Uitvaart Lamswaarde

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Wil jij een professionele uitvaartondernemer uit Lamswaarde die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Lamswaarde verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het mooiste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Lamswaarde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Lamswaarde gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Lamswaarde vinden

Uitvaart Lamswaarde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Lamswaarde aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lamswaarde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Graauw, Terhole en Kuitaart bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Lamswaarde

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Lamswaarde is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Lamswaarde vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Lamswaarde kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Lamswaarde

Het regelen van een heengaan is immer intens. Denk aan de schok bij een onverwacht overlijden en het daaruit voortkomende leed. Maar een heengaan houdt ook een zware tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er moet veel geregeld worden bij een uitvaart. Allereerst de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Lamswaarde gebracht worden. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden moeten er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Indien er vooraf duidelijkheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Lamswaarde.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke periode een aantal zaken over het hoofd zien. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Lamswaarde

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Lamswaarde te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Lamswaarde contacteren

Indien een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in contact komen met een uitvaartcentrum in Lamswaarde. Lang niet iedereen weet wat de rol is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak aantrekkelijk gemaakt en opgebaard wanneer dit wenselijk is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het vertrek. Thuis opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afstemmen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Lamswaarde. Een apart koelelement huren behoort ook tot de opties. Hierdoor is het mogelijk om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Naast het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Lamswaarde er voor je als het neerkomt op de verzorging van de overledene. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Bij een paar uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Voor de uitvaart kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Lamswaarde met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de geliefde, dan is dit het moment hiervoor. Na het afscheid behoren de welbekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de uitvaart af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Lamswaarde kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematorium. Tot slot kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een laatste afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Lamswaarde

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Lamswaarde

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een significante en buitengewoon intieme keuze van personen. Hier wil je jouw nabestaanden eigenlijk niet mee belasten. Een crematie is doorgaans genomen beter geprijsd dan een begrafenis. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Lamswaarde een rustplaats gehuurd moet worden. De tariefstelling kunnen stevig oplopen hiervoor. De kosten voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Het is dan wel om eerst wat onderzoek te doen. Naast de prijzen voor de rustplaats zelf zal je tevens tariefstelling kwijt zijn aan de (graf)steen en een (graf)kist. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen de prijzen hierin simpelweg ook weer zeer veel afwijken.

Crematies in Lamswaarde zijn aanmerkelijk goedkoper. Bij een crematie gaan de meeste prijzen in de urn zitten. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Het is tevens mogelijk om zelf de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Lamswaarde, is het immer wijs om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk omvangrijke verschillen tussen de aanbieders. Je kunt zo al snel fors besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Lamswaarde

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Lamswaarde

Het voelt wellicht wat naar om na een heengaan na te denken over de prijzen van een uitvaart in Lamswaarde. Helaas is dit echt noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan behoorlijk in de kosten lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een grafkist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de wensen komen er nog extra kosten bij, zoals:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaart
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor melding van overlijden

De kosten na overlijden lopen doorgaans op tot tenminste 7.000,- euro. Een aantal zaken zitten hier gebruikelijk bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Lamswaarde zo kostbaar maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het laatste, dan zijn de prijzen hoger dan indien je enkel voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een algemeen graf zal beter geprijsd zijn dan een particulier graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Lamswaarde en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Lamswaarde inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Lamswaarde inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Lamswaarde

Het is voor iedereen uit Lamswaarde slim om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan zeker dat je nabestaanden niet voor onverwachte aanzienlijke prijzen van de uitvaart komen te staan. Vaak kun je kiezen uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn opgenomen en waardoor je verzekerd bent van een goed geregelde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze optie is ideaal voor wanneer je persoonlijke wensen uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Er zijn eveneens nog vormen waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Het is niet simpel om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Lamswaarde dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijking noodzakelijk. Zo kies je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw leven past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Lamswaarde

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Lamswaarde verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Lamswaarde

Het is een goed idee om een uitvaartondernemer in Lamswaarde in te schakelen voor het organiseren van een uitvaartdienst in Lamswaarde. We hebben het al even vluchtig aangestipt in dit artikel, maar is het verstandig om hier wat langer bij stil te staan. Het regelen van het afscheidsdienst is veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dit is dan ook direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende wijze zal worden georganiseerd.

Denk onder meerdere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het regelen van de dag op zichzelf. Als je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Lamswaarde is het altijd handig om moeiteloos via onze pagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het allerlaatste afscheid is erg belangrijk en op deze manier heb je gauw een indruk van de mensen die dit voor jou kunnen doen. Tevens is het slim om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer daarnaast in staat om aanvullende werkzaamheden te verrichten, zoals het kopen van bloemen? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de beste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze heftige periode, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets makkelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Lamswaarde

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Lamswaarde

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Lamswaarde. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Lamswaardese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Lamswaarde. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Lamswaarde bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Lamswaarde die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Lamswaarde

Direct in contact met de juiste personen

17 april 2024

Vlak voor het heengaan kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaartdienst van onze tante. Daardoor waren we in staat de mogelijkheden en wensen reeds door te nemen. Om dit gezamenlijk zo te doen was het een indrukwekkende belevenis dankzij deze uitvaartbegeleiders waarmee we vlot in contact waren. Bedankt voor het mogelijk maken ervan!

- Margaretha van den Bosch

Merci!

6 april 2024

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes binnen. Vandaar hoefde we zelf nauwelijks iets te bepalen.
Enorm dankjewel!

- Marieke van de Brink

Wel betrokken bij de uitvaart

3 april 2024

Soms in het leven kom je personen tegen die werkelijk met je betrokken zijn. Nimmer verwacht dat we dit bij de uitvaart zo fijn georganiseerd konden krijgen.

- Johanna Kramer

Betrokken en hulpvaardig

28 maart 2024

Dit gaan we niet gauw vergeten daar de persoon van het crematie centrum was geweldig. Deze was erg nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Christiaan van der Meulen

Prachtig afscheid begeleid

21 maart 2024

Vlug en eervol gedaan. Erg blij met hoe dit gegaan is.

- Esther van den Broek

Uitvaartverzorger heel erg lief

10 maart 2024

Na de shock van het ineens sterven van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inschakelen (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Erg erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was erg speciaal. Niets geen koel gedoe, oprecht heel eigen en niets was vreemd.Niks anders dan respect hiervoor.

- Wouter Kuipers

Liefdevol opgevangen

3 maart 2024

Het schitterende bestaan van onze mamma is formidabel omgezet in haar afscheid en de warme opvang was aangrijpend. Alles was bespreekbaar en speciaal afgestemd op wat wij wilden.

- Danny Peeters

Betaalbaar en eervol

24 februari 2024

Een zowel betaalbare als eervolle uitvaartdienst was meer dan we verwacht hadden. Aangezien onze inkomsten laag is was dit uitmuntend.

- Bart Vos

Persoonlijke uitvaart

22 februari 2024

Na het snelle eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke wensen in de plechtigheid opnemen. Er waren meerdere wensen en daarom werd afscheid net zoals papa dat wilde. De prijs was keurig dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Catharina Vos

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Lamswaarde

Amissio Begrafenisonderneming

Prins Bernhardstraat 2
4691 GC Tholen
Nederland

06 41826826
http://www.amissio.nl/

Abeo Uitvaartzorg

4691 KV Tholen
Nederland

06 39839896
http://www.abeo-uitvaartzorg.nl/

Uitvaartverzorging J.J.M. de Voogt

Kokkeldreef 1
4533 DD Terneuzen
Nederland

0115 612 937
https://www.uitvaartverzorgingdevoogt.nl/