Uitvaart Sevenum

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar hulp voor de uitvaart in Sevenum?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Sevenum verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Sevenum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Sevenum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Sevenum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Sevenum aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Sevenum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Horst, Hegelsom en Meterik bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Sevenum

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Sevenum kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Sevenum vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Sevenum kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Sevenum

Bij het heengaan van een naaste spelen er diverse gevoelens. Denk aan de schrik bij een onvoorzien overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Het is daarnaast een tijd waarin er heel veel op je afkomt. Er moet van alles besloten worden bij een begrafenis. Als eerste de administratieve melding bij de gemeente. Later moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Sevenum. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Aanvullende verlangen

Wanneer er van tevoren duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Wanneer dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een begrafenis in Sevenum persoonlijke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Geheid zul je in deze hectische periode enkele dingen vergeten. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog bij stil staan? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Sevenum

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Sevenum te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Sevenum contacteren

Als iemand overlijdt die je dierbaar is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Sevenum Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk organiseert. Op deze plek vindt het finale afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden geliefden klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewild is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het afscheid. Het is ook een optie om iemand in eigen woning op te baren, dit kan vaak worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Sevenum. Zo is het onder andere mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Daardoor is het een optie om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Naast het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Sevenum er voor je als het neerkomt op de behandeling van de overledene. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een afbeelding aanleveren. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Voor de uitvaart kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Sevenum met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Tevens kun je ervoor kiezen om een privé tijdstip te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het vertrek behoren de bekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de teraardebestelling af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Sevenum kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematiecentrum. Tenslotte kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een laatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Sevenum

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Sevenum

Het is belangrijk dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Bij voorkeur wil je deze vervelende keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Doorgaans is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Dit heeft merendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Sevenum een rustplaats gehuurd moet worden. De tariefstelling daarvoor kunnen hard stijgen. De kosten voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Het is dan ook aan te raden om eerst wat onderzoek te plegen. Je bent behalve de prijzen voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een steen. Afhankelijk van je eigen wensen kunnen de prijzen hierin natuurlijk ook weer enorm afwijken.

Een crematie in Sevenum brengt minder tarieven met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste kosten in de asurn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit dikwijls denkbaar tegen een kostenvergoeding. Het is eveneens geoorloofd om eigenhandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Sevenum wilt is het van nut om de prijzen altijd goed te vergelijken. Onderling zitten er namelijk behoorlijke verschillen tussen de aanbieders. Door dit te bekijken zul je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Sevenum

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Sevenum

Het lijkt misschien wat wrang om na een overlijden te moeten stilstaan bij de kosten van een uitvaart in Sevenum. Het is ook noodzakelijk gezien het regelen van een overlijden best duur kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de finale verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Ook is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen doorgaans op tot minimaal 7.000,- euro. Hierin zitten wel allerlei mogelijkheden inbegrepen. De kosten voor het afscheid kun je afhankelijk van de behoeften zelf inschatten. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de uitgaven hoger zijn. De prijzen zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een regulier graf is namelijk minder duur dan een particulier graf.

Dikwijls zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Sevenum en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Sevenum inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Sevenum inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Sevenum

Een uitvaartverzekering in Sevenum is de voornaamste keuze van je uitvaart. Wanneer je in Sevenum een verzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een aanzienlijk stuk van de uitvaartkosten zijn afgedekt. De meeste uitvaartverzekeringen keren een vastgesteld geldbedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een bepaald geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Wel is het aan te raden, het maakt het je wel echt een stuk eenvoudiger rondom de uitvaart.

Hoeveel je aan premie moet betalen voor je uitvaartverzekering in Sevenum is afhankelijk van een aantal zaken. Daarom wisselt de premie ook per verzekerd bedrag, per individu en per verzekeraar. Zo valt een premie minder hoog uit indien je hem op een jongere leeftijd afsluit. Logisch, want een ouder mens overlijdt statistisch gezien sneller dan een jonger mens. Tevens is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt regelen en van je persoonlijke gezondheid. Het is zo dat een verzekering in Sevenum afgewezen kan worden als de verzekeraar je een te gevaarlijk geval vindt. Het aanvragen van een uitvaartverzekering gaat dan ook vaak samen met het meezenden van een gezondheidsverklaring en in een aantal gevallen het opsturen van een medisch dossier. Je kunt er natuurlijk bovendien voor kiezen om zelf geld opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen de achtergeblevenen straks geld tekort bij het financieren van jouw uitvaartdienst. Als dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw naasten aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Sevenum

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Sevenum verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Sevenum

Het is een goed idee om een uitvaartondernemer in Sevenum in te schakelen voor het organiseren van een uitvaart in Sevenum. We hebben het al even vluchtig benoemd in dit artikel, maar is het handig om hier wat langer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij regelen gelijk voor een schitterend persoonlijke uitvaart waarin alles gesmeerd verloopt.

Denk onder meerdere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het organiseren van de uitvaartdienst op zichzelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is slim daar het een enorm persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze pagina eenvoudig en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je direct een goed idee door wie jij het liefste de allerlaatste dag van jouw dierbare laat verzorgen. Daarnaast is het een verstandig plan om altijd even te kijken naar de diensten die er verricht kunnen worden.

Behoren bloemstukken en (rouw)kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Sevenum ook in staat om misschien live muziek te organiseren als de gestorvene dit heeft gewild? Deze persoonlijke ideeën kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze lastige periode, en helpen jou liever met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets makkelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Sevenum

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Sevenum

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Sevenum. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Sevenumse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Sevenum. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Sevenum bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Sevenum die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Sevenum

De begrafenis van grootvader was eerbiedig

25 juli 2024

Omdat dit de eerste keer was dat we een overlijden in de familie hadden was het behoorlijk indrukwekkend. Nu weten wij hoe noodzakelijk de juiste persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Cindy Prins

Een waardig afscheid

19 juli 2024

We hebben een zeer geschikte begeleider kunnen vinden. Alleen de nazorg kon mogelijk wat beter.

- Jelle Smeets

Perfect geregeld

10 juli 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw present. Met regelmaat werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie vlot en tot in detail geregeld werd. Verder hadden we vlot contact met de uitvaartcentra na de offerteaanvraag.

- Christiaan Brouwer

Persoonlijke begeleiding was super!

4 juli 2024

Elk tijdstip van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was heel erg fijn. De lievelings lekkernij van grootmoeder stond tijdens de uitvaart (bij de koffie) centraal. Werkelijk geweldig geregeld.

- Wouter Peeters

Welgemeende betrokkenheid

23 juni 2024

Toen mijn mama overleed was ik erg teneergeslagen en had ik geen zin om het uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik in 24 uur een lieve uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ik heb zoveel steun gehad van de begeleidster.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- David Kuipers

De ultieme groet was perfect

15 juni 2024

De woorden ontbreken om te verwoorden hoe keurig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al meteen contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan prima. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie ultieme groet kunnen houden aan onze fijne grootvader.

- Martin van den Broek

Betaalbaar en eervol

14 juni 2024

Lage kosten en een vredig afscheid was wat we wensten. We hebben niet zoveel geld dus was van belang.

- Simon Willems

Volledig ontzorgt

4 juni 2024

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij amper aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het werkelijke afscheid, alles was georganiseerd. Snel en eenvoudig kwamen wij in contact met de juiste uitvaartcentra. Enorm tevreden.

- Jelle Hermans

Wel betrokken bij de uitvaart

26 mei 2024

Zelden in het leven kom je mensen tegen die oprecht met je betrokken zijn. Nimmer verwacht dat we dit bij de uitvaart zo mooi geregeld konden krijgen.

- Maartje de Vries

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Sevenum

Fien Bos Uitvaartzorg

Ninnesweg 131
5981 PB Panningen
Nederland

077 308 2833
https://fienbosuitvaartzorg.nl/

Uitvaartverzorging Van der Laan

Grote Blerickse Bergenweg 24
5927 PB Venlo
Nederland

077 387 4141
http://www.vanderlaan-uitvaart.nl/

Janssen Uitvaartverzorging

Loosteeg 19 A
5981 NJ Panningen
Nederland

077 307 8642
http://www.janssenuitvaart.nl/