Uitvaart Ankeveen

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Behoefte aan een fijne uitvaartondernemer in Ankeveen die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Ankeveen verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het mooiste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Ankeveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Ankeveen gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Ankeveen vinden

Uitvaart Ankeveen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Ankeveen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ankeveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Hilversum, Loosdrecht en Kortenhoef bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Ankeveen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Ankeveen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Ankeveen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Ankeveen kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Ankeveen

Bij het overlijden van een geliefde spelen er verscheidene emoties. Denk aan de schok bij een onvoorzien heengaan en het daaruit voortkomende leed. Maar een overlijden houdt ook een drukke tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de uitvaart georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Allereerst de administratieve mededeling bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Ankeveen. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De uitvoering van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Ankeveen.

Zeker zul je in deze indrukwekkende periode meerdere dingen vergeten. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Ankeveen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Ankeveen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Ankeveen contacteren

Als iemand heengaat die je dierbaar is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Ankeveen Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk regelt. Op deze plek vindt het finale afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak attractief gemaakt en opgebaard wanneer dit wenselijk is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het afscheid. Thuis opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je afspreken met jouw betreffende uitvaartondernemer in Ankeveen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Door deze optie zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Wanneer je behandeling wenst van je dierbare is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Ankeveen. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Bij een paar uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Voor de begrafenis kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Ankeveen met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de geliefde, dan is dit het ogenblik ervoor. Na het vertrek behoren de bekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de begrafenis af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Ankeveen kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematorium. Soms is het geoorloofd om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Ankeveen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Ankeveen

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Liever wil je deze persoonlijke keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is doorgaans genomen goedkoper dan een begrafenis. Belangrijkste aanleiding hiervoor is dat er bij een begrafenis in Ankeveen een graf georganiseerd moet worden. De tarieven daarvoor kunnen hard stijgen. De tarieven voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Het is dan wel aan te raden om eerst wat onderzoek te plegen. Behalve de tarieven voor het graf zelf zal je eveneens tarieven kwijt zijn aan de (graf)steen en een kist. Ook hier kunnen de tarieven stijgen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Crematies in Ankeveen zijn flink beter geprijsd. Het prijzigste aan het cremeren is de asurn. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as eveneens uit laten strooien. Het is ook een optie om zelf de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Ankeveen wilt is het van nut om de prijzen altijd goed te vergelijken. Er bestaan tamelijk wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te beschouwen zul je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Ankeveen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Ankeveen

Het voelt misschien wat wrang om na een overlijden te moeten stilstaan bij de tariefstelling van een uitvaart in Ankeveen. Het is echt noodzaak gezien het organiseren van een heengaan aanzienlijk prijzig kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de finale verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de wensen komen daar nog allerlei kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventueel in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor aangifte van overlijden

Een doorsnee uitvaartdienst kost hedendaags circa € 7.000,-. Een veelheid aangelegenheden zitten hier normaal bij in. De tarieven voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de behoeften zelf vaststellen. Een koffietafel onder andere, is gebruikelijk met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tariefstelling hoger dan indien je uitsluitend voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een generaal graf is namelijk goedkoper dan een privaat graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Ankeveen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Ankeveen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Ankeveen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Ankeveen

Het is voor iedereen in Ankeveen slim om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan echt dat je familie niet voor onverwachte flinke tarieven van de uitvaart komen te staan. Kort genomen zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vastgesteld dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen diensten zijn opgenomen. Hierbij ben je dan verzekerd van een verstandig georganiseerde uitvaartdienst.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een spaarpotje op waarvan de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering geeft iets meer vrijheid, aangezien je meer keuzemogelijkheden hebt. Dit is een buitengewoon handige uitvaartverzekering als je specifieke wensen hebt.

Daarnaast is er ook nog een versie waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Ankeveen dat het vergelijken ervan imposant lijkt. Toch is een vergelijking cruciaal. Zo kies je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw stijl past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Ankeveen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Ankeveen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Ankeveen

Het is slim om een uitvaartverzorger in Ankeveen in te zetten voor een afscheidsdienst in Ankeveen. Even vluchtig nogmaals stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dat is dan daarnaast gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende wijze zal worden geregeld.

De meeste plechtigheden en de vlekkeloze planning wordt georganiseerd door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig daar het een hele persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze pagina simpel en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het allerlaatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze wijze heb je meteen een indruk van de professionals die dit voor jou kunnen doen. Doorgaans is het slim om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer daarnaast in staat om bijkomende werkzaamheden te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemen? Of is deze uitvaartondernemer in Ankeveen ook in de gelegenheid om mogelijk live muziek te organiseren als de gestorvene dit heeft verlangd? Dit zijn allemaal vragen die je eventueel kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze zware tijd, en helpen jou bij voorkeur met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Ankeveen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Ankeveen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Ankeveen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Ankeveense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Ankeveen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Ankeveen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Ankeveen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Ankeveen

Erg meevoelend

25 mei 2024

We waren helemaal radeloos toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Door uitvaartplek.nl kwamen we zeer vlot in aanraking met iemand die ons verder kon helpen. Ze nam vlot contact met ons op en heeft ons enorm prettig geholpen.

- Angelique Kok

Een waardig vertrek

20 mei 2024

Er is geen enkele uitvaartverzorger te bedenken die meer betrokken is dan de onze. We hebben alleen na de uitvaart niks meer vernomen, helaas.

- Marcel Willemsen

Tot in de puntjes georganiseerd

11 mei 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw voorhanden. Met regelmaat werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in de puntjes geregeld werd. Razendsnel contact ook.

- Martine van der Meer

Het afscheid was uitstekend georganiseerd

8 mei 2024

Ik heb werkelijk niet de geschikte woorden om te beschrijven hoe goed het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al direct contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan vlekkeloos. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Daarom hebben we een schitterend afscheid voor onze lieve opa kunnen regelen.

- Roy van den Bosch

Het afscheid was top georganiseerd

27 april 2024

De woorden ontbreken om te beschrijven hoe smaakvol de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden gauw de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van grootpapa echt werden gehoord. We hebben echt een mooie ultieme groet kunnen houden aan onze lieve grootvader.

- Brenda Vos

Prachtig afscheid begeleid

25 april 2024

Vlug en loffelijk geregeld. Erg content met hoe dit verlopen is.

- Annemarie van Vliet

Betrouwbaar

13 april 2024

We wilden het bij voorkeur klein en besloten houden en dat is gelukt. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we vlot de teraardebestelling regelen. Dank jullie wel.

- Bram Hoekstra

Fantastisch afscheid

8 april 2024

De uitvaart was behoorlijk indrukwekkend. Ondanks het verdriet na het overlijden van oma hadden we geen fijner afscheid georganiseerd kunnen krijgen. Zeer fijn hoe razendsnel we de offertes binnen hadden.

- Ramona van Doorn

Bijzonder handige begeleiding

4 april 2024

Enkel heel speciale mensen kunnen werken in de uitvaartzorg. Zo betrokken zijn bij zoiets prive’s en het dan uitvoeren zoals wij wilde hebben… in 1 term fantastisch!

- Maurice van de Wal

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Ankeveen

In Memoriam Uitvaarten

Blomstraat 5a
1382 AJ Weesp
Nederland

06 23309339
https://inmemoriamuitvaarten.nl/

Funeral Van Dijk BV

Kerkplein 3
3621 BA Breukelen
Nederland

0346 261 636
http://www.vandijkuitvaart.nl/

Van Haren Uitvaartverzorging

Charles Weddepohllaan 32
3739 LE Hollandsche Rading
Nederland

035 577 1282
https://www.vanharenuitvaartverzorging.nl/