Dan zullen de kosten hoger zijn. De kosten zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een generaal graf is namelijk minder duur dan een privaat graf.

Meestal zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Drijber en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Drijber inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Drijber inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Drijber

Het is voor elk persoon in Drijber slim om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan immers dat je nabestaanden niet voor onverwachte flinke tarieven van de uitvaart komen te staan. Doorgaans zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn geïntegreerd en waarbij je gegarandeerd bent van een degelijk georganiseerde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze optie is ideaal voor wanneer je unieke voorkeuren losstaand van een dienstenpakket hebt.

Daarnaast is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Drijber dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijking onmisbaar. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het meeste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Drijber

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Drijber verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Drijber

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Drijber in te huren voor het organiseren van een uitvaart in Drijber. Even kort opnieuw stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dat is dan doorgaans meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende manier zal worden geregeld.

Denk onder andere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de dag zelf. Wanneer je ervoor kiest om rechtstreeks in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Drijber is het altijd handig om even via onze webpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het allerlaatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze manier heb je vlug een impressie van de professionals die dit voor jou kunnen doen. Ook is het een goed plan om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Horen bloemstukken en (rouw)kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Dit zijn allemaal vragen die je wellicht kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze kritieke tijd, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets makkelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Drijber

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Drijber

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Drijber. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Drijberse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Drijber. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Drijber bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Drijber die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Drijber

Prachtig afscheid begeleid

8 maart 2024

Vlug en respectvol geregeld. Heel blij.

- Dennis de Lange

Geheel de zorg uit handen

27 februari 2024

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het werkelijke afscheid, alles was georganiseerd. Vlug en eenvoudig kwamen wij in contact met de juiste uitvaartcentra. Fantastisch geregeld.

- Johanna Meijer

Het afscheid was uitstekend geregeld

20 februari 2024

De woorden ontbreken om te beschrijven hoe fijn de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden vlot de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Daarom hebben we een schitterend afscheid voor onze liefste opa kunnen regelen.

- Cindy Meijer

Lage kosten en sereen

16 februari 2024

Lage tariefstelling en een vreedzaam afscheid was wat we wensten. We hebben niet zoveel geld dus was belangrijk.

- Albert de Bruijn

Heel fijn opgevangen

8 februari 2024

Ons mamma stond zelf enorm mooi in het leven dus de liefdevolle opvang was ontzettend fijn. Niks was te eigenaardig en het was geweldig persoonlijk.

- Martine van de Velden

Zeer meevoelend

27 januari 2024

Na het heengaan wisten we even niet wat we exact moesten doen. Dankzij uitvaartplek.nl kwamen we zeer snel in contact met een persoon die ons verder kon helpen. We hadden heel gauw contact en ze heeft ons geweldig fijn geholpen met het organiseren.

- Michael Verhoeven

Een respectvol afscheid

16 januari 2024

We hebben een uitermate passende begeleider kunnen vinden. We hebben alleen na de plechtigheid niks meer vernomen, helaas.

- Patricia Hofman

Schitterend afscheid

10 januari 2024

Het was zo mooi! Ondanks de rouw na het overlijden van oma hadden we geen waardiger afscheid geregeld kunnen krijgen. De snelheid van de offerte heeft hier ook aan bijgedragen, hierdoor was er veel tijd om de uitvaartdienst te regelen.

- Hanneke Sanders

Passende uitvaart geregeld

3 januari 2024

Snel en waardig geregeld. Heel gelukkig.

- Peter de Groot

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Drijber

UGNA Uitvaartzorg – Adviespunt Hoogeveen

A.G. Bellstraat 23
7903 AD Hoogeveen
Nederland

0524 515 899
https://www.ugna.nl/

Draagt Elkanders Lasten Uitvaartverzekeringen N.V.

Het Haagje 169
7902 LG Hoogeveen
Nederland

0528 264 158
http://www.delu.nl/

Ilya Uitvaartzorg Drenthe

Boekweitlaan 9
7906 LA Hoogeveen
Nederland

0528 522 160
http://ilya-uitvaartzorg.nl/uitvaart-hoogeveen/