Uitvaart Ten Boer

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Wil jij een fijne uitvaartondernemer in Ten Boer die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Ten Boer verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het belangrijkste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Ten Boer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Ten Boer gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Ten Boer
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Ten Boer aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ten Boer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Sint Annen, Thesinge en Garmerwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Ten Boer

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Ten Boer kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Ten Boer. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Ten Boer kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Ten Boer

Bij het heengaan van een geliefde spelen er diverse emoties. Denk aan de schrik bij een onverwacht heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Het is bovendien een periode waarin er heel veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Ten Boer vervoerd worden. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden dienen er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het gemakkelijker om beslissingen te maken. Als dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Ten Boer.

Geheid zul je in deze indrukwekkende tijd een aantal dingen vergeten. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Ten Boer

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Ten Boer te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Ten Boer contacteren

Wanneer een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in verbinding komen met een uitvaartcentrum in Ten Boer. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk organiseert. Op deze plaats vindt het laatste afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak knap gemaakt en opgebaard wanneer dit wenselijk is door de nabestaanden. Door de uitgeruste koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. Het is ook geoorloofd om iemand thuis op te baren, dit kan vaak worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Ten Boer. Een apart koelelement huren behoort ook tot de opties. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Indien je verzorging wenst van je geliefde is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Ten Boer. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Ook kun je bij meerdere uitvaartcentra helpen met de behandeling voor het afscheid. Voor de uitvaart kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Ten Boer met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 moment met de dierbare, dan is dit het ogenblik ervoor. Na afloop bestaat er vaak de gelegenheid om gemeenschappelijk een kopje thee te drinken en om het samen af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Ten Boer. Soms is het geoorloofd om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Ten Boer

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Ten Boer

Bij een overlijden is een belangrijke keuzemogelijkheid waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. Regelmatig heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Bovendien kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is het effect op de teraardebestelling zelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in vrijwel alle uitvaartcentra in Ten Boer gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de ceremonie naar een kerkhof getransporteerd worden. Er zijn uitvaartcentra die gezeten zijn bij een begraafplaats en zo nu en dan moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gekozen, dan is het gangbaar om te kiezen voor een crematorium waar ook de mogelijkheid is om een uitvaartdienst te organiseren. Dat hoeft overigens niet. Je mag gelijktijdig van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er ook voor dat je de tariefstelling van een begrafenis of crematie in Ten Boer in het oog hebt. In de regel is een begrafenis duurder dan een crematie. Dit heeft vooral te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en extra tarieven voor een steen of gedenkteken op de rustplaats. Natuurlijk is de voorkeur van de gestorvene altijd leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Ten Boer

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Ten Boer

Het lijkt mogelijk wat zuur om na een heengaan te moeten stilstaan bij de kosten van een uitvaart in Ten Boer. Het is ook noodzaak gezien het regelen van een overlijden best duur kan zijn. Je gaat hoe dan ook meerdere kosten maken, denk hierbij aan een (graf)kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Verder is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Mogelijk in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor aangifte van overlijden

De prijzen na overlijden lopen doorgaans op tot tenminste 7.000,- euro. Daarbij zitten wel flink wat mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Ten Boer zo hooggeprijsd maken als je zelf wilt. Een koffietafel onder andere, is standaard met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Dan zullen de kosten hoger zijn. De tariefstellingen zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een generaal graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Ten Boer en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Ten Boer inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Ten Boer inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Ten Boer

Een uitvaartverzekering in Ten Boer is de voornaamste keuze van je uitvaart. Indien je in Ten Boer een verzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een fors stuk van de kosten zijn afgedekt. De allermeeste uitvaartverzekeringen vergoeden de algemene kosten die komen kijken bij een uitvaart. Bij genoemde optie spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet gedwongen om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Wel is het te adviseren, het maakt het je immers echt een stuk eenvoudiger in tijden van de uitvaart.

De premie van de uitvaartverzekering in Ten Boer zal steevast afhankelijk zijn van meerdere factoren. Daardoor verschilt de verzekeringspremie ook per verzekerd bedrag, per persoon en per verzekeraar. Een jonger persoon betaalt gemiddeld genomen lagere premie dan een persoon op latere leeftijd. Verstandig, want een ouder mens overlijdt statistisch gezien sneller dan een jonger individu. Tevens is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt afsluiten en van je persoonlijke welzijn. Het is zo dat een verzekering in Ten Boer afgewezen kan worden als de verzekeraar je een te gevaarlijk geval vindt. Het regelen van een uitvaartverzekering gaat dan ook meestal samen met het opsturen van een gezondheidsverklaring en in een aantal gevallen het meesturen van een medisch dossier. Mocht je het zelf liever doen dan kun je natuurlijk ook zelfstandig geld apart zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit gebeurt, anders komen de achtergeblevenen later geld tekort bij het financieren van jouw uitvaart. Wanneer dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw naasten aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Ten Boer

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Ten Boer verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Ten Boer

Het is wijselijk om onmiddellijk na het overlijden een uitvaartondernemer in Ten Boer te bellen. Na een overlijden zul je niet in de stemming zijn om onmiddellijk al zaken te regelen. Als je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je ook geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen geregeld moeten worden. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

Om veel dingen uit je handen te nemen in een tijd van treurnis zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle zaken bij een uitvaart. De familie kan dan stilstaan bij het rouwproces. Ondertussen zal de uitvaartondernemer aangifte doen bij de gemeente en de finale verzorging en vervoer naar een rouwcentrum regelen. Later kunnen jullie tezamen doorspreken wat de behoeften rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een heengaan als een steun en toeverlaat voor de familie. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Ten Boer zorgen voor een mooie finale groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Ten Boer

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Ten Boer

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Ten Boer. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Ten Boerse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Ten Boer. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Ten Boer bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Ten Boer die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Ten Boer

Het vertrek van opa was zo fijn!

15 juni 2024

Het was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten organiseren. Voortaan snappen wij hoe beslissend de juiste persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Sharon de Wit

Waardige uitvaart geregeld

9 juni 2024

Vlug en loffelijk geregeld. Heel tevreden.

- Edwin de Haan

Betrokken en behulpzaam

7 juni 2024

Deze uitvaart is gedenkwaardig, de uitvaartverzorger was erg ervaren. Hij was erg hulpvaardig en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij kunnen staan.

- Jasper van de Brink

Snel in contact met de juiste personen

26 mei 2024

Vlak voor het sterven kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaart van onze tante. Aan het sterfbed konden de zorgen al besproken worden. Dit was erg uniek en denkbaar door dat we snel verschillende uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken hiervan!

- Michel Hoekstra

Heel erg betrokken

24 mei 2024

We waren helemaal wanhopig toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Dankzij uitvaartplek.nl kwamen we zeer snel in verbinding met iemand die ons verder kon helpen. Ze nam gauw contact met ons op en heeft ons heel aangenaam geholpen.

- Bram de Jong

Respectvol en eenvoudig afscheid

17 mei 2024

Respectvol afscheid genomen van onze broer. De koffie was enigszins minder smakelijk maar verder alles goed gegaan.

- Dennis van Veen

Waardige uitvaart geregeld

10 mei 2024

Vlug en loffelijk gedaan. Erg blij met hoe dit verlopen is.

- Sjoerd Schouten

Persoonlijke uitvaartdienst

3 mei 2024

Na het snelle eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke wensen in het afscheid verwerken. Er waren allerlei behoeften en daarom werd afscheid exact zoals papa dat wilde. De prijs was eerlijk dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Alexander Verhoeven

De uitvaartdienst was geweldig

20 april 2024

Gauw en uitstekend alles in orde gemaakt na de aanvraag. Bovendien nog na de uitvaart even gebeld of we nog vragen hadden.

- Maarten Martens

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Ten Boer

Uitvaartverzorging Koster

Zuiderweg 191
9744 AD Groningen
Nederland

050 309 5674
http://begrafenis-crematieverzorging.nl/

Peter Dijkstra Uitvrt.verzorg.

Rozenlaan 5
9648 LG Wildervank
Nederland

0598 470 371
http://www.dijkstra-uitvaartverzorging.nl/

Van Bergen Uitvaartassistentie

Industrieweg 20
9482 TT Tynaarlo
Nederland

0592 544 066
http://www.vanbergenuitvaart.nl/