Uitvaart Vlissingen

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Zoek jij ondersteuning voor de uitvaart in Vlissingen?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Vlissingen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Vlissingen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Vlissingen gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Vlissingen

Uitvaart Vlissingen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Vlissingen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Vlissingen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Middelburg, Koudekerke en Biggekerke bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Vlissingen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Vlissingen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Vlissingen. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Vlissingen

Bij het heengaan van een medemens spelen er diverse gevoelens. Denk aan de schrik bij een onverwacht overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een overlijden houdt ook een drukke tijd in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Als eerste de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Vlissingen. Daarna moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Rouwboeket
  • Berichtgeving naar nabestaanden
  • Rouwvervoer
  • Wel of niet opbaren
  • De koffietafel
  • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Indien er van tevoren helderheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Als dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer ruimte voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Vlissingen.

Zeker zul je in deze indrukwekkende tijd een aantal dingen missen. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Vlissingen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Vlissingen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Vlissingen contacteren

Als iemand heengaat die je geliefd is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Vlissingen Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk regelt. Op deze plaats vindt het laatste afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak knap gemaakt en opgebaard wanneer dit verlangd is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het afscheid. In eigen woning opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afspreken met jouw betreffende uitvaartondernemer in Vlissingen. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de opties. Hierdoor is het mogelijk om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Behalve het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Vlissingen er voor je als het aankomt op de verzorging van de overledene. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een afbeelding aanleveren. Ook kun je bij allerlei uitvaartcentra assisteren met de verzorging voor het vertrek. Voor de uitvaart kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Vlissingen met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Ook kun je ervoor kiezen om een privé moment te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het vertrek behoren de welbekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de begrafenis af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Vlissingen. Tenslotte kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een allerlaatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Vlissingen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Vlissingen

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen bij voorkeur niet mee belasten. Een crematie is doorgaans genomen goedkoper dan een begrafenis. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Vlissingen een rustplaats gehuurd moet worden. De tarieven daarvoor kunnen hard oplopen. De tariefstelling voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente afwijken. Je doet er dus goed aan om dit eerst even degelijk uit te zoeken voor je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de tariefstelling voor het graf zelf ook geld kwijt aan een kist en een steen. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kunnen de kosten hierin overigens ook weer zeer veel verschillen.

Een crematie in Vlissingen brengt mindere kosten met zich mee. Bij een crematie gaan de meeste tarieven in de urn zitten. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Je kunt er uiteraard daarnaast voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Vlissingen wilt is het van nut om de tarieven altijd goed te vergelijken. Over en weer zitten er namelijk omvangrijke verschillen tussen de aanbieders. Je kunt zo al snel stevig besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Vlissingen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Vlissingen

De prijzen voor een uitvaart in Vlissingen kunnen zeker flink stijgen als je aanzienlijke behoeften hebt. We kunnen amper een kostenplaatje vermelden omdat een uitvaart volkomen persoonlijk is. Indien je een uitvaartverzorger in de arm neemt kun je rekenen op ongeveer 1.500,- euro, dat wordt meestal gedekt door een uitvaartverzekering. Door een uitvaartondernemer in arm te nemen hoef je zelf aan weinig dingen meer te denken. Dit maakt het denkbaar om op de dag van het allerlaatste vertrek de verantwoordelijkheid uit handen te geven. De tarieven voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je het liefste wilt. Wanneer je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je minimaal €500 kwijt. De prijsstelling voor het transporteren van je dierbare is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Meestal kun je op de pagina van de betreffende aanbieder wel zien wat de tariefstellingen zijn die gepaard gaan met het vervoer.

Bijkomende extra kosten zijn afhankelijk van de behoeften bij een uitvaart in Vlissingen. Hierbij kan iemand denken aan eventuele bloemstukken of aan kaarten. Afhankelijk van de extra kosten van een begrafenis of een crematie lopen de uitgaven op. Bij een teraardebestelling heb je verder te maken met extra uitgaven voor een (graf)kist, een bepaald graf en een steen. Bij een crematie zal je te maken krijgen met lagere uitgaven, alleen zul je ook een (as)urn en dergelijke moeten aanschaffen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Nieuwsgierig naar de gemiddelde uitgaven die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Vlissingen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Vlissingen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Vlissingen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Vlissingen

Een uitvaartverzekering in Vlissingen afsluiten is een van de beste keuzes die je maar kunt maken. Door middel van een uitvaartverzekering in Vlissingen zul je er tenslotte niet helemaal alleen voor staan als het neerkomt op de kosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen compenseren de logische kosten die komen kijken bij een uitvaartdienst. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een vaststaand geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet vereist. Wel is het aan te raden, het maakt het je immers echt een stuk makkelijker ten tijde van de uitvaart.

De premie van de uitvaartverzekering in Vlissingen zal altijd afhankelijk zijn van meerdere factoren. Daarom wisselt de premie ook per verzekerd geldbedrag, per persoon en per aanbieder. Zo valt een verzekeringspremie minder hoog uit wanneer je hem op een vroegere leeftijd aangaat. Dit is begrijpelijk, de verzekeraar neemt anders een te groot risico. Tevens is de premie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt hebben en van je persoonlijke gezondheid. Een aanbieder is niet geforceerd om je te aanvaarden voor een verzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in Vlissingen je een te fors risico vindt, zullen ze je afwijzen. Bijna altijd zul je dan wel jouw medische verslag moeten inleveren wanneer je een verzekering wilt aanvragen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een geldbedrag apart te leggen in plaats van te verzekeren. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker zijn dat de uitvaart betaald kan worden. Als dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw familie aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Vlissingen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Vlissingen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Vlissingen

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Vlissingen in de arm te nemen voor een afscheid in Vlissingen. We hebben het al even vluchtig benoemd in dit artikel, maar is het belangrijk om hier wat meer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dat is dan ook meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste manier zal worden georganiseerd.

Alle plechtigheden en de vlekkeloze planning wordt geregeld door hen. Wanneer je ervoor kiest om rechtstreeks in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Vlissingen is het iedere keer slim om moeiteloos via onze webpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even kort in contact komen en heb je direct een helder beeld door wie jij bij voorkeur de allerlaatste dag van jouw geliefde laat regelen. Tevens is het een verstandig plan om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Horen bloemstukken en rouwkaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Vlissingen ook in staat om mogelijk live muziek te organiseren als de overledene dit heeft gewild? Deze persoonlijke ideeën kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze heftige tijd, en helpen jou graag met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Vlissingen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Vlissingen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Vlissingen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Vlissingense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Vlissingen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Vlissingen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Vlissingen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Vlissingen

Op verzoek haast onmiddellijk een passende begeleider

26 juli 2024

Vlak voor het sterven kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaart van onze tante. Aan het sterfbed konden de behoeften al besproken worden. Om dit gezamenlijk zo te doen was het een indrukwekkende ervaring dankzij deze uitvaartbegeleiders waarmee we vlug in contact stonden. Bedankt voor het mogelijk maken hiervan!

- Michael de Vries

Op verzoek zowat onmiddellijk een waardige begeleider

16 juli 2024

Voor het werkelijke overlijden van mijn tante zochten wij al contact met verschillende uitvaartcentra. Aan het sterfbed konden de behoeften al doorgenomen worden. Om dit samen zo te doen was het een indrukwekkende belevenis door deze uitvaartbegeleiders waarmee we snel in contact stonden. Bedankt voor het mogelijk maken hiervan!

- Maurice Koning

Een intieme teraardebestelling

7 juli 2024

Onze man van de uitvaart begeleiding was razendsnel bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het ondersteunen met de persoonlijke teksten was niet te veel en de handreiking was enorm gerespecteerd.

- Franciscus Driessen

Een uitkomst bij rouw

1 juli 2024

Onverwachts hebben wij via uitvaartplek.nl de geschikte persoon gevonden die ons zo fijn kon helpen Chapeau voor de snelle en persoonlijke begeleiding.

- Marinus van Dam

Geheel de zorg uit handen

25 juni 2024

Via uitvaartplek zijn we helemaal ontzorgt. Van het eenvoudig aan kunnen vragen van de offertes (en voor onszelf nog even en vergelijking op de verzekering voltooid naderhand) tot de echte uitvaart. Vlug en simpel kwamen wij in contact met de passende uitvaartcentra. Super geregeld.

- Jan van der Heijden

Vlug geregelde huiselijke uitvaart

19 juni 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was heel erg betrokken. Het afscheid (en de plek) voelde heel relaxed ondanks het leed. Doordat het ook vlot geregeld was en niet in een kille ambiance vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Maria Vos

Welgemeende betrokkenheid

9 juni 2024

Het heengaan van mijn moeder had een behoorlijke invloed op mij, diepe rouw en dus niet in staat dingen te organiseren. Via uitvaartplek.nl had ik in 24 uur een fijne uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ik heb zoveel steun gehad van de begeleidster.
Na de uitvaartdienst heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Barbara van der Laan

Welgemeende interesse

5 juni 2024

Het doodgaan van mijn moeder had een stevige impact op mij, enorme rouw en dus niet in staat zaken te bepalen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl snel in contact komen met de juiste mensen. Ze was zo attent en begripvol.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Werkelijk heel vriendelijk.

- Susanne de Wit

Het vertrek van opa was erg fijn!

29 mei 2024

Dit was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Gelukkig hadden we meelevende hulp, wat zo beslissend is voor een fijne en waardige uitvaartdienst!

- Cornelis de Ruiter

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Vlissingen

Het Walchers Uitvaartcentrum

Logistiekweg 7
4387 PK Vlissingen
Nederland

06 51020734
http://www.hetwalchersuitvaartcentrum.nl/

Begrafenisverzorging Poppe

Noorderbaan 27
4386 CD Vlissingen
Nederland

06 25244974
http://www.begrafenisverzorging-poppe.nl/

Eigen Stijl uitvaartzorg

De Boisotstraat 30
4371 BM Koudekerke
Nederland

06 18478910
http://www.eigenstijluitvaartzorg.nl/