Uitvaart Koudekerke

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken het geregel graag draaglijker voor je. Wil jij een top uitvaartondernemer in Koudekerke die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Koudekerke verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Koudekerke – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Koudekerke gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Koudekerke
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Koudekerke aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Koudekerke, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Middelburg, Gapinge en Serooskerke Walcheren bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Koudekerke

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Koudekerke kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Koudekerke. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Koudekerke kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Koudekerke

Een overlijden is altijd een schokkende gebeurtenis. Denk aan de schrik bij een plotseling heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Het is ook een tijd waarin er zeer veel op je afkomt. Er moet van alles georganiseerd worden bij een uitvaart. Als eerste de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Koudekerke overgebracht worden. Daarna moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De executie van het testament

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het eenvoudiger om beslissingen te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een uitvaart in Koudekerke persoonlijke wijzigingen aan een begrafenis aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische periode een aantal zaken over het hoofd zien. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Koudekerke

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Koudekerke te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Koudekerke contacteren

Indien een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in contact komen met een uitvaartcentrum in Koudekerke. Lang niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de begrafenis zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden dierbaren voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewenst is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het afscheid. Het is ook geoorloofd om iemand in eigen woning op te baren, dit kan vaak worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Koudekerke. Een apart koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Naast het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Koudekerke er voor je als het neerkomt op de verzorging van de overledene. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Plaatjes aanleveren is wenselijk. Bij een paar uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Ook kunt je in uitvaartcentrum Koudekerke samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Eveneens kun je ervoor kiezen om een privé moment te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het afscheid behoren de welbekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de uitvaart af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Koudekerke kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematiecentrum. Zo nu en dan kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een laatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Koudekerke

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Koudekerke

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en buitengewoon intieme keuze van mensen. Bij voorkeur wil je deze persoonlijke keuze niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is over het algemeen genomen goedkoper dan een begrafenis. Belangrijkste reden hiertoe is dat er bij een begrafenis in Koudekerke een graf georganiseerd moet worden. De tariefstelling hiervoor kunnen hard stijgen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen kosten voor een begrafenis. Het is dan echt om eerst wat onderzoek te doen. Behalve de tariefstelling voor het graf zelf zal je ook prijzen kwijt zijn aan de (graf)steen en een kist. Ook hierbij kunnen de tarieven stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Een crematie in Koudekerke brengt minder prijzen met zich mee. Het prijzigste aan het cremeren is de urn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit regelmatig geoorloofd tegen een vergoeding. Het is ook een optie om eigenhandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Koudekerke wilt is het van belang om de prijzen altijd goed te vergelijken. Over en weer zitten er namelijk grote afwijkingen tussen de aanbieders. Je kunt dus al snel fiks besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Koudekerke

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Koudekerke

Nadenken over een uitvaartdienst kan een naar gevoel geven, vooral als je aan de tarieven denkt. Helaas is dit wel nodig, want een uitvaartdienst kan best in de kosten lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de behoeften komen daar nog aanvullende kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor kennisgeving van overlijden

De kosten na overlijden lopen doorgaans op tot minimaal 7.000,- euro. Een aantal zaken zitten hier gebruikelijk bij in. De tariefstelling voor het afscheid kun je afhankelijk van de wensen zelf inschatten. Een koffietafel als voorbeeld, is standaard met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het laatste, dan zijn de kosten hoger dan wanneer je slechts voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een algemeen graf is namelijk minder duur dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Koudekerke en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Koudekerke inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Koudekerke inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Koudekerke

Een uitvaartverzekering in Koudekerke is de belangrijkste keuze van je uitvaart. Door middel van een uitvaartverzekering in Koudekerke zal je er tenslotte niet helemaal alleen voor staan als het betrekking heeft op de kosten. De meeste uitvaartverzekeringen compenseren de algemene kosten die komen kijken bij een uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een afgesproken geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet verplicht. Wel is het aan te raden, het maakt het je immers echt een stuk makkelijker in tijden van de uitvaart.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Koudekerke zal voortdurend afhankelijk zijn van een aantal factoren. Dit is dan ook de reden dat de premie voor iedereen zal variëren. Een jonger persoon betaalt meestal minder verzekeringspremie dan iemand op latere leeftijd. Logisch, want een ouder persoon overlijdt statistisch gezien eerder dan een jonger iemand. Verder is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt hebben en van je persoonlijke gezondheid. Het is zo dat een verzekering in Koudekerke geweigerd kan worden als de verzekeraar je een te risicovol geval vindt. Vrijwel iedere keer zul je dan ook jouw medische verslag moeten inleveren wanneer je een verzekering wilt afsluiten. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je natuurlijk ook gewoon een bedrag apart zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker weten dat de uitvaart bekostigd kan worden. Bij een tekort zal de gemeente mogelijk jouw familie benaderen om de overige kosten te voldoen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Koudekerke

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Koudekerke verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Koudekerke

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Koudekerke in te zetten voor een afscheidsdienst in Koudekerke. Even kort opnieuw stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Het regelen van het afscheid is erg veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij regelen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaartdienst waarin alles soepel verloopt.

Denk onder andere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het organiseren van de dag op zichzelf. Alvorens je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Koudekerke is het altijd slim om moeiteloos via onze pagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het finale afscheid is heel erg belangrijk en op deze wijze heb je snel een impressie van de professionals die dit voor jou kunnen doen. Daarnaast is het slim om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer verder in staat om bijkomende diensten te verrichten, zoals het aankopen van bloemstukken? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Dit zijn allemaal vragen die je mogelijk kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze zware periode, en helpen jou liever met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Koudekerke

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Koudekerke

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Koudekerke. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Koudekerkese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Koudekerke. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Koudekerke bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Koudekerke die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Koudekerke

Fijne mensen voor de uitvaart

24 mei 2024

De uitvaart is vlug, onbekommerd en persoonlijk begeleid.

- Lisette Maas

Uitvaartverzorger heel erg lief

13 mei 2024

Na de schok van het ineens sterven van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inschakelen (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Zeer dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was erg speciaal. Niks geen zakelijk gedoe, gewoon heel persoonlijk en niets was vreemd.Petje af.

- Jan Vink

Een integere uitvaartdienst

10 mei 2024

Vertrouwelijk en alleen met familie was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Dank jullie wel.

- Simone Mulder

Prachtige uitvaart

27 april 2024

De uitvaartdienst was erg imponerend. De troosteloosheid was groot na het overlijden van oma maar de uitvaartdienst had niet waardiger georganiseerd kunnen worden. De snelheid van de offerte heeft hier oprecht aan bijgedragen, daardoor was er veel tijd om de uitvaartdienst te organiseren.

- Frank Visser

Een uitkomst bij verdriet

21 april 2024

Zomaar hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo fatsoenlijk kon helpen Chapeau voor de snelle en persoonlijke begeleiding.

- Kim van Wijk

Het vertrek was mooi

17 april 2024

Vlug en netjes georganiseerd. Bovendien nog na de uitvaart even gebeld of we nog vragen hadden.

- Ilse Groen

Mooie uitvaart

10 april 2024

De uitvaartdienst was behoorlijk imponerend. Ondanks het verdriet na het heengaan van grootmoeder hadden we geen beter afscheid geregeld kunnen krijgen. Erg fijn hoe snel we de offertes binnen hadden.

- Marjolein Jacobs

Tot in de puntjes geregeld

5 april 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw present. Zo nu en dan werden er vragen en opties aan ons voorgelegd waardoor de crematie vlot en tot in de puntjes georganiseerd werd. Snel contact ook.

- Sabrina de Haan

Betrouwbaar

25 maart 2024

We wilden het het liefste klein en persoonlijk houden en dat is geslaagd. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we snel de teraardebestelling regelen. Merci.

- Diana Bakker

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Koudekerke

Het Walchers Uitvaartcentrum

Logistiekweg 7
4387 PK Vlissingen
Nederland

06 51020734
http://www.hetwalchersuitvaartcentrum.nl/

Begrafenisverzorging Poppe

Noorderbaan 27
4386 CD Vlissingen
Nederland

06 25244974
http://www.begrafenisverzorging-poppe.nl/

Eigen Stijl uitvaartzorg

De Boisotstraat 30
4371 BM Koudekerke
Nederland

06 18478910
http://www.eigenstijluitvaartzorg.nl/